Új privát üzeneted érkezett!

A doki azt mondta hogy ezt igy előre nem tudja de a ctg-s papiron még oléyan nagy kiugrások nincsenek.Pedig közben is volt görcsölésem!
Meg nagyon rossz éjszakám volt!A gyomorsav az kegyetlen!Hajnal 2-kor jött vuk!
Ma viszont megyünk du-án szülöszoba látogatásra!Kiváncsi vok!!!
Szombaton szeretnék szülni mert az szép szülinapi ajándék lenne nekem ugyanis én 8.-án születtem!
Terveztem hogy majd csinálok ebédet,de így fáj a derekam nem tudok egész nap a konyhában állni,így majd ha megszületik a lányom akkor bulizunk!

Kép
mné zsuzsi

sziasztok.

Kép kicsi FIAM!!!!igen FIÚ!!!

teljesen egészséges csak az a fránya lepény rosszalkodik.fedi a méhszájat.3 hét múlva kontroll remélem elvándorol mert nem tudok sem kórházban sem itthol feküdni.

BPD:43mm(nagyfejű lessz ő is)
FL:27(és valószínűleg hosszab is mint Patrik neki19/3 naposan 27 volt)

Kép
Kép
ettike

Syasztok!

Reni:Én is kíváncsi vagyok,hogy melyikünk fog előbb menni. :lol:
Bár hogy őszinte legyek,én már mennék,és várom is,bár tartok is egy kicsit. :oops:
Ezért emelgetni sem emelgetek már,de néha nehéz megállni!
Holnap délbe nst-re megyek utána meg a doki vizsgál.Haza értem majd írok!Addig is pussy :lol:

Ettike:Akkor nem viszem be magammal,mert éppen ezen gondolkodtam hogy vigyem vagy ne vigyem ,de akkor köszike hogy szóltál! :oops: :lol:
A Picihez meg gratulálok!Fiú lesz ő is?De ugye most minden rendbe van veletek?Írj ha van valami! :lol:
Pussy!

Mné Zsuzsi:Drukkolok hogy minden úgy menjen ahogy szeretnéd!Remélem kijönn szombaton a baba,és meglep téged! :lol:
Majd írj hogy mi a helyzet?
Pussy

Kép
alexa116

alexa:

igen fiú.tuti :lol:
kicsit ideges vagyok,nem azért mert a méhszájon van a lepény hanem mert olyan van a papíron hogy:
Placenta alsó pólusa valamint felszíne cystosus.
emire a dokim azt mondta csak azt jelenti hogy a méhszájon tapad.szerintem meg nem.a cystosus az cisztát jelent.és bánt hogy félre beszélt.3 hét múlva megyek vissza kontrollra kiváncsi vagyok mit mond.
pici Alex meg rugdos mint állat,és olyan rossz hogy nem tdok rá koncentrálni.

Kép
Kép
ettike

valószínű igazatok volt hogy az a sárga valami az a nyákdugó,mert megint volt egy csepp.

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Most jöttem haza, csak átolvastam a topikot, köszönjük a gratulációkat. ha kialszom magam, leírom a szüléstörit és felrakom.
Előszóba annyi: a soteIes szülészet csillagos 5, a csecsemő-gyerekágyas osztály borzalom, ha első babás vagy, ha nem jársz a nyakukra, le vagy szarva....
Megyek aludni, mert kivagyok....
És ne féljen senki a csaszitől, nekem maga volt a megváltás indított szülés után.......na majd mesélek
puszka

Kép
pocimaci

Syasztok!

Ettike:Gratulálok a második kis fiadhoz.
Mit szólsz hogy a második is fiú lesz? :lol:
Szerintem várd meg hogy mit mond a dokid,addig felesleges idegeskedned!Mert nem csak magadnak hanem a kis pocaklakónak is ártasz! :lol:
Amúgy szép nevet választottatok! :lol: Sok pussy

Pocimaci:Örülök hogy már otthon vagytok!Pihenj amennyit csak tudsz,és majd gyere a beszámolóval. :lol: Pusy neked és a picurodnak is!

Kép
alexa116

Ettike!
Gratulálok a fiúcskához!!!Tök jó ez a kép is!Még épp belefért! :lol:

Lányok!
Már én is kíváncsi vagyok h ki fog menni legközeleb szülni!!Aztán ügyik legyetek,és no para :lol: Nekem holnap doki!!

annus11

Syasztok!

Annus:Nekem is holnap nst,utána meg doki!Aztán elmondja hogy mi a helyzet!Veled mizu?

Kép
alexa116

Velem egyenlőre semmi!
Nem zajlik úgy az élet mint a 38.hétben :lol: Remélem odabenn növöget szépen babóca!Hányinger már csak ritkán van.Pár napig kicst jobban fájt a pocim és hányingerem is erősebb volt,remélem h jó nagyott nőt Maszatkám :wink:
Amúgy nagyon gyorsan telnek a napok,hetek!El se hiszem :wink:

annus11

Sziasztok!
Annus!Amúgy tényleg gyorsan telnek a hetek!Észre sem veszed és már szülni fogsz!Én azt hittem hogy a vége lassabban fog telni de nem!Most kezdek kicsit félni meg inkább már a szülésre gondolni!

Képzeljétek tegnap voltunk szülöszoba látogatáson!Jó volt látni hogy hol is fogok szülni és láttunk egy pár picikét is!
Ahogy jöttünk haza a férjemnek egyfolytában azt hajtogattam hogy más is túlélte én is túlfogom!Sőt van aki többet is bevállal!
Halljátok nagyon be vagyok fosva!Én nem tudom hogy mi lesz!???Szeretnék már túlleni rajta!!!
Alexa hogy vagytok???
És te Reni???

Kép
mné zsuzsi

Ja megvettem a amellszívót! Medela!Jó!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Mné Zsuzsi: már nemsokára magadhoz ölelheted a kisbabádat :D inkább próbálj erre koncentrálni, és bízzál magadban :) persze minden szülés fájdalmas, de általában a legtöbb anyuka a szülés szépségeire emlékszik vissza a későbbiekben, nem pedig a fájdalmakra. (A pszichológusok szerint egyébként is nagy jelentősége van az anya-gyermek kötődésében ennek a fájdalomnak :wink: )
Szóval ne félj - minden könnyen, és gyorsan fog zajlani a szülés körül, beszélgesd meg a babáddal, hogy már nagyon várod, és milyen ügyesek lesztek mindketten :roll:

Pocimaci: már várjuk nagyon a beszámolót :D :D :D Milyen hamar eltelt ez a pár nap, míg kórházban voltatok :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Köszi Kriszti a biztatást!Szoktam neki mondogatni hogy ügyes legyen és ne hagyjon sokáig szenvedni!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok...
Pocimaci várjuk beszámolódat :) Üdv újra itt :)

ettike: Nyugodj meg,ha bej lennne akkor azt biztos mondaná a doki hidd el,nem akar rosszat Nektek.......Már ennyire érzed,hogy rugdos????Én mostanra jutottam el oda,hogy rendszeresen érzem,hogy mikor van ébren.

annus: Azért telhetne gyorsabban is:)

aida hova tünt????
Mostmár Én iskivi vok,hogy ki lesz a kövi babós :)

Rólunk: Velünk minden rendben......dolgozni járok péntek szombat egy discóba jó pénz.....
Ja és kaptam egy levelet az OEP.től.....tudjátok megigényeltem méltányossági alapon a táppénzt,mivel felmondtak nekem a munkahelyen.....a levelemet továbbították Vác-ra...ennnnyit írtak...ez azt jelenti,hogy megkapom????Nem értem....

Szép napot mindenkinek.......Én ma unatgkozni fogok :(
a vasaláson és a takarításon túl vok......tanultam is.....elkéne vmivel ütni ezt a napot...

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

zsuzsi:Sajnálom,hogy rossz éjszakád volt :cry: De már nemsokára babázol :D Szurkolok,hogy akkor 8.án szülessen a lányod :D Biztos,hogy minden rendben lessz!!Én is ezt mondogatom magamnak,hogy ha más is kibírta akkor én is.Hát már én is szeretnék túl lenni a dolgon.Hogy végre a kezemben tarthassam a picuromat :D Jól vagyok köszike :D A görcsöket leszámítva meg a keményedéseket leszámítva.Holnap megyek ctg-re.Meg megkérem a dokimat,hogy vizsgáljon meg.Kivi vagyok hogy áll a méhszájam.

ettike:Gratulálok a kisfiúhoz :D Szurkolok,hogy minden oké legyen!!!

Alexa:Hát már én is nagyon várom,hogy menjek szűlni :D Én is tartok ám kicsit tőle,de tudom,hogy megéri az egész :D Mert akkor már nemsok lessz,hogy a karomban tarthassam a picuromat :D Jajjj már olyan türelmetlen vagyok :oops: :D Remélem minden oké lett az nst-n.Puszi nektek!

pocimaci:Örülök,hogy végre otthon vagytok :D Majd várjuk a szüléstörit.

Annus:Csak kicsi para van,de ez természetes :) Én inkább attól tartok,hogy akkor indul be a szülés amikor párom nincs itthon :cry: Mi volt a dokinál?Picurod biztos,hogy szépen növöget odabennt :D Hát igen hamar elmegy az a 9-10hónap :D

Kriszti:Te,hogy vagy?

nyuszitappancs:Örülök,hogy jól vagytok.De a discos munka nem túl fárasztó neked?Én elhiszem,hogy jó pénz,de a babó nem bizti,hogy díjazza a dolgot :cry: És meddig dolgozol ott majd?

Rólunk:Tegnap este volt egy kis baba csalogató,de úgy tűnik,hogy nem vált be :oops: :cry: :D Túl jól érzi bent magát a kis picurunk :D :lol: Persze görcsök vannak,de nem vészes.Holnap megyek dokihoz.

Remélem mindenki jól van!!Vigyázzatok magatokra!!

Kép
Kép
reni_24

reni_24
Fárasztó...... reggelre már a lábaim nem bírják de egyébként jól birom...(bár mindenki lebeszél erről,de már unom magam itthon és hasznosnak akarom érezni magam).a babó olyan szempontból nem bírja,hogy szerintem összezavarja,hogy mikor van éjjel és nappal...mivel éjjel ébren vok....nappal meg alszom...egyébként semmi probléma..
Mielőtt elvállaltam előtte megkérdettem a dokit és azt mondta,hogy nyugodtan csináljam de legkésőbb december végéig...
Mert januárban leszek 8 hós és akkor vigyáznom kell magamra (jobban,mint most).

Te is hamarosan szülsz :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Na megjöttem a dokitól!
Nov19én megyek AFPre,majd nov 27v 28án a 18.heti uhra!!!Megvizsgált és megnéztük uhval is a Maszatkámat.Rögtön mondta h jó nagyra nőttünk :lol: Ezt már a méhem nagyságánál megjegyezte :lol: Aztán láttam ahogy dobog a pici szive.De kivételesen épp pihent,de kicsit bezörgettünk akkor intett h oké,mostmár hagyjatok :lol:
Képet kivételesen nem kaptam,de hasi uh lévén nem is látsott vmi jól...még le se mérte,gondolom nem is nagyon tudta volna,azért nem egy hiper gigantikus uhja van :wink:
Ja és felít vmit vaspótlásra...vmi Fer...?????sajna nem tudom kiolvasni :oops: ...szóval most próbálom kinyomozni,aztán legrosszabb esetben felhívom :lol: Vki nem tudná esetleg beazonosítani? :roll:

Reni!
Én már most mondtam a férjemnek ha esetleg épp dolgozna és beindul a szülés akkor azonnal kocsiba be és hozassa el magát!Így 15-20 perc és itt van.Ha bkvval jönne akkor lehet 45 perc is kéne.De hát azért főnök h megtehesse :wink: Amúgy vezetni nem tud,a kórház mondjuk 5-10 perc séta.De ha már kocsival hoznák csak elvinnének a kórházig! :wink:

annus11

nyuszitappancs:Én megértem,hogy leakartak beszélni téged a dologról.Nem akarlak megijeszteni,de így a babó mikor megszületik lehet,hogy nem fog tudni aludni éjszaka pont ezért a fordított napokért.Meg a zaj miatt lehet,hogy nem lessz olyan nyugodt baba.Ezt tapasztalatból írom neked.Hidd el nem akarok beleszólni csak egy tanács.

Annus:Örülök,hogy minden oké veletek :D Az én dokim először nekem a Neo ferro folgammát írta fel szerintem neked is azt írta fel a dokid.Hát igen a főnök megteheti az bizti :D Én páromnak van jogsija csak sajna kocsink az nincs :cry: A párom megbeszélte a főnökével,hogy ha szülök akkor ő egyből jön haza.Ezzel nincs gond csak azért,ha este vagy hajnalban indul be akkor kb.1 másfél óra mire hazaér ha nem több :cry: Ismerősöm mondta,hogy hívjam,ha bármi van és akkor bevisz a kórházba ő tőlünk kocsival olyan 20 percre lakik.Hát remélem picurom akkor jön amikor apa is itthon lessz,mert nem akarok ezen stresszelni.

Kép
Kép
reni_24

annus: örüök,hogy minden ok :) Én is a Neo ferro-t kaptam....

reni_24: Igazad vam ......Nem tagadom.........lehet,hogy tényleg abba kellene hagynom

Kép

Kép
nyuszitappancs

Remélem nem haragszol rám most. :cry: Csak szerintem ilyenkor nem jó ilyen helyen melózni.Elhiszem,hogy rossz,hogy nem melózol,de kell a pihenés hidd el :D

Kép
Kép
reni_24

reni_24 Dehogy haragszom teljesen igazad van....csak egy kicsit akacs vagyok :)

Ha érdekel vkit akkor november 21-22-23 Babamamaexpo lesz 2008. november 21-23.

Helyszín Syma Sport- és Rendezvényközpont
Cím 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Belépőjegyek

A belépőjegy ára teljes egészében levásárolható a helyszínen, valamint 2008. december 25-ig a Bambini áruházakban. *

felnőtt jegy 1500 Ft
kedvezményes jegy (6 év feletti gyerek és nyugdíjas)
800 Ft
családi jegy (2 felnőtt és maximum 3 gyerek részére)
3800 Ft

ÉN OTT LESZEK :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Akkor jó megnyugodtam,hogy nem haragszol rám :D

Én megyek lepihenek,mert picurom nem díjazza már,hogy itt ülök :D

Ha ma nem jönnék akkor mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!És vigyázzatok magatokra és a babókra!!!

Kép
Kép
reni_24

reni_24 Jó éjszakát :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

sziasztok.

ma negyed 1-kor megszületett Alexa kisfia.3580g és 50cm.

Kép
Kép
ettike

annus:

esetleg ferrograd folic.én ilyet szedek.az aminek alma van a dobozán is fer-el kezdődik de nekem az nem elég.

Kép
Kép
ettike

alexa Gratulálok...nem is gondoltam volna...várunk a szüléstörténettel és a képekkel

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!
NAGY GRATULA ALEXÁNAK!jÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT!
DE EZ NEM ÉR HOGY BEELŐZTÉL!!!!!

Kép
mné zsuzsi

Alexa: :D gratulálok a kisfiadhoz, sok egészséget és boldogságot mindkettőtöknek :D

Reni_24: köszi kérdésed :) minden rendben van velünk - vagyis minden vizsgálat eredménye tökéletes eddig, és szépen növöget a baba. Azt hiszem mostanra nőtt akkorára, hogy már nagyon nyomja felfelé a gyomrom, mert tegnap estére is, meg most is gyomorégésem van - de ez is hozzátartozik a babaváráshoz :wink:
Letudtam a 32 hetes vérvételt, ha minden igaz ez volt az utolsó, mondjuk ennek az eredményét majd a következő tanácsadáson 1,5 hét múlva tudom meg, mert oda küldik át...Remélem ok lesz ez is, és megúszom a vas szedését :wink: majd kiderül...
(Kicsi irigykedem rátok "38 hetesekre" mert már annyira a célegyenesben vagytok :!: :!: - de nekünk még "várni kell egymásra" úgy másfél hónapot :) )

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Alexa:Hatalmas gratuláció neked!!!!Jól beelőztél minket :D Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!Majd amikor tudsz gyere a szüléstörténettel és persze a képekkel :D

Kriszti:Örülök,hogy minden rendben van veletek :D Sajnálom a gyomorégést :cry: Szurkolok,hogy a vérképeddel is minden okés legyen!!Hamar eltelik ez a kis idő hidd el :D És akkor te is babázni fogsz :D

Kép
Kép
reni_24

Alexa!!

Én is gratulálok!!!Várunk vissza a beszámolóval és a fotóval!!!

annus11

sziasztok
tegnap megpróbáltam bejelentkezni, de a billentyüzetem megbolondult és hiába irtam, nem jelentek meg a betük.
mi jól vagyunk. Törpe eszik, alszik. amikor fent van, akkor csak nézelödik.Imádom ezt a gyereket, olyan pofákat tud vágni.
Nyújtózkodik, mosolyog, emelgeti a kezeit, eltakarja az arcát. Nagyon édi.
Hétfön voltunk gyerek orvosnál /itt nem jön ki házhoz/. Kijött az irodájából, megmérte a fejét, meghallgata a szivét és szó nélkül vissza ment az irodába /ö csak a helyettes gyerek orvos/. igy a növérkével beszélgettem. Megmére a drágámat és már 3 kg!!!
legközelebb 14.-én megyünk.

Alexának gratulálok, sok eröt és egészséget kivánok nekik

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép éhes vagyok
Kép nyújtózkodom
Kép mosolygok
Kép eltakarom az arcomat

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

kiságyában még nem aludt.amikor haza jöttünk a kórházból, férjem kihúzta az ülögarnitúrát a tv elött, azóta azon alszunk mind a 3-an. ezek a fotók is ott készültek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi: tényleg nagyon édes arcocskákat vág a kisfiad :D
Azt rögtön kiszúrtam, hogy nem kiságyban készült fotók :D ... (nekünk is fel van állítva a kiságy, de nem tudom fogjuk-e egyáltalán használni :wink: )

További jó egészséget és ilyen szép gyarapodást kívánok Sanyikának :D

A gyerekorvos miatt ne aggódj, a "rendes" orvosotok biztosan egészen másképp áll majd hozzátok :wink:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Timi:Sanyika nagyon aranyos :D Azok a pózok :D Örülök,hogy jól vagytok és minden rendben van veletek.

Rólunk:Doki nem vizsgált meg,de megse lepődöm rajta már.CTG jó lett.Fájás csak két 30-as volt.

Kép
Kép
reni_24

Timi Gratula Édes kisfiad van :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Timi!
nagyon cuki a kisfiad!!!!
Én is szerintem majd közénk teszem!De a férjem mindig azt mondja hogy nem fogjuk kikapkodni a kiságyból!Én mondtam neki hogy mejd megnézem akkor mit mond ha hazajövünk a kórházból!Biztos nem fogja kibirni?Én meg végképp nem!!!
Már alig várom!!!!
Reni! Te jól vagy????
Hogy állsz?

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Alexa: GRATULÁLOK!!!!!!! SOK-SOK TEJCSIT!!!!! ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!!!!

Még mindig nem értem utol magam, bár már írogatom a szüléstörit...még küzdünk a szopival, én meg a sebes bimbókkal.. :cry: de majdcsak jobb lesz...

Próbálok felrakni néhány képet Emmusról Kép

Kép
pocimaci

ALEXA! GRATULÁLOK!!

Lányok! Gyönyörűek a babák!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Pocimaci!

Gyönyörű a babátok!!!!Gratulálok hozzá!!!!

Timi!
Neked is csodaszép a kisfiad!Várjuk a további képeket!

annus11

Sziasztok!

Timi: de édi Sanyika! Mázlista vagy.... :D Gratulálok a nyugodt kislegényhez!

És akkor amit ígértem:

Szüléstöri:

Október 31.-én reggel 7.30kor jelentkeztem a betegfelvételen. (akkor voltam 40+6, és megbeszéltük a dokival,h befekszem.) Megvolt a ctg, vizelet, vérnyomi, minden a szokásos. Aztán doki megvizsgált, mondta még mindig tök zárt vagyok. Majd magzatvíz vizsgálat, aminek csordogálás lett a vége, ráadásul, nem tiszta, de nem is az a tök zöld. (belekakilt a magzatvízbe a drágám). Átmentünk a szülőszobára, ott borotválás, beöntés, majd hálóing vétel és irány a vajúdó. Anyám hozta utánam a pakkot. Mivel nem éreztem fájásokat, pedig szinte az összes magzatvíz elfolyt: oxiticin infúzió.ez volt 9.20kor. Tehát nst rajtam, infúzió bekötve. 20 perc után érezni kezdtem,h fáj a hasam alja, meg a derekam. Anyám mondta, hát akkor ő most hazamegy kimosni, aztán jön vissza, ebből estére lesz csak gyerek, hívjam,ha már érzem, h közeleg az idő, és elindul otthonról. Párom nem tudott elszakadni a munkából, így nem volt benn. (utólag nem bánom). Az elején rendszertelen volt, aztán 1-2 percenként jelentkezett. Ekkor mondtam szülésznőnek, hagy álljak fel, mert így fekve nagyon szar. Álldogálltam hát, egyre erősödő 1-2percesekkel. Közben 2szer Vukk bácsi is beköszönt. Jöttek vizsgáltak, mindhárman: dokim, szülésznő, ügyeletes. Mondják hurrá 2 ujjnyi (12után, asszem), a vicc,h az nst nem mért fájásokat: 6-10eseket max. Kérdezik, még mindig nem fáj? Mondom hogy a halálba ne fájna, csak nekem alul fáj, a tappancs meg majdnem a gyomromnál van. Mondják, persze,mert A FÁJÁS alulról indul felfelé. Hát mondom nekem max. a gyomorsav ami feljön. Írtam félkómába néhány sms-t, hívtam anyámat,h haladjon. Kezdtem nagyon rosszul lenni, már állva is, nem igazán tudtam nyitva tartani a szemem, állandóan hánytam, bár nem volt mit, a fájások között már nem volt szünet, szinte önkívületi állapotba voltam. Befutott anyám, 14.30 körül, kérdezgetett, meg símogatta a hátamat. Összeszedve utolsó erőmet „finoman” megkértem ne érjen hozzám és fogja be. Tehát beigazolódott amit mondtam, nekem ilyenkor nem jó, ha van ott valaki, csak idegesít. De nem vette fel, szó nélkül törölgette a homlokomat vizes türcsivel. 15kor befutott a hármas, kérdezték, hogy vagyok, válaszul hánytam és közöltem,h érzem,h gyerek felfelé nyomja magát (anyu szerint ez kívülről is látható volt), és h valami nem jó. Vergődtem a fájdalomtől. Megvizsgátak, még mindig 2 ujjnyi, mostmár zöld volt rendesen a magzatvíz. Doki mondta, téraránytalanság van, gyerek feje nem tud beilleszkedni a szülőcsatornába, mert az ő feje túl nagy az én méhszájamnak, nincs értelme tovább kínlódni. Megyünk csaszizni. Ez a mondat maga volt a megváltás. Leállították az infúziót, átslattyogtam a műtőbe. Anesztes közölte, van egy enyhe gerincferdülésem, nehéz eset lesz. Húsz perc és 10 szúrás után csak eltalálta azt a rohadt csigolyát. Fájt-e ??? A vajúdás után ezt már csak szúnyogcsípéseknek éreztem. Közben bejött anyu, leült a fejemhez. Melltől lefelé nem éreztem semmit, fura érzés volt. Tök jó hangulat volt a műtőbe, ha lettek volna hasizmaim, röhögtem volna. Olyan érzésem volt, mintha berúgtam volna, állítólag egész végig bárgyún vigyorogtam. 15.40kor kiemelték Emmát, aki egyből üvöltött, megmutatták, majd elviharzott vele a műtős, anyám utána.16.45kor lett vége a dolognak, akkor mondták, h az intenzívre viszik a lányt, meg kap antibiotikumot, a fertőzés megelőzése végett. Felvittek a császáros őrzőbe. 2 óráig darab fa-ként kellett feküdnöm, 2 óra után felültettek. Aszittem beszarok. 6 óra múlva közölték, haladjak fürödni.(!!!!!) Meglepetésemre ez ment is. Bár szerintem egy 100éves is jobban mozgott, mint én. Végre fogatmoshattam, a Vukkok után ugyanis fini volt a szám íze. Ez volt úgy este 11 körül. Másnap reggel 11kor levittek a gyerekágyas osztályra, végre a kezembe vehettem a lányom. Sajnos bármennyire szerettem volna, nem fogadta el a cicit. A szobatársaim sokat segítettek, de így se. Az 5 nap alatt 2x szánt rám csecsemős összesen kb.10 percet, így a köldökcsonk ápolástól kezdve a fejésig mindenben a tapasztaltabb anyukák segítettek. A kórházban minden éjszakát végigüvöltöttünk, a 3.éjszaka mondta nekem a nővér, h mivel még mindig nem lövellt be a tejcsi, szerinte éhes, nem elég már neki a tea. Így kaptunk egy kis feles tápit. És végre csak 1x ébredt fel. Elöbb is mondhatták volna. Tejem csak az 5. napra lett, meg bimbóvédőm, azóta itthon 2,5-3 óránként cici. Egész jól megy már, de csak védővel. Sajna úgy néz ki kevés a tejem, úgyhogy egy kis tea még kell neki cici után, de ezt leszámítva egész jól megvagyunk. Bár az altatás az jó egy óra, mert nehezen alszunk el. Ezek ellenére imádom, olyan gyönyörű és olyan tökéletes….minden megérte, h itt legyen velem.:)
pocimaci

pocimaci, ennél szebb szüléstörténetet is olvastam már sajnálom. :( De a lényeg a kicsi Emma!! :D

Ma voltunk bográcsozni. :)
Pár képecske az elsőn látszik a szép nagy pocakom!:D

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

pocimaci:Nagyon aranyos Emma kis tündér :D Sajnálom,hogy ilyen rossz volt,de a lényeg,hogy minden rendben van veletek és,hogy már Emma is ott van :D

Zsuzsi:Köszönöm kérdésedet megvagyunk :) Tegnap elég sokat mentem és este görcsöltem is rendesen már kezdtem reménykedni,hogy megyünk szűlni,de ahogy jött úgy elismúlt az egész.Ma is voltak görcsök,de nem voltak vészesek.Hát azért remélem,hogy a jövőhét a mi hetünk lessz már.Már nagyon nehéz minden.Pocakom is megint nőtt.Már jó nagy :D És te,hogy vagy?

Aida:Szép pocakod van :D Remélem,hogy mostmár helyre jönnek nálatok a dolgok.

Kép
Kép
reni_24

Pocimaci!

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, ez a hányás..... :shock: :shock: aztán az epidurál..... :x
De Emma szerintem megért minden fájdalmat, megpróbáltatást. Drukkolok, hogy a szopis dolog helyre álljon, mondjuk én tutira hanyagolnám azt a teát. Mert ha tea nélkül aludna teszemazt 1,5 órát, az is jó. Ennyi idősen 1,5-2 óránként lehet nyugodtan szoptatni, minél többször teszed cicire, annál több tejed lesz. De ez csak az én véleményem. A csecsemősökről meg megvan a véleményem. Ha nem tanítják meg a helyes mellretételt, naná, hogy sebes lesz a cicid. Bimbóvédőt, ha el szeretnéd hagyni, próbáld meg azt, hogy ha elmúlt a kezdeti nagy éhsége, akkor vedd le a védőt, és tedd anélkül cicire. Akkor már türelmesebb, és talán elfogadja úgy is. Sebekre pedig: szopi után nyomj ki egy csepp tejet, kend szét a bimbón, és hagyd rajta, ne is vegyél fel utána melltartót, szellőztesd. Ne mosd szappannal, mert szárítja.
Bocs a kéretlen tanácsokért. :oops:

Aida!

Szép pocid van. Elég nagy az alkatodhoz, és a 32 hetedhez képest :D

Szép estét, nyugodt éjszakát mindenkinek!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

szüléstörivel kapcsolatba: nem éltem meg rossz emlékként, sem akkor sem utólag. valahogy tudomásul vettem, h ez a fájdalom szükséges. Csak Emmus miatt aggódtam, h vele minden rendbe van e. Az ott dolgozók higgadtsága vhogy rám is átragadt....szóval bármikor újra csinálnám.. :D csak az bánt egy kicsit,h a szó szoros értelmében nem tudtam megszülni a lányom. :cry: talán legközelebb...És a tanulság: attól,h valakinek széles a csípője,(mint nekem), nem biztos,h pikk-pakk megszül... :lol:

Aida: hát te semmit nem szedtél magadra!!! nagyon szép kismami vagy! A kaja láttán összefutott a nyál a számba... :oops: :lol:

Reni: húha már csk 8 nap! Finisben vagy! Hajráááááá! :lol:
Zsuzsi: most nézem, te is lassan mindenórás vagy! :lol:
Na lányok, ki lesz a következő?????? :lol:

Nyuszitappancs: csak óvatosan a melóval! Ne hajtsd túl magad! Az unatkozást azt megértem, én is szenvedtem itthon.... :) azért takrítottam állandóan... :lol: kényszeres cselekvés...

Annus: én Aktiferrint szedtem/dek.....

Rennye: köszi a tanácsot! épp akartalak kérdezni, mint tapasztaltat, h szerinted mit csináljak. :) Teát amúgy szépen lassan kezdtem leépíteni, mert csak a pisi több tőle. Tegnap már egy kicsit elfogadta a cicit, de hamar ki is köpte, pedig éhes volt, meg tejcsi is volt. Probléma azért van, mert a bimbóvédővel is csak MAX. 5 percet szopizik, aztán úgy bealszik a cicin,h nem bírom felkelteni. (pedig nem sárgult be, se a kórházba, se itthon) Ennek az az eredménye, h lerakom aludni, 10-15kóma után megint éhes, akkor megint 5 p szopi, aztán kóma 10-15 percre, aztán megint éhes...ezt játszuk 1-1,5 óráig, aztán alszik 2őt.
Másik: a köldökcsonk nektek mikor esett le?
Bocs h így elárasztalak ezekkel, csak mivel te már 2 újszülött koron is "átrágtad" magad, talán tudsz segíteni.. :lol: :roll:

Megyek, éhes a hisztikirálynő... :lol:

Kép
pocimaci

Pocimaci!

Köldökcsonk Levinek 13 naposan esett le, Norbinak 2 hetes kora körül. Leviére azért emlékszem pontosan, mert aznap esett le, amikorra ki voltam írva vele. :D Az ápolásnál a legjobb megoldás a fültisztító pálcika. Azzal szépen a csonk alá lehet nyúlni, és a begyűlt gennyet-hintőport így lehet a legtutibban kipucolni. Ne féljetek rendesen elmozdítani a csonkot, ha nem téped, nem fogod se leszakítani, se fájni nem fog a babának. Ha picit véresnek tűnik, az sem gáz. (Én pucolás után megszagoltam, ha nem büdös, akkor rendesen sikerült kiszedni a trutyit :oops: )

Ez az elalszik felkel dolog.... Nehéz túljutni rajta. A füle mögött, meg a talpát kell csikizni, arra általában felkelnek. Nem szabad hosszú távon ezt hagyni. Ha egyszer-egyszer előfordul egy nap, az nem baj, de ne mindig. A tea meg tényleg a szopi rovására megy. Nekem teát talán 9 hónaposan ittak először, akkor már inkább a víz. Norbi mondjuk vizet is csak 8 hónaposan ivott először, tuliképpen el sem fogadta. És még egy: a teát, ha cumisüvegből adod, méginkább el fogja utasítani a cicit. Teljesen más szopási technika kell hozzá, és abból dől a lé....

Sok sikert!!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!
Pocimaci!
Igen már bármikor mehetünk!Már nagyon várom!
Reni!
Nálunk még semmi nincs a derékfájáson és a haskeményedéseken kivül!Holnap megyek ctg-re kiváncsi leszek!!!
Lehet hogy szerdán szülünk mert akkor jön a front!Szerintetek ez tényleg befolyásolja????

Kép
mné zsuzsi

Zsuzsi!

Szerintem ez a front dolog annál jöhet be,aki amgy is érzékeny a frontra...pl én az vagyok,hidegre-melegre egyaránt....most is megéreztem a hidegfrontot,ilyenkor szörnyen fáj a fejem :roll:

annus11

Nekem nagyon ritkán szokott fájni!Szerencsére!!!!!!!!
Tegnap viszont itt Szegeden nagyon fújt a szél és akkor borzalmassan fájt!!!!!

Kép
mné zsuzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?