Tyű, mennyit írtatok megint!
Trundike: Jázmin is először fél órákig szopizott. Mára ez már kb. 10 perc, de van amikor még mindíg fél óra, mikor nyámmog. És van amikor nem lakik jól, mert csak szórakozik a cicivel, és utána fél óra múlva megint éhes. Dehát most mit tegyek? Hagyjam éhezni?
Ne aggódj. Jó anyu vagy. Látod Barnika is felnőtt, és gyönyörű kisfiú! Nem lesz gond, hidd el. Ja, én is akarok képet Biusról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sarmon: csini vagy. Nagggyooon édi a pocókád. Én is imádtam pocakos lenni. Tényleg annyira jó! Mikor mindenhol megnéznek, és aranyosak veled, és ahogy érzed a kicsibabád minden rezdülését, és te adsz neki menedéket, és otthont....jajj, csudijó dolog! Légy büszke a pocódra, meg a pocaklakóra is.
Bende: szupi az etetőszék! És a kisasszony aki benne ül, hát ő is egy kis tünemény! Honnan rendeltétek? A koszorúk is nagyon szépek. Ügyes vagy! Kis kreatív anyuka! Én most karácsonyi asztaldíszt akarok lassan-lassan csinálni, persze, ha majd Dorcikám engedi!
Remélem a kórházban rendben lesz minden. Az a lényeg, hogy mellette legyél! Ne hagyd magad kiebrudalni onnan!!
Párom is kicsit neheztelt a szüleire, mert neki is lehetett volna gyerekkorában egy plasztikai műtét az arcán, de anyósom annyira nem foglalkozott vele. Persze, kisebbségi komplexusa lett szegénykémnek gyerekként. Nagyon szégyellte mindíg az arcát. Talán mellettem kezdett el kibontakozni igazán, hogy én így szerettem belé, és így fogadtam el.
Szóval, szerintem sem kell kitenni a gyerekeket csúfolásnak, meg egyéb lelki traumáknak.
Winchi: cuki a vőlegényünk! Egyre jóképűbb lesz! Jól választottunk asszem!
Jajj, milyen kis picurka még! Élvezz ki minden pillanatot. Olvastam a kismama magazinban, hogy lehet egy jó csel szopizáskor, ha az egyiket nem akarja elfogadni, hogy hónaljtartással fogod, és akkor a másik irányból kapja be a cicit, és azt hiszi, hogy a jobb cicit szívja. Kicsit be lehet csapni őket. Próbáld ki, hátha....Remélem elég értelmesen leírtam amit akartam. ZZZZZizzzzi vagyok!
Anyany: Zsófi szupi ügyes kiscsaj! Mindíg jó olvasni, miket tudtok már. Arra gondolok, Dorci is egy hónap múlva már ezeket tudja majd!
Kilókra visszatérve sztem azért érzünk mindketten így, mert elég gebék voltunk terhesség előtt. Bár azért te még nálam is sokkal vékonyabb voltál. Na, de pozitívum. És hettuli tanácsára: egy éves korukig nuku siránkozás!
Elolvastad a privit? Remélem hasznos volt!
Gégéé: kipróbálom ezt az áfonyás kapszulát, csak nem tudom, van-e itt a patikában.... hogy érzed magad?
Örülök, hogy dokibácsi csak jó hírekkel szolgált. Nem tom mikorra jelentkezem be a dokihoz......igyekszem megfelelő időpontot keresni!
Lara: hol vagy? hiányzol ám!