Új privát üzeneted érkezett!

gégé
Vagyok!!! Csak ha apa is itthon van, akkor örülök, hogy vele is tudok lenni kicsit. valahogy fontosabb, mint a net.. :P De azért olvaslak benneteket és jelentkezgetek is néha.

Trundi
Igazából a hat hetes változást a napirenden vettem észre. Igaz, néha még nem okés a dolog. Főleg amikor szopitól-szopiig ébren van. Szórakoztatni kell.. Utána egyszer csak bealszik. Persze a következő szopi előtt fél órával. Ilyenkor szoktam hagyni aludni.. de rendeződnek a dolgok. Sajni a hasfájás nem igazán. De 3 hónapos koráig még csak félidőben vagyunk... :?

Bende
Irigy-irigy!!! Én örülök, ha a pici körüli teendőket ellátom, meg pihizek kicsit. :oops: Igaz, eddig napirend sem igen volt...
És a családi képen édesek vagytok nagyon! Kitartás, pici lányod rendbe fog jönni, nem lesz semmi baj!!!

Winchi
Nem vagy semmi, le a kalappal! Bár hányással nem a legszerencsésebb fogyni.. :cry:

sarmon
Mit neked reggel!! Csini vagy és szép gömbölyű a pocakod!

Lányok, intim kérdések hadát zúdítom most rátok. Tanácsot kérek!!!!
El kell most már mennem dokihoz a szülés utáni vizsgálatra... Hogy vizsgál??????? Jah, és a legjobb.. megjött a mikulás :x :x :x :cry: :cry:
És még egy kérdés... Mit várhatok az első együttléttől? Párom már nagyon odavan, én is szeretném, de baromira félek...... :oops: :oops: :oops:
zsula
 
 


Sziasztok!

Ancsi_pancsi: Mennyi ideig eszik a Manó? Biusnak fél óra azért kell, pedig rendesen szopizik de annyi idő kell míg kiszívja ami van.
Természetes a vizelettartási probléma. A helyzet javulni fog ne aggódj!

Gégéé: Szupibb anyuka leszel meglátod! :)

Anyany: Bianka mos úgy 70 körül eszik. Estére sajna csak 50-60 jut neki.
Szuper hírekkel jöttél! :) De jó :) Akkor tele vagy szuper élményekkel! Jó hogy a kaki gond is endeződni látszik és az étvágy is megvan.

Bende: Poci még van, de alakul. :) Azért várom hogy mikor megy le.
Jót nevettem a lefejelős sztorin :) Szegény párod!

Sarmon: Jaj istenem, én is félős vagyok. A Legenda vagyok című fim után olyan hülyeségeket álmodtam.
Szép pocid van, a fejeddel sincs semmi gond! :)

Winchi: Nagyon szép a babucid. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hettuli: Igyekszem. Igen jó lenne a pozitívat látni, remélem sikerül :)

Zsula: Kíváncsi leszek rá. Mármint a napirendre.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

tründike, kérek szépen képet a két hetes Biusról!!!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


"A kilók miatt panaszkodni meg csak a szülés után egy évvel lehet, ez parancs!!!"

hettuli!!!
értettem!


a párom előtt inkább meg nem meztelenkedek, mert a nagyra nőtt és fejéstől érzékeny meg fájdalmas melleimhez hozzáér, csilllagokat látok, aztán meg ő is, mert leüvöltöm a fejéről a hajat... majd...


zsula!
vegyél síkosítót, de ne bizsergőset, mert az mentolos és állítólag iszonyatosan csíp. nekünk nem ment a 6. hét után, csak kb két hónap után, mert a bejáratnál volt egy hegem, ami nehezen szívódott fel, viszont varrni nem kellett. még most is eléggé fáj, de úgy vagyok vele, hogy valószínűleg még be kell járatni, meg vannak még benn hegek, de ez van. meg párom szerint jóval szűkebb is odabenn.
ne félj, ne stresszelj, próbáj lazízani, párodnak meg nagyon türelmesnek kell lenni, ha nem megy, akkor várni és megoldan másképp...

winchi!
manóka de pici... és tényleg mlilyen manó...


sarmon!
jó ez a pocisan mosolygós kép!!! szép nagy pocid van.
remélem, normál és könnyű szülésed lesz!

tündi!
ne aggódj! árt a tejnek meg a jókedvnek is. Bius meg érzi. és sztem is menjetek sétálni sokat.
Barni hogy viseli a kistesót? remélem, nem féltékeny!

bende!
köszi! majd írok választ, de most hív a lányom.

fejés előtt még úgyis jövök...
Vendég
 


jajj! nem is mondtam!
ma délután Zsófival feküdtünk az ágyon és játszottunk. amikor elkezdett nagyon fészkelődni. izgett mozgott, és egyszercsak hasra fordult. persze a keze megint a poci alá szorult. :lol: :lol: :lol: :lol:
és legalább láttam, hogy mit csinál. azért izeg mozog, hogy legyen a lábát hol megtámasztani és akkor elrúgja magát és hopsz.
és kétszer is megcsinálta egymás után. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Oh csajok köszi a dícséreteket,az az igazság hogy bár úgy nézek ki mint egy bálna mégis úgy szeretek terhesnek lenni(leszámitva a gondokat)!Annyira élvezem a baba minden egyes mozgását.Minden egyes ultrahangot,minden egyes pillantást a hasamon,amit az ismerősök,vagy idegenek ejtenek.Imádom.És nagyion várom már hogy meglegyena baba,annyira szeretem már most. :lol:

Hettuli szerintem azért látszik meg hamarabb,mert a második terhességed.Viseld csak büszkén a pocakod! :wink:
Anyany Zsófi kész tornász-bajnok! :lol:

Gégéé pihizz,puszi! :wink:

Winch nagyon szép Matyi!!!!!!!! :P

Mi apával már mindegyik szülés után négy héttel együtt voltunk...sikosítóval és óriási türelemmel! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Jó reggelt!

Sarmon 40 nap :) holnaptól már 3-sal kezdődik a hátralévő vapok száma :) :O

hogy vagy amúgy? keményedések? fájdogálások vannak neked?
nekem (lekopogom) mostanában nincs...csak a csontjaim fájnak nagyon, nagyon....

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hali!
Hettuli! köszi a lelkesítést én is egyre elszántabb vagyok, hogy nem engedem el magam mellől. A babaneten olvastam néhány történetet, gyerek a kórházban címmel. Zömmel negatív tapasztalatok. A szülő a megtűrt rossz a gyerek mellett.

A szemhéján van, a látását csak annyiban befolyásolja, hogy azt a szemét nem nyitja ki annyira. Viszont elnyomja, illetve sorvasztja a szemhéjat mozgató izmot. Nem valószínű, hogy magától felszívódik, de ha mégis, akkor is nyoma marad. Viszont valószínűleg egy kisebb beavatkozással könnyen eltűntethető. Egyébként van egy ilyen betegség is, hogy lógó szemhéj. Itt már eleve, megnyúltak, sorvadtak azok az izmok amik a szemhéjat tartják. Itt is megoszlanak a vélemények, hogy kell-e műtét. Van olyan doki aki azt mondja, hogy ez csak szépséghiba nem kell hozzányúlni. Van, amelyik megműti. És van aki, azt mondja, hogy várják meg mennyire csúfolják a gyereket az oviban, meg hogy mennyire lesz negatív a gyerek énképe.
Szerintem ez nagyon nagy butaság. Miért kell egy gyereket eleve ilyennek kitenni. Sok véleményt elolvastam, van akinek a szülei nem műtették, meg ezt a lógó szemhéjat- szerencsére nekünk nem ez van- és felnőttkorában mikor megtudta, hogy lett volna rá lehetőség, nagyon megharagudott, hogy nem éltek vele és szemrehányást tett a szüleinek.
Tudom, hogy elfogult vagyok, de szerintem Niki nagyon szép kislány és ha kell a világ végére is elmegyek, hogy ez a dudor neki se most, se később ne okozzon problémát. Nagyon elszántak vagyunk a párommal, most már nem fogjuk elfogadni, azt a véleményt, hogy várjunk, amíg felszívódik. Pláne, hogy a szemész is azt mondta, hogy most még csak esztétikai hiba, később sok szövődmény forrása.

Hettuli! légy büszke a pocidra. Én alig vártam, hogy látszódjon. :) Aztán a vége felé már azt vártam, hogy kibonthassam. :)
Mi a határideje a házi feladatnak? én kicsit csúsztatnék, mondjuk még egy jó hónapot....lehet????:)


Zsula! Lehet, hogy ez még nem a mikulás. Én 3 hétig vérezgettem csökkenő intenzitással, aztán 3 hétig semmi és a 6. hét végén megint újra. Nem menszesz volt, csak még tisztult a méhem.
Az együttléttől ne félj, minél görcsösebb vagy, annál inkább fáj. Ha letettétek a gyönyörű manódat és elaludt, próbáljatok meg kis meghittséget teremteni és nem úgy nekiállni, hogy most aztán szex lesz mindenáron. Nálunk csak úgy spontán jött az egész. Kinn voltam a konyhában, mosogattam és fasírtot sütöttem. Párom megkívánt és támadott. A fasírt persze majdnem odaégett :)

Ja, tegnap óta nem beszélünk a párommal....
bende
 
 


...kihúzták a fogát....
Nem beszél csak mutogat. Negyedóra elteltével azon kaptam magam, hogy én sem szólok egy szót sem, csak mutogatok. Niki meg csodálkozott, hogy mi ez a nagy csend. Újabb 5 perc múlva rájöttem, hogy én beszélhetek. Sőt!!! most beszélhetek igazán. :) persze hallgattam, hogy pihenhessen.
bende
 
 


Megérkezett az etetőszék. Párom, némán összerakta, Niki érdeklődő tekintetében fürödve. Aztán beletettük a manót.

Kép
bende
 
 


Bende műve, szeretteinknek temetőbe....
Kép
bende
 
 


jaj nagyon édi az etetőszékben :D

hettuli nekem is nagyon hamar lett pocim, de nekem leginkább a felpuffadástól...egész nap pukiztam :oops:

ja meg sarmon azt akartam mondani, hogy pihizz sokat! puszik :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt!

Kissé fáradt vagyok, Manócska nem akart sokat aludni este, bár nem sírt de mivel nem aludt így én sem aludtam :(

Anyany: Bani még nem féltékeny. A sétával az a baj hogy bealszik és este meg nem akar nagyon akkor aludni.
Ráadásul mára elég rossz időt mondanak, azhogy inkább esőt mondtak.
Nem tudom tudunk-e menni sétálni.

Gégéé: Majd készítek képet a Manócskáról! :)

Bende: Szuper a szék! Aranyos eza beszéd nem beszéd sztori. Jó lenne ha már nekem is jó kedvem lehetne... Lassan.
A koszorúk nagyon klasszak! Tényleg te csináltad őket? NAgyon ügyes vagy!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Bende nagyon atombiztos ez az etetőszék :lol: jól néz ki :lol:
A koszorúak nagyon klasszak én is mindig sk csinálok ilyeneket, idén sajna nem jutottunk el a temetőkbe, nekem a Dunakanyarban pihennek a szeretteim csak itthon gyújtottam gyertyát nekik. De fentről biztos látnak és fentről imádják a Matyit.

Sarmon olyan jó volt olvasni ahogy áradozol a pocakodról. Én is nagyon imádtam, fenséges érzés a pocakosság az összes nyűglődéssel együtt is.
:lol:

A cicizés most egész jól ment kopp-kopp. Lehet hogy valami olyat ettem amitől más ize volt tegnap a tejcinek és azért fintorgott rá Matykó? Mert ma már egyik cicivel sincsen nagy problémája :lol:

KépKép
winchi
 
 


Tyű, mennyit írtatok megint!

Trundike: Jázmin is először fél órákig szopizott. Mára ez már kb. 10 perc, de van amikor még mindíg fél óra, mikor nyámmog. És van amikor nem lakik jól, mert csak szórakozik a cicivel, és utána fél óra múlva megint éhes. Dehát most mit tegyek? Hagyjam éhezni? :)
Ne aggódj. Jó anyu vagy. Látod Barnika is felnőtt, és gyönyörű kisfiú! Nem lesz gond, hidd el. Ja, én is akarok képet Biusról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Sarmon: csini vagy. Nagggyooon édi a pocókád. Én is imádtam pocakos lenni. Tényleg annyira jó! Mikor mindenhol megnéznek, és aranyosak veled, és ahogy érzed a kicsibabád minden rezdülését, és te adsz neki menedéket, és otthont....jajj, csudijó dolog! Légy büszke a pocódra, meg a pocaklakóra is.

Bende: szupi az etetőszék! És a kisasszony aki benne ül, hát ő is egy kis tünemény! Honnan rendeltétek? A koszorúk is nagyon szépek. Ügyes vagy! Kis kreatív anyuka! Én most karácsonyi asztaldíszt akarok lassan-lassan csinálni, persze, ha majd Dorcikám engedi!
Remélem a kórházban rendben lesz minden. Az a lényeg, hogy mellette legyél! Ne hagyd magad kiebrudalni onnan!!

Párom is kicsit neheztelt a szüleire, mert neki is lehetett volna gyerekkorában egy plasztikai műtét az arcán, de anyósom annyira nem foglalkozott vele. Persze, kisebbségi komplexusa lett szegénykémnek gyerekként. Nagyon szégyellte mindíg az arcát. Talán mellettem kezdett el kibontakozni igazán, hogy én így szerettem belé, és így fogadtam el.
Szóval, szerintem sem kell kitenni a gyerekeket csúfolásnak, meg egyéb lelki traumáknak.

Winchi: cuki a vőlegényünk! Egyre jóképűbb lesz! Jól választottunk asszem! :) Jajj, milyen kis picurka még! Élvezz ki minden pillanatot. Olvastam a kismama magazinban, hogy lehet egy jó csel szopizáskor, ha az egyiket nem akarja elfogadni, hogy hónaljtartással fogod, és akkor a másik irányból kapja be a cicit, és azt hiszi, hogy a jobb cicit szívja. Kicsit be lehet csapni őket. Próbáld ki, hátha....Remélem elég értelmesen leírtam amit akartam. ZZZZZizzzzi vagyok!

Anyany: Zsófi szupi ügyes kiscsaj! Mindíg jó olvasni, miket tudtok már. Arra gondolok, Dorci is egy hónap múlva már ezeket tudja majd! :)
Kilókra visszatérve sztem azért érzünk mindketten így, mert elég gebék voltunk terhesség előtt. Bár azért te még nálam is sokkal vékonyabb voltál. Na, de pozitívum. És hettuli tanácsára: egy éves korukig nuku siránkozás!
Elolvastad a privit? Remélem hasznos volt!

Gégéé: kipróbálom ezt az áfonyás kapszulát, csak nem tudom, van-e itt a patikában.... hogy érzed magad?
Örülök, hogy dokibácsi csak jó hírekkel szolgált. Nem tom mikorra jelentkezem be a dokihoz......igyekszem megfelelő időpontot keresni!

Lara: hol vagy? hiányzol ám!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Tündi hoztam neked virágokat a kertből, hogy jobb kedved legyen! :D :D :D

Na jó a többiek is rápillanthatnak :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
winchi
 
 


Képek a fülbevalósról!

Kép 1
Kép 2
Kép 4
Kép 3

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Mennyasszonykánk nagyon csinos lett a fülijével! :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Lányok! Kedvesek vagytok hogy bátorítotok. Igazából nem is tudom mi bajom van sokszor, hormonok így működnek?
Lesz ám jobb is az bizti :)

A virágok nagyon szépek :)

Ancsi_pancsi: Ez a csaj gyönyörű!!! :)

Két kép a Manócskáról. Most készítettem :)

Kép
Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Rosszakat tettem fel!!!

Ezek készültek most
Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Winchi: köcci!!!! Szépek a virágok!

Trundike: Na véééégre!Bius csodaszép kislány. Nem lehet betelni vele!

Én meg nem tudtam normális képet csinálni amin rendesen látszik a füli.

Képzeljétek, új szokás, Dorci morog a cicin, mint egy bolháskutya, de hogy miért???

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ANcsi_pancsi: Bius meg mintha nem is tudom ... Olyan vékony hangn veszi a levegőt. Sípol vagy mi...

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Édi lehet ahogy sípol :) Puszi a kis sipolósnak! Cupp-cupp
Jajj, kis csodaszép tündérke!

Rájöttem, hogy miért morgott! Be volt kakilva. Úgy látszik ez a jel! Akkor is így szokott csinálni, amikor pukiznia kell. Na, buta anyuka nem tűnt fel???

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


:) Ez aranyos. Erőlködik?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sziasztok Lányok!

Ancsi:Aranyos vagy hogy hiányoltál!Olvasni jövök de mire irnék történik valami vagy a Manó ébred fel!Ma megyünk oltásra :( nem tudom hogy viseli majd szegény.Nagyon csini a leányzó gyönyörü szép :D :D :D


Anyany:Milyen ügyes már Zsófi baba!Nagyon csini vagy a képen szerintem pár hónap és majd megindulnak azok a kilók de szerintem igy is csini vagy :D :D :D


Bende:Nagyon szupi az etetőszék nagyon édes benne Niki!A játszvelem.hu-ról rendelted?Hannus nagyon szereti azt a körforgót amit ott rendeltem képzeld elöször nem a mi csomagunkat kaptuk aztán másnap már jót hoztak :lol: Nagyon szépek a koszorúk nagyon ügyi vagy!!!!!!


Trundike:Biztos hogy a hormonok miatt is vagy néha rosszkedvü én se szeretem ezt az idöt mert Hannus nagyon szeret kint lenni addig jó mig nem esik az eső.Nagyon édes Bianka :D :D :D


Sarmon:Nagyon csini kismami vagy!!!!!Vigyázz magdra nagyon.Phizz nagyon sokat!!!

Gégééé:Te is pihizz nagyon sokat örülök a jó hireknek látod minden rendbe lesz.

Winchi:Nagyon szépek a virágok!Matyi nagyon édes a képeken :D :D :D Itt minden Baba olyan szép!!!!

Szoptató Anyukák:!A more milk kapszulát most a brendonba kuponnal 4990 ft-ér lehet venni kuponnal!Én 6490-ér vettem gyógynövényboltba!Puszika
Vendég
 


Na ezt a kupont jól leírtam :oops:
Vendég
 


Sziasztok,Igen Gégéé már csak 40...tök jó már!A reggelek meg a délelőttök egész jól mennek,dutánra már szarabbul vagyok,néha egy -egy fájás jön,de nem veszélyes,nekem is inkább a csontjaim... :roll:

Bende az etetőszék,szuper de a kölöktől annyira el vagyok ájulva,egyszerűen annyira csodálatos,formás kislány!!! :lol:

Tündi aludj napközben,Barni úgyis oviban van ,a házi munkát meg tojd le! :wink: Nem is értem hogy lehet rossz kedved,mikor egy ilyen édes kismanó tentizik a közeledben!!! :wink:

Mi sem temetőztünk az idén,majd bepótoljuk,elhúnyt szeretteinkre gondolunk egyébként is,nem csak mindenszentekkor.

Ancsi hogy milyen sokat dob egy gyereken(kislányon ) a fülbevaló!Igaz!?Olyan kis csinos Jázminod!!!

Lara a lényeget értettük.

Ui.:Gégéé pihi ezerrel!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Hű mennyit írtatok!

Köszönjük a dicséreteket. Az etetőszék a jatsszvelem.hu ról származik, mert ott a legolcsóbb. Szerintem nagyon klassz, tud annyit mint egy peg perego, de feleannyiba kerül. Egyetlenegy dolgot tartottam fontosnak, hogy a székbe bele legyen építve az a műanyag, ami meggátolja, hogy alul kicsússzon. Persze az öv is visszatartja, de ez a tuti.

Nahát Dorcinak már mekkora haja van! Biusról nem is beszélve. Hozzájuk képest Niki tök kopasz. Az etetőszék mellé kaptunk egy kupont, ami 15% kedvezményre jogosít egy gyerekfodrászatban. Dec 31-ig használható fel. Jót röhögtem, nekünk tutira nem fog kelleni az idén. Remélem azért Barnikának tetszeni fog? Ő a mi vőlegényünk.

Trundike! gyönyörű Bius. Mi a baj? Barni nem féltékeny, mindenki egészséges...Ne szomorkodj, hisz nincs miért. Aláírom az idő ma nem igazán szép, de ez sem lehet ok a depresszióra. Niki is nagyon nagyokat alszik séta közben. Ha teheted dél körül menjetek sétálni. Egyrészt, akkor van a legmelegebb, másrészt, ha akkor nagyot alszik, akkor délután még elfárad az esti lefekvésre. Mi is ezt csináljuk. Niki este abban a pillanatban elalszik, ahogy leteszem.

Kaptam egy levelet a cégtől, ahol dolgoztam. Mivel bébiétellel is foglalkozik, Niki kap 12 karton bébiételt, italt, pépet mittudoménmit. Ma reggel pedig ismét ment a fagyóba 2 dl tej. Nem fog éhenveszni az tuti.

Gégé, Sarmon! mostanában egy picit jobb a kedvetek. Ahogy fogynak a napok úgy élvezitek egyre jobban a pocakosságot igaz?
Gégéé! nekem is fájtak a csontjaim, főleg a csuklómnál. A védőnő azt mondta, hogy van, akinek a csonjai növekedésnek indulnak a terhesség alatt. Ezért fájhatnak.

Lara! Istennő vagy. El is felejtettem megnézni, hogy ebben a hónapban mit adnak kuponra. Séta közben útba ejtek egy újságost és megkukkolom. A more milk- re benevezek. Az oltás miatt ne aggódj, utána csak az kell, hogy Te ott legyél.

Niki az elmúlt egy hétben rettentően anyás lett. Semmi nem kell csak anya. Ez egyrészt jó érzéssel tölt el, másrészt meg nem jó hogy mással nincs el. Tudom, hogy korai, de Anyum szerint elképzelhető, hogy jön a foga. A felső ínye a két metszőfognál jócskán meg van duzzadva. Sőt nem is én kellek neki, csak az ujjam, rágja rágja és közben morog hozzá. Mostanában amúgy is elkezdett mindent rágni. Mindegy mi az, a plüsshernyó csápjai, vagy a tehénke füle. Mindent rág és közben bődületes nyáltengerrel áztat el mindent. Tegnap is át kellett öltöztetnem, mert a kantáros nadrág eleje és a body alatta derékig nyálas lett.

Ancsi- én is szeretem anyany beszámolóit, jó tudni, hogy mik lesznek a következő lépések a leányzó életében. Anyany tapossa nekünk az utat. Köszönet érte!!!!
bende
 
 


Bende: Hogy csinálod hogy annyi tejed van? ÉN IS TEJET AKAROK!!! Nincs. Lányok egyszerűen nincs elég :(

More Milk nem nagyon jött még be :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


tündi!
mióta szeded a moremilket?
nekem több mint egy hét volt mire hatott. amellett sokat kell inni, nap 3-4 litert. meg a karamalzot mondják még, de a moremilk sztem jobb.
lehet, hogy hülye kérdés, de Barnit nem szoptattad?
azt mondják, gyakran kell ciciztetni. nekem úgy indult meg(lehet, hogy már írtam), hogy szopi, azaz kínlódés bimbóvédővel, olykor 30milit is kiszívott a kölkem, utána meg fejés ezerrel. volt hogy csak pár csepp jött főleg az elején, utána már 40-50miliket is kifejtem. ha van rá 20perced, pláne elektromos kütyüvel, érdemes megpróbálni.

szép kis hajasbaba. biztosan minden rendben lesz.
Vendég
 


bende!
írtam privit.
sztem ne aggódj annyit, Niki szeme biztosan rendben lesz.
jó az etetőszéketek, és tök édes a pöttöm, azaz mit pöttöm, hisz már majdnem akkora, mint Zsófi...
szépek a koszorúk. mi nem mentünk temetőt látogani, majd bepótoljuk ha otthon leszünk. csak gyertyákat gyújtottam, meg párommal sokat beszélgettünk erről.

ancsi!
hát nem hiszem, hogy nálad vékonyabb voltam, viszont nem vagyok magas.
igen, köszi a privit, hasznos volt. szerencsére a játszószőnyeggel mázlim volt egy olyan nőcitől rendeltem, akinek csak pozitív értékelése volt, kb 500. kicsit izgultam, mert előre kellett fizetni, de másnap már megjött a csomag, és nagyon szép.
jázmin nagyon édes. igazi kis hölgy!
Vendég
 


ma rossz napunk van. nyűglődünk (mindketten) és sétálni sem mertem kivinni.
ma nem gyakorolta az átfordulást, biztos úgy gondolja, hogy erősödik még egypicit és utána. addigis lelkesen edz. hason van és felgörbíti a hátát, a végtagjai a levegőben és hintázik és iszonyatosan koncentrál hozzá. háton meg tekereg ide oda. :lol: :lol: :lol:

és egyre nehezebb etetni. :cry:
Vendég
 


Lara: örülök, hogy jól vagytok. Az oltástól ne izgulj. Kicsit többet kell őket babusgatni, meg Jázmin többet is aludt. Kösz a more-milk-es tippet. Nekem is kéne asszem én is kezdek apadni. Mondjuk keveset iszom és sokat dolgozom itthon.

Sarnon: köszi a bókot. Tényleg sokat dob egy kislányon a fülci! Jajj, már neked sincs sok vissza. Nemsokára Írisz a karodban lesz. Te szoktad oviba vinni a gyerkőcöket, vagy apa? Nem lehet már könnyű két manót rendezni ekkora pocóval. Próbálj pihizni amennyit tudsz. Tudom nem könnyű.

Bende: Jázminnak csak a feje tetején van ám sok haja, oldalt meg hátul elég jól elkopott már. Mondjuk annyi hajunk nincs mint Hannusnak :) Remélem a csajszi majd nem az én 3 szál vékony, ritkaszép hajamat örökli, hanem apának a vastag erős sötétbarna haját...bár ez csak az én álmom. Ne izgulj biztos NIkinek is olyan szép haja lesz, mint neked van
Nyálazás nálunk is megy ezerrel. Nem győzöm öltöztetni. Mostmár előkét kötöttem a nyakába. Úgy járkálunk, de azt is cserélgetem naponta többször. Én is azt figyeltem meg, hogy alul a két rágófog helyén van két kis dudrocska, és eléggé ki van fehéredve az ínye.
A barátnőm javasolta a dentinox-ot fogzásra. Majd lehet kipróbálom.Bár még nem ordít, és nem lázas a fogzástól...:D
Ezt a játsszvelem.hu-t azt hiszem megnézem magamnak. Kösz a tippet!

Anyany: köszi a bókot Jázmin nevében is! Zsófi is nagyon szép baba, és ne aggódj érte, szépen fejlődik. Nagyon kis formás baba. És micsoda kis tornász!
Ja és dehogynem voltál vékonyabb. :D
De majd tényleg közösen fogyózunk, ok? Megígérem, ha nem szopiztatunk már, vagy ha már ehetnek mindenfélét a manók, akkor kitalálunk valami jó fogyit! OKSA?

Trundike abban az intimtorna könyvben van tejserkentő gyakorlat is. Majd valahogy megpróbálom leírni, vagy beszkennelni, hátha az jó lesz...én is kipróbálom...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Trundike!

Tejci:
1, rettentően sok mentes ásványvizet iszom. Tegnap pl. 3 db 1,5 l-es palack fogyott el. Érdekes, ha csapvizet iszom megcsappan a hozam. Minden szopi után iszom legalább 2 decit, akkor is ha nem vagyok szomjas, ha fejtem is, akkor 0,5l-t gurítok le. ( én aki mielőtt terhes lett, sokszor napokig szinte semmit nem ittam. Volt, hogy besűrűsödött a vérem. Napi fél liter folyadék már rekord volt)
2, Amikor kevesebb van, szedem a more milket. 3 főétkezéskor és a negyedik szemet az éjszakai szopi után.
3, Önmagamhoz képest brutálisan sok édességet eszem. Minden főétkezés után kell egy kis csoki, kis, kis az.
4, Nagyon nagyon boldog vagyok. És, ha nem gondolok a szemére, akkor nyugodt is. Az idegeskedős, borongós napokon nincs mit fejni. Aztán egyszer csak újra van mit és egy újabb pitli látványa a mélyhűtőben, megint csak boldogsággal tölt el. Emlékszel a reklámra? a milka tehenek is akkor adnak sok tejet, mikor boldogok és a mormota masszírozza a hátukat. :D

Megírnád privibe a számodat? Kérem szépen. Holnap megyünk felétek.

Anyany! olvastalak. Sajnos a csütörtök nem jó. Ezt a napot várom már 1,5 hete- megyünk Pestre a szemészhez. De megvan a számod és majd hívlak.

Ancsi- látod a párodnak is milyen problémái lettek. Szerintem a mai világban, amikor mindenhonnan dőlnek a tökéletes címlaplányok, meg kidolgozott férfitestek és arról szól minden, hogy sok esetben csak a külsőddel érvényesülhetsz- én nem fogom kitenni egy ilyennek. Épp elég lesz neki, hogy én vagyok az Anyja, minek rontsam még tovább az esélyeit.

Szösz? S. Zsófi? mi van felétek????

Gégéé, Sarmon? remélem azért nem jöttök, mert pihikéztek.

Zsula! Milyen napotok van, így oltás után?
bende
 
 


Bocsi! nem zsula, hanem lara!!!!! :oops:
bende
 
 


igen-igen, én azért nem jövök, mert javarészt fekszek...valahogy szar itt ülni a gépnél...meg egy csomó témához nem tudok hozzászólni...pl szoptatás, okoskodni meg nem akarok...

de olvasok, meg figyelek, meg itt vagyok! :)
puszi

u.i.: sarmon pihizz!!! :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Anyany: Barnit 3 hétig tudtam szoptatni. More Milk-et szerda óta szedem. Még szedem de nem akar nagyon bejönni, azért még várok.

Bende: Persze megy a privi! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


trundike csudaszép Bianka!!!!!!

sok puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bende:Nincs valami jó napunk Hannus egész délután sír :cry: :cry: :cry: :cry: meg mindjárt én is :oops: Ja és két oltást kapott a drágám :( ott csak a másodiknál pityergett aztán sétáltunk egy nagyot addig aludt hazajöttünk evett aztán adtam neki egy fél germicid kúpot a biztonság kedvéér azóta meg annyira nyügi kétszer aludt el 10 percre amúgy meg sirdogál hiába dajkáljuk most Apa dajkálja de most is sír :cry: eddig se voltak könnyü éjszakáink na de most mi lesz????Szorítok nektek csütörtükre meglátod minden rendbe lesz!Hogy rontanád az esélyeit????Ilyet me ne halljak mégegyszer szerintem szupi anyú vagy!!!!Elfelejtettem írni az elöbb hogy nagyon szépek vagytok a családi fotón :D


Ancsi:Mit dolgozol otthon?Ha nem titok.

Trundike:Nekem nem hatott a more milk de lehet azért mert elötte is nagyon kevés tejem volt igy sajna mi tápszeresek lettünk :(
Vendég
 


Kaptam egy levelet egy cégtől. Nem írom ki a nevét mert rontaná a következő sorok meghittségét.

ELSŐSORBAN TRUNDIKÉNEK, MÁSODSORBAN MINDEN ANYUCINAK ÉS LEENDŐ ANYUCINAK!

,,Az első hónapokban, mikor etetés közben apró kezeivel Téged simogat, érzed belül, hogy ismerkedik veled. Észreveszed, hogy szemlél, vizsgál, tekintetével már hosszan követ téged, szemedbe néz. A következő hónapokban pedig még nyitotabb lesz: társaddá válik mindenben.,,

Elbőgtem magam és visszagondoltam arra, milyen volt amikor hazahoztuk. Alig pár hónapja volt, mégis sokkal hosszabb időnek tűnik. Annyira hamar eltűntek azok a pillanatok, jöttek helyette más érzések és képek, de mégis sírok, hogy Niki sokkal hamarabb nő fel, mint ahogy én azt szeretném.

Puszi és jó éjszakát mindenkinek, most megyek iszom a párommal egy pohárka bort...
bende
 
 


Trundike! tök jó számod van. Gondolom nem volt nehéz megjegyezni. :)
bende
 
 


Bende: nagyon kreatív vagy!!! Gyönyörűek a koszorúk, a babáról nem is beszélve. Úgy gondolom igazad van, mindenképp operáltassátok meg a szemecskéjét. Minél előbb annál jobb. Főleg neked, mert utána már nyugodt leszel. Ja, nagyon ismerős a fizimiskád :lol: Nem tudlak hova tenni, esetleg középiskolába járhattunk együtt??? Majd rájövök...

Tündi: a hormonok így működnek. Én szülés után a kórházban zuhanyzás közben mindig szétbőgtem magam. Nem tudom miért, csak úgy jött. Ott egyedül voltam és iszonyatosan szarul éreztem magam. Gyakran itthon is még az elején. Nem akarok hülyéket kérdezni, de honnan tudod, hogy nem elég a tej Biusnak? Én nem ittam, ettem semmi csodaszert soha, nem figyeltem arra, mi puffaszt stb..., de ha a fiamon múlt volna még most is fél órákat a cicimen lógna az tuti. Az elején fejtem csak (1-2 hónap) nem sok sikerrel, aztán eluntam és nem foglalkoztam az egésszel. Volt amikor üvöltöttem és előkapartam a fejőt, annyi tejem volt, volt amikor este mindkét mellemet kb ötször adtam neki mire jóllakott. Tápszerrel küldtek haza, de soha nem váltottam ki. Még mindig őrzöm emlékként.

Egyébként meg rossz evő a kölök, már nem tudom mit találjak ki neki, hogy egyen valamit. Kerekedik a pofija, de nem tudom mitől. Szerintem már rég éhen kellett volna halnia. Anyany, szerintem készülj te is erre. Neked is olyan gyerkőcöd van, aki fotoszintetizál vagy valami más trükkös dologgal kerüli el a kaját :wink:

Az első oltás után nekem már bevált szokásommá vált, hogy mellettem alszik a fiam. Egyrészt figyeltem, hogy lázas-e, mert én biztos ami biztos alapon soha nem adok neki gyógyszert. Másrészt meg nyűgös volt és így csak cicire dobtam és már rendben is volt minden. A közelségem megnyugtatta. Szerintem a láznak oka van. 38-ig tűröm a dolgot, ha sokáig nem megy le, vagy ha emelkedik akkor adtam csak lázcsillapítót. Ez a test védekező reakciója, nem szabad elnyomni. De ilyenkor folyton mellettem volt mindig és állandóan figyeltem, hogy hogyan veszi a levegőt, méregettem a lázát stb. Azért néha benneteket olvasva elbizonytalanodom, hogy nem vagyok kicsit brutális anya??? :oops:
hettuli
 
 


ancsi_pancsi trundike: Gyönyörüek a csajszik!!! :lol: :lol:
Én ma voltam dokinál minden ok 3 ujjnyira kivagyok tágulva :lol:
Viszon most ugy megvizsgált nagyon nem esett jól de azt mondta ha magától meg szeretne indulni ez segit neki és akkor 1-2 nap és meg lessz az eredménye.
Félek nem igazán tudom elhini,hogy nemsokára babázok :shock:
Mindig ugy érzem annyi dolgom van még és nem érek rá :wink:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


S. Zsófia! Ez nagyon aranyos!!! De el kell engedni őt, mert akkor könnyebben megszületik. Én a helyedben lerúgtam volna a doki fejét :oops: :oops: :oops: , még jó, hogy nem vagyok a helyedben, mert akkor most kereshetnél másikat helyette. (Ki is ő???)

Kép

Kép
hettuli
 
 


Közben kreáltam vonalzót, de ez olyan nagy. A babafalvás meg csak azt írja ki, hogy mennyi nap van hátra :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
hettuli
 
 


Más doki akinél voltam alap helyzetben brutális volt neke ,én elég érzékeny vagyok ilyen téren és nála idáig nem is éreztem semit.
Volt ott egy testvérpár hasonló korkülönbségel mint ami köztük lessz nagy 2 éves 1 hó a pici 6-7 hetes volt. Olyan édi volt a nagy mindig azt akarta az apuci öt fogja a tesót meg odaadtaajándékozta volna az aszisztensnek. Kiváncsi leszek az enyém mit szol mert hatalmas szive van tele szeretettel mindenkiért odavan remélem ezt is jól vészeli :lol: :lol:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Jó reggelt!

szörnyű éjszakám volt...fájtam, mint mensi előtt ilyen sunyin fájt a hasam...nem volt semmi rendszer, csak úgy folyamatosan fájt; plussz minden csontom derekamtól a bokámig....tuti front van, vagy ilyesmi...emma meg csak mocorgott-mocorgott...

Sarmon te hogy vagy? már hármassal kezdődsz:)

hűűű zsófia, nem irigyellek, remélem hamarosan kinnt lesz Zsófi baba!

nem tudom, mennyit leszek ma, szerintem megpróbálok aludni, mert semmit nem aludtam. puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé! aludj jól... Bárcsak én is megtehetném. 1 óra szinte semmit nem aludtam. Niki megint bulit tartott. Reggel zombiként keltem. Erre megszólal a párom: kimehetnél a piacra karácsonyi ajándékot venni.
Csak annyit mondtam, hogy ma nem. Mert persze úgy gondolta, hogy a piac mellett még főzök neki ebédet ( gulyáslevest rendelt, meg krumplis pogácsát- utóbbi macerás ) kimosom a kötött pulóvereit kézzel, kivasalok, bevásárolok, persze közben megszoptatom a gyerkőcöt is néhányszor, bohóckodom is vele, sőt sétálni is elviszem, de persze pihenek is hogy legyen elég tej, meg, hogy holnap ne legyek nagyon fáradt mikor reggel 6-kor elindulunk Pestre. :evil:
bende
 
 


Ja, azt mondta a piacra, hogy sürgős!!!???

Én két hete kértem meg, hogy élezzen meg egy kést. Még mindig nem tette meg. Az ráér.....
bende
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?