Sziasztok!
Heni, Cory! De jó nektek, hogy a ti fiaitok nem ilyen felmászósak!
GOrsi! Addig nálunk se volt komoly gond, amíg csak a kisebb székeket bírta el, de már az étkezőből hozza magának a nagy széket, ha a kicsiket elveszem, és hozzáférhetetlen helyre teszem. A 6 nagy étkező széket meg már nem tudom hova eltenni előle. Egyébként a multkor a nagy rattan fotelt tolta a szekrényhez a nappaliban, úgyhogy erőben nincs hiány.
Na, meg fantáziában se, mert az ásványvizes kartontól kezdve a kiürített játékos dobozon át a babataxijáig bármire és mindenre feláll, ha éppen el szeretne érni valamit.
A mosószer és a WC egyszer-egyszer fordult elő, annyira falhoz vágott mindkét esett, hogy még csak ki se kapott miattuk, de valahogy mégis érezte, hogy ezt nagyon nem kellene, és soha többé nem nyúlt egyikhez sem. Ezért is bizakodok, hogy 2-3 hét alatt ehhez a magasság és ügyesség beli ugráshoz is hozzáokosodik.
Tali: hát izé, még nem is tudom...
Az már tuti, hogy az eredetileg tervezett hétvégi programunk elmarad, de még meg kell beszélnem Lacival. Papás tali lesz?
Bogancsi! Jaj, az a főzelék.
Jobban vagytok már?
Hé, és az a fantasztikusan jópofa, sőt, gyönyörű kisfickó fel se tünt, aki a faváron áll?!
Részben már válaszoltam is
, szóval a favár a bölcsödei játszócsoport berendezéséhez tartozik, ahová járni szoktunk, ha éppen nincs influenza járvány.
Zsuzsa! Nem is tudtad, mennyire talált, amikor a felmosóvödör kapcsán emlegettél.
Tegnap előtt este ugyanis Lacika beszerezte élete első vérző sérülését.
Mentek az Apjával fürödni, megbotlott, még két lépésnyi lendületett vett, hogy minél nagyobbat tudjon esni, és végül fejjel beleállt a felmosóvödörbe.
Azóta rengeteget nézegettem a vödröt, ami csupa lekerekítettség, sehol semmi éles vagy szögletes nincs rajta, egyszerűen gőzöm sincs, hogy a csúnya, mély horzsolt sebet hogyan okozhatta.
Nagyon klassz a műved!
Danimama! Mi a nyáron szedtük le a rácsokat Lacika (átalakítható) kiságyáról. Azóta "szabad", és vissza is él vele rendesen. Manapság már nem arra ébredek, hogy felsír, hanem arra, hogy átjött.
Leesés ellen az ágybetét és az ágydeszka közé be szoktam szúrni egy kemény táblás, hajtogatós könyvet szétnyitva. Nem tudom, mennyire sikerült érhetően megfogalmaznom.
Esetleg tudok róla feltenni egy képet.
A drukkot köszi!
Néhány héttel ezelőttig nálunk is ez ment, hogy csak felállt a székre Lacika, és örült annak, amit arról elért. Igazad lehet, talán nem kellett volna előtte felállnom erre-arra, de annyi minden van már magasra téve Lacika elől, hogy muszáj. Töredelmesen bevallom, bőven láthatott engem is az íróasztalon állva a magasabb polcokon lomolni, vagy éppen a konyhai pulton állva ablakot pucolni.
Szila! A mosógép ki-be pakolása nálunk is nagy kedvenc. Szoktam is bevonni Lacikát a munkába (dolgoztatom
), én válogatom ki a mosnivalót a szennyestartóból, ő meg nagy lelkesen hordja ki a mosógépbe. Aztán néha önállóskodik, és már mosom is a fekete zoknit a fehér bugyik közé.
A recepteket küld el légyszi, majd mazsolázok.
Azok, amiket a multkor küldtél, kipróbált kedvenc receptjeid, vagy az is gyüjtemény? Megint akciós a CORAban egy fajta muffin sütő, de azt írja róla a honlap, hogy szilikon. El se tudom képzelni, hogy szilikon cuccban sütni lehet...
Én se hagyok elől kést, tésztát, lisztet, de már nem tudom olyan helyre tenni, ahonnét Lacika elő ne tudná venni. A konyhaszekrényen lévő félfordítót már simán kinyitja, a magasabb polcokhoz felmászik, egyszerűen nincs olyan, hogy biztonságba helyeztem előle valamit. Szerencsémre viszonylag könnyen megtanulja, hogy mit nem szabad, és amiktől nagyon kiakadtam, azokat a disznóságokat (általában) nem csinálja többször.
Rácsot nem szeretnék az ablakra, nagyon bezártnak érezném magam tőle. A szúnyogháló viszont nem egy megbízható védelem...
Cory! Tegnap mi is így jártunk a játszóterezéssel. 2 óra hosszánál tovább voltunk lenn, és utána még vadul tiltakozó gyerklőccel kellett hazavergődnöm.
Persze eggyel könnyű...
Zsomának gratula! Milyen nagy fiú már ő is!
Edit! Jaj, de jó, hogy előkerültél!
Az a minimum, hogy kifizetik a párodék gázsiját, ha egyszer már él a szerződés! Szerintem...
BMárti