Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Judit!
Ja ismerős a helyzet... :cry: volt olyan, aki csodálkozott, mikor megjelentem a két gyerekkel, hát hoyg hogy, meg mint? a csög utcabeli bá is beszólt, hogy, magába elveszik a gyerek... gondoltam magamban kedves édesanyád. :x

Szilbee!
Látom nálatok is dugig a szoba játékkal... csak legyen aki össezrámolja...

na megyek, délután megyünk a temetőkbe tüzeskedni, meg jön az új gépünk!!!monitor későbbi projekt, úgyhogy látni továbbra sem jól fogok, de legalább pörgök ezerrel! :roll:

Jaimee!
Én hülye vagyok ehhez a keresztszemhez ez akkor ezek szerint már kész van? és akkor most min rontod a szemed?

Kata!
Utána is tudunk menni, ha megszültél? Marcinak is kell levegőzni! Legalább megkuksizom! :wink:

lidlben nem nagyon járunk, kiesik az utunkból, de mindjárt megkuksizom a honlapjukon, elvileg fent kell lennie az akciós termékeknek. még visszamenőleg is.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Hát, lányok elkiabáltam tegnap. Sajnos tegnap délután Katus csak belázasodott. Doktornéni látta, kicsit piros a torka, CRP-je kicsit emelkedett. Inkább vírusra utalnak a jelek és ezerrel fogzik. Éjjel is volt láza. Dokinéni írt fel antibogyót a biztonság kedvéért, de azt mondta nem adjam Neki, csak ha magasabb lenne a láza, stb.

Majd jövök, ha tudok!

Kata: Kitartás! Próbáld kiélvezni az utolsó egyben töltött napokat! És tudom, hogy könnyű mondani, de ne félj!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Gyors leszek... babó töri a tojásokat a konyhába... :roll: apa olvasztja a hűtőt... :mrgreen:

Dorka! Szívesen átmásolom (Peti :D ) neked a Mamma Miát! és akkor én is szeretném az első 3 dvd-t. :oops: Persze lemezeket fizetem!
Ja, és ne vegyél az újságosnál Bob-os újságot (most jelent meg az első), a játék 5 perc után eltört benne..., pedig nem is erőszakoskodott vele a gyerekem!

Kata! Én is láttam a H.S. Musical első két részét! Adták a tévében szerintem. Aha. Tetszik ahogy énekelnek benne, tehetséges fiatalok.

Szilbee! Szerintem ha Dorkával találkozok, akkor majd odaadom neki (vagy lefénymásolom), azt a fütyihuzogatós cikket, okés?

És a krém nevét én is kérném, egyszer hátha jól jön még!

Ja Juditom! Ráraboltam két lánykafariruhára! Az egyik az, amiért már a ruhabörzén is meg voltam veszve! :lol: Lehet megtartom... egyszer talán...

Niki! :cry: Nektek meg jobbulást!

Bookline-ról nem akar valaki mostanában rendelni?

Hmm. dugulok. Mi is készülünk mamához, du. megyünk a temetőbe. Én meg szenvedek, mert sütöttem két piskótatekercset, naná, hogy mikor a másodikat fordítottam ki a tepsíből megégettem a karomat! :evil:

Na viszlát!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziótok,

takarítás nagy része kész, főzni a fagyóból "főztem" (egy szép ívelt lendülettel kivettem a kész paradicsomos húsgombócokat :)), Apa meg Szabival kiment a temetőbe. Tegnap is voltunk, én remek ötletem alapján sötétedés után (mert úgy szépek, ahogy égnek a gyertyák), de azt elfeledtem, hogy semmi világítás nincs a temetőben :oops:
Így aztán Peti dédijeit meg sem találtuk, oda vittek ki a fiúk virágot, mécsest.

Olga, teganp voltunk anyáéknál, és elfeledtem elhozni a DVD-ket :oops: Úgyhogy majd hétfőn behozza apukám, aztán átmásolom, jó úgy nektek? És persze köszönöm én is a másolást!! (Persze rendezem neked!!!)
Kezed azért nem égett meg nagyon, ugye?
valami sütit jó lenne sütni, de nekem elég car a sütőm, ritka, amikor nem kap oda az alja...

Niki, jobbulást kicsi Katusnak is, pedig úgy tűnt, nem kapja el... :cry:
reméljük nem kell az az antibogyó!!!
A CRP micsoda???
tető szép lett? Egész gyorsan végeztetek vele!

Kata, nekem is 2 héttel előtte volt eldeformálódva a fejem, de nagyon, szülés előtt meg aztán semmi nem látszott... Szóval Marci biztos remekül érzi még bent magát, de ha holnapra szeretnéd, akkor próbáld csalogatni :)
Mi mindenesetre szorítunk értetek, bármelyik nap is érkezzen!!

Jaimee, tecc az a kistehén!!! :lol: Frankó nagyon!!!

Judit, már mi is "beszélgetünk" a kistesóról, nézegettem könyveket is. Anno nekünk volt egy svéd vagy dán írótól egy nagyon édes könyvünk, Kishugom született címmel, már előbányásztam anyáéknál, de még nem tudjuk, ez lesz-e az aktuális.
4D-s: mi csake gyszer megyünk majd, olyan 26-28. héten, amikor már a kis pofiját egész szépen lehet majd látni, bár furdal a kíváncsiság, ki is lakik odabent.
Amúgy én is kislányt tudok nektek elképzelni!
Ti agyaltok már neveken?

Rólunk: Szabi továbbra is szörcsög, de orrcsöpin, sterimaron, orrszíváson kívl nincs teendő... Viszont: szájpenésze van...
:cry: gondolom összefügg a begyulladt ujjával is... Meg hát még mindg sokmindent a szájába vesz, akár a földről is a kölesgolyót, amit leejt, pedig mondja, hogy "kuka, kuka", aztán félúton a kuka felé bekapja... :oops:
Nekem meg kötőhártya gyulladásom van.... :? HOnnan?

Kép
Kép
dorkáék

Olga!
Köszi köszi! másnak nem tecc semmi?

Ja és a HSM! láttam nagyon jó pénztárcákat a teszveszen ilyen fajtát, ha valakinek kellene ilyesmit venni karira...meg hello kittys mobiltartókat. nem drágák, és gondolom már ez dívik általánosban is...

Bár Gréti közölte tegnap a vodafonos újságot látván, hyog neki EZ a telefon kell... ja modnom persze... addig álljál féllábon!

Dorka!
Óh szegény Szabi, és eszik, iszik? Grétinek volt egyszer nem szájpenész, hanem valami hólyagok. azt modnta a dokinő, mindegy hoyg nem eszik, csak igyon. akkor a szívószálas megoldás nagyon bevált.

Nem lehet hogy ettől a hülye széltől gyulladt be a szemed?

Mi is úgy járunk minden évben, ahogy Ti tegnap. mi eleve 3 körül indulunk neki, itt-ott talizunk ismerősökkel, pletyó, pussz-pussz, aztán mire a végére érünk tök sötét van a helyet még csak-csak megtaláljuk, de nyakig sárosan jövünk haza. pedig ma is úgy indulunk, ha Leti felkelt, ebédelünk, öltözünk és utána. akkor már tuti 15 óra is lesz. vagy már el is múlik...

Jót főztél! Én ma Nikiék után szabadon oldalas, vele sült krumplival...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, Szabi inni most kevesebbet iszik, evésnél úgy láttam nem gond, viszont sokat éjszakáztunk az elmúlt napokban-hetekben, biztos fáj neki ez is.
Nekem vírusos a szemem, bárhonnan elkaphattam... Dokibácsi szerint az utcán is simán elkaphattam, remélem fiúk megússzák. Bár nem fáj, semmi problémát nem okoz, csak vérben forognak a szemeim :D
Ti olyan későn szoktatok ebédelni? Bár biztos erre álltatok rá, Misi is gondolom piacon van délelőtt. A menü jól hangzott!!!! :)
(Az én ebédemre rárabolt a rókakoma....Pedig azt hittem, már kiirtottam a lakásból őket)

Ruháitokra ráklikkeltem... És még zsákOK várnak a feltöltésre???? Tényleg nagy ruhavadász vagy!!! Amúgy tetszenek a ruhák, csodálom, hogy csak 3-at adtál el a napokban.

KATA???????? Mostantól óránkénti helyzetjelentést kérünk, ha lehet!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

na megjártuk a temetőket, illetve csak a felét. Leti ráfogott egy mécsesre, naná, hogy a fémfedelesre... így hazajöttünk, jeges-vizes zsepi, fenistil, first, folyóvíz... vannak hólyagok, de úgy látom múlóban.

Dorka!
Pedig a nagyon szépeket már réges rég elvitték! A nagyon picikből akad még választható 1-2 igazi csajos darab! a nagyobbak nem az én ízlésemet tükrözik, azokat kaptuk, de nem illik a ruhatárunkba többnyire a színe miatt.

Ruhavadász.. :lol: ez azt hiszem találó....

Mivel későn kelünk 9-10 kor van reggeli, így az ebéd 2-3 ma nem volt piac, tegnap volt Misi az ünnep miatt.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga! OKÉ! De ha esetleg mégsem találkoztok, akkor jövő 7től már ovizunk újra... esetleg elszaladok érte.

Kata! Helyzetjelentést!

Rólunk:
Ed holnap szétkapja a pc-t. Szóval nem tudni mikor jövök.. vagy jövök e egyáltalán.. Eltünésem oka tehát az lesz hogy apjuk elb.rmol vmit a gépen...
szilbee

Niki! Jobbulást!!! :(
szilbee

Helyzet: nincs. Szerintem még nincs kész az útra M. Annyi gyulladt ragya van a fejemen, meg a mellkasomon, hátamon, hogy egy pattanásos tinit megszényenítek...

Betegek, hát gyógyuljatok!!!!

Mi ezzel az orrdugulással szenvedünk továbbra is. Anyám folyamatosan olvasgat a neten a témában... legújabb: salvus víz spray vagy csepp az orrba, holnap beszerezzük. Ezen kívül nasivin, sinupret, béres csepp c-vitaminnal, bioptron lámpa és ma kértem kölcsön infra lámpát, de azt még annyira sem tűri B., mint a bioptront.

Ha történne velünk valami, tutter megtudnátok.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!
na itt is vagyok, a mi gépünk kész, Szilbee! holnapra apa ügyi legyen! gyors mint a villám. a kezelő felületet még szokni, kell, de amennyit én ülök a gép előtt... :roll:

Kata!
Hát mát én is nagyon izgulok, mikor kell mennetek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betti: Bettikének boldog szülinapot kívánunk!

(egyben vagyok :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Bettike! Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kati! Jó, hogy te is tudtál egy kicsit írni magatokról! A tánc az fantasztikus lehet! Már csak az is, hogy egy kicsit ketteseben lehetsz apával, nem? A mozgásról nem is beszélve!

Kata! :lol: Akkor jövő vasárnap?

Szilbee! Az is jó, ha te jössz, persze! majd előtte egyeztetünk legalább 1 nappal... :oops:

Na lépek, mert apa is lelépett a gyerekkel temetőbe, aztán kicsit tanulgatnom kellene. Ja, kezem nem annyira vészes, egy 5 centis csík az alkaromon. Tényleg Judit, Leti keze gyógyulgat?

Na üdv később!

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Bettikének mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép

Kata!
még mindig egybe? de hisz ma vasárnap van, bá még az is lesz egy pár óráig... :wink:

Olga!
jaj majd mindjárt megkeresem a telómat...bizti le is van merülve...

Leti keze hólyagos, de már nem érzi, vayg nem figyel oda...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Bocska megint le vagyok maradva....csak itten esz a fene és Juditom tanácsára írok.....

Szóval Niminek arcüreggyuszija van...5 hete kínlódunk, ezt reggel az ügyeleten állapították meg. Tegnap du már 39.5 volt a láza egész este hűtőztem. Be van dagadva a bal szeme alatt és kékespiros. Kapott most : -Curam (ez majdnem cure.....no télleg hülye vagyok...) -Fluimucilt, (normafloret a bélre) meg 2 fajta orrcseppet, illetve azt nem néztem meg de vmi erős lázkúpot mert a régi már ennyi kilóra nem volt jó. Infralámpával kéne világítani, de nincsen....a meleg sót meg nem nagyon akarja egyáltalán. Írjatok tapasztalatot lécci!!!!! TUom hg már több helyen van...de msot nem van idegzetem visszakeresni.....KÖSZI!!!!!!

fanna3

Fanna!
Amikor Grétinek volt arcüregnyuszija akkor én a fülmelegítősapi zseléjével melegítettem neki. meg lehet fújatni hajszárítóval. szívd az orrát, hagy jöjjön ki a cuccos! és gyógypuccok!

Többiek????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Most jöttünk fociról... nagyon szép időnk volt!

Fanna, nekem van infralámpám, szerencsére rég nem használtuk, ha gondolod kölcsönadom!
Egyébként a fülmelegítős zselé, hajszárító is jó ötlet.

Nekem anno az arcüreggyuszimra semmi más nem használt, mint anyukám régi jól bevált módszere. Kamillatea, aztán törülköző alatt gőzölni vele. De nem tudom, Niminél kivitelezhető lenne-e, Csonginál sosem ment.

Évi és
Kép
csongianya

Fanna! Mielőbbi gyógyulást kívánunk Niminek!

Szami!!! Hogy éreztétek magatokat? Máté versenyeredménye? Anna erdeménye? Hogy tetszett Aranka? :wink: Fényképek? Nekem már hiányzol, ugyhogy légyszi írj!

Olga

Kép
juhaszolga

Ja Kata! Elfelejtettem, lehet jól érzed te a vasárnapot! Hiszen 16-a is vasárnapra esik... :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: ha-ha-ha :lol: Remélem azért addig nem húzom, az elég durva lenne. Meglátjuk no.

Fanna: mi inhaláltunk Bencével, mesekönyvet/verseskönyvet olvasgattunk vele együtt a pléd alatt, de állítólag a nedves meleg pára sem jó ... hát én már nem tudom. (B. is be van dugulva változatlanul) Kaptunk mi is kölcsön infralámpát, de azt egyáltalán nem tűri: túl erős a fénye és túl meleg. Anyám most a salvus víz orr sprayéről olvasott jó tapasztalatokat... lassan berendezhetünk egy komplett gyógyszertárat... ezt is megvettük és spricceljük a nasivin és a sinupret előírás mellett. Azt én is olvastam, hogy a nedvesen tartáshoz használt sterimár és hozzá hasonlók nem mindenkinek jók, de a salvus víz az jó (sok benne az ásványianyag vagy mi). Hát nem tudom... mi is kínlódunk... és változatlanul nem megy oviba. Jobbulást Nektek!

Szerintem Szamiék még Finnországban vannak.... nem?

Kép

Kép
szolkata

Fityma letapadásra a krém neve: Elocom, de csak vényre kapható.

Kép

Kép
szolkata

Reggelt!

Gép műxik... 8)

Látom Kata még egyben vagytok! :)

Most ennyi... készül a család ...

Pusz!
szilbee

Sziasztok!

Bettike, nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Betti, hogy telt a szülinap?

Katának és Niminek jobbulást! Dorka, Neked is!

Dorka Zsófinak is volt 1x szájpenésze. Mpndta a védőnő, hogy nem kell megijedni, gyakori ez a kisgyerekeknél, amiatt, hogy mindent a szájukba vesznek. De az nem fáj, csak kis lerakódások. Gondolom kaptatok rá ecsetelőt. Én az üvegét is beecseteltem mindig, mielőtt ivott. (mármint ott, ahol a szájához ér)Ami fájdalmas is, az az afta, Judit, Te szerintem arra gondoltál. Nekem sajnos szokott lenni, hajlamos vagyok rá, és tényleg nagyon gáz.

Hát mi sem vagyunk a topon...Zsófinak hőemelkedése lett péntek reggelre, elvittem dokihoz. Csak kicsit piros a torka, és ő is iszonyúan fogzik...több jön neki egyszerre. De ilyen durva tényleg nem volt még, napközben is nagyon nyűgös, sokat sír, alig eszik...úgy sajnálom szegényt. A hasa is megy, gondolom az is a fogától. Én meg tegnap délutánra lettem nagyon rosszul, valami gyors lefolyású vírus lehetett, de egész délután feküdtem, egyszerűen alig volt erőm felkelni.Ilyen rosszul még sose voltam! :shock: Ma meg kutyabajom! :P Még szerencse, hogy tegnap vasárnap volt és Apa itthon volt, nem tudom, mit csináltam volna Zsófival, ha ilyen rosszul vagyok...

Azt hiszem, a héten nem megyünk se Ringatózni, se játszóbölcsibe. Dorka, légyszi elküldenéd Ildikó számát, felhívom, hátha még valaki tud menni a helyünkre. Úgy hogy sajnos úgy néz ki, a héten nem találkozunk. :cry:

Szilbee, édesek a fiúk! Levente meggyógyult már?

Kata, helyzetjelentést!

Anikó, azért írj majd, ha jobban lesztek...

Kép

Kép
ditke2007

Hali!

Katám egyben :wink: :lol:

Köszi a krém nevét, nekünk van is szerintem ilyen otthon... ekcémára írta még fel ha jól rémlik a dokinő... ha nincs beszerzem.

Fanna, hogy van Nimi? Nem kell a lámpa?????

Ditke, még jó, hogy ilyen gyorsan átment rajtad a vírus! Szegény Zsófi, jól megszenvedtek ezekkel a fogakkal :?

Tényleg Fanna, én meg parázok már egy kicsit. A felső két foga már augusztusban kiesett Csonginak, és még mindig nem jön a csontfoga a helyén.... ez normális????

Évi és
Kép
csongianya

Hm, most kissé elbizonytalanodtam. Rákerestem az Elocom-ra (tényleg ezt kaptuk csúnya ekcémára) és ezt írja:

"Az Elocom készítményeket nem szabad a szájnyílás körüli bőr gyulladására, a végbélnyílás és nemi szervek tájékán megjelenő viszketésre, védőoltás beadásának helyén kialakult szöveti reakció, bárányhimlő, övsömör, ajakherpesz ill. vírus, baktérium vagy gomba okozta egyéb bőrfertőzések kezelésére alkalmazni."

Most akkor kenjem vagy ne kenjem?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

"kicsit nagyon" elvoltam, ugyanis sajna nekem nem egy napos nyavalyám volt.... Talán most kezdek már helyrejönni.

Annyira el vagyok maradva, hogy már előre bocsi, hogy nem írok külön-külön mindenkinek.

Balwin!
Húú,nagyon gratulálok neked/neketek kis Pöttömkéhez!!! :D

Bettikének boldog szülinapot!

Olga!
Nagyon cuki Norbika! Ilyen kis szöszi babát még nem is láttam! :D
Kezed? Bírod még a gyakolatot?

Dorka!
Hogy alakul a kötőhártya gyulladásod?
Kakaóscsiga :D - a 9 hónap alatt eszméletlen mennyiségben fogyasztottam a túrórudi mellett... :D
Egyébként assszem ma láttalak titeket Olgával a Pláza környékén sétálni úgy 3/4 11 körül. Nembiztos, de ha te narancssárga pulcsiban voltál, akkor bizti ti voltatok.

Szilbee!
Nagyon édik a fiúk ahogy játszanak. Olyan aranyos Levente, ahogy Dáviddal foglalkozik.
Régi dolog:Azt már nagyon régen akartam kérdezni, hogy az esküvői képünkből ráismertél/rájöttél arra, hogy Gabi a párom öccse?

Anikó!
Őszinte részvétem!

BBJ!
Majd megnézem a rucikat, ha lesz egy kis időm! :D

Betegeskedőknek jobbulást kívánok!!!

Hááát mögöttem/mögöttünk megint elég kemény két hét áll. Sajna a sok mindenféle (Smecta, szén, Normaflore,....) nem segített. Naon durva volt a végén már. Mindig azt hittem, hogy jobban vagyok (persze ennek ellenére nem kezdtem el enni ész nélkül) és hajnalban meg reggelente aztán kijött minden. A háziorvos már az infektológiára akart utalni (azóta is ott van összehajtva a beutalóm a táskámban...), de aztán szerencsére talán mégis rendeződött a dolog. Kaptam antibiotikumot (Zinnat) meg Normolit port ittam, és rendeződött a dolog, de azért még nem kiabálom el.
Ma voltam hasi uh-on , szerencsére minden rendben.
Labor is ok, csak a vasam rossz, meg a kakim van még tenyésztésen, aminek nem tudom még az eredményét.
Szerencsére Laura jól van (remélhetőleg nem volt ez a dolog fertőző, mert akkor már csak elkapta volna), szegénykémnek pont az ellenkezője van- nem nagyon tud kakilni. Próbáltunk már mindent : kamilla tea, Leavolac szirup.... Van, hogy 2-3 napig nem kakil. Persze az én leamortizálódásom kapcsán pótolnunk is kell már rendesen. Biztos szokatlan volt a kis pocijának a változás, de remélem majd beáll...
Most hirtelen ennyi, mert megint egy csomót írtam!

Ja! Kata!
Írtad, hogy elvileg szülés előtt kevesebbet mozognak a babucik. Na! én is mindig ezt figyeltem és vártam, de ez megint csak egy mende-monda (legalább is nálam nem jött be), Laura az utolsó pillanatig mocorgott, sőt még a szülőágyon is "tombolt-ficánkolt".
Remélem jól vagy és szorítok nagyon!!!

KépKép
kitten13

Szilvi! Igen .. onnan! Sokat láttam párodat, mikor még kicsi... fiatalka voltam. Gabival ugyanis egy csoportba jártunk oviba és iskolába is egy osztályba. :D Így a bátyját sokat láttam! ;)
Gabit ezúton is üdvözlöm! :D Nagyon-nagyon régen láttam már... :(

Örülök, hogy te is jobban vagy már! 8)

Ditke!
Jobbulást Zsófinak! :( Asszem Dávidom is növeszti a 7-et... alig alszunk megen...
Köszi az érdeklődést! Jobban van már Levente. Napi 1x kell szívni az orrát, a torka úgy tünik nem fáj neki. Ma elengedtem oviba. Meglátjuk du-ra mennyire volt jó döntés.

Egybként Levente újjabb dackor-ba lépett... Totál lefáraszt minket. :roll: Mindig az foglalkozik a hiszijével kettőnk közül, aki jobban bírja idegekkel.
Most egyértelműen minket kóstolgat, no és persze a határait...
Az eddigi módszerek hatástalanok, volt már hogy felemeltem a hangomat is (hátha észheztér) de csak olaj volt a tűzre.... A "menj be a szobádba és toblod ki magad" sem műxik, mert veri az üvegajtót vagy épp csapdossa... (veszélyes dolgokat művel).
A 7végén sikerül csendesen beszélve hozzá lecsendesíteni... de ki tudja meddig lesz ennek is hatása.
Remélem gyorsan túlesünk ezen az időszakon, mert már most Zombi vok tőle. :roll: :(
szilbee

Sziasztok,

Ditke, köszi az infókat szájpenész kapcsán, már asszem szerencsére javul Szabinak....
Viszont ti jól benne vagytok a túróban... Szegény Zsófi, egy fog is tud piszokságokat csinálni, de ennyi fog!!! NEm csodálom, hogy nyűgösség, fájdalom, hőemelkedés, hígabb széklet, minden volt....
Éjjelekre már rá sem emrek kérdezni... Valamit tudtok pihenni?
Rajtad mi szaladt át???? Tényleg jó, hogy legalább hétvége volt!
El is múlt minden?
Telszámot küldöm e-mailben!
pedig jó lett volna talizni, képzeld, Szabi látott egy piros babakocsit, elkezdte, hogy "ZSófi, Zsófi", mikor mondtam, hoyg nem Zsófi van ott, elkezdett sírni... Nagyon hiányol ám ő is benneteket! :(

Kitten, nem semmi, szegénykém, amiben benne voltál!!!! nem ételmérgezés lehetett? Még jó, hoyg elkerülted a kórházat!! (Főleg az infektológiát.... az egy réééémes hely)
A pótlás miatt pedig ne aggódj, lehet, hogy az fogja jobban Lara baba hasát, sőt, lehet, hogy átállt a 2-3 napi ürítésre, ez is belefér.
És igen, mi voltunk azok, miért nem szóltál!!!! Olyan jó lett volna személyesen is találkozni!!!
Szemem rendbejött, kopp-kopp, sokat segített a szemcsepp, és senki nem kapta el!

Anna, jobbulást Niminek, nagyon kikaptátok ez a bölcsikezdést, betegségeket... Sajnos nekem nincs jó ötletem, mivel lehetne jobbá tenni Niminek a gyógyulást...

Szilbee, kemény lehet most Leventével, kitartás, ha már bőven megkóstolt benneteket, majd csk kicsit lenyugszik, és mindenkinek jobb lesz! Mamákkal is ilyen, hogy veszed észre?

Niki, hazaértetek, mire Katus elaludt? Olyan aranyosak a lányok, Dorka ahogy pátyolgatta Szabitm nagyon tündéri volt!

Judit, Leti keze akkor alakul szépen? Mára maradt még nyoma?

na elindulok Törpével egy délutáni sétára, babakocsi nélkül... majd meglátjuk, mi sül ki belőle...

Most pedig egy teljes zacskó pufi-puki-kuki landolt a szőnyegen!!!!
:twisted: :twisted:

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Évi! Ezek szerint az a krém semmire sem való??? :shock: Szilbee! Nem kérdeznéd meg anyukádtól, hogy mire is szokták akkor ezt adni? Én ugyan még nem akarom kiváltani, mert szerintem minden okés Balázsnál, de azért szép nagybetűkkel felírtam a készítmény nevét a naptárba rosszabb időkre...
És férjed hogy bírja az új munkahelyet?
Csongi? Suli?

Kitten! Épp tegnap voltál eszemben, hogy vajon mi lehet veletek? :D
Köszi, kezem már elég jó, ha Balázs épp nem ott szorongatja és csuszkolja, akkor nem is fáj. Gyakorlatnak vége, most "csak" 8 nap volt. De a hospit napló még mindíg darabokban... :roll:
És érezd magad letolva, hogy nem kiabáltál ránk! Egyébként honnan voltál olyan biztos benne, hogy engem láttál? Mert hogy Dorkában nem... bennem igen... kiváncsiság... bár ilyen világszépséget felismerni nem nehéz, még meszíről sem! :lol: (Remélem ezt nem veszítek komolyan...) :oops: Jól meggyötört téged ez a betegség! :(

Szilbee! Ha már ugyis elkezdtétek az ovit újra, akkor valamikor tényleg felugorhatnátok! Szerdán csiri-vili rend lesz, jönnek a Jósika bölcsiből családlátogatásra! 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
nem tduom mit szerénykedsz a hajad legalább egy revalid reklámba való!

Akkor jó a szerda? nem akarok zavarogni! vagy addigra már lelépnek? Itt nálunk nem dívik a családlátogatás... na nem is baj... ne a berendezés alapján vonjon le következtetést.. tisztelet a kivételnek.

Kitten!
Oksi, akkor most nem megyek be hozzátok! Majd 27-én megyek még, akkor meglátogathatlak benneteket? Már kivi vagyok Larára...

na de hátha hat az antibigyó, és nem jön vissza! kiváncsi vagyok, mit mond majd a székletvizsgálat, mi okozhatott ennyire elhúzódó hasmarst.

a pótláson ne aggódj, és a kakán se, az anyatejeseknél is tök normális, hoyg napokig nincsen széklet, és Lara még iylen is oylan is...

Dorka!
Hát sajnos hólyagok vannak még, mikor meglátja jön oda mutogatni, fájni, már biztos nem fáj, csak zavarja a fogásban.

Új szavunk van!!! Végre! Adsz? ma hozta az itatóját, és kérdezte adsz? úgy veszem észre Leti is elindult a beszédfejlődés útján (bár Grétihez képest elég későn, Gréti már iylenkor mondókákat mondott.. de azt mondják a másodikok iylenek... )

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseteket. Túl vagyunk a temetésen, nagyon nehéz volt. Sajnos Aput legyőzte az a rém, amivel 6 éve harcoltunk, -illetve 5 évig azt hittük, alulmaradt a küzdelemben, mivel tünetmentes volt. Aztán 1 éve derült ki, a daganat kiújult, nem műthető. Sugárkezelések, kemoterápia... Utóbbit akkor kezdte, mikor Dorci megszületett. Nem részletezem, de az utolsó időszakban, főleg a legutolsó héten már nagyon nehéz volt Neki, nekünk, s az az igazság, így most már jobb neki a sok fájdalom, szenvedés után. Az nyújt némi vigaszt, hogy látta az unokája első hónapjait. És egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem véletlenül kaptuk pont most Dorkát, 3 év addigi sikertelensége után... Próbálok erős lenni, Apa sokat segít, Dorka mellett amúgy sem lehet túlzottan nekikeseredi, csupa élet a kisasszony.

Felül, sőt belénk kapaszkodva már párszor fel is húzta magát állásba. :shock: :) Csütörtökön kapja az első Prevenar-t.

Fogacska még nem tört át, szenvedünk vele, egész nap megy a nyűgi, este főként sírós, ma vettem Dentinoxot, meglátjuk...

Most ennyi, ne haragudjatok, majd jövök reagálni.

donkoaniko

Dorka! Anyumat kivéve (bár pár alkalommal neki is visított, de gyorsan elhagyta...) mindenkinél csinálja.

Olga! Oké, de nem akarunk ám bemenni. Elég az nekem, ha csak az ajtóban odaadod vagy a játszón ha lent vagytok.

Judit! Ne is mondj ilyeneket... Levente is milyen sokára kezdett el beszélni.... Ha Dávid meg még ennél is később kezd, én kardomba dőlök. :( :cry: Már így is kapok/kapunk hideget meleget, amiért későn kezdtett el beszélni Levente (mintha nem beszéltünk volna hozzá eleget vagy nem foglalkoztunk volna vele). Néztek rám.. ránk, mint a véres rongyra... Volt aki autistának titulálta... Nem akarom ezt megint átélni. :( ÚGyhogy remélem Dávid lesz a kivétel! :)
szilbee

Anikó!
Gratu Dorotinak! Neked pedig további felépülést lelkileg. Az idő tényleg gyógyír, persze vannak, és lesznek nehezebb órák, napok....

Szilbee!
lehet nálatok éppen fordítva mükszik, de Dév már mondogatja hoyg aja nem? :wink: :lol:

Évi!
Tényleg miylen volt a melóhely a párodnak? bejött neki? és a főnöknek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller!

egyben... minden rendben...

Szilbee: hát mi is úgy vagyunk beszédileg mint ti (tudod)... nekem is kigúvadt a szemem a ketteskék beszédfejlődésével kapcs. Nálunk csak anyósék hoppáréznak a beszéd miatt.... Jaj, a hisztit és próbálkozást is megértem... dettó... hihetetlen kiszámíthatatlan módon tudja eldobni magát vagy változtatja meg a véleményét bármiről...stb. Vagy nem kér ebédet, csapkodja a kanalat... elmegy az asztaltól, mert nem éhes, vagy nem kér levest csak második félét.... de ezek az akciók nem járnak részéről sikerrel. Vagy amennyi fantázia kell a hülyeség eltereléséről... tényleg elég fárasztó. Remélem Leventével minden rendben lesz és nem esik vissza.

Évi: a nemi szervnél szerintem a viszketés a lényeg (alapvetően a fityma nem viszket...), de nem tudok a krémről magáról semmit, csak megkérdeztem, mert épp mostanság mesélték el eme problémájukat, illetve, hogy oldották meg.

Ditke: jobbulást Nektek!! Szegény Zsófi, Szabi babától elleste a fognövesztés kínosabb fajtáját.

Jamiee!!! fogadjunk, hogy a stand-up comedyt nézed! (apukánk is itt vihorászik... véletlenül nem dolgozik)

Kitten: de megszívtad ezzel a hasmenéssel! Antibiotikum mellett lehet szoptatni? (amit szedtél, elég erős, nem?)

Dorka: hogy sikerült a séta b.kocsi nélkül?

Olga: én is kivi vagyok, mire jó a krém... :lol: Szakdoli halad? Mikorra kell leadnod?

Betti: voltam NST-n, de nem is voltak sokan, meg fél 9-kor senkit nem is tudtak behívni... :shock: Mondták a gyakornok társaid, hogy a 4-en vagy, mondom, az eléggé más részleg, nem akartalak zargatni onnan.

Anikó: biztosan nagyon nehéz lehet egy lánynak az apukáját elveszíteni, ezt csak az tudhatja, érezheti, aki megélte, ... kegyetlen a halál... Dorka baba pedig tompíthatja a fájdalmad...

Kép

Kép
szolkata

jaj lányok nem akartam rátok ijeszteni, lehet ez is oylan, mint az azért ég a gyomrod, mert nagy a gyerek haja. vagy igen, vagy nem...én ezt hallottam, gyorsan rávetítettem a mindent értő, de keveset beszélő gyerekemre, csakhyog valami elméletet kreáljak. :oops: :roll:

akik régen írtak, azok mit csinálnak?????

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok

sos! valaki nem tudja a Zagyva cuki telszámát vélertlenül?
ha igen, dobjon már meg vele!köszi! (meg hogy egyáltalán lehet-e tortát rendelni telefonon)

majd jövök még

Kép

Kép
ditke2007

http://www.teszvesz.hu/item471718967_mi ... arazs.html

most találtam, hihetetlenül jó játék a színek tanulására, mi Letivel a képekkel játszunk keresd meg a ...valamit. Grétivel, még most is jól elvagyunk vele...nagyon jó árban van!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ditke! asszem 410-402 Niki tutira tudja hívd fel! én is tőle tudom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

de ma nem szünnap van? vagy a telót attól felveszik? én is telón rendeltem a tortát

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, köszi, ez aztán gyors volt!
Olyan hülyén van kiírva a nyitva tartás, hogy nem lehet eldönteni, a kedd is szünnap-e, vyga csak a hétfő...egyelőre nem vették fel.

Kép

Kép
ditke2007

haller!

Ditke: Kedd is szünnap.

Jelzem megérkeztek a jóslófájásaim... gyengék, de folyamatosan foglalkoztatnak...

Gyorsan reggel óta mosok is, meg főztem mindenféle paradicsomi finomságokat, legyen legalább kaja, ha menni kéne. :shock: Jelzem, B. is frontban született... most meg ugye kertek alatt... Jaj, de kivi vagyok, mi lesz.

Kimegyünk motorozni délig... meglátjuk. :roll:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Akkor zsebre vágom a mobilomat és a hangerőt is ráadom! ;) :lol:
szilbee

sziótok,

KATA, hááát akkor célegyenesben?? Úgy legyen!!!!
Nagyon drukkolunk, jaj, tiszta izgatott lettem!!!!

Ditke, asszem kedd szünnap, de már sütögetnek szerdára, elvileg vannak bent emberkék.... Kinek szeretnél tortát rendelni?
Ha nem sikerül, akkor holnap, séta alatt szívesen elmegyek rendelni, ha telón nem sikerál neked!
Jobban már?

Judit, köszi ezt a játék-linket, frankómankó nagyon! Okos játékokban is sok hasonló, bár magasabb áron, ahogy láttam...
Gratu az új szóhooz!
Vasárnap óta én is már Anya vagyok Nyannny helyett :)

Szilbee, írtam mélt! MEgkaptad?

Anikó, nagyon szépen fejlődik Dorka babátok! Az pedig valóban vigaszt nyújt, hogy édesapád látta még kicsi unokáját.

Rólunk: Szabi sokat javult, már csak min. szörcsögés, ujja majdnem rendben, szájpenésznek már nincs nyoma, de még ecsetelem.
Én viszont tegnap nagy lelkesen újra elkezdtem lencsézni, be is durrant megen úgy a szemem, mint a huzat... :( DE leaglább nem fáj, csak nem szeretek szemüvegezni.

Olga, elolvastam már a PÜ-t is, nem tok válaszolni rá, úgyhogy itt: KÖSZIKE!!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! jajj dehogynem!! mármint megkaptam... :oops: Aszhittem válaszoltam, de valszeg piszkozatba tettem... minnyá megy a válasz!
szilbee

Áve.

Jányok, gyors válasz kéne :oops: Minden apró betegséggel orvoshoz kell menni a gyerkőccel? :oops: Hunci tegnap megint betaknyosodott, de ezenkívül diccse semmi...se láz, se levertség... Tegnap volt egy kis köhécselés, de mára ez sincs... Adtam neki este is, reggel is fél adag nurophent...
Ilyesmivel is menjünk azonnal dokibácsihoz, vagy elég, ha esetleg rosszabbodik?... Ti hogy szoktátok??

Judit
Kép

Kép
balwin

Mi már csak lázkor megyünk vagy ha csúnyán köhög, szörcsög... esetleg még elhúzódó takonykórral (1 hét után).
szilbee

Judit, mi sem visszük ilyenkor, hanem sterimar, orrszívás, ha nem kap jól levegőt az orrán, NAsivin.. Ja, meg a Cetrin cseppet szoktam 2*5 cseppet, ez olyan, mint a fenistil csepp, csak recept nélkül kapható. Mi ebben maradtunk a dokinénivel, hogy ezek mehetnek, ha nincs láza, jó a kedve, étvágya stb.

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Csak mond már el végül miket vettél az ifjaknak... Ádám szerintem keveri a dolgokat... :lol:
szilbee

Judit!
nem, hiszem, hyog kellene menni, a láynok leírták, hoyg miket kell adni, én még kiegészíteném dupla adag cebionnal kilónként 2 csepp.

Kata!
sztem az már nem jósló! vagy igen??? jaj de izgi!!!

Dorka!
igen, magasabb áron vettem, 2 éve, tuti! Na akkor nektek si gratu az anyához!

Ditke! nekem is sokadjára sikerült, én igaz, hoyg szerdán hívtam őket, meg sokszor foglalt is volt. Kinek lesz a torta?

mennem kell, kipukkadt az egyik hólyagunk, és Leti meglepődött egy kicsit, azóta nem mer fogni, csak tartja az ujját...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dévnek szülinapjára búgócsigát (farmos állatkákkal) meg orvosi táskát, Mikulásra pedig fa teherautókat, Leventének meg thomasos zsírkrétát, meg kifestőt. Karácsonyra meg elvileg marad az asztalka székekkel, ha feljutunk az Ikeába addig :roll:
Ed nem ezeket mondta? :)

Judit, igen, igen, dufla Cebion! Jó, hogy írtad!
Kis hólyagocska magától pukkant el?

Kata, motorozásból otthon még???? :)

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?