Sziótok,
takarítás nagy része kész, főzni a fagyóból "főztem" (egy szép ívelt lendülettel kivettem a kész paradicsomos húsgombócokat
), Apa meg Szabival kiment a temetőbe. Tegnap is voltunk, én remek ötletem alapján sötétedés után (mert úgy szépek, ahogy égnek a gyertyák), de azt elfeledtem, hogy semmi világítás nincs a temetőben
Így aztán Peti dédijeit meg sem találtuk, oda vittek ki a fiúk virágot, mécsest.
Olga, teganp voltunk anyáéknál, és elfeledtem elhozni a DVD-ket
Úgyhogy majd hétfőn behozza apukám, aztán átmásolom, jó úgy nektek? És persze köszönöm én is a másolást!! (Persze rendezem neked!!!)
Kezed azért nem égett meg nagyon, ugye?
valami sütit jó lenne sütni, de nekem elég car a sütőm, ritka, amikor nem kap oda az alja...
Niki, jobbulást kicsi Katusnak is, pedig úgy tűnt, nem kapja el...
reméljük nem kell az az antibogyó!!!
A CRP micsoda???
tető szép lett? Egész gyorsan végeztetek vele!
Kata, nekem is 2 héttel előtte volt eldeformálódva a fejem, de nagyon, szülés előtt meg aztán semmi nem látszott... Szóval Marci biztos remekül érzi még bent magát, de ha holnapra szeretnéd, akkor próbáld csalogatni
Mi mindenesetre szorítunk értetek, bármelyik nap is érkezzen!!
Jaimee, tecc az a kistehén!!!
Frankó nagyon!!!
Judit, már mi is "beszélgetünk" a kistesóról, nézegettem könyveket is. Anno nekünk volt egy svéd vagy dán írótól egy nagyon édes könyvünk, Kishugom született címmel, már előbányásztam anyáéknál, de még nem tudjuk, ez lesz-e az aktuális.
4D-s: mi csake gyszer megyünk majd, olyan 26-28. héten, amikor már a kis pofiját egész szépen lehet majd látni, bár furdal a kíváncsiság, ki is lakik odabent.
Amúgy én is kislányt tudok nektek elképzelni!
Ti agyaltok már neveken?
Rólunk: Szabi továbbra is szörcsög, de orrcsöpin, sterimaron, orrszíváson kívl nincs teendő... Viszont: szájpenésze van...
gondolom összefügg a begyulladt ujjával is... Meg hát még mindg sokmindent a szájába vesz, akár a földről is a kölesgolyót, amit leejt, pedig mondja, hogy "kuka, kuka", aztán félúton a kuka felé bekapja...
Nekem meg kötőhártya gyulladásom van....
HOnnan?