sziasztok,
vagyok. fertodon mar egy hete. itt en eleg passziv leszek neha. foznek-mosnak-bebiszittelnek, en meg kihasznalom, h. csak ugy bambulhatok. ugye oszi szunet, bar apa csak lehozott minket, es tegnap este jott ujra, mivel egyreszt csak az egyik mhelyen van ilyenkor szunet, masreszt mindig kihasznalja, ha lehoz minket, s ilyenkor felmegy azt csinalni, amit szeret meg rajtunk kivul:-)
viszont szuleim is tanarok, s bar nyugdijasok mar, de iskolaidoszakban tele vannak magantanitvannyal, ezert hozzajuk is iskolai szunetekben erdemes jonni.
amugy jol, csak borisz latvanyosan szenved napkozben meg mindig (3 hete) a fogaival (kora, nektek mar megvan a 8.???), csak nemtom, melyikkel...viszont az elso hat fognal max. az a kibujas elotti 1-2 nap vettem eszre kis szenvedest, de egyaltalan nem nyalzott...most folyik a nyala, konyekig a szajaban a keze es ha nem foglalja el magat, akkor nyuszog. mindamelle matricagyerek lett, ha meglat, mar nyivakol es teper felem, maszik fel, ha leteszem, ugyanez, de ha nem vagyok ott, akkor semmi baja nincs, megvan barkivel. ezt csak 1 hete csinalja, abban remenykedem, tan az apjat hianyolta, s most, hogy megjott, mar ot is tapado feluletnek fogja nezni:-)
ja es miota ez a fogzasos szenvedese van, harap, ha emberi borhoz er, mert ragoka nem kell neki. rajtam mar olyan nyomok vannak, hogy az unokahugom, aki verfarkasnak mondja magat
(ezt a nagyivu kovetkezteteset onnan vonta le, h. teliholdkor nyugtalanul alszik), szoval meg o is azt mondta a nyomok lattan, hogy:"aztaaaaa....".
ot nem zavarta meg az oraatallitas, alizt se szokta soha. egyszeruen szombaton egy oraval kesobb fekudtek, vasarnap egy oraval kesobb keltek. bar furasagokat csinal, de nem negativ iranyba. azaz mar egyertelmuen leszokott oktober folyaman a megszokott ejjel 2 es hajnal 6 koruli szopcsirol, kiszamithatatlanabb lett, mar tobbszor ataludta az ejjelt, s volt olyan, hogy 7kor szopcsizott eloszor, s aludt kilencig, de szopcsizott mar 3kor, f4kor, 5kor is ejjel...s az oraatallitas ota nem f8kor kel mindig, hanem neha 9, neha 8, neha 7 (szerencsere csak egyszer), neha f9, mint ma is szerencsere...ahogy kijon, s ha f8 utan ebred, akkor mar csak 1x alszik napkozben. elaludna o ugyan meg egyszer delutan 5korul, de mar nem teszem le, ot meg nem zavarja, ha nem teszem le....!
f9kor meg alszik mar!
es folyamatosan autozik. ezt mar egy honapja csinalja, de megunhatatlanul. kis matchboxokkal jarja korbe a lakast, az embereket. tolja maga elott es berreg, barmeddig, 40-50 percig is. en meg mindig elcsodalkozom, hogy mennyire nem tanult dolog a rozsaszin es szoknyaimadat aliznal (mert kitol lathatna??) ill. az autozas borisznal, mert ezek meg aliz autoi (ill. apjae voltak) , de csak borisz fedezte fel oket!! ezek szerint ez genetika!!!
na de bo lere eresztettem magam. jol megkaptatok)