Sziasztok!
De jó lesz pénteken, kezdek bezsongani, lesznek pici babák is!!:D
Na akkor anyóstémát lehet itt vesézzük ki
Igen, a szokásos semmit hozzátok!
Encike!
Gyere nyugodtan, lesz egy újabb kismamink
Merre laksz?Bővebben magadról?Első baba?Hány éves vagy, mit dolgozol/tál?Stb.
Zsu!
Anyósodat üdvözlöm
Enyémnél is hasonló a szitu, annyiban, hogy a takarítás nem az erőssége
Kutya macska bejáratos a lakásba, pedig kertesházban laknak!Dehát nekik ő a 3. gyerek".Csak olyan nehezen értik meg, hogy ha mi is ott vagyunk, akkor ugyan menjen már ki az a 2 dög, mert Emili csak őket nyúzná, én meg nem lesem őket 2 napig, hogy mikor karmolja ki amacska a szemét, és mikor harapja meg a kutya!A sok szőrről már ne is beszéljünk
Undorító, dehát ez van.Anyukám plafonig lemossa a csempét is ha mi megyünk haza, be van fűtve télen(anyóséknál nincs, tárva nyitva minden, mert a kutya kinyitja, vagy ők úgy felejtik!!
).Én is mondtam már nekik, hogy döntsék el mi a fontosabb, az állatok, vagy az unokájuk!Mostanra máér eljutottak odáig, hogy nem engedik be őket, de eleinte(mikor még kicsi volt Emili!!) akkor ment a harc
Havonta 1x megyünk, igazán kibírhatnák.Utána meg mondják, hogy bezzeg anyáékhoz gyakrabban megyünk.Igen, Tomi is jobban szeret ott lenni, mert tisztaság van, és maximálisan vigyáznak Emilire!Anyós a nagyim temetésén is belengedte a tócsába, ott néztek az emberek, hogy ki ez a nő?Ciki, de ez van:(
Mi volt az oltáson?Nagyon sírt Pannika?
Lilla!
Nyogodtan mesélj te is, azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymást:)Szerintem se zötykölődj olyan sokat
Márti!
Van amikor nekem sincs úgy időm, főleg nyáron csavarogtunk sokat, de most éppen alvásidő van, leginkább ilyenkor jövök, vagy még reggel, amig pihen Emili az ágyában reggeli után
Meg bekukkantok ha nagyon eljátszik magában akkor is, így nem kell sokat visszaolvasni, hamarabb lehet reagálni
Lábadnak jobbulást!!!
Zsebi!
Na akkor Szabika is 4 kg felett lesz?:?
Anita!
Nagyon szép a fülbevaló!!!
Hogy érted azt hogy mindkétszer?Istvána 2. férjed?Bocsi hogy ilyet kérdezek, de nem értem, gondolom mivel nem a legelejétől olvaslak titeket:)
Andi!
Vajon miérz ilyenek az anyósok?Mert ahogy látom a férjeink nem ilyeneket írnának az anyósukól!
De úgy látom az én anyósom még mindig jobb mindenkiénél, mert nem rosszindulatú, csak lusta, és buta
na meg konok néha, csakazért sem azt csinálja, amit kérek tőle(vszleg ezért is engedte bele apocsojába a temetésen, mert én régebben mondtam neki hogy nem mehet bele-előtte ő mondta, hogy mennyire tetszene Emilinek.Na persze, és is szívesen hasraesnék egy bőröndnyi pénzben
)
Kriszti!
Húha, ez az esés nagyon durva, gondolom jól megijjedtetek, de a lényeg, hogy nem esett baja senkinek!!
Jó nagyot kirándultatok!Recsken lakik a sógorom barátnője,mi csak 1x voltunk náluk, de akkor is csak egy tóhoz mentünk ki
Szerintem köd, vagy pára, vagy hideg volt, és a férjed lehellete
FP kutyussal várj még, lesz olcsón a Tescoban, de abból van mindenhol ha karácsonyig nem lenne akciós(tutira lesz)akkor is meg tudod venni
Anyós könyvet kap, amilyet kért, vszleg anyukám is, mert van több ezer ftos utalványunk
Talira jöttök ti is, uyge?
nagyon jó ez a kép Loncikáról!
Többi kép is szuper, de az a mókusetetés irtó jóóóóóóóóóóóóóóóó!Én is én is:DCitrom:D
zsebi!
Gyere nyugdotan, szerintem hanar végzekl majd;)Klinika amúgy is közel van ide:)
Szerintem mehetsz délre, biztos ott vannak még az uh-ba:)
Zita!
De édes patrícia, nagyon üygesen kinyomja már magát!na majd pénteken meggyömöszölöm
Neki is nagyon cuki fülcsije van,mintha hasonló lenne Emilinek is, csak az övé kék köves.Na majd megelessük:)
Alíz!
Aranyos Balázska acsííízzel:D
Szépek a képek!:)
Kiírom nagybetűvel is a talit, aki még nem olvasta volna
Ezen a héten pénteken(7.-én) lesz a tali nálunk, cím a közös mailen, MINDENKIT!!! szeretettel várunk!!!:D