Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Bocsi, hgy csak így ismeretlenül betoppanok, de tudnátok válaszolni egy kérdésemre? Nekem is most állapították meg, hgy egyelőre zárt a méhszáj, de megrövidült. C2000 a 28. héten, most fekszem és 4x2 magnézium citriciit szedek. Amint felkelek beton kemény lesz a hasam, így felkszültem arra, hogy fekszem a végééig. Már elkezdtelek olvasni benneteket az elejéről.
Szóval a kérdésem: ennyi fekvés után lesz az embernek elég ereje a szüléshez? Talán hülyén hangzik, de én 3 nap fekvés után annyire legyengültnek érzem magam, hogy lezuhanyozni alig volt erőm. Azért a vajúdáshoz kell erőnlét, nem? Nekem az elsőhöz kellett legalább is...
MIndenkinek drukkok, hogy kihúzzátok...
Pusz:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

andy:Hát igen lassan már szűlhetek :D Hát nem tudom,hogy lehet-e megérezni a szülést.De pl.nekem olyan érzésem van,hogy jövőhéten megyek szűlni :D Pláne ahogy alakulnak nálam a dolgok,de így is kihúzhatom ám a 40.hétig :D Majd meglátjuk,hogy mi lessz.Drukkolok holnapra!!Szerintem bizti,hogy javult a méhszájad.Persze,hogy már nem lehet semmi baj.A 36.hétre már elég fejlett a baba :D A párom pl.a 36.hétre született :D Hát nem tudom szerintem alkat függő is,hogy ki,hogy tágul és milyen gyorsan.Ezt előre szerintem nem lehet megmondani.Én úgy vagyok vele,hogy a legrosszabbra számítok és,ha jobb lessz akkor legfeljebb csalódok pozitívan :D

Barti:Üdv köztünk :D Szerintem ne aggódj a C2000 miatt nekem a 24.héten állapították meg.Nekem nem kellett feküdnöm,de én inkább feküdtem aktívan.És 4 hét múlva amikor vissza mentem az orvoshoz már C3000-res volt a méhszájam.Inkább sokat kell ilyenkor pihenni,de bármit csinálhatsz csak ne erőltesd meg magad.Nekem is keményedett a pocim rendesen.Nekem a magnerot tabletta segített.Persze a magnezi citrit is ugyanolyan jó.Nem kell a végéig feküdnöd.Ancsa pl.már a 36.héttől felkelt az ágyból.Az orvosa javaslatára.Kell mozgás,mert akkor tényleg nem sok erőd lessz a szüléshez.Az orvosod mondta,hogy szigorú fekvés?

Kép
Kép
reni_24
 
 


Barti:Ezt egy orvostól kaptam amikor megijedtem a C2000 miatt.Remélem neked is segíteni fog mint nekem.


Ne izgulj, ez semmi rosszat nem jelent. Bár a pihi nem árt (de ez minden terhességre igaz), de félni nem kell. Ez csak annyit jelent, hogy a méhnyak kicsit rövidebb, vagyis nem 3, hanem 2 ujjnyi, de a külső középső és a belső méhszáj is teljesen zárt.
A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar

De itt vannak az értékek megnyugtatásképpen:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Remélem ez segített!

Kép
Kép
reni_24
 
 

 
 

reni:

már alig várom a holnapot, azért azt nem szeretném, ha most meg zárt lenne :roll:
1110ből olyan 1210 körülire számitok. feküdtem a 3ból 2 hetet szigoruan, e héten már felkelegettem főzni védőnőhöz elmenni 1x, stb. majd hoolnap kiderül és beszámolok!

barti:

üdv itt! a 2000es méhszáj miatt én abszolut nem aggódnék, nekem 1110 volt 33hetesen (legalábbis akkor derült ki ki tudja már miota ugy járkáltam, előtte sosem nézte) na az azért gázosabb, holnap megyek vissza ah látod de már nem aggódok annyira sőt, már nyugodtan járkáláok persze csak a lakásban. ha 28 hetes vagy és most ilyen és még pihizel is, biztos nem nyilik drasztikusan ki, lehet h egyáltalán nem, hizs ez még most is zárt teljesen. ez a fórum mindenesetre segithet, nekem sokat segitetett h elviseljem a parát meg a fekvést. én is érzem a legyengülést de ez már lehet az utsó hetek nehézsége is, h alig birok mozogni:) pont ezért akarok már jövő héttől én is kimozdulni, h majd birjam a megpróbáltatásokat. lehet jógára is elmegyek mert azt is abbahagytam a fekvés miatt és az is nagyon fontos amugy, itthon meg egyedül nem merek nekiállni.
na kitartás nálad tuti nem lesz baj, ha nálam sem lett!


andy

Kép
andy30
 
 


ja és barti:


van abban jó is h most feküdni fogsz, mert én azóta hangolodtam rá igazán a babucira miota itthon vagyok. rájöttem h eddig nem is nagyon figyeltem rá, csak magamra..


andy

Kép
andy30
 
 


andy:Várom majd a híreket.Bizti minden oké lessz :D Megy a drukk!!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Merre vagytok csajok???
Remélem mindenkivel minden oké.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Barti!

Üdv itt! :wink: Ilyen méhszájjal már nem hiszem, hogy gond lesz ennyi idősen! Aidának, LKatának ennél jóval korábban rövidült és nem lett semmi baj sem. Aida még egyben, Kata pedig már babázik és nagyon nem akart Norbika kibújni! :D

Andy!

Persze, hogy nem lesz semmi baj sem! Csak azért még óvatosan, töltsd be a 37 hetet, az a biztos! Tőlem még kért a doki egy hét ágynyugalmat, hogy biztos ne kelljen elvinni a koraosztályra a babát! De csak megfigyelésre, nem azért, mert baj lehet! Már nem félek semmitől, csak az lebeg előttem, hogy a karomba tarthassam! Elsőre sokkolt az ambuláns varratszedés, de ez már mi nekem! 8)

Reni!

Majd valakit a megjöttösből megkérek, hogy írja meg ide is! Ancsát nem igazán szeretném zavarni, ezekben a napokban! Holnap már betöltöd a 38-at! Most már bármikor jöhet, akár váratlanul is! :wink: Lehet, hogy hipp-hopp elfolyik a víz és nem is görcsök miatt megyünk a kórházba! :roll:

NullásKata!

Én meg már azt hittem, hogy babával jössz haza! De nem baj, a lényeg, hogy jól vagytok! :wink:

Tünci!

Akaratlanul is eszembe jutottál az elmúlt napokba, mikor gyergyát gyújtottam angyalkáimért! Nagyon nehéz megint neked! :cry: Hogy vagy amúgy? Írhatnál magadról, sokszor eszembe jutsz!

Ancsáék mikor jöhetnek haza? Aida te biztos tudod! Veled mi van? Mi a baj? Megint anyósod? Én ezt a nőt annyira utálom, komolyan! :evil:

Én ma végig jósolgattam a napot! Szüntelenül görcsöltem! Most semmi, majd éjszaka megint, mint mostanában szinte mindig! Nem tom mi lesz így, ha nem tudom mérni a fájásokat! :roll: De amíg nem síkitok, tudom, hogy nem szülök! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Hali Lányok!
Köszönöm a sok megnyugtató szót.

Reni, a dokim azt mondta pihenjek sokat. De az a baj, hogy érzem, amint felkelek kemény lesz a pocim és nyomja a méhszájamat is Ádi. Nagyon félek, hogy maga a baba nyitja ki a méhszájat, mert folyamatosan ott érzem matatni és rendesen nyomja. Néha a könnyem is kicsordul, úgy tudja rugdosni. Egészen a szeméremcsontomnál érzem csuklani, tehát nagyon lent lehet a feje. Ijesztő. :?
Azért sem merek lazulni, mert olvastam itt olyanokat, akik feküdtek mégis tovább nyíltak. Mi itt lakunk az Uzsoki mellett, amiről tudni kell, hiába közeli és biztonságot adhatna a tudat, de nincs koraszülött osztály és tovább visznek mentővel a MÁV-ba. Ott meg senkit nem ismerek, se dokim, senkim. :( Szóval inkább fekszem, meg tudjuk oldani, felváltva jönnek a nagyszülők, lányom meg ovis. Majd akkor a 36. héttől elkezdek edzeni. :lol:

Gröni! Nagyon örülök, hogy Te még egyben vagy!!!! Igazán büszke lehetsz magatokra!!! Drukkolok azért az egy hétért!

Andy, a jóga szerintem is nagyon jót tesz, én első terhességem végéig jógáztam a Padmában és szerintem ezért is volt könnyű szülésem. Mikor végre elkezdődtek a fájások, akkor 2,5 óra alatt meglett Pötyim.

Na megyek olvasni, most tartok szeptember végén... :)

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Barti:Akkor hallgass a dokidra :D Én nem nagyon tettem,mert akkoriban még anyumékkal laktunk együtt és én vezettem a háztartsát meg a kishugomat vittem-hoztam oviba így nagyon pihenni se tudtam.De hál istennek nem lett baj :D Az én babóm is nyomta meg nyomja is a méhszájamat.Pláne mostanában.A szemérem csontom nekem is eléggé fáj mondjuk már mindenem fáj :oops: :cry: Az jó,hogy van segítséged :D

gröni:Okés majd várjuk a híreket :D Hát igen ma vagyunk 38.hetesek :D Már jöhet a picur :D Hát igen az lehet,hogy előbb a víz fog elmenni :D Már nagyon várom :D Mostmár úgy kelek meg fekszek,hogy bármikor mehetünk.Csak ne akkor amikor apa dolgozni fog.Ezen kicsit idegeskedem.Én olyan 2 hete jósolgatok mindennap szinte.De tegnap elég erős görcsöm volt 2szer is már azt hittem,hogy megyünk :shock: :oops: :D

Aida:Remélem jól vagy és csak azért nem jelentkezel,mert sokat pihensz!!

Ancsa:Ha tudsz légyszi jelentkezz!!Már nagyon várjuk a beszámolót meg a képeket :D És remélem,hogy már otthon vagytok.

Kata:Remélem minden rendben van veletek és ma már haza mehetsz!!Majd írj légyszi,ha tudsz,hogy mi van veletek.

Ma reggel óta vannak megint görcseim hol erősebb hol gyengébb.Meg keményedek is.Lehet tényleg bejön a nov.5-e. :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sorry háztartást már írni se tudok :oops: :lol:

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre hazaengedtek,de még nem szültem.hál istennek jo lett minden leletem,már 3 kg fölött van a picur :lol:
Csütörtökön mennem kell vissza nstre.Pihiznem kell és aztmondták,hogy ne simizzem a pocim mert méhösszehuzodásokat okoz,tök furi.
Remélem mindenki jol van.Sok puszi mindenkinek,aranyosak vagytok,hogy gondoltatok rám

Puszi mindenkinek

000kata
 
 


sziasztok!

reni gröni köszi a biztató szavakat én is szeretnék még egy hetet legalább kihuzni gy gondoltam a 38.ban fogok szülni:)na majd meglátjuk. vki írt itt egy számitási módot arra h mikorra várható a születés aszem az 1. magzatmozgás alaján na nekem azzal nov. 21. jött ki, az már 38. betöltött, azt reálisnak tartanám.

barti:

sztem ne aggódj, mert neked nincs kinyilva a méhszájad. még akkor sem kéne ennyire parázni, nekem tökre kinyilt már hetek óta és látod még most is itt vagyok, pedig már egy hete nem is fexek folyamatosan, most meg már el fogok menni vásárolni is meg védőnőhöz stb. napi egy program. persze azért pihenek továbbra is sokat.
ja és én ráadásul vidéken lakom plusz ráadásként eger ahol biztos hallttátok mi van most hospinvest mizéria nos kórházilag sztem nálam senki nincs most rosszabb helyzetben, itt nem is tok koraszülött részlegről, sztem ha olyan van, pestre! viszik, szoval te ne szolj semmit:)

viszont ma tulvagyok az 1. nst-n meg csinált uhut is meg megvizsgált és jó lett minden, kivéve azt h a méhszájat nem tudta megnézni mert levette előbb a sztreptot és az nekem fájt nektek nem? vmi hegyes izével csinálta ami karcolt szurt és mondta is h ma már inkább nem bolygatja tovább a méhszájat h még azt is tapogassa meg különben is szte már nyugodtan jöhet a baby már nem lenne baja ugyh nagyjából mind1 h mi van a méhszájammal, persze azértjövő héten megnézetem vele amikor megyek megint nstre.

most 2900!grammos a babánk, 94es a feje képzeljétek, jó nagy, viszont azt számoltuk h elvileg 4 kiló fölé nem megy akkor sem ha végig bent marad. az jó lenne.


na ezek voltak ma, remélem reni jobban vagy nem görcsölgetsz, drukk mindenkinek és kitratást!

andy

Kép
andy30
 
 


kata:

ezt a pocaksimit nekem is mondta a szülésznő érdekes


andy ui.: örülök h hazaengedtek

Kép
andy30
 
 


Sziasztok!

Az újabban belépett lányok már nem ismernek engem,de látom mindenki a vége felé jár, talán Aida a sereghajtó, de már ott sincs sok hátra..Remélem mindenki jól van, és vigyázzatok babáitokra nagyon!

Gröni!

Bizony sokszor gondolok Rád én is, hogy milyen erős vagy,hogy mertél hinni és újra babát vársz..
MÉg nem tartunk itt,nemrég beszélgettünk a férjemmel, volt sok sírás,elmondta, hogy Ő sem érzi késznek magát az újabb terhességhez..még nagyon fáj és nagyon mély a seb...
Amin keresztül mentem testileg ,lelkileg..nem tudom mikor lesz itt az ideje,de bizom benne, hogy amikor Viola úgy gondolja, küld maga után egy kistestvért, aki enyhíthet ia fájdalmunk.

Vasárnap álltam munkába.Az első néhány óra borzasztó volt.A vásárlókkal úgy beszélni, hogy semmi se látszódjék, a kollegák meg...a legtöbben nem tudják mit kezdjenek velem, elfordulnak, elhallgatnak, ha odamegyek hozzájuk..de van ,aki engedi, hogy beszéljek a Kicsikémről..Hívattam elő képeket, így meg tudom mutatni ,amikor szretném..

Telnek a napok, hetek,de nem élek igazán..csak levegő be, levegő ki...ha hagyom hogy a gondolat olyan erős legyen, hogy ez az egész valóságként jelenik meg, akkor összeroppanok, órákon át sírok..

Ez van most, így élünk..


Vigyázzatok magatokra nagyon!!!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci: sajnálom nagyon és tudom nem könnyű.De majd az idő segit reméljük. :cry: :cry: :cry:

000kata
 
 


Aida: mi van veled?hogy vagy?

Reni:te jol vagy?mikor fogsz szülni? :lol:

000kata
 
 


Sziasztok!

Tünci:Nagyon sok erőt kívánok nektek!!!Idővel könnyebb lessz!!!Együtt érzek veletek nagyon!!!Sajnos régebben nálunk is volt tragédia anyukámnál és,hát elég nehezen dolgoztuk fel mi is a történteket. :cry: Pláne anyukám :cry: :cry: De végűl megszületett a kisebbik hugom aki most lessz novemberben 6 éves. :D Kitartás!!!

Kata:Köszi szépen megvagyok :) Nem mondanám,hogy jól,mert tegnap óta vannak mensis görcseim hol erősebb,hol gyengébb.Meg keményedek is.Hát,hogy mikor fogok szűlni azt sajna nem tudom,de ha igaz az a számítás amit egy ismerős mondott akkor holnap szülök :lol: :lol: És nagyon örülök,hogy minden rendben van veletek :D És,hogy már otthon vagytok :D Aggódtam ám értetek.De már megnyugodtam :D Nemsokára babázunk :D Már nagyon várom.

Hát nemtudom én simizem a pocakom persze nem sűrűn,de akkor nem keményedek :D Én erről még soha nem hallottam.De lehet,hogy van ilyen :D Este olyanokat nyilalt a pocakomba meg a hasam aljába,hogy csak úgy jajjgattam :cry: Reggel meg elég erős mensis görcsre ébredtem a derekam is majd le szakadt.Persze bíztatom a picurt,hogy nyugodtan mehetünk,ha ő is úgy gondolja :D

Ancsa:Merre vagy???Aggódom értetek!!Azt igérted,hogy nem tűnsz el :cry:

Kép
Kép
reni_24
 
 


Köszönöm a bíztatást LÁnyok!

A pocaksimiről:

Nekem a kórházban ,amikor már tudták hogy jön a Kicsikém és csak napok kérdése, egyszer meglátta a dokim, hogy a hasamon a kezem és szabályosan lekapta onnan!!!
Tilos volt hozzáérnem is, mert a méhizomzatot ingerli!!!!

Szóval,aki szülni akar krémezze, simogassa, segít!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Pocaksimire nekem ugyanezt mondja az orvosom. Én azóta sem tudtam leszokni a dologról, bár simogatni nem szoktam, finoman nyomkodom vagy csak ott a kezem. De én még nem vettem észre összefüggést, keményedés és pocakfogás között. Pedig biztos van.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Reni: sajnálom hogy már igy fájnak a nyilalások,akkor bizti nemsokára szülsz.Mindenképp szolj hogy tudjak drukkolni neked.Aranyos vagy hogy aggotál értem jol esik :lol:

Aida: te hzogy érzed magad?rendezödtek a dolgok otthon?

Ancsa irt nekem hogy reméli hétfön hazaengedik.Reméljük jelentkezik.

000kata
 
 


Itthon egyre szörnyűbb a helyzet, életem eddig legrosszabb napjait élem.

Kata, olvastam a novemberi topikban, hogy félsz a szüléstől. Ne így állj hozzá, mert így rossz lesz. Én is félek, de meglátod milyen jó lesz majd ha a pici már a kezedben lesz. És a fájások alatt csak arra kell gondolni, hogy minden egyes fájással közelebb kerülsz a pici fiadhoz!! Nagyon várom, hogy írj, hogy megszületett a pici! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: igazad van csak akkor is félek sajna :cry: de majd arra fogok gondolni.Alig várom már hogy a kezembe foghassam.Ancsáról nem tudsz valamit?hogy vagytok a pároddal?

000kata
 
 


Itthon, ahogy írtam minden szörnyű...

Ancsáról sajnos semmi hír, de biztosan jól vannak és hamarosan jelentkezik.

És Te is biztosan hamarosan jössz a baba hírrel meglásd! :) Hipp-hopp túl leszel a szülésen. Párod bent lesz veled? Van elképzelésed mit, hogy szeretnél?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: hát igen hamarosan eljön az én időm :lol: Párom bent lesz velem nélküle nem is megyek sehova. :roll: Hát elképzelésem?gyors és könnyű szülést szeretnék :lol: :lol: :lol:
Te mit gondolsz az epidurálról?

000kata
 
 


Az elképzelést úgy értettem, hogy van-e szülési terved? :) Pl.gátvédelem vagy gátmetszés, max.hányórát engedjenek vajúdni, ha elhúzódik a dolog stb. Ilyenek. Nekem már majdnem kész a szülési tervem. :D

Itt találsz mintát:
egyik fajta: http://szulesfelkeszitok.blog.hu/2008/0 ... terv_minta
másik fajta:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... load&cid=8

Én igényelni fogom vszínű az EDA-t. Bár vannak hátrányai, de azt hiszem túl alacsony a fájdalomküszöböm. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki egyben van még.:-)
Kata: jó hogy hazaengedtek, és szép nagy már a babád is.Még azért picit maradhat benn, de hamarosan már mi jövünk.

Reni: nov 5? Nekünk nemjön össze, de neked szúrkolok. Viszont akkor téged pont haza engednek mire mi megyünk, de nem baj.

Aida: sajnálom az otthoni dolgokat. nekem sincs szüléstervem, de nagyjából tudom mit hogyan szeretnék, de persze ezt bármi keresztül húzhatja.

Gröni, nálad is izgi már a helyzet. Feltétlen írj,drukkolok hogy könnyű szülés legyen.

Velünk minden ok. Negatív a streptó,féltem tőle.ctg-k jók, kis méhtevékenységet mutat. Zárt vagyok teljesen.
Tegnap elkezdtem a homeopátiás bogyót, remélem segít.A gátmasszázst is csináljuk kitartóan apával. Voltam ma fodrásznál, bár az eredménnyel nem vagyok elégedett, de apa szerint tetszeni fogok a lányunknak :D

Ja és a pocaksimire muszáj írnom. Mi a kezdetetktől fogva simogatjuk, beszélünk hozzá. Apa konkrétan fényesre polírozza minden este a hasam, de nekem nem váltott ki semmi rosszat, én ctg közben is simogatom h mozogjon szépen a baba, amit meg is tesz. Ha tényleg ilyen hatása van, akkor az utolsó napokban le se vesszük róla a kezünket :D
Vendég
 


Sziasztok

Hétfőn jöttünk haza, jól vagyunk, nemsokára jövök a képekkel és a szüléstörténettel is.
Köszönjük a drukkokat! :D

Puszi: Ancsa

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Dejó Ancsa hogy jelentkeztél! Még1szer nagy gratula a kiscsajhoz! Sok boldogságot, egészséget.

Képek pedig legyenek mihamarabb!! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ancsa: de jó jelentkeztél :lol: várjuk a képeket.

Aida: köszi szépen,én is szeretnék Edát ha nagyon nem birom,a párom ott lesz velem nélküle nem is megyek sehova :lol:

Beagle: te szeretnél érzéstelenitöt?melyik szülésznőt fogadtad meg,és ki ajánlotta?

000kata
 
 


Aida: konkrétan milyen hátrányokra gondoltál az edával kapcsolatba?

000kata
 
 


Sziasztok!

Ancsa,deeeeeeeee jóóóóóóóóóóó. Gyere mihamarabb,amint elenged a kislányod :D Rengeteg kérdésem van ám.
Mégegyszer gratulálok Nektek.

Kata: azt a szülésznőt fogadtam meg akit a doki ajánlott. Nagyon kedves, minden rendben van eddig. Hát EDA-val kapcsolatban, úgy gondolom,hogy nem fogom kérni. Nagyon félek a gerincbe vagy csigolyába szuritól,na meg azzal feküdni kell, én meg már most érzem hogy mindehogy jó lesz csak fekve nem. Szóval remélem kibírom,végülis anyáink is csak kibírták...

Reni: úgy izgulok,merre vagy?
Vendég
 


Lányok.
39.héten hányszor voltatok ctg-n. Én csak hétfőn, és jövő hétfőn megyek újra, de aznap már a 40.hetet kezdem.
Nem kevés aheti 1 ctg ilyenkor????
Vendég
 


beagle: ment privi!

000kata
 
 


Kata:válaszoltam
Vendég
 


Sziasztok Kismamák!

Bartika 31...szerintem ne aggódj! Én is a "club tagja" voltam, én a 17.héttől kényszerültem fekvésre, 5x voltam kórházban, mert veszélyben volt a magzatom! :(
Nagyon féltem én is hogy legyengülök. annyit feküdtem hogy néha egy -egy 5 perces sétától izomlázam volt :roll:
a 38.héttől fokozatosan mászkáltam, mondván már baj nem lehet. Takarítottam, sétáltam...és szép lassan beleszoktam a mozgásba!
Most feküdj, ez a legfontosabb! :!:
Én kihúztam 40.hétig, pedig volt Ci:1000-es méhszájam is! :? Aztán a végén annyira megerősödött a méhem hogy majdnem túlhordtam Norbikát! :D
Szóval kitartást! :wink:

Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Reni és kata..látom már nagyon a finisben vagytok!

Nagyon örülök, mindenkinek kitartás! :wink: :D

Rólunk: Norbi baba elég hasfájós, sok időm nincs mellette. De mindent megér! :lol:
Nagyon tündéri, most már nézelődik és úgy veszem észre hogy a hang után fordul! :lol:

Minden jót! Puszi!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


L.Kata: nagyon szép Norbika :lol: örülök,hogy jelentkeztél.az éjszakák milyenek,mennyi időnként kel fel?van tejcsid?

000kata
 
 


Sziasztok!

Ancsa:Végre jelentkeztél!!! :D Örülök,hogy már végre otthon vagytok és,hogy minden rendben van veletek :D Tesók,hogy fogadták a picurt?Várjuk a szüléstörit és persze a képeket!!! :D

Kata:Bocsi,hogy nem vettem fel amikor hívtál csak aludtam :oops: Hívni meg sajna nem tudtalak,mert mami itthon van egésznap.De,ha esemény van tuti szólni fogok megigérem :D

Aida:Sajnálom,hogy ilyen rossz a helyzet nálatok :cry: Remélem azért idővel helyre jönnek majd a dolgok.

beagle:Hát már nálunk se annyira esélyes a dolog bár még nincs vége a napnak :D Ma elég furi görcseim vannak a lábaimba is sugárzik.Hát lehet,hogy végűl egyszerre megyünk majd te én meg Kata :D Tök jó lenne :D Örülök,hogy minden rendben van veletek :D

lovaszkata:Norbika egy tündér :D :D Sajnálom,hogy hasfájós :cry: Ha jól emlékszem van rá valami olaj próbáld ki hátha segít.Hogy telnek napjaitok?

Rólunk:Ma elég furi görcseim vannak.Este volt apával baba csalogatás :oops: :D De szerintem nem használt.Holnap megyek ctg-re meg remélem megvizsgál a dokim kivi vagyok változott-e valamit a méhszájam.A héten már mennék szűlni :oops: :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


beagle:Egy fontos kérdésem lenne.Olvastam,hogy szeded te is a homeós bogyókat.Te,hogy szeded?Mármint mindennap vagy hogy?Mert nekem a szülésznő heti 2szer mondta,hogy szedjem,de szerintem lehet,hogy úgy meg nem elég hatásos.Előre is köszi a választ.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni: örülök,hogy jelentkeztél aszthittem már szülsz :lol: Te iszod a málnalevél teát?én ma vettem itttam egy pohárral de elég fura meg nem is az van ráirva.nekem még mindig nincsenek josloim,de a pocim kemény.teljesen zárva van a méhszájad?

000kata
 
 


Kata:Nem még nem szülök :D Igen iszom bár ma még nem ittam :) Hát az íze nem olyan jó,de én a cél érdekében iszom megadom az esélyt,hogy hátha segít.Igen nem az van ráírva,de írják mindenhol,hogy nincs kimutatva,hogy bizti jó,de a bábák nagyon ajánlják,mert van akinek hatásos.Én a szülésznőt is megkérdeztem és ő is mondta,hogy igyam nyugodtam,mert jó.Amikor a dokid megvizsgált pénteken akkor azt mondta,hogy teljesen zárt meg hogy szedett vagy mi.Az nem tudom mit jelent.Holnap majd hátha megvizsgál a dokim és akkor többet tudok majd.Neked megvizsgálta a méhszájadat?Anyumnak annak idején egy fél nap alatt nyílt ki a méhszája :shock: :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni: én is zárva vagyok még.Kivi vagyok mikor szülünk.

000kata
 
 


Friss pocakocskát itt találtok:

http://www.kismami.net/index.php/koktel ... bc06d980a9

Ma készült az utolsó kép. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Reni: én minden este elszopogatok belőle 5golyót. Nem lehet előtte utána 20 percig enni inni.
Szülésznő javasolta, de a könyvemben is így van leírva.
Vendég
 


Valaki tud nekem abban segíteni,hogy fényképet hogyan tudok megfelelőméretre lekicsinyíteni?
Ancsa egyszer írt egy linket,de nem találom. Szívesen mutatnék nektekpocakos meg baba sarkos képet.

előre is köszi
Vendég
 


Sziasztok!

Kata:Hát én is kíváncsi vagyok rá,hogy mikor szülünk :D Végülis a zárt méhszáj egyik-napról a másikra kinyílhat :D Reménykedek,hogy nálam ez a helyzet.Mert hát elég sokat keményedek meg görcsölök.Valami hatása csak van.Már nagyon babáznék :oops: :D

beagle:De gondolom nem muszály csak esténként bevenni nem?És te milyen bogyókat használsz?Nekem kettő féle van.Akkor gondolom azokat felváltva kell szedni.Vagy mind a kettőt egynapon kell?Bocsi,hogy ennyit kérdezek,de sajna nekem nincs olyan könyvem :oops: Sajna a kép ügyben nem tudok segíteni,mert nekem Ancsa csinálta meg anno :oops: De,ha van képszerkesztőd akkor ott tuti megtudod csinálni.Én pl.painttel csináltam meg a képeket amiket ide beraktam anno.Levágtam az oldalaiból :oops: :lol:

Rólunk:Helyzet változatlan.Görcs/keményedés és semmi.Ma délelőtt megyek Ctg-re meg dokihoz.Kíváncsi vagyok mutat-e majd valamit a gép.Remélem dokim megvizsgál.

Kép
Kép
reni_24
 
 


beagle:Előre is köszike a választ :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok

Hoztam az ígért baba képeket,remélem sikerültek is.
A szüléstörténetet megpróbálom jövő hétre megírni.

A 3 szülésem közül ez volt a leg hosszabb és a legfájdalmasabb is. Sajnos utólag derült ki,h Liza baba nagyon nem akart még megszületni. Végig a fejünk felett lebegett a császár. De végül nagy nehezen sikerült természetes úton szülnünk.
De majd erről bővebben a szüléstörténetben.

Én megvagyok,Liza baba pedig pont ugy viselkedik,mint a pocakomban.Délelött alszik, délután is nyugis,nézegelődik.
Éjjel viszont nagyon aktív,sokat van fennt.
Megpróbálok mihamarabb visszakapcsolódni! Kicsit nekem is uj még hogy most már 3 gyermekem van.
Bele kell rázodnom.

Liza baba első percei
Kép

Liza baba fürdés után
Kép

Liza baba otthon
Kép

Liza baba a kórházban
Kép


Kitartást lányok!!!! Hamarosan a kezetekben lessz a pocaklakótok!!! :lol: Nagyon sokat gondoltam rátok ám!!! :D
Éjjel is fennt vagyok a babóval! Ugyhogy nyugodtan küldjetek sms-t, továbbítom ide a fórumba szívesen a baba híreket ám :lol: :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Hajrá Csajok!
Minden nap benézek megnézni mizu veletek!!!
Reni, Beagle kitartás! Vicces ez a görcsölés és keményedés dolog... csak a 36. hét előtt hatásos??? :shock: :lol:
Beagle, szívesen kicsinyítek neked, küld el a képeket az emilcímemre és felrakom neked. Csak priviben küldöm, ha kéred, mert sok a spam.
Puszi mindenkinek (HOLNAP HIDEGFRONT!!!). :wink:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?