Barti!
Üdv itt!
Ilyen méhszájjal már nem hiszem, hogy gond lesz ennyi idősen! Aidának, LKatának ennél jóval korábban rövidült és nem lett semmi baj sem. Aida még egyben, Kata pedig már babázik és nagyon nem akart Norbika kibújni!
Andy!
Persze, hogy nem lesz semmi baj sem! Csak azért még óvatosan, töltsd be a 37 hetet, az a biztos! Tőlem még kért a doki egy hét ágynyugalmat, hogy biztos ne kelljen elvinni a koraosztályra a babát! De csak megfigyelésre, nem azért, mert baj lehet! Már nem félek semmitől, csak az lebeg előttem, hogy a karomba tarthassam! Elsőre sokkolt az ambuláns varratszedés, de ez már mi nekem!
Reni!
Majd valakit a megjöttösből megkérek, hogy írja meg ide is! Ancsát nem igazán szeretném zavarni, ezekben a napokban! Holnap már betöltöd a 38-at! Most már bármikor jöhet, akár váratlanul is!
Lehet, hogy hipp-hopp elfolyik a víz és nem is görcsök miatt megyünk a kórházba!
NullásKata!
Én meg már azt hittem, hogy babával jössz haza! De nem baj, a lényeg, hogy jól vagytok!
Tünci!
Akaratlanul is eszembe jutottál az elmúlt napokba, mikor gyergyát gyújtottam angyalkáimért! Nagyon nehéz megint neked!
Hogy vagy amúgy? Írhatnál magadról, sokszor eszembe jutsz!
Ancsáék mikor jöhetnek haza? Aida te biztos tudod! Veled mi van? Mi a baj? Megint anyósod? Én ezt a nőt annyira utálom, komolyan!
Én ma végig jósolgattam a napot! Szüntelenül görcsöltem! Most semmi, majd éjszaka megint, mint mostanában szinte mindig! Nem tom mi lesz így, ha nem tudom mérni a fájásokat!
De amíg nem síkitok, tudom, hogy nem szülök!