Sziasztok!!
Köszönjük a dícslereteket, nem akarunk lemaradni a többi gyönyörű babuci mellett
étrend:
köszi a tippeket, esteleg leirhatná -aki ráér-mit főz-eszik egy egy nap. Érdekes, az egyik cikk azt irja, h lehet K betűsöket enni, de ha fedő nélkül főzi az ember, akkor elvész a vitamin is...
Nálunk ma rakott krumpli lesz, tojás nélkül, virslivel....vagyis a fele kolbásszal, tojással apának, a másik fele lightosan nekem.
Ildi!
Besétálok a patikába és kérek napraforgóolajat????? (tudom koszmóra is jó, de sosem használtuk, noha Ábel most is koszmós)
720ml????????? az nálunk a heti adag
csini a
játszóhelyen Lotti!! Nálunk akkor van játszószőnyegezés, amikor Ábel alszik. Nem merem amúgy, mert rángatja a játékokat és féltem Konstit. Emiatt nem vettünk pihenőszéket sem, félek, h kiborítaná a tesót....
Peva!
A 600g szuper!!!!!!! Cumi: megtámasztani....Mi hason alszunk, nmincs légzésfigyelőnk. A babakocsiban is hason alszik... Eleinte még aludt háton is,de aztán nem. Már tapasztalt vagyok, Ábel is csak hason. Kicsit ciki, mert ha meg akarják nézni a babaát nemm látnak belőle semmit.
Ő viszont jót alszik....Kell a ringatás, de ha sikerül mélyen elaludnia, akkor leállhatunk. Igazából megszoktam már, h folyamatosan ringatom és úgy beszélgetek
Tercsi!
Köszi a meghívást, mi nem tudunk menni. Messze vagyunk.....
Szuper a lakás!!!!!
Ny.malac!
Akkor klamiila elfelejtve.... egyenlőre mosom neki a fördetővel, aztán megkérdem majd a dokit a tanácsadáson.
Én is imádom a fiaim!!
Nagy franc vagy
amúgy, szupik a képek!!!!!! Ha van valami aranyos , karácsonyi keret, akkor csinálhatnál majd nekünk és egy keretezett, tesós kép lenne az ajándék anyósnak karira....
KÖSZI!!!!!!
Sensi!
Csini a csajod!!!!! A sárgaságot sajnálom. Én már tapasztalt vagyok ezen a téren, mindkét fiam, napikig szolizott. Amikor előszőr megláttam a fényben Ábelt bőgtem, aztán tudtam, h a javára van... Mielőbbi sárgaságmentességet Nektek!!!!!
Dalma!
Ebben a csodaszép időben, kár bent kuksolni!! Irány a levegő!!
tegnapi napunk: reggel ment apa dolgozni, Ábel zokogott, én meg szolidarítottam..
Szerencsére hamar megvígasztalódtunk és indult a nap. Iszonyatos szerencsénk van, h csodaszép az idő, na meg 100 méter a játszótér.... Ábel ügyesen eljátszott amikor szoptattam, aztán vele foglalkoztam. Konstinak vissza kell szoknia, h nem lehet mindig kézben, nagyon el lett kapatva. A kiságyban nálunk nincs játék, csak egy zenélőke és a rácsvédő. Nálunk a kiságy alvóhely, a játékra, nézelődésre a járóka, játszószőnyeg van.
Délkelőtt 2 óra játszótér, Konsti aludt mint a bunda a kocsiban, mi meg Ábival játszottunk. Csak mi voltunk a játszón, jól szórakoztunk. Délben hiszti, h bejöttünk, de túléltem. Ebéd, alvás, 3 órát durmolt Ábel én meg addig Konstiztam. Alvás után játszótér, aztán apa.... Könnyebb volt, mint gondoltam....
Ha eső lesz meg leszünk lőve, de majd azt is megoldom...
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!