Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!!!
Zsuzsu - de édesek a fiaid, ahogy Konstantin fekszik a pelenkázón és emeli a fejét, nagyon édes!!!
Étrend? Én mindent eszek, kivéve a K-betűseket és azokat a kajákat, amik felfújhatnak.
1225698683.0569.doc
Egy ilyenem van, hátha segít!
Fül mögötti részre a védőnő azt mondta, hogy a gyógyszertári napraforgóolajjal kenjem füri előtt, bár nekünk nem száraz.
LKata - édes fejet vág Norbika!!! Mi is csomó arcán nevetünk Lottinak, meg a pukisorozatain is!
Sajnálom, hogy még mindig gondok vannak a szopival, a tápszertől tényleg fájhat a poci
Tercsimama - én nagyon szívesen mennék a talira, de többiek, hogy indulnátok el babával és babakocsival?
Mert nálunk az sem egyszerű, ha csak ide a környékre megyünk sétálni
Borkaby - nálunk ha elalszik a cicin és leveszem, rögtön felébred, pluszban nálunk még javában mérlegelés van minden evés előtt-után, tehát úgyis felébred rá. Büfiztetni mindig szoktam, főleg, hogy mostanában sokat bukik, mert túleszi magát.
Tegnap sikerült 720 ml-t ennie! Sok zöldes kaki az eredménye
Az arcunk még mindig sárga
Ma kéne kérnem beutalót a dokitól vérvételre, de adtunk magunknak még 3 nap haladékot, mert már "csak" az arca sárga.
Sensi - de aranyos Lilla, gratulálok!!! Ha beindul a tej, majd könnyebb lesz!!! Nálunk dettó ez volt, Lotti a kórházban besárgult és nagyon bágyadt és aluszékony volt és nem is szopott egyáltalán bent, bekapta a cicit, aztán szívott egyet-kettőt és ennyi, aztán valahogy itthon nagy nehezen beindult. Légy türelmes, menni fog az!!!A fejést folytasd, én a kórházban fejtem mint az őrült és először nekem is ilyen kevés volt, aztán egyre több termelődött és tudtam 20-30 ml-t fejni nagy keservesen egy-két óra alatt kézzel
Húzós volt, de megérte!!! Kitartást!!!
Majd jelezz, hogy mit mondott az a valaki, aki ma kimegy hozzátok!
És jöhetnek még a képek!
Bettyna - gratula az első úthoz Szabikával!
Elaludni nálunk is csak rajtunk jó!!! Most szoktatjuk az ágyába, de ott sokáig mocorog, ha rajtunk alszik, akkor tényleg rögtön alszik.
Megnéztem a képeket, tündéri a kicsi, gyönyörű szempillái vannak, ezt rögtön kiszúrtam!
Képzeljétek, most éjjel úgy aludtunk, hogy volt 23 órakor szopi, evett 70-et, majd 4!!!!!!!!!!-kor kelt legközelebb, 60 jött neki (úgy tudom, éjjel zsírosabb a tej és nehezebben is jön), majd kelt fél 8-kor!!! Nem tudom, nem gáz ez??? Márhogy eltelik két etetés között 4 óra is akár???? Persze most nagy a húzatja a kisasszonynak, tegnap csak 90-120 ml-eket evett egy-egy alkalommal, de mégis.
Na most megyek, beüzemeltem neki a játszószőnyegét és nagyon nézeget, elvan mint a befőtt, majd teszek fel mindjárt képet!