Hát lányok hőhullám ide, puffadás oda én azért irigyellek benneteket, ezekért a tüneteként
Tmejka: szerintem tesztelj egyet, mert ha babás vagy, akkor viszont tényleg gyógyszer kell a maszatolás miatt, akkor nem szabad hologatni. Várunk a hírekkel.
Syl: nagyon drukkolok neked, hogy baba legyen a dologból.
Annus: az tuti, hogy nagy segítség, hogy egy csomó dolgot kapsz majd a babának, mert olyan őrült drága minden. Bár én is úgy vagyok vele, hogy azért vannak dolgok amikből azt szeretném megvenni, amit én kinéztem. Például ilyen a babakocsi. Egyfelől drága nagyon, viszont másfelől ha te veszed akkor olyat veszel amilyet te szeretnél. Hát nem könnyű. A Pierre Cardinnak van egy új modellje, tök elfogadható áron és abba gyönyörödtem bele. Nekem fontos szempont hogy mózes is legyen hozzá, mert én hiszem, hogy abban tudnak igazán jót aludni a babák. Másfelől nekünk hatalmas terasz van a konyhához és ott szeretném majd babakocsiban altatni. Szóval én ezt eltökéltem, pedig sokan azt mondják, hogy nem érdemes megvenni a mózest, mert olyan gyórsan kinövi a baba. Hát nem tudom, van még időm gondolkozni rajta