Sziasztok!
Timi: gyönyörű a kisfiad!!!!! Olyan édes! majd ha lesz időd, írd meg hogyan telnek mindennapjaid!
Ma volt uh-om: 3500gr a lány, minimum. Aztán doki megvizsgált a főorvossal karöltve, csináltak aminoszkópos vizsgálatot (megnézték,h milyen színű a magzatvíz), teljesen o.k.. Csak mivel még mindig tök zárt vagyok, nem volt kellemes a vizsgálat, finoman szólva....de túl lehet élni.
holnap 7.30-kor jelenésem van batyuval együtt a betegfelvételen.Onnan már nem engednek ki, csak gyerekestül...
Azzal bíztattak, hátha a kellemes vizsgálat hatására már éjjel megjelenek a szülőszobán..
jó is lenne, de még mindig nincs fájásom, úgyhogy szerintem ez szülésindítás lesz...
Ettike: eeeegen, akkor te tudod, milyen szar hallani,h teljesen zárt még mindig...
Alexa: megnyugtatásképpen: nekem vannak csíkjaim, szép vörösek: a hónom alatt, a hasamon, a csípőmön, teljes belső comb, sőt a térdem felett is, a térdhajlatomba, de még a bokámon is. ja és 55kg val kezdtem, most 80 vagyok. Hidd el, a 2/3a víz ennek, és le fog menni. Én a hasam miatt aggódok: a 69es derékbőségem 120ra növekedett, nem is csoda,h nem bírta a bőröm. Kenhettem én akármivel!!!
reni: már neked sincs sok!!!!
Nyuszitappancs: amíg nem cseszeget a doki a súlyod miatt, addig ne aggódj....tapasztalat...
Na megyek, füri, hajmosás, szemöldökszedés és társai....
Ha történik holnap vmi, írom a körüzit, pussz