Sziasztok!
Ollem, Boldog névnapot!!! (Ezzel kezdem, mielött ki megy a fejemből)
Nono örülök, hogy jobban van Szonja, remélem most már így is marad!!! Bár az, hogy rosszalkodik, az már pozitív nem?
Szösszenet örülök, hogy jöttél! Majd dobj egy-két képet a lányzóról, ha leszu egy pici időd.
Ágnes, aranyosak a képek! A fürdős is nagyon ari!
Már akartam kérdezni, mindenki ilyen kevés vízben fűrdeti a gyerkőcöt? Ami képet láttam eddig, mindenhol csak ilyen "aligvíz" van. Vagy én csinálok valamit rosszul? Nekem teli a kiskád (mióta bejött az ősz megint abba fűrdetem, mert nem mindíg van fűtésünk, és félek, hogy megfázik). De ha a nagykádban fürdetem akkor is annyi benne a víz, hogy tudjon uszikálni benne. Lehet, hogy kevesebbvízben kellne fürdetnem?
Mostanában mintha ellustúlt volna a Prücsök. Nem nagyon akaródzik neki forogni(ez kb két napja van így), inkább emelgeti a hátát a földről, mintha hídba akana menni. De lehet, hogy csak az zavarja be, hogy mindíg fölhúzom ülésbe ilyenkor. Me gonosz voltam, mert legalább egy fél órán keresztül "szenvedtettem" a távirányítóval, és így ide-oda forgott. De először, mintha elfelejtette volna, hogy kell. De aztán megint ráérzett, és már a járókába is forgott(az unszolásom nélkül is). Lehet, hogy egy kicsit pihentetem ezt az ülés dolgot, még ha szereti is.
Úgy irígykedek a kúszó, mászó, álló, lépegető babákra! Nekem mindíg olyan érzésem van, hogy Marci sosem fog elkezdeni kúszni, mászni. Tudom, volt parám a forgással is, de már úgy várom. (mindíg olyan türelmetlen vagyok).
De imádom! Mióta megtanult puszit dobni, csak úgy szórja! A hétvégén el volt ájulva tőle az egész család!
Ja, karácsonyi ajándék ötlet:
http://kezeslabas.hu/ Igaz én az Anyósom szülinapjára fogok csináltatni valamit(a sólistgyúrma kreálmányom már a kukába, mert szétrepedezett, meg mintha kikristájosodot volna, tehát sz@r lett és kész). De szerintem örülni fognak neki. Néztem azt is amit a Brendonba lehet kapni, de nagyon drágának találom, és ha nem sikerül, megüt a guta! Viszont ők kijönnek házhoz ha kell, de a műhelybe is be lehet menni hozzájuk, és garanciát vállalnak, hogy sikerül.
És már mi is váltottunk a Beba 2-es tápszerre. Igaz a dokival nam egyeztettem, de pénteken azért szólok neki. És ez azt jelentette, hogy este7-től ma reggel fél 6-ig meg sem mozdúlt. Csak én járkátam be hozzá megszokásból, meg azért, mert mindíg azt hittem álmomba, hog nyöszörög. De persze meg sem nyikkant!
Na most már jó lesz, ha eldugulok!
Jaj, és a szokásos köszöntések:
Boldog fél szülinapot, és hófordulót a kis szülinaposoknak!