Trundike ne stresszeld magad. Fejlődik a leányzó szépen? Mennyit hízott? Voltatok már méreckedni?
Ha megvigasztal, Jázmin 4 hónapos lesz nov. 19-én, de általában még 2 óránként szopizik. Tegnap éjjel pl. 2-kor felébredt, aztán 4-kor aztán 6-kor....Mikor lesz egy átaludt éjszakám? Olyanok a szemeim, mint egy bevásárlószatyor.
Pedig éjszakánként csak 1-szer szokott felkelni.
Mióta óraállítás volt, azóta felborult a napirendünk. De majdcsak alakul. Ráadásul én is úgy érzem kevés a tejci, bár fejlődik a csajszika. De a cicin mindíg sír, két-három kortyot szív és utána bőg. Éjjel jobb, mert akkor félkómában van, és eszik rendesen. Lehet a foga jön, és azért nyűglődik.
Bende: de szépek vagytok! Nagyon hasonlít apára a kicsilány. Te meg hogy ki vagy virulva. Szép anyuka vagy! Legyen is önbizalmad, van miért!
Le a kalappal előtted. Nem is látszik, hogy nemrég szültél, te kis szupianyu. Mit sportolsz ha megkérdezhetem?
Szosz, Zsófi, kitartás már nagyon-nagyon a fininsh-ben vagytok.
Gégéé: voltak nálunk a Krisztiék hétvégén. A Domi már olyan nagy, és olyan szép kis formás csajszi lett belőle. Ritkán látom őket, évente 1-szer, kétszer, és mindíg annyit változik.
Mondta, hogy sajnálja, hogy nem mehet hozzád angolozni, pedig most megy középfokúra. Ők már azt hitték, hogy megszültél, de mondtam, hogy méééééég neeeeeem. Mondtam, hogy mindig dumcsizunk itt a babaneten.
A szeméremcsontom nekem is fájt a végefelé, de a hüvelyem nem. Az nem tudom miért lehet.....??
Anyany: válaszoltam a privire. Én is hasonlóképp érzek. Utálom magam, hogy ennyi kilót felszedtem. Annyira nem érzem magam szépnek....minden önbizalmam elszállt. Bár apa azt mondja ő nagyon szeret, és így is szép vagyok. De megfogadtam, ha mégegy babánk lesz, akkor nagyon odafigyelek. Kár, hogy nem Fehérváron lakunk, itt nincs lehetőség semmi sportra. Mármint se konditerem, semmi ilyesmi....
Lányok, nagyon hülyeséget kérdezek: akik hüvelyi úton szültek....nektek is volt olyan, hogy becsepegett a pisi szülés után? És ez meddíg volt így? Állandóan úgy érzem, hogy fel vagyok fázva...ez lehet valami kóros hólyaghurut?
Megvettem a Kriston intim torna könyvet, de olyan össze vissza van irkálva az összes gyakorlat, hogy nem bírom megjegyezni. Vagy csak béna vagyok egyszerűen...Lehet jobb lenne a DVD...
Winchi: nem lehetett jó hányni...brrr
Akkor neked már nem sokat kell fogyni...
Én szerencsére egész terhesség alatt egyszer sem hánytam. Mégcsak hányingerem sem volt...jól viseltem nagyon. Még kávét is tudtam inni. Persze csak tejjel, és mértékkel.