2008.11.02 08:25
2008.11.02 08:44
2008.11.02 09:27
2008.11.02 09:31
[quote]A írta:kkro ha börtönben van Tomi tutti találkozott már vele. Nincs olyan rab akivel nem talizik.
[quote]A írta:múgy Japánban van olyannő aki nem 45kiló?
[quote]T írta:yu kepzeljetek almomban apa hazajott....mert megtrefalt egy hettel korabban
[quote] írta:lellek és kitartást!!!!!! Ha szeretnél beszélgetni, hívj!!!!
2008.11.02 12:34
[quote="csucsu05"]B írta:csucsu05ridget: Biztos rossz volt álmodban ANyuddal veszekedni.
Elég keveset aludtál.
Nálunk sincs ma túl jó idő. Tiszta köd minden. Olyan mintha tél lenne. Mondjuk ha a köd felszáll lehet, hoyg még szép idő lesz.
Nyitott ablaknál alszol mindig??
Az nagyon egészséges.
2008.11.02 12:37
2008.11.02 12:51
[quote="pendi"]S írta:pendiziasztok Lányok!
Na vagyok egy kicsit, mert a fiúk elmentek horgászni, és mi itthon maradtunk tesómmal. El kellene menni a vásárba, mert legalább nem itthon ülünk addig is. De nincs kedvünk nekiindulni.
Tegnap jó sokáig kinn voltunk a temetőbe. Jól eláztunk, de nem baj. Olyan sokan voltak ott, hogy alig tudtuk odarakni a mi mécseseinket, virágainkat. Nagyon sokan szerették Őt.
Ne haragudjatok, hogy rátok zúdítom a bánatomat! Nem akarom, de ezek a napok, olyan rosszak, és nem is tudunk másra gondolni. Pedig már több mint 2 éve, hogy elment. Nem tudom mikor jön el az az idő amikor már könnyebb lesz.
Nagyon köszönöm nektek az együttérzést! Sokat jelent nekem nagyon! Az ilyen barátok tartják ilyenkor a lelket az emberben.
"Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni.
Az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak ha szükség van rájuk." Carnegie, Andrew
Mindjárt visszaolvasok, és válaszolok.
2008.11.02 12:58
[quote="csucsu05"]. írta:csucsu05..aztán elmentünk az Aldiba mert most aksió a gyermek overálok. Vettünk egy szépet Szabinak. A baj, hoyg felbróbálta itthon és most nem akarja levenni. Már izzad szegénykém de makacs mint az öszvér.
2008.11.02 13:14
2008.11.02 17:53
2008.11.02 18:11
[quote="pendi"]N írta:pendia itt vagyok megint, csak közben csinálgatom a dolgomat is.
Isten éltesse a babanet beszélgető sarkát!! Itt a 100. oldal!!!!!!
Bridget
Gratu a laptetűkhöz!!
A keresztpapádért meg én is küldöm az ölelést! Tudom én nagyon, hogy nem egyszerű az ilyet feldolgozni! A 30év, meg nem semmi. Nálunk csak 10-et kapott az a szemét, de nem érdekel. Sajnos ilyenek a magyar törvények. A bíró azt mondta nekem, hogy szíve szerint többet adna, de sajnos nincs rá lehetősége. Bár ez már nem hozza vissza a szeretteinket.
Ezt keresztapádért "gyújtottam"!
A szivárvány nem egyforma színű mindenhol??? Most lehet, hogy én vagyok a buta, de szeritnem mindegy az, hogy milyen ország, mert az eső, és a nap az egész világon ugyanolyan.
Eza vércsoport dolog is fura. Itthon meg úgy tudom, hogy a 0-ás a legkevesebb. Nálatok meg az a legtöbb. De én is úgy tudom, hogy a 0-ás adhat mindenkinek.
Azok a buli képek tök jók. Nagyon jó buli lehetett. A baj az, hogy nálunk ez nem szokás. Pedig már mennék egy jó kis partyba. Olyan igazi táncolós buliba.
nagyon csini voltál!! Bár te mindig az vagy!!! NAgoyn jó volt a díszítés is. A képek minőségével meg semmi gond! A lényeg az, hogy láttuk milyen volt a helyszín.
Ezek a japán csajok tényleg mindig nagoyn cisnik. És még babásan sem híznak? Tényleg hogy csinálják??? Biztosan a sok zöldségtől van, de én akkor is hízok....
Nagoyn ügyes vagy, hgoy elintézted a szekrényest, a pakolást, mindent... Nagoyn jól néz ki!
Tyu kepzeljetek almomban apa hazajott....mert megtrefalt egy hettel korabban
az szép álom lehetett! De kitartás, nemsokára találkoztok! aztán meg már nem sok van hátra!
2008.11.02 18:18
2008.11.03 07:04
2008.11.03 08:26