Tetszik ez a "játék"!!!
1. Életem 3 legrosszabb éve után (szószerint) berobbant az életembe, az értelme. Épp amikor már azon gondolkodtam, h. jöhetne még rosszabb is, hozta el az Ő őrült másképp gondolkodását az én kis józan életembe, és vett le egy életre a lábamról. Azóta élek igazán.
2. Kiskamaszként elhatároztam, ha 30 éves leszek, már lesz olyan férjem akit szerelemmel szeretek, lesznek gyereke(i)m, házam, kutyám, és olyan hivatásom, amit szívvel-lélekkel csinálok. Ezek közül az egyik legfontosabb már teljesült, és örök optimistaként tudom, h. a másik legfontosabb is fog. A többit (leszámítva a kuttyot), már nem tartom olyan fontosnak...
3. TúlÁradó bennem az érzelem, néha félek is tőle(m), h. nehogy kárt tegyek magamban.
4. Rettegek az egyedülléttől, megbocsáthatlannak tartom a hazugságot, és a fájdalomküszöböm egyenlő a nullával.
5. A hajam mindig az aktuális pasimhoz igazítottam; így voltam melírozott, hülyén szőke, piros(!), barna, mahagóni, és ÖRÖKRE mézszőke, mert ezt én is szeretem
6. A pályám nem az én életpályám, bátorságot kéne szednem magamra és a biztosat elhagyni, azért ami legbelül dúl bennem.
7. Amire büszke vagyok: kétszer már megóvtam vadigen embereket attól, h. a lépcsőzés közben kiemeljék a pénztárcjukat a táskájukból. Utólag gondoltam bele, h. meg is bosszulhatták volna a tolvajok a dolgot...