Új privát üzeneted érkezett!

GABI: Nagyon izgi. Mindjárt újabb manócskával bövül a csapat :)

Csajok! Az óraátállítás óta mikor kelnek a gyerkőcök? Mert Bence hiába fekszik le a szokott időben fél 8-kor, reggel 1 órával korábban kel..
Vendég
 


Betsy: nekünk sem állt át még Bandita, 6-kor már fürdene és reggel is 6-kor kel 7 helyett!!!!

Gabi: pocakfotó?????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy: Nekünk a fogzás miatt összevissza van minden. Az esti lefektetés is húzódhat akár este 10-ig is. Ma fél 8 tájban ébredtünk. De holnap lehet, hogy már 6-kor.

Igen, sztem is többet ér a taxi. 25? :shock: :(

Mirci: Hogy vagytok???
jaimee1
 
 

 
 

[quote]e írta:lső mozgás+4 hónap+2 hét a szülés ideje,


Mi már akkor itthon voltunk Rékával. :D És 38+4-re született.

Nórikám: Pusssz!
jaimee1
 
 


Betsy,
Tényleg, el is felejtettem, jó, hogy szólsz! Sajnos, apa még mindig elfelejtette hazahozni a retusált képeket, de majd rászólok, és felteszem!
Bencéről el sem tudnám képzelni, hogy félne az idegenektől, hisz annyira mosolygós kis krapek! Emigy meg szerintem ez most van, hogy látnia kell téged, elmúlik ez a korszak is! De azért biztos nagyon jól esik!
A 20 hónap meg nem semmi! Jó neked! Dehát még mindig szopizik Bence, igy nem is csoda!
Mi is a fogzás miatt alszunk meg kelünk össze-vissza! Mondjuk nálunk inkább este követeli nagyon a fürdést hamarabb, a reggelek kb. ugyanolyanok!

Arikon,
Sajnálom, de azért még hátha van némi remény! Chrisről nem tudok semmit, én is hiányolom!

Bibi,
Ne csak olvass, gyere is, képeket is rakjál fel Bibiről, biztos már megint tud valami újat, stb., szóval gyere!

Jaimee,
Nagyon tündéri ez a kép (is) Rékáról! Ennyire kiszőkült volna a haja? Más képeken fel sem tünt ennyire! Aranyos lehet Réka, amikor kisajátit téged! Niki még nem tud odamászni, de ő is hangol, ha mi puszit adunk egymásnak apával!

Gyabi,
Kösz! Szegény Beni baba, de azért szerencsére már a hurutból kilábaltatok! Nagyon ügyes, hogy már ennyi mindent eszik! Szopiztok is mellette? Nagyon édes a képeken! Milyen szép nagy szemei vannak! A kalapos kép meg egyenesen csúcs! A dokik meg... nincs is rá szavam!

Gabi,
Ne hidd el annyira, nálam sem jött be az első mozgáshoz képest a szülés ideje! Na, de az biztos, hogy nemsokára már babázol! Gyere gyakrabban a hirekkel! A takaritással meg csak lassan, bár ha belegondolok, én is az utolsó napokban söprögettem kint, meg ilyesmi, mindenki frászt kapott tőlem, alig jött valaki, hogy pihenjek, én meg mérgelődtem, hogy nem értik, hogy jól vagyok, sőt energikusabb voltam, mint előtte bármikor!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam jönni, vacakolt az internet...

Heni:

Utólak is nagyon boldog szülinapot Alexinek!
Nagyon cuki volt a torta ügyes vagy.


Betsy:

Nekem is Domi egy órával hamarabb kel, 7-30-kor...
De nekem is még ez a normális. :roll:
Én sem szoktam meg.
Viszont, azzal nincsen gond, hogy hamarabb kektetem le.
Hálistennek, amikor leteszem csucsúlni, ő alszik.
Nics vele gond.
Küldöm a privit a jónáshoz.
Mit gondolsz ér valamit???

Kibújt a 11-12. fogunk, és észre sem vettem. :oops:
Csak este tünt fel, játszás közben, amikor sikoltozott.

Lányok használt valaki pg/53-at???
5 napja folyamatosan páfrányt mutat, pedig most fog megjönni.
20. napon mutatott páfrányt, és valóban akkor volt a pé. ,de már a 26. naptól folyton azt mutatja...
Viszont 20-25-ig meg buborékok voltak.
Most ilyenkor mi van???
Mért mutat ilyenkor páfrányt???

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Betsy.

Küldtem privit, de nincs nekem az elküldöttek között...
Megkaptad???
vagy írjak másikat??

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sziasztok!

Kicsit megkésve, de itt vannak a szülinapi képek:


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Martinkám is elindult, bár még azért mászik is, de egyre többet megy itthon. Olyan kis cuki, úgy élvezi, végig vigyorog.

UI: mindenkinek aki érintett, sok boldog születésnapot kívánunk utólag.
Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de suliba járok szombatonként, és elég húzós, sokat kell tanulnom.
Vendég
 


Gyabi, de édes ez a kölök még mindig! Sajnálom, hogy ennyi minden összejött mostanság...

Sirki,várjuk a hófordulós képeket!

Bíbinek is kibújt egy foga, észre se vettem, állati aranyos, néha mászik is, ha van miért, pl. egy tiltott dolgot akar elérni... de most leginkább 4kézláb áll és előre-hátra hintázik tiszta vad ütemben...

Óraátállítás: Csiribébi valamit félreértett, most két órával tovább alszik...eddig 8kor kelt, most az új idő szerint 9kor :lol:

Gabi, azért ráértek még!
Vendég
 


Arikon, lehet, hogy hülyeséget beszélek, de nekem erről a pecsételésről egyből a sárgatest elégtelenség jutott eszembe. Most nem tudom kiszámolni, de mikor volt peteérésed ebben a ciklusban, s az szerint mikorra szokott megjönni, mekkora lehet a luteális szakaszod?

" Pecsételö vérzés a menstruáció elött (példagörbék)

A pecsételö vérzés normális lehet abban az esetben, ha az ovuláció és a menstruáció között legalább 10 nap eltelik pecsételés nélkül. Egyéb esetben a pecsételés arra utalhat, hogy a sárgatest, amely a tüszörepedés után a follikulusból visszamarad, túlságosan hamar elpusztul, lebomlik és a méhnyálkahártya kapillárisai idö elött elkezdenek vérezni. Ebben az esetben sárgatestelégtelenség (corpus luteum insufficiencia) lehet a baj megnevezése. Ha a pecsételés több napig is eltart, beszélj róla a nögyógyászoddal. Okai lehetnek: pajzsmirigy rendellenesség, mióma, endometriózis, polip.
Több megoldás is van a kezelésre: Progeszteron krém vagy kúp használata, hCG injekció a ciklus második felében (progeszteron és ösztrogén termelésére készteti a petefészkeket), clomifen-citrát a ciklus mindkét felében.
A ciklus elsö napja nem a pecsételéses nap, hanem az elsö nap, amelyen igazi vérzésed van (amennyiben a vérzés 18 óra elött elkezdödött)."
Vendég
 


Bíbi anyu. Itt is gratu a fogacskához!!! :P

Arikon: Bíbi ötletén felbuzdulva: Tudom, téged hideg kiráz a meddőségi kivizsgálástól, de akkor hívd optimális családtervezésnek (mi azon is voltunk) és kérjél 3. és 22. (??) napi hormon vizsgálatot. Hülye az agyam, :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: de nem rémlik, hogy ezen túllennétek. Hm????

Niki: Kalap szamócát sem ér ez a mikroszkóp sztem.
jaimee1
 
 


Bíbi, Jaimee,
IMÁDLAK TITEKET!!!
Bíbi,
gyorsban utána néztem, a tüszőrepi és a pöttyözés között kb. 8 nap telt el. Most tartok a 12. dpo-n, és a 8. dpo-n kezdtem pöttyözni. Megnéztem az ez előtti ciklusomat és akkor is ez volt, ovu után kb. 8 nappal pecsételés. Húúúú, na most már tényleg ki kell engem vizsgálni!!! :evil: Ez a pöttyözés a closty-kúrától kezdődött.
Jaimee,
nem hülye az agyad, tényleg nem volt még hormon vizsgálatom, de ígérem hétfőn beszerzem a beutalót! :) Amúgy is kellett volna, de a dokimat úgy kell rávezetni a lényegre. Az uh-ot is én vetettem fel! :roll:
Vendég
 


Hali!!!

Niki nekem volt PG53. Nem működött. Illetve össze vissza. :(

Mai hírek: Reggel elhagytam a nyákdugómat. Azt mondták ctg-n, hogy kb 7 napon belül meg lesz a bébi. :) És talán sikerül EDA-t intézni!!!!! Fájásom nem volt. Hétfőn megyek újra. :)

Arikon, pecsételni ovukor is szoktak némelyek,nem?

Kriszti, Martinka nagyon édes! Bizti nagyon jó volt a szülinapi party!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Ez 20.-i kép: Kép

Kép
Kép
gabi82
 
 


Gabi, ez izgi kezd lenni.
EDA. Nekem nem volt. És nem is lesz.

Némelyek vagyok én is, de most a mensi előtti pöcsétről volt szó.

Illetve Arikon, van mensi? ( Mert baba esetén is van néha egy-két folt)
Tuti, hogy jó az, ha Neked kell vezetni a dokidat? Ja, és mi is imádunk!
:lol:
Vendég
 


Gabi, hűha, micsoda pocak! Jajjj, de hiányzik az enyém!

Elkezdtem beszerezni lassan némi babakaját, sütőtök meg társai, baracklé, és mindenhol a kiskanál és poharat hallom, ezúton kérdezném, milyen légyen az első pohár?

Meg nem tudom beadni mostanában a vitamin olajat, eddig kiskanállal kapta anyatejjel, de újabban visszaköpi. Ti hogy csináljátok?
Vendég
 


Hali!

Arikon: Dokidat rúgd valagon! :twisted: Nehogy már neked kelljen elmondani, mit kő csinálni. Asztarézfán..... :twisted: :twisted:

Gabi: Most már értem, miért szorulsz be a vécébe. Szép nagy poci!

EDA: nekem sem lesz. :wink: Rékával sem hiányzott. Maradtam a természetes szülés híve. :mrgreen: Úgy volt csoda, ahogy volt. Persze ha falat kaparom fél nap,talán most mást mondok. :roll: :wink:

Bíbi: Első pohár? Háááát....Ott a csőrös, az nem jó? Legelső kortyocskákat én kanálból adtam, mikor Réka 5-6 hós volt. Most már meg csak rendes pohárból iszik, csakis a sajátjából adok neki persze.

Bíbi anyu izgul már a hozzátápi miatt? Nagy mérföldkő. 8)

Vigantolt én már régen nem anyatejjel adom be. :oops: :oops: Azért nem fejek le egy kanálnyit. :oops: A másikból meg mindig csak akkor csöpögött pár csepp, amikor nem volt a közeleben semmi, amivel felfoghattam volna. :twisted: Teával szoktam.
jaimee1
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Gabi: nem semmi pocak!!!!!!!!! Szép kismami vagy...kezdődik a 7 napos visszaszámlálás... :lol:

Bibi: nekem kezdettől mindent úgy vesz be Bandita, hogy az állát lenyomom az egyik újammal 1 másodpercre és ő addig úgy tartja, míg be nem vett az összes gyógyszerét ( Cebion, Vigantol, köptető ).
Hozzátáplálásról csak annyit, hogy felkészültem, hogy mi mindent fogok neki csinálni, stb...a kert tele tökkel...amit én csinálok sütőtököt azt messziere kiköpi, kruplit szintén...bébiételből pedig 1 teljes üveggel, ha bontanék mégegyet, lehet annak a fele elmenne még!!!! Ennyit az elvekről, hogy mit fog majd enni a gyerek... :roll:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Ja és holnap kapjuk a pneumococcus oltást..kapta már valaki????????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee ( keresztszemes társam ): ajánlom figyelmedbe!!!!!

http://www.karacsonyvarazs.try.hu/ Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimeemami: Izgulok hát, már számolom vissza a napokat! Úgy várom, tényleg, annyira kíváncsi vagyok, mit fog szólni Bíbi!

Milyen teát? Én néztem tegnap, mindegyik tartalmaz hozzáadott cukrot, és azt olvastam, gyümölcstea kell naturban, ezek szerint jó a sima embernek való tea?

Gyabi: Akkor beszerzek még bébiételt :lol: Oltást még nem kaptunk, majd mesélj! Drukkolok!
Vendég
 


Bíbi: nekünk a HIPP-es granulátomos tea jött be, próbáltam már Pickwick-es gyerekteát is ...de az nem fogyott!!! kaptál te is mintát nem???? Én azt próbáltam ki előszőr, úgy vettünk nagyobb kiszerelést!!! ( amúgy vizet ivott, de a betegségek alatt átszokott a teára ) :oops:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bíbi: jajj, dehogy sima tea, mi is HIPPeset iszunk. Illetve Réka. Bár én nagyon keveset szoktam beletenni a vízbe, mióta fogunk van meg pláne.

Egyébként próbáld a vízre szoktatni (forralt)! Réka is szereti a főzelék után. Reggelire inkább teát kap, uzsonnára gyümilevet, de nincs rendszer, mikor mi akad a kezembe.

Egyébként egy-két kanál almalével most is próbálkozhatsz ám. Kóstoltatni lehet 5 hó felett. Ez tényleg csak 1-2 kanalat jelent. Pl. hogy melyik fajta alma jön be neki. Jonagold? Gold? Idared? Jonatán? Nem mindegy! Legalábbis enyém bébi a savanyút szereti.

Gyabi: Keretezni szoktad őket????? Ez most a nagy dilemmám. Réka ágya fölé szeretnék 4 állatos képecskét.

Mi megkaptuk az első pneumo-t, kövi jön decemberben.
jaimee1
 
 


Jaimee: vagy keretezem vagy eleve annyi anyagot hagyok, hogy utána összevarrva-kitömve kispárna szerűség legyen vagy tűpárna...az esküvőre 150 db-ot csináltam kb. névre szólóan..még a fotós és a pap is azt kapott!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Hali!

Popi anyu: szoktam olvasgatni a blogodat :lol: Nem is gondoltam volna, hogy viszont látom a tortámat :lol: :lol: Köszönöm, nagyon megleptél :D Nézegettem a zebrát én is, Brendonban lehet kapni, csak az árát nem tudom....Most én is tiszta sátor őrületben vagyok! Nálunk ez a kari ajándék lesz! Gondolkoztam a babaházon, vagy inkább indiános legyen? Nagy dilemma :lol: Szóval összegezve: egyik nagyszülő zebrát vesz, másik sátrat :lol: Mi meg szánkót!

Pussza

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Gabi: csudi nagy a pocid!!! :shock: Köszi a képet!! Annyira szeretek nosztalgiázni...

Niki: a PG/53 nekem soha nem jött be. Én a Corax ovu tesztre esküszöm, na meg a Clearblue-ra.

Chrissy: Nektek is boldog szülinapot!! Látom jól sikerült... :D Nagyon csinos a fiad :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni! köszi, utólag nektek is sok boldog születésnapot!!!
Martinka elindult, már egyre többet megy egyedül. Ti elindultatok már? Fogacska mennyi van? Bocsi, ha írtad, de nem olvastam vissza.

Gabi! neked is köszi! Aztamindenit mekkora pocakod van, úgy irigyellek! Nekem annyira hiányzik, hogy el sem tudom mondani. Ha lehetne, egész életemben terhes lennék.
Vendég
 


Ja, Gyabi! Mi is megkaptuk az első pneumot, majd decemberben a következőt. Januárban meg a 15 hónaposat, de most novemberben is kell mennünk vérvételre, így szegénykém 4 hónapig kap minden hónapban szurit.
Vendég
 


És hogy reagáltak az oltásra??? Nekem Bandita eddig nem vette fel komolyabban egyik oltást sem, egy kis vizesruha mindig elég volt...kíváncsi leszek a holnapira...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: De hogy keretezed? Nem lesz gyűrött a keretben? Simán, mint egy képet?

Heni: Nagyon egyre jár az agyunk ajesz ügyben. :lol: :lol: :lol: Nekem is mániám a sátor.

Szánkó!!! Dejóötlet! :lol:

Nem tom....nekem nem hiányzik a pocakom. :shock: :shock:
Nekem a várandósság ténye, mint olyan hiányzik olykor.
jaimee1
 
 


Gyabi: Volt egy pici hőemelkedés, de az már az oltás előtt is volt a fogzás miatt.
jaimee1
 
 


Jaimme: nekem nem gyűrődött képkeretben sem... :roll: a hátlapra kifeszíted és rá a keretet!!

Nem tudom mi legyen, Bandita egész este szörcsögött...ha beadatom az oltást lehet baja? Csak lázasan nem lehet adatni????????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi! Sztem kérdezz rá mindenképpen, nehogy emiatt legyen baja. Nálunk semmi nem volt, még kúpot sem kapott, sem vizes ruha. Ott, mikor megszúrták, nagyon sírt, de amúgy semmi.
Vendég
 


Gyabi: Betegen nem kapnak oltást a babák, Rékát is mindig megvizsgálja előtte a dokinéni. Szóval nem az a kérdés, hogy beadatod e, hanem hogy megkaphatja e. :wink:

Köszi, akkor a keretre feszítem. Csak toltás kell hozzá. :?
jaimee1
 
 


Vízet eddig is ivott, de biztos, hogy ebben a granulátumos HIPPben nincs hozzáadott cukor? Én tényleg mindegyikben láttam. Akkor most reszeljek meg egy fél almát és uccu neki? Na , de jó, kezdődik megint a bénázás... Ja, és megőrülök, Bíbinek 3 napja, hogy van egy negyedkibújt foga, és harap, már alig merem a szájába adni a cicimet. :?
Vendég
 


Bíbi: biztos, hogy van benne cukor.

Ha szereti a vizet, akkor én nem is adnék neki teát. :wink:

Enyém lány nem nagy rajongója. A víznek. A teának sem. A gyümilevet szereti. Cukor többnyire abban is van. Asszem.

Negyed alma reszel, leve kanálba bele (levesszűrőn is szűrheted) és kósti. Nem muszáj ám, nem történik semmi, ha vársz vele, de lehet. Főleg ha ízlik neki.

No sétára fel!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Jaimee, Gabi, Heni:

Köszi a válaszokat, a pg-vel kapcsolatban.
Egyikütöknek sem tetszett. :(
Nekem tetszik, én nézegetem minden nap, és bízom is benne, nekem mutatott páfrányt, amikor a peteérés volt.
Szóval nekem jó.
Sokat számít, hogy jól használja az ember.
Én közvetlenül felkelés után nézem mindíg.

Sajna, ebben a hónapban nem sikerült a kistesó, de nem is gondoltam, hogy olyan hamar összejön...
Bár nem szeretnék sokat várni rá, de majd ő tudja mikor kell jönnie. :D :D :D

Kép
Kép
sz.niki
 
 


JÁTÉK!!!


Csajok! Jaimee 7 pontján felbuzdultam, én nem a blogomba írom, hanem ide, s Nektek adom tovább, Rátok vagyok kiváncsi, írjatok Ti is 7 dolgot magatokról!

Íme, az enyém:

1. Apát valójában kalandnak szántam. 30 múltam, s még soha nem volt egyetlen kalandom sem, gondoltam magamban, hát itt az alkalom, tetszik is, szexi is, vonz is, hát ha kaland, kell e jobb alany, mint az ember kedvenc énekese?

2. Egy bulija után leszólítottam. Hosszú sálamat a nyaka köré dobtam, magamhoz húztam, majd közöltem: " Ez a férjfogó sálam...te férj vagy már?" ....nos, ezen magam is meglepődtem, egyrészt még sosem kezdeményeztem senkinél, pláne ez a konkrét duma, meg kalandot akartam ugye, nem házasságot:))))) ...akkor még:)

3. Magamban legbelül mindig azt hittem, sosem lehet gyerekem. Tele voltam p3 citológiákkal, nem jártam utánuk." Az égig érő fának nem nő újra ága"-ezt mindig magamra vettem, s megkönnyeztem.

4. Imádom a lovamat és imádok lovagolni...de józanul félek lóra ülni, nem vagyok bátor és felszabadult, így mindig iszom valamit lózás előtt.

5. Antiszociális vagyok és utálatos. Pár éve mondogatom, nem akarok már több embert megismerni. Még ha jönnek néha olyanok, kiket kár lenne nem ismerni. Akkor is.

6.Egyszer egy beszólás miatt bosszúból meghíztam, 17 kg-ot szedtem fel magamra...majd egy év múlva szintén egy beszólás miatt ugyanennyit lefogytam. Pasik voltak...

7.Nem tudom sokszor abbahagyni a röhögést, mások már rég elfelejtették a poént, én még mindig fel-felröhögök. Ha szar kedvem van, megnézem Medgyessi útelágazkodását, s röhögök. Csak mégegyszer!- indítom újra a videót könnyes szemmel a nevetéstől, már mindenki kényszeredetten mosolyog körülöttem,
Csak még egyszer!-könyörgök.
Vendég
 


Tetszik ez a "játék"!!! :D

1. Életem 3 legrosszabb éve után (szószerint) berobbant az életembe, az értelme. Épp amikor már azon gondolkodtam, h. jöhetne még rosszabb is, hozta el az Ő őrült másképp gondolkodását az én kis józan életembe, és vett le egy életre a lábamról. Azóta élek igazán.

2. Kiskamaszként elhatároztam, ha 30 éves leszek, már lesz olyan férjem akit szerelemmel szeretek, lesznek gyereke(i)m, házam, kutyám, és olyan hivatásom, amit szívvel-lélekkel csinálok. Ezek közül az egyik legfontosabb már teljesült, és örök optimistaként tudom, h. a másik legfontosabb is fog. A többit (leszámítva a kuttyot), már nem tartom olyan fontosnak...

3. TúlÁradó bennem az érzelem, néha félek is tőle(m), h. nehogy kárt tegyek magamban. :D

4. Rettegek az egyedülléttől, megbocsáthatlannak tartom a hazugságot, és a fájdalomküszöböm egyenlő a nullával.

5. A hajam mindig az aktuális pasimhoz igazítottam; így voltam melírozott, hülyén szőke, piros(!), barna, mahagóni, és ÖRÖKRE mézszőke, mert ezt én is szeretem :)

6. A pályám nem az én életpályám, bátorságot kéne szednem magamra és a biztosat elhagyni, azért ami legbelül dúl bennem.

7. Amire büszke vagyok: kétszer már megóvtam vadigen embereket attól, h. a lépcsőzés közben kiemeljék a pénztárcjukat a táskájukból. Utólag gondoltam bele, h. meg is bosszulhatták volna a tolvajok a dolgot...
Vendég
 


Mai fresh kép: Kép

Kép
Kép
gabi82
 
 


Húúúúúúúúúúú Gabi mekkora pocak!!!!!!! :lol: :lol:

Mai napi Bandita adag:
http://www.youtube.com/watch?v=jNRjHqe0Bu0


Ja és ígérem készítem a 7 ponot...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Chrissyy,
nagyon csinos volt Martinka, és mennyi tortája volt, nagyon szépek! :D

Bibi,
gratula nektek is az első fogacskához! :D A vigantolt mi már régóta vizzel adjuk be, hogy később is szeresse a vizet, mivel én úgy tervezem (majd meglátjuk mi fog beválni belőle), hogy vizet fog kapni kaja után, teát esetleg később két evés között! Látom te is elvagy már a hozzátápi gondolatával, én még tartom magam, hogy szopizunk 6 hónapos korig, de már nem merek Niki előtt enni, ha bárkit lát enni utánozza a rágó mozdulatokat, olyan rossz érzés, mindig olyan érzésem van, hogy enne, és én milyen vagyok, hogy nem adok neki, pedig például tegnap is szopi után csinálta, tehát biztos nem volt éhes, szerintem simán utánoz, de akkor is. Talán már etetni kellene lassan? Nálatok Bibi érdeklődik már az ételek iránt?
Én is készitem majd a 7 pontot! Ez jó ötlet!

Gabi,
ha szerdán elhagytad a nyákdugódat, akkor elvileg ma szülsz! :shock: Na, de persze ez az elmélet! :D De az biztos, hogy már nagyon izgi! És szép nagy már a pocid! :D

Gyabi,
igen, ezeket az elveket csak akkor értjük meg, hogy hiába vannak, ha egyszer nem lehet mindegyiket betartani, akkor nem és kész, de ugyebár valamit adnod kell enni a gyerkőcnek! És ugyanigy van ez mással is...
Oltást hogy viseltétek?
Nagyon jó a fürcsis videó! :lol:
sirkici
 
 


Ja, és a beigért képek:

Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Gabi, nem semmi pocak! Hogy vagy?

Bandita meg kész vízicsibe! Kis pocakkirály! :lol:

Sirki: de édes ez a csajszi! Meg ez a bóbitás haj! :lol:

Mondjuk én nem veszem észre, hogy enne Bíbi, illetve, na, ez megint jól hangzik, a söröm érdekli igazán, először azt hittem, az üveg miatt, de érdekli akár dobozból, akár pohárból iszom :lol: Ja, meg tegnap körtét ettem este, és hülyeségből a kezébe adtam, kiváncsi voltam, mit csinál...de szerintem ez sem jelent semmit, mostanában mindent a szájába vesz. :lol:

Kép

Ja, és van már 2 fogunk! :shock: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Jaimee mami: http://www.bababirodalom.hu/maincategory.php?id=147 ha már sátrak:)

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Chrissy: 8 fogacskánk van, teljesen egyedül még nem megy, segítséggel már rohan :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Bibi,
kösz! :lol: Jó nagyot nőtt Bibi is, és milyen aranyos a körtével, bár jó nagy még a kezében! :wink: :lol: És már két foga van? Nekünk mindkét fog meg volt dagadva alul, az egyik kijött, de megnőni még mindig nem akar (pedig én azt hittem, hogy az pár nap alatt megnő), a másik meg még ki sem bújt, de azóta nem is fájlalja a fogát, úgyhogy nemtudom, de biztos ez is normális, csak én azt hittem gyorsabban fog ez menni. Nektek mekkorák már a fogacskák? Niki is mindent a szájába vesz, úgyhogy ez okés, csak én onnan gondolom, hogy enne, mert tátog, ha eszünk, de valószinűleg csak utánoz. Csak feláll a hajam a nagymamáktól (akik korában már három hónaposan elkezdték etetni a babákat), meg az olyan beszólásoktól az idősebbektől, hogy: "Csak szopik? Hát hogyhogy nem adsz neki teát?", mintha a teával jól lehetne lakni! Na, de egyenlőre még tartom magam, hogy majd 6 hónaposan elkezdjük almával, meg krumpli, répa, esetleg őszibarack, rizs babáknak, és aztán majd meglátjuk...
sirkici
 
 


Sziasztok!

Még egyben! De hétfőig ez remélem így is marad!!! :)
Néminemű szivárgást észlelek már 3.napja. De nem tudom beazaonosítani, hogy mi lehet. Hétfőn reggel remélem megvizsgál a doki.

Sirki, Bíbi babók gyönyörűek.
Csiribébi jó nagy körtét majszol!!!! :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sirki: Bár nem nekem írtad, de azért...

Hát igen, a jótanácsoknak se vége, se hossza, ez már csak így van, így is lesz....mindhalálig. Anyák sorsa.

A teát azért szokták javasolni, mert némely babáknak jót tesz. Nem minden babának van rá szüksége, ezt mindig az anyukának kell eldöntenie, hogy kell e vagy nem.

Heni: Húúúú...nem kellett volna betenned ezt a linket. AZ a Micimackós sátor nagyon bejön nekem. :D
jaimee1
 
 


Gabi,
kit fogsz értesíteni, amikor megszületik Lackó?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?