Új privát üzeneted érkezett!

Ági, sajnálom, ami történt Veled...tiszta szívemből együttérzek Veled!
Nem is tudok mit írni, csak küldök egy baráti ölelést...
A gyermekeid adjanak Neked erőt ebben a nehéz időszakban!
Vendég

Juca,
nem zárkózok el a lombiktól, sőt. November 19-re van a Kaáliba időpontunk Szegeden. Ha most nem jött össze, mert ugye azért meg még nem jött, majd csak szombaton lenne esedékes, akkor a novembert még megpróbáljuk úgy, hogy semmi injekció, csak peteéréskor bejuttatják a kiskatonákat, hogy ha akarják, decemberben el is tudjuk kezdeni a lombikot. Nekem ez azért is fontos, mert ugye dec. 20-án megszűnne a munkaviszonyom, és a lombik kitolja a védettséget. Azért nem mindegy, hogy munkaviszonyból vagy munkanélküliről leszek babás, egy új munkahelyen meg lombikozással kezdeni nem lenne túl szerencsés.
Most megpróbálom minden erőmet a pozitív gondolatok felé terelni. Elkezdtem olvasni a Titok c. könyvet, és annyira azt érzem, hogy nagyon a negatív gondolatok uralnak, és tudatosan próbálok rajta változtatni. Ma már történt is velem egy olyan dolog, amit a könyvben olvastam. Egyenlőre hihetetlennek tűnik, de remélem tényleg bejön.

Ági,
üdv közöttünk. Sajnos, hogy itt kellett találkoznunk. A SOTE-hoz nem tudok hozzászólni, engem vidéken műtöttek. Nekem műtét után csak addig kellett bent lennem, még fel nem tudtam kelni. Fél 10-kor műtöttek, és délben már mentem is haza, még a kötelező altatás utáni 4 órát sem kellett bent lennem. Azért máshol legalább ezt kivárják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ági: Tényleg olvasni is szörnyű ezt. Nemn is értem hogy az egyik doki azt mondta babás vagy a másik meg, hoygnem. Ha viszont vérzel nagyon az tényleg nem jó. Hát ez nem könnyű most neked. ÉS ezen szerintem mindenki átmegy, hogy aki babás éppen azzal nem szivesen találkozik. Hisz nekem az fájdalom ami neki öröm. Szóval érted mit akarok irni. Most a két gyerekkel töltsd minden időd töltekezz belölük. Hátha igy egyzserűbb bár igy sem könnyű. Aztán ki tudja lehet ez a bánat a párodat megerősit majd, hoyg mégis legyen egy harmadik gyermek.
Gyere ha van kedved és ha szomorú vagy ird ki magadból mert az tényleg segit.

Kép
csucsu05

Ja még annyit: Tegnap még bent ült Lili a kocsi hátsó ülésén, vagyis már állt, kiengedtem a gyerekülésből, de én a csomagtartóban pakoltam még valamit. A kalaptartón keresztül azért csak néhány 10 centire voltunk egymástól. Megint elkezdte, hogy neki annyira hiányzik a kislány meg a kisfiú testvére. Én meg mondtam neki, hogy hidd el, anyának és apának is nagyon hiányzik, és mindent megteszünk, hogy sikerüljön, de valamiért nem sikerül. Aztán rám nézett, és csak annyit mondott. "Anya, sikerülni fog". Úgyhogy innentől ez a gondolat lesz a mottóm: Anya, sikerülni fog!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Jajj de édes a lányod. Még meg is könyezttem. Látod a lányod ishisz benne. Akkor te is higgyj benne hisz miért ne sikerülne?

Kép
csucsu05

Nekem nem ott csinálták, nem tudom, hogy ott hogyan mennek a dolgok.Nekem a 8 hetes babánál semmi kellemetlen emlékem nem volt.Én egyedül voltam egy kórteremben, és onnét vittek a műtőbe.Ott hamar elaltattak, és a szobában ébredtem fel.Akkor nem volt mellettem senki, csak utána jött be doki.És még aznap hazamehettem.
(Papíron csak másnap.)

A Sote-n nekem más beavatkozás volt, de ott együtt voltam az abortuszosokkal...és tényleg rossz volt.
Szerintem azért erre is készülj fel...ne érjen váratlanul, ha esetleg így jársz.
Sok dolog lesz, ami nagyon kellemetlenül fog érinteni, aztán lassan egyre jobb lesz.
Nekem először minden kisbaba látványától kijöttek a könnyeim.
Sőt, néha még most is...
Hagyj magadnak időt a gyászra.Ez természetes.
Vendég

Tavirózsa: Tényleg te hogy vagy??

Kép
csucsu05

Ági, azért én szorítok Neked, hogy mégis legyen ott baba!
Talán még nem lefutott kör ez...reménykedjünk!
Vendég

Igen én is azt mondom még azért ne adjuk fel.

Kép
csucsu05

Csucsu, hol így, hol úgy.
Most éppen nem tetszik semmi, de majd elmúlik.
Ősszel nekem általában pocsék a hangulatom.De majd ha esik a hó, az jó lesz!
Imádom nézni a lehulló hópelyheket, meg a kandallóban a tüzet.

Lina, én is hallottam erről a könyvről, de babásan nem mertem elolvasni.Hátha megkeveri az agyamat. :roll:
De lehet,hogy most itt az ideje, hogy elolvassam.
Szép mottót választottál magadnak!Lili édes lehetett.
Vendég

Tavirózsa: Én sajnos a telet ius utálom. Lehet azért mert nincs kandallónk még.
:)
De én tényleg ősszel és télen egykedvű vagyok. Tavasszal és nyáron élek .

Kép
csucsu05

Lina!

na ha csak szombaton kellene nem megjönnie, akkor még semmi sincs veszve.

drukk a pozitív gondolatok programozásához!

Ági!

Ha vérzel, akkor szerintem nem lesz szükség befejezésre. én ennek drukkolok! :wink:

tjuca

Tavirózsa!

Én már írtam, 40 fokban árnyékban érzem jól magam. :twisted:

tjuca

Juca: Én is igy vagyok. Legyen 40fok majd én megoldom , hogy hűtsem magam.

Kép
csucsu05

Én is szeretem a 40 fokot, a hideget utálom.Nagyon tudok fázni.Csucsu, nem igazi kandallónk van ám, csak az a vaskályha, amit kandallónak csúfolnak...De sötétben abban is ugyanolyan hangulatos a tűz, és szuper meleg jön belőle.
25 fok már elviselhető...alatta fázom.
De a havat szeretem! :roll: Az olyan szép, ha minden hófehér!
Az ősz nekem az elmúlást jelenti.És hihetetlenül rossz a kedvem ilyenkor.
Húsvéttól már újra jó!
Vendég

Tavirózsa: Én is imádom a húsvétot mert akkor már tavasz van és minden virág kezd nyilni éledezik a természet. a karácsonyt imádom pláne ha fehér.Még karácsonyig sincs nagy bajom. De a január és a február hosszú és utálatos.
Azért a favoritom a nyár.
:)
És én most egy ilyen kandallónak is örülnék:) :)

Kép
csucsu05

Én úgy vagyok a téllel, hogy jó jó legyen szép fehér. De csak 2napig tartson és utána jöjjön a tavasz és a nyár:)
Szerintem rossz helyre születtem.

Kép
csucsu05

Én addig szeretem a havat, amíg úton van a föld felé, meg addig, amíg érintetlen, szép fehér.
Imádok havat lapátolni, főleg este, amikor a holdfényben csillog.Az meseszép.
A locspocsot utálom, akkor várom az új hóesést.
Vendég

Havat lapátolni érdekes mert én is szeretk. Mikor a lányommal voltam terhes akkor is lapátoltam pedig már a 9. hónapban voltam.

Kép
csucsu05

Jpne!
Nagyon sajnálom, ami most történik veled!
Nekem nem volt mütét, darabosan véreztem, igaz még 5-6 hetes volt.

Nekünk van kandallonk, nagyon szeretem, olyan jo meleg van.

Tegnap volt afp-m, remélem semmi gond nem lesz.

Jó éjszakát!
encike 2

Sziasztok!

Jpné, én is üdvözöllek közöttünk :(, nagyon sajnálom a történteket. Persze amit már többen írtak: hátha az orvos tévedett!
Leírom az én történetemet. Nekem kis vérzéssel indult a vetélés, bementünk a dokihoz, azt mondta, pihenjek. De sajnos másnap is véreztem, egyre erősebben, este 8 után értünk a kórházba. Akkor meg is műtöttek, mert az uh. is azt mutatta, hogy ott már nincs semmi. Állítólag azért kellett műteni, nehogy ott maradjon vmi, aminek nem kéne. 10 hetes terhes voltam, a baba kb. 8. Mostanában született volna :cry:
Én a SOTE I. re járok, nem tudom, van-e különbség az I. és II. között. Velem nagyon kedves és rendes volt mindenki, a műtét nem tartott sokáig, mire visszavittek, akkor ébredtem. Senki nem nézett, letakartak a műtétig, megértették, hogy félek, szóval a lelkemet is ápolták. Nem az orvosom műtött, hanem az ügyeletes, de másnap bejött + aki műtött, ő is. Tényleg nem lehet okom panaszra, mert nagyon humánus bánásmódban volt részem. Délelőtt haza is mehettem.
A kórterembe, ahol voltam, reggel jöttek az abortuszra várók. Hát, tudjátok, ők is sírtak, hiába az ő döntésük volt. Megviseli ez az embert, az biztos.
Jpné, remélem, hogy minden rendben lesz Veled. Szorítok!!!

Csucsu, :lol: Most már észben fogom tartani, hogy augusztusban van Szabina-ünnep!

Linácska, "sikerülni fog!" :wink: :D

Enci, hát persze, hogy minden rendben lesz afp-ügyileg is!

Lyndee, látom, jó sok tanácsot kaptál ruha-ügyben! :lol: Minden megvan már?

Aliz, Petra-baba továbbra is szépséges!

Szilvi-Kismami! Hogy vagy? Minden oké?

Évszakok: én mindet szeretem és mindig várom a következőt. Mondjuk az eső + szél kombináció kicsit próbára tesz, az igaz...Nálunk ma frankó kis jég esett. A temetőbe szánt virágok valószínűleg nem élték túl a támadást... :roll:

Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

Jó reggelt!

Ági, mi a helyzet, vérzel még?

Ggica, érdekes, amit írtál az abortuszosokról...elgondolkodtató.
Mert ha belegondolok, nekem ugyanolyan abortuszom volt, csak később történt, és az is az én döntésem volt.
Csak nem terhességmegszakításnak hívták, hanem indukált vetélésnek.Én döntöttem úgy, hogy ne szülessen meg.Nem is bocsátom meg magamnak soha.Tehát semmivel sem vagyok különb, mint a többi abortuszon áteső... :cry: :cry: :cry: Csak nem ugyanaz volt a döntésünk oka.
De hát mindenkinek a saját problémája a legnagyobb...
Most már máshogyan látom ezeket a dolgokat.
Akkor, ott a kórházban, mindenki mindenkit vigasztalt, függetlenül attól, hogy miért van ott.
Mert tényleg volt bennem is rossz érzés, de Ők ugyanúgy szenvedtek, mint én.
Vendég

Egyébként a SOTE-n velem is mindenki nagyon rendes és figyelmes volt.
Itt, vidéken meg borzasztó. :cry:
Vendég

Ggica, most látom, már 23 hetes vagy, de jó!!!
Jól vagy, nincs semmi gondod?
Na, eldugulok, megiszom a kávémat...
Vendég

Szaisztok.

Tavirózsa: Jó kávézást . Én is most iszom:)

Gica: Jól vagy? Mi újság? Én is most néztem már 23hetes vagy:)

Amúgy amikor engem méhen kivülivel műtőttek a Sote I-en. Engem is ügyeletes műtőtt és anygon kedves volt. De ott minden doki az. És a szobában volt abortuszos. Ő azért nem vállalta be mert nem volt pénzük. ÉS adoki a műtét előtt is meg akarta győzni tartsa meg. Külön megkérdezte előtte. A csaj fel is hivta a párját és együtt zokogtak a telefonba. Aztán elvitték és mikor hozták vissza zokogott, hoyg ő egy gyilkos. Szörnyű volt azért látni azt. Szegényt nagyon sokáig kellet vigasztalnunk.
Szóval egyik sem jó .

Kép
csucsu05

ggica:igen nagyon sokat segítenek a lányok,bármilyen ügyben is.kicsit tudatlan vagyok mert első babámat várom és szeretnék mindent jól csinálni.nagyjából megvan minden.Még az én dolgaimat kell összepakolni mostmár.És elkezdhetem a kicsi ruháit is kimosni-vasalni.

A hideget én sem szeretem de a szép havas téli estéket annál inkább.Emlékszem tavaly szilveszterkor mennyi hó esett.És olyankor finom friss a levegő is.
Bár idén mindegy milyen telünk lesz,életem legszebb karácsonyára számíthatok :wink:

KépKép
lyndee

lyndee az biztos leted legeslegszebb karácsonya lesz!!!!!!!!!!!
remélem én akkor egy pozit tesztelhetek!!!!!!!!!!
amethiszt vera jol van..tegnap volt ctg-n..zárt a méhszája..viszont 38.hetere minősíteték fel..sokat keményedik..bármikor jöhet a kiscsaj!!!!! :lol: :wink:
jpne őszintén nagyon sajnálom hogy ez történik veled...de ahogy a lányok mondjűk hátha a párod is akarja hogy legyen még 3.babó..... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat!

Lyndee,
Te jössz! :lol:

KépKép
dreika

dreika majd teszel fel képet ha lesz időd ?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Dreika!
SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDODNAK!!!!

(én kislányra tippeltem :) )

Linácska!
Ne add fel!!!! Jöttök Szegedre??? Lili olyan nagy már!! és csodaszép!!

Méretek: Ábel 95cm és 27-es a lába... :oops: :lol:

Lyndee!
Gondtalan heteket Neked!! Tényleg nagy különbségek vannak a ruhaméretekben. Nálunk Konstinak némely 56-os rugi rövid hosszra, de az ujját fel kell hajtani...

Pocak csini!!
Babaszobaképek???

Monti
!
NEKEM NAGYON HIÁNYZOL!!!!!!
Megértelek, de jó lenne néha tudni rólatok és persze KÉPEK! :)

KACIKA, MIMI, ALÍZ IS HIÁNYZIK!!!!!!

Petrácska is hatalmasat nőtt már olyan jó látni valamennyi babát!!

Juca a csajaid klónok :) :) :)

MINDEN ÜNNEPLŐNEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK!!

Pocakosoknak kitartást, jó egészséget, várakozóknak csíkokat!!

Mi megvagyunk, hétfőtől egyedül leszek a fiaukkal. Van még 5 nap szabija a férjemnek, az a vésztartalék....

Ábel jól van, szeretgeti a tesót. Elég hisztis, de igyekszem bevonni a baba körüli dolgokba. Beszélni alig, de nincs szervi baja, várjunk türelemmel....

Konstinak le volt nőve a nyelve, emiatt nehezen szopizott. Tegnap 10mp alatt orvosolták a bajt, azóta érzésem szerint jobban szopik. Remélem a hízása is beindul.

PUSZI Mindenkinek, ordítás van...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
hát Ábel méreteit nézve nem is olyan nagy Lili :lol: 92 cm és 22-es a lába, és 14,8 kiló.
Úgy néz ki, megyünk Szegedre november 19-én du. 2-re.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dreika!már nagyon várjuk a képeket :wink: Még előttem van Vera és aztán már tuti én jövök 8)

Zsuzsi:Egyenlőre nincs babaszoba,velünk fog aludni a hálóban a pici.De ha minden kész lesz teszek képet! :wink:
Most már biztosan ügyesen szopizik majd Konsti baba!

KépKép
lyndee

Sziasztok csajok:

Szabina meg 102 cm és 18,5kg. 27es a lába.
Mondjuk mindenki mondja milyen nagy gyerek. Hát ki tudja mekorra lesz. A doki néni szerint lesz vagy 40-es lába. Hát nem tudom az azért nagy lenne neki.(

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Lyndee,
ja tényleg. :) Nem baj, akkor is kibújik előbb-utóbb. :lol:

Képeket nem szívesen teszek fel :oops: , de szívesen küldök annak, aki kér.

Én nagy fiam 101,5 centi, 14,8kg (múlt heti adatok :)) és 26-27es a lába.
dreika

Zsuzsu,
B-nek is felvágták a nyelvét 10 naposan és ő is jobban szopizott utána. 20 hónapig le sem állt. :D

KépKép
dreika

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre, de már sajnos nem tudtam elolvasni csak most. Csütörtökön du 5-kor elkezdtem nagyon görcsölni és darabosan vérezni. Bementünk a kórházba, másfél óra alatt értünk be, mert a legnagyobb csúcsforgalom volt.
Megvizsgáltak, csináltak uh-ot. Azt mondta a doki, hogy már kinyílt a méhszáj, és megindult a vetélés. Azonnali műtétet javasolt. Így este 9-kor átestem rajta. Nagyon rendesek voltak, nagyon sajnálták ami történt. Csak annyit kértem, hogy ne tegyenek össze abortuszossal. Így is lett. Nem altattak, csak kábítottak a szoptatás miatt, hogy minél hamarabb kiürüljön. Még a műtőben felébresztettek és vittek a szobába. Tegnap délelőtt jöhettem haza.
Sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy ilyenkor mennyi ideig tart még a vérzés és mit nem lehet csinálni. pl gondolom emelgetni a fiamat nem nagyon. De elmehetek Vele a 20 percre lévő játszótérre? ugyanúgy tehetek-vehetek itthon? Vagy inkább még feküdjek?
A tegnapi napot mióta hazajöttünk átaludtam. Talán mert nagyon megviselt és egy-két hete már csak a bizonytalanság volt, él-e a baba.
Végül találtak babát, elküldték szövettanra. De nem reménykedem, hogy bármi is kiderül. Azt mondták mindenképp műtét lett volna a vége, akkor is ha magától elmegy. Mivel már 9 hetesre számolták a terhességet.
Én is nagyon remélem, hogy a férjem benne lesz, hogy megint próbáljuk meg. De nem hiszem, ahogy ismerem.

Kép
jpne

Jpné,
a vérzés még pár napig eltart, kinek tovább, kinek kevésbé. Mivel te már 8 hetes voltál, lehet, hogy tovább.
A kisfiad meg nyugodtan emelgesd, én is emelgettem a lányom. Sőt a laparoszkópos műtét után megkérdeztem, hogy mikor emelhetem fel a lányom, és azt mondta az orvos, hogy kb. mikor hazaérek :lol: Örülök, hogy legalább a körülmények jók voltak.

Csucsu,
Lili barátnője, aki szintén egy napon született a lányainkkal most olyan 87 cm, 11,5 kiló, és 23-as lába van. Ezek szerint inkább a mi lányaink kicsik, nem a tied meg Ábi nagy, nem?

Dreika,
neked mennyi idős a kisfiad most?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Szabina nem hájad de olyan kis tömött kis húsija van. Azt mondta a védőnő nem baj, hoyg ennyia súlya mert a magassága is megvan hozzá. Na meg 3300gm al született és úgye fél éves korára meg kell dupláznia egy éves korára meg megháromszoroznia a súlyát. Tehát 1évesen 10kg az ideális neki. Ő mondjuk 11kg volt. De azóta 2év telt el. Valószinű ő már nem fog mostanában hizni csak nyúlni.
De minden gyerek más és más.
Nem lehet őket össze hasonlitani.

Jpne: Hát akkro túl vagy a testi részén már csak a lelki része maradt. Kivánom, hogy minnél hamarabb sikerüljön a teljes felépülés. Sátálni lehet szerintem . Fizikai munkát ne csinálj pár napig.
Szerintem beszéld mega pároddal , hoyg te szeretnél még babát mert gyógyir lenne neked. Hátha rájön szeretne még babát ő is.
Sok sok ölelés neked.

Kép
csucsu05

jpne mielőbbi testi-lelki felépülést kívánok neked!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

üdv Dreika, nagyon örülök nektek, grat a pici fiúhoz, sok boldogságot és tejcit kívánok.kérek képet!!!!!!!!!!!!
Én pici fiam 4.5 kg már

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Hú akkor már szépen gyarapodik a kisfiad. Mi újság van veletek? Hogy telnek a napjaitok?

Kép
csucsu05

Lina,
9 nap múlva lesz 3 éves.

KépKép
dreika

Sugi,
privi ment!

KépKép
dreika

Csucsu,
ne is mond ezt a 2-szerezést, háromszorozást, folyamatosan ezzel csesztettek. Lili 3950-nel született, képzeld el, ha egy éves korára megháromszorozza súlyát...
Miért kell egy egy éves gyereknek 12 kilónak lennie, csak azért, mert 4-gyel született. Ráadásul Lili 1 évesen 73 cm volt, érdekesen nézett volna ki 12 kilósan. És csak 9,8 volt, vagyis ha 3,3-mal születik, meg is lett volna. Aztán két évesen, mikor lett 12 mondtam a védőnőnek, hogy na tessék, meg tudja ő háromszorozni a súlyát, igaz egy évvel később.
A barátnőm kislánya (akivel egy napon szültünk) 3 kilós volt, egy évesen ő volt 9, neki sikerült, de most meg csak 11,8. Még szerencse, hogy egy év után nincsenek szabályok. Vagyis csak annyit mondanak, hogy a 2 éves kori magasságát duplázza meg felnőtt korára. Akkor Lili 164 cm lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: igen ezt én is tanultam, hoyg 2éves kora testmagassága duplája lesz nagykorában. Na Szabina akkor kosras csak lesz. Ő 92cm volt. Azaz 184cm?? Na az azért ne legyen.

Kép
csucsu05

dreika:milyen hamar kiengedtek a kórházból? :shock: Én kérek képet ,az email-címem amiről elküldtem a diétát :wink:

KépKép
lyndee

TAVIRÓZSA!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!

Kép
amethiszt

Tavirózsa: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG !:)

Kép
csucsu05

Ggica,

ki az orvosod a SOTE-n?
amethiszt

tavirózsa nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked!!!!!!!!!!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?