Sziasztok!
Jpné, én is üdvözöllek közöttünk
, nagyon sajnálom a történteket. Persze amit már többen írtak: hátha az orvos tévedett!
Leírom az én történetemet. Nekem kis vérzéssel indult a vetélés, bementünk a dokihoz, azt mondta, pihenjek. De sajnos másnap is véreztem, egyre erősebben, este 8 után értünk a kórházba. Akkor meg is műtöttek, mert az uh. is azt mutatta, hogy ott már nincs semmi. Állítólag azért kellett műteni, nehogy ott maradjon vmi, aminek nem kéne. 10 hetes terhes voltam, a baba kb. 8. Mostanában született volna
Én a SOTE I. re járok, nem tudom, van-e különbség az I. és II. között. Velem nagyon kedves és rendes volt mindenki, a műtét nem tartott sokáig, mire visszavittek, akkor ébredtem. Senki nem nézett, letakartak a műtétig, megértették, hogy félek, szóval a lelkemet is ápolták. Nem az orvosom műtött, hanem az ügyeletes, de másnap bejött + aki műtött, ő is. Tényleg nem lehet okom panaszra, mert nagyon humánus bánásmódban volt részem. Délelőtt haza is mehettem.
A kórterembe, ahol voltam, reggel jöttek az abortuszra várók. Hát, tudjátok, ők is sírtak, hiába az ő döntésük volt. Megviseli ez az embert, az biztos.
Jpné, remélem, hogy minden rendben lesz Veled. Szorítok!!!
Csucsu,
Most már észben fogom tartani, hogy augusztusban van Szabina-ünnep!
Linácska, "sikerülni fog!"
Enci, hát persze, hogy minden rendben lesz afp-ügyileg is!
Lyndee, látom, jó sok tanácsot kaptál ruha-ügyben!
Minden megvan már?
Aliz, Petra-baba továbbra is szépséges!
Szilvi-Kismami! Hogy vagy? Minden oké?
Évszakok: én mindet szeretem és mindig várom a következőt. Mondjuk az eső + szél kombináció kicsit próbára tesz, az igaz...Nálunk ma frankó kis jég esett. A temetőbe szánt virágok valószínűleg nem élték túl a támadást...
Jó éjszakát Nektek!