Új privát üzeneted érkezett!

Na megyek lányok, ma is lesz dolog. Sziasztok, este ha lesz erőm, benézek.
arwen***

Jó reggelt

arwen ez tényleg gyors volt két nap alatt egy szolgáltatót nem ismerek

képzeljétek mególdodott a upc gondunk tegnap járt le a net hűségideje gondoltuk meghosszabbitjuk mert sosmorján van ugyan upc de nem kábel na mindegy erre jön a papír hogy 2010 március 31-ig marad a net ára annyi mintha hűségidőnk lenne de nincs hűségidő rá így nem 9500 ft csak 6900 ez most elég jó dolog mert ha nincs olyan ott somorján ami nekünk jó akkor egy tollvonással meg tudjuk szüntetni

nika70
Salgótarján

Nika!

Első jó hír amit a UPC-ről hallottam.
Pedig mi is UPC Directet használunk már vagy 5 éve.

Arwen!

Várunk este! Képek?
Vendég

hát igen két éve még elég bonyolultvolt meg kellett szüntetni majd új szerződést csinálni mikor költöztünk egy hét volt mire áthozták ide egy utcával arrébb a dolgokat örület volt de ez jól jött mmost ki

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Ma itthon leszek,úgy hogy nem ússzátok meg a társaságom :D :D Végzem a háztartást,de bekukucskálok sűrűbben.

Hú Nika!
Te vagy a legközelebbi akiért izgulhatunk??Drukk++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Cat: NA de jó akkor meglepett a férjed. Örülök neki hisz megérdemled.
Látod , hogy szeret téged nagyon:)
Bár tudtad te ezt szerintem:)

A. ibici: Gyere csak nem is akarunk megúszni:)

Arwen: Jó pakolást de pihenj is azért.

Én reggel korán már megfőztem mára meg holnapra. Ma nagyon fitt vagyok:)

Kép
csucsu05

Cat: Hú de jó, hoyg beraktad az Aldi akciót. Szabinak pont akartam venni egy overált. Talán a 104es még jó. De ha egy kicsit rövid 1-2centivel az nem baj hisz a hótaposó úgyis magasabb szárú. És ennyiért tényleg nem drága. Sőt.
Van nekünk téli kabink meg nadrágunk de ez pont jó lenne mondjuk szánkózni vagy sétálni .
El is megyünk holnap akkor.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Mi finomat főztél?Nálunk tökfőzelék,fasírt lesz az ebéd.

Kép
Kép
a.ibici

Hú sok mindent csináltam. Gulyáslevest már mindjárt meg is fől. Csináltam sült húst. Meg kolozsvári rakott káposztát. Majd megcsináltam a maradék darál húsból a bolognai alapot. Az majd hétfőn lesz de ha már kiolvasztottam a húst gondoltam készre főzőm azt is.
Igy most 3napig nem kell főznőm. :)

Kép
csucsu05

Ibici én nem fűzök most hozzá sok reményt de ki tudja :)
nem akarjuk megúszni a trásaságodat gyere csak nyugodtan

én ma hagymás májat csinálok krumplival :)
de a tökfőzi az egyik legkedvencebb főzim a krumpli mellett de Gabi a tököt nem szereti :):(

csucsu de jó neked most nem kell főznöd egy ideig

többiek hol vagytok alszotok még :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!
Cat, örülök, hogy minden jól alakult, én reménykedtem benne (csak ugye van olyan, amikor az ember abban reménykedik, hogy ó, majd biztos készül valamire, és nagy pofára esés, ha aztán mégsem...)!!! :lol:

Arwen
, ez nagyon jó hír!!! Most, hogy a költözködés miatti nagy idegzsába lehull Rólad, hidd el, sokkal nagyobb esély lesz a babára!!!
Nálunk is communique lesz a szolgáltató! 8) Meg tudod mondani, hogy mennyibe kerül a csomag? És a tv-szolgáltató is bekötötte már? Az ki, és szintén mennyibe kerül? 8)
Hú, Arwen, 1-2 hónap, és szomszédasszonykák leszünk, csak egy híd választ el! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép napot mindenkinek lányok!

Cat!
Tudtam én, hogy lesz meglepi!!!
Remélem már megnyugodtál és boldog vagy?

Csucsu!
Nagyon friss vagy! Nagyon ügyes.

Én 9-ig aludtam. Takarítok, most a gép.
És lesz egy kis túrós csusza a tegnapi bableves mellé.
Aztán pihenő van.

Nem vagyok a topon.
A melleim le akarnak szakadni.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szia Ibici!!!
Örülök, hogy vagy!!

Gabi!
Merre vagy?
Tegnap nem jelentkeztél.
van már piri?
Hogy vagy?

Asyie! Afra! Sissy! Hiányoztok ám nagyon!

Törpiri!
te hogy vagy??

picimami

sziszivel tegnap beszéltem és jól van nem sikerült neki ez a hónap sem kicsit le van törve egyenlőre nem jön még

nika70
Salgótarján

Sziasztok

Jól vagyok köszönöm...tegnap kicsit túltengett bennem a hormon,egész este bömböltem...aztán jött "apuka"és mára minden ok :wink:

Mindenki jól van???

Tegnap voltam a védőnőnél...szokásos...ne egyek kenyeret,ne igyak csak vizet...de kérdem én 3 hónapi hányás és éhezés után miért nem ehetek???

Jó nem vagyok egy nádszál alkat,de össz-vissz 2 kilót hiztam és a félidőt kezdem...(pont a rosszullétek miatt nem jöttek rám a kilók,inkább mentek le,ami persze nem volt baj)

Ennek örömére tegnap füstölt csülköt főztem,bablevest és palacsintát.
Amig sült a palacsinta én lakmároztam a csülökből,de legalább igy nem ettem hozzá kenyeret :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!
Puszilom Sissy-t, ha beszélsz vele máskor is.
Sajnálom, hogy nem sikerült még neki a tesó baba.
De biztosan hamarosan sikerül majd neki.

Törpiri!
Örülök, hogy jól vagy.
Tessék hozni nekünk fotókat.
Én is ugyanazt főztem tegnap, amit Te.
Ma egy kis paradicsomlevest csináltam és túrós csuszát.
Kora reggel Mc kaját ettem.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mi lesz így belőlem.
Kismalac :twisted:

picimami

Pici: Hát nekem nem fájnak a melleim.csak fel vagyok puffadva. AMi egyértelműen a clostitól van. Ki tudja lehet ez a mellfájás jó jel:)

Kép
csucsu05

Hát ha jól emlékszem azt irtad 45 kiló vagy!!!!!
Messze vagy még a kismalactól :lol:

Nekem maradt mára leves...gyerkőc az apjánál...nekünk meg elég.

Hétfőn megyek a dokibácsihoz,remélem lesz uh.+fénykép... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Elválltatok? csak hogy a gyerek az apjánál van.

Kép
csucsu05

Hát igen, már annyi vagyok Kedves Törpiri!!

Csucsu!
A puffadás megvan nekem is .
És eresek lettek a melleim :shock:

Remélem nem a clostytól. :D :oops: :roll:
Na jó, még van 1 hetem

Cat!
Ha jól emlékszem neked a 10 dpo már pozitív volt a teszted?
Én ma vagyok a 8 dpo nál.De még korai nekem.

picimami

Csucsu!

Igen elváltam már 7 éve...
De jobb így...sokkal jobb viszonyba vagyunk azóta :wink:

Pici!
Életemben nem voltam 45 kiló...akkor lelkiismeretfurdalás nélkül eheted a MC kaját :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Igy akkor értem. Persze ha nem volt jó házasságban akkor jobb is igy.

Pici: nekem is nagyon eres minkét mellem. De nem fáj.

Kép
csucsu05

:shock: :shock: :shock: :shock:
Majd fog, csak várd ki a végét :D :oops: :oops:

picimami

Na megyek Sex és New Yorkot nézni, közben lehet elalszom, álmos vagyok nagyon.

További szép napot Mindekinek.

picimami

Pici: Mikor Szabinát vártam onnan jöttem rá, hoyg babás vagyok , hoyg a mellem nagyon fájt és aludni sem bírtam hason. Most is ezt szeretném :wink:

Kép
csucsu05

pici,csucsu: szerintem izgulhatunk értetek :):):):)

nika70
Salgótarján

Nekem is a mellem volt a tünet, nem tudtam én se hason feküdni, és kék eresebb lett, mint volt 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: mondjuk nekem alapból eres a cicim. Nem is tudom miért. A lányom születése után lett ilyen. Illetve terhesen és azóta is csúnya kék eres.

Kép
csucsu05

Na, akkor nem alapból:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Ma reggel visszavittük a kiságyat az egyik szomszédnak, amit még három hónapja kértünk kölcsön az unokahúgomnak. :oops:
Aztán ottmaradtunk beszélgetni, végül meghívtak ebédre is. Nemrég értünk haza.
Szeretek itt lakni. :D
És nagyon finom volt az ebéd is.
Vendég

Pici, Csucsu!

Mellbimbó nem sötétedik egy picit? Mert az tuti jel.

Már nem emlékszem, hogy a 10. vagy 11. dpo-n lett-e pozitív. De az is lehet, hogy előbb volt peteérésem, csak a hőm nem ment fel rögtön. Én már nem tudom.
De a 12. előtt senkinek nem javasolnék tesztet, és inkább a 14. dpo-n...
Bár ha valaki olyan vakmerő, mint én...

Egyébként én még mindig hason alszom. Igaz, leggyakrabban, már csak félig hason, de kihasználom az időt amíg meg tudom tenni. A szoptatás alatt úgysem tudok majd, pedig nekem az a legkényelmesebb.
Vendég

Törpiri!

miért ne egyél kenyeret és csak vizet igyál? A súklyod miatt, vagy esetleg nézet vizeletet is és cukor volt benne?
Mert, ha csak a súlyod miatt, akkor ne foglalkozz vele.
Félidőben +2 kg semmi.

Nekem mázlim van, mert a kötelező diéta miatt még mindig -3-nál tartok. És remélem nem is lesz több. Van annyi tartalék, amiből akár hármasikreket is el tudnék tartani 9 hónapig. :oops:
Vendég

Cat: Na és mi finomat ettél a szomszédnál?
Mi is amúgy ilyen helyen lakunk sok fiatal család van. Mi is megszoktuk egymást hivni kajálni. Legutóbb nálunk voltak kerty grillezés volt. Most volt okróberben a szülinapom előtt. Nagyon jól sikerült.
Én is szeretek itt lakni. Érdekes mert 3utcávval bejjebblaktunk mielőtt ide költöztünk és ott az emberek senkivel nem beszéltek. Itt meg segit mindenkinek akár földet ásni is meg együtt csinálunk kerty programokat. IGaz télit még nem tudom szoktak e mert most költöztünk ide. Tavaly meg csak egy család lakott itt az utcában.
Szóval szerintem ezért is tartunk össze mert mindannyian mostanában költöztünk most épült ki az utcánk.
De jó is amikro a szomszédok ilyenek.

Kép
csucsu05

én is félig hason alszom:) Bár már nem sokáig...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csucsu!

Céklaleves volt. Nekem nagyon ízlett.
Utána pedig sütőben sütve szalonna, rá rizs, cukkini, lilahagyma, mustáros tejfölben pácolt csirkemell... Nagyon finom volt! :D
És vittünk át a tegnapi tortémból desszertnek.

És valóban nagyon jó ilyen helyen lakni.
Mi is szoktunk olyat csinálni, hogy csak valamit behoznak este munkából hazafelé jövet, és akkor már maradjanak vacsorára is... Ez az ami hiányzik már nagyon sok helyen. És szerintem soha nem fogom megbánni, hogy ideköltöztünk.
A kerti munkák itt is sokszor mennek közösen. És arról nem is beszélve, hogy ha valami szerszámod nincs éppen, akkor bármelyik szomszéd ad, ha van neki. Mi így szereztünk most rotakapát.
De amikor kibéreltük tavasszal a Bricoból a motoros fűkaszát, akkor még két szomszéd használta rajtunk kívül.

Nemlajos, Arwen!

Ti is olyan helyre költöztök, ahol mindenki új. Ismerkedjetek és barátkozzatok. Nagyon jó lesz.
Vendég

Sziasztok!

Csucsu,Pici!
Megy a drukk nektek++++++++++++++++++++++++++++++++szerintem,ha tudod a PÉ-t akkor a 10.dpo-n már kimutatja a teszt.Csináltatok lh-t is?

Szomszéd téma!Én nem vagyok szomszédba járó típus,igaz a környék elvan öregedve sok az idős.Bízunk benne,hogy nem sokára cserélődnek a szomszédok :D :D A játszin szoktam azért beszélgetni :shock: :shock:

Bár csak én sem bírnék már hason feküdni egy gömbölyödő pocak miatt :roll: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

Cat: Céklalevest én még nem csináltam és nem is ettem. Biztos finom lehet.

Amúgy én mikro terhes voltam mondtam is szabadalmaztatom majd az olyan ágyat aminek a has részénél van egy kör, hoyg bele tudjam rakni a pocimat. :)

Ibici: Én csak akkro tesztelek ha nem jön meg. Mert nem igen akarok azon görcsölni miért negativ a teszt.

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat, irigyellek a szomszédaidért, remélem, majd nekem is lesz ilyen az új helyen :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát mi délelőtt bébire gyúrtunk, aztán barátainknál csinálták a fiúk a szigetelést, mi meg barátnőmmel csacsogtunk és játszottam egy nagyot keresztfiammal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép kis nap!
Én egész délután sütöttem-főztem (most volt a karfiol-projekt), most meg úgy bezabáltunk, hogy gyanítom, a mára beígért dugás szépen elfelejtődik... :evil: (bár mostani gyomorállapotomban annyira nem is bánnám :twisted: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Kell a mozgás kaja után:)

Kuzsanna: Akkor délelőtt huncutkodtatok:) Remélem most aztán sikerrel jársz ebben a hónapban:)

Kép
csucsu05

jó-jó, hogy mozgás, de nem szeretnék Neki szemre-hányást tenni :mrgreen:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Akkor nincs más hátra mint elcsábítani:)

Kép
csucsu05

Sziaszok!

Picimami irta, hogy hiányzom, igy most megírom mi újs. (Már ha nem kapok életfogytiglani kitiltást a 3-4 hónapos kimaradásért... :roll:
De látom sok mindenről lemaradtam, Nemlajos, Chat, többieknek is nagy gratu, ti már biztos szültök 2009-ben!! :)

Szóval most a mentegetőzés: Költözés, egy hónapig nincs netünk, a ciklusom totál tropa és ebből kifolyólag nem voltam túl feldobott, igy nem jöttem levegőt rontani. Nomeg a ház, kutya, kert, új munkahely, annyi volt a dolog, hogy csoda, még élek. A hugom terhes, mondanom se kell az előző babáját elvetette, erre sincs felkészülve. Persze annak örülök, hogy megtartja, meg mostmár nem is bánt, legalább anyu nem az én nyakamon lóg, hogy mikor lesz neki unokája....A hugomét még fel is nevelheti, mert tuti le fogja passzolni anyunak.
Elkezdtünk Dévai intézetbe járni, mert azért már 1,5 év... Eddig minden nega, igy azt se tudjuk miért menstruálok 15 napig....
Szóval ez van velünk olvasok vissza, kivel-mi újs., de nem igérem, hogy tudok sokat lenni, más egy kertes ház, főleg ha az ember mindent maga csinál. Időnként azért benézek ám :wink:
kislibus

Kislibus: De jó hogy jöttél:):)
Iagz, hoyg kerets házban sok a munka de mostmár nagyon nem lehet kint mit csinálni. Jön a hideg meg a hó . Majd tavasszal. Addig viszont gyere közénk. Ha másnem de megnyugszol ha leirod mi van veled.
Jól tettétek, hoyg elmentetek a Dévai intézetbe. Milyen vizsgálaton vagy túl? Vagy mik a tervek??

Kép
csucsu05

Hormonszint, Hiv, hepatitis, lues, T.vérkép, T. vizelet, TSH, pajzsm.hormonok, EKG, hüvelyváladék, vércsoport, spermavizsg. Nov. 11-én megyünk megin. Az előző UH: Jobb oldalt érő pete, hipopláziás méh, mérsékelten multicisztás ovárium....
kislibus

Dolog van: Falevél gereblyézés, kutyakaka szedés (termel rendesen), állathely kitakarítás, sepregetés, mettszés...
kislibus

Szia kislibus!
Hát, nem unatkoztál a nélkülünk eltelt időszakban sem, azt látom :?
Értem a húgod miatti érzelmeidet, és olvasom is azt, amit a sorok közé szántál. Kívánom, hogy hamarosan teljesüljön a kívánságod!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="nemlajos"]J írta:nemlajosó reggelt!

Arwen[/b], ez nagyon jó hír!!! Most, hogy a költözködés miatti nagy idegzsába lehull Rólad, hidd el, sokkal nagyobb esély lesz a babára!!!
Nálunk is communique lesz a szolgáltató! 8) Meg tudod mondani, hogy mennyibe kerül a csomag? És a tv-szolgáltató is bekötötte már? Az ki, és szintén mennyibe kerül? 8)
Hú, Arwen, 1-2 hónap, és szomszédasszonykák leszünk, csak egy híd választ el! :lol:

Jó reggelt!

Nemlajos adok egy linket:

http://www.comunique.hu/com.php?com=akcio_internet

MI innen a standard csomagot rendeltük, 3 éves hűségnyilatkozattal...és tényleg hozza a 10/10es sebességet(tegnap Zsoltim 15/12-őt is mért...). A TV-t, telefont nem tudom, mert mi egyiket sem köttettünk be, de arra is vannak összevont, kedvezményes csomagok.

Amúgy a második napon is túlvagyunk.

Reggel 9re már az albiban voltam, pakolásztam, majd nekiálltam takarítani, mert délre jött a főbérlő, hozott egy érdeklődőt. Miután elment, én is jöttem vissza ide, a lakásba, mert én voltam az ebédfelelős. Palacsintát csináltam, háromfélét is. 3 féle palacsintát csináltam, és volt helyem!!!Elfértem végre!!!Ez a jó a kerámialapos tűzhelyben, egy karikán főzöl, de a többi háromra pakolhatsz...csudaklassz, imádtam, imádom.

Palacsintázás után viszont én sem úsztam meg, kezdődött megint a pakolás...a 6 emelet 100 lépcsőt jelent, én megjártam le és fel 5ször minimum...a fiúk meg sokkal többször...de az albis bútoraink fennvannak...úgyhogy összességében sikeres volt a nap. Este még névnapoztunk is, a barátnőm Mariann, ünnepeltünk, pihentünk...

Cat, a fényképezőgép nem tudom hol van, így még nem tudtam fotózni, de ami késik, nem múlik...

Kislibus...őszintén átérzem, amit írsz...a Sors néha furcsa döntéseket hoz, és olyan helyre küld kisbabát, ahol még nincsenek rá felkészülve...De nem adjuk fel, ugye??
arwen***

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?