[quote="nemlajos"]J írta:nemlajosó reggelt!
Arwen[/b], ez nagyon jó hír!!! Most, hogy a költözködés miatti nagy idegzsába lehull Rólad, hidd el, sokkal nagyobb esély lesz a babára!!!
Nálunk is communique lesz a szolgáltató!
Meg tudod mondani, hogy mennyibe kerül a csomag? És a tv-szolgáltató is bekötötte már? Az ki, és szintén mennyibe kerül?
Hú, Arwen, 1-2 hónap, és szomszédasszonykák leszünk, csak egy híd választ el!
Jó reggelt!
Nemlajos adok egy linket:
http://www.comunique.hu/com.php?com=akcio_internet
MI innen a standard csomagot rendeltük, 3 éves hűségnyilatkozattal...és tényleg hozza a 10/10es sebességet(tegnap Zsoltim 15/12-őt is mért...). A TV-t, telefont nem tudom, mert mi egyiket sem köttettünk be, de arra is vannak összevont, kedvezményes csomagok.
Amúgy a második napon is túlvagyunk.
Reggel 9re már az albiban voltam, pakolásztam, majd nekiálltam takarítani, mert délre jött a főbérlő, hozott egy érdeklődőt. Miután elment, én is jöttem vissza ide, a lakásba, mert én voltam az ebédfelelős. Palacsintát csináltam, háromfélét is. 3 féle palacsintát csináltam, és volt helyem!!!Elfértem végre!!!Ez a jó a kerámialapos tűzhelyben, egy karikán főzöl, de a többi háromra pakolhatsz...csudaklassz, imádtam, imádom.
Palacsintázás után viszont én sem úsztam meg, kezdődött megint a pakolás...a 6 emelet 100 lépcsőt jelent, én megjártam le és fel 5ször minimum...a fiúk meg sokkal többször...de az albis bútoraink fennvannak...úgyhogy összességében sikeres volt a nap. Este még névnapoztunk is, a barátnőm Mariann, ünnepeltünk, pihentünk...
Cat, a fényképezőgép nem tudom hol van, így még nem tudtam fotózni, de ami késik, nem múlik...
Kislibus...őszintén átérzem, amit írsz...a Sors néha furcsa döntéseket hoz, és olyan helyre küld kisbabát, ahol még nincsenek rá felkészülve...De nem adjuk fel, ugye??