Na pussz csajok
Összekaptam ám magam délután óta, köszönhető ez nagyrészt nektek, és nem aggódom - végülis azért van egy 9550 gr-os és a védőnéni szerint 73 (szerintem 75) centis irtóvirgonc kiscsajom. Csak ez a mai napi nyügi vágott inkább a földhöz, de már ebből is felkeltem
A 73 és 75 közötti értékből azért tartom reálisabbnak a 75-öt, mert félig felülni akarva összehúzott hasizmokkal méretett az a 73
Norki,
amit bemásoltál : elvileg az ennyire kis súllyal született babáknak automatice jár(na) receptre ingyen anyatej. Úgy emléxem, 8 hónapos korukig. Voltaképpen velem már az is a baj, hogy Ancsa azért már 10-ik hónapos, és az én tejem (ami lassan lehet, hogy apadozni készül) nagyon "öreg" lenne neki. Az ennyire koraszülött csöppségeknek eléggé "korközeli" tejet kellene kapniuk.
Pont ma jutott egyébként eszembe, hogy rákérdezzek : irkáltatok itt valami tejszaporító homeocsodabogyóról... tud esetleg valaki informálni róla ?
Macikettőm, pont ma akartam írni, hogy most este láttam a BEBA akciót a Rossmannban - de ezexerint info elkésett...
Egyébként kútba nem ugranék... bele se férnék már a legfelső kútgyűrűbe sem
Réka,
Én is pont ma küszködöm az újabb fogunkkal... figyi, ha akárhogy be tudod tuszkolni a Dentinoxot Dani szájába, már jól jártál vele. Ez lehet akár egy mokkáskanál is lefele fordítva, benne a gél !
Ancsa ha meglátja a tubust, már nyitja a száját, aztán egy szép mozdulattal leszopogatja az ujjamról a matériát - de hát azért egy része tuti célt is ér..
Andi, urszi, zulu
Olyan édesek vagytok
Ma viszont volt 3 édes sztorink. Illetve egy ma, egy tegnap, egy meg pár napja egész pontosan
Kiscsajom tegnap megtanult tapsolni. Olyan édesen csinálja, egyelőre hol összejön neki, hol nem, de nagyon örül magának. Ilyenkor megzabálnám azt a két édes kis kezét.
Aztán a héten alapjárata is lett - egész nap berreg, mint valami földmunkagép. Észbontó.
A harmadik : ülök a tanácsadóban, Ancsa az ölemben, erre az egyik anyuka megszólít, hogy "mondd, te nem a Klár vagy véletlenül ?" Hát gondolom, rég vághattam ilyen meglepett arcot.. Miszike volt az
Úgy sajnálom, hogy ezután a véletlen után ilyen hamar elköltöznek
Szülőszoba megint jó volt... Ancsa mindig nézi velem, és közben ezerszer megmássza anyáját.. és mindig kommentálok neki. Szerintem már soxor hülyének néz
Na most ennyi. Csajok, pussz, holnap este vagyok :
Klár
PS : Kedvenc "felvágós" pancsiképem a csajról - sajna nem elég éles.. de azért kivehető
(Irigylem azt a kockás hasat
)
Ez a másik pedig az a hálózsákunk a fejünkön, amit Anya varrt. Jó a méret, csak mindig elakadtunk benne