Sziasztok!
Először is:
GRATULÁLUNK az új jövevényeknek!!!!!!
Nagyon szép neve lett mind a Mátyásnak mint pedig a Lizának!
Ancsa nagyon ügyes volt, hogy eddig kihúzta, Eagleszem nálad meg úgy elrepült ez a 36 hónap, hogycsakna
.
Sok-sok egészséget és boldogságot kívánunk nektek!
(és csak zárójelben, várjuk a képeket
)
Mirólunk:
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket.
a Mátém szülinapja rendesen lezajlott előző héten. Csütörök családi muri, pénteken meg meghívtuk a barátait a máltai játszóra egy kis szülinapi bulira.
Szilvi, még 1x köszi a tippet, nagyon bejött.
Mindkét buli annyira jól sikerült, hogy a Máté 3 napig alig aludt
folyamatosan emlegette hogy miket kapott, mik történtek vele.
NAgyon aranyos volt ,csak mi nagyon elfáradtunk. Rengeteg, szó szerint rengeteg - ajándékot kapott. Tűzoltó- kukásautó, busz, meg egyéb kisebb-nagyobb járművek, könyvek, kirakók, tőlünk pedig egy lábbal hajthatós traktort, mert ez volt az álma
(az egyik ismerősünknek van és teljesen odavolt érte)
Itt vannak képek is:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=34405
Szóval szuper volt, nagyon. A bölcsiben is emlegetik még a mai napig a gyerekekkel - akik ott voltak a máltain - hogy mennyi lufit pukkantottak ki, mivel játszottak, és sütit ettek. Örülök, hogy a Mátéban ennyire pozitív élmény volt a 3. szülinap.
Ráadásul a böliben, holnap ünneplik meg..
Amúgy mi jól vagyunk, mint már említettem nagyon jó olvasgatni a "újdonsült babázók" történeteit
Szilvi,
Örülök, hogy már jobban vagy. A bölcsességfog az gáz, nekem is volt 4, abból kettőt ki kellett húzatnom, mert a szülés után tönkrementek, de gond nélkül kijöttek, mázlim volt.
Az Udvardi Iván szerintem egy állat, már bocs...
Én a Máténál szedtem a More Milk Plust-t és nekem annyira nem jött be - igaz majdnem 4 hónapos volt hogy elkezdtem - de nem tudom hogy ennek hatása volt-e vagy sem a Máté 20 hós koráig szopott, igaz pótlással.
Szerintem ezt mindenképpen ki kell próbálni! A Gangi tudna még róla mesélni, ő is szedte! Akinek meg esetleg nincs elég teje, az ne keseredjen el!!!! (én anno eléggé letörtem és ez csak szerintem rosszat tesz) Nézzétek a Szilvi példáját!
Remélem a következő babánál már én is tudok rendesen szoptatni, ami már - hála istennek - eléggé közel van, ugyanis április 06.-án érkezik hozzánk a Máté kistesója!
Nagyon örülünk neki, és boldogok vagyunk.
Bocsi, hogy még nem mondtam, de se időm, se energiám nem volt eddig. Nagyon fáradt vagyok és meló mellett egy kicsit nehezen viselem a babavárást...
Voltunk genetikai vizsgálaton, minden rendben a babócával a jövő héten már kiderül, hogy kisfiú v. kislány...
bocsánat, hogy ennyire csak magunkról meséltem most és ennyit.... most így jött ki
)
Ági,
sok szerencsét az oviba szoktatáshoz! Hidd el biztosan jól fogja magát ott érezni, még ha szigorú is az óvónéni! A Dorka beszéde is fejlődni fog! Aztán majd nem győződ leállítani, hogy csönd legyen már!!
asszem eldugulok...
sziasztok
Zsani