Sziasztok!
jujj de régen írtam már Nektek! Vagyok, de csak olvasó üzemmódra van idő. Írni csak akkor tudok ha mindkét gyerkőc egyszerre alszik, ez pedig ritkaságszámba megy. De azért próbálom követni az eseményeket!
Már most bocsi hogy nem reagálok mindenkire név szerint, de iszonyú sokat írtatok!
Láttam nagyon szép babákat!
Tényleg igaz hogy itt minden topikbaba gyönyörűséges!
Minyu, köszi szépen az oldalt, szuper jó, tetszik!
Márti, barátnődnek gratulálok! Hatalmas nagy a babája! Kamilla csodaszép még mindig!
Na és a fiúk is! Édesek nagyon!
Sziszi, nagyon megható lehetett a meglepi átadása! Köszönjük
Holkának és Neked is!!!
Kaki téma. Védő nénim azt mondta, hogy ha darabos/túrós és zöldes akkor túl van etetve a gyerkőc.
Hát a miénk szinte mindig túrós...
Kézben alvás. Dorka nálam is csak kézben volt hajlandó elaludni egészen addig, míg a heverőjét meg nem kapta másfél évesen. Azóta is ott kell ülni az ágya mellett amíg el nem alszik, soxor egy órát is akár.Ádámot nem akartam erre rászoktatni de szerencsére ő nem is szeet kézben elaludni. ha álmos elkezd tekeregni, le kell tenni és pár perc múlva alszik is.
De azért nem annyira szép a dolog, mert nem a saját ágyában, ott nem szeret, nappal a kanapé a törzshelye és éjjel is köztünk alszik
- elvek ide vagy oda...
Most próbálom visszaszoktatni az ágyába, mert tegnapelőtt délután olyan mélyen elaludt - szerencsére akkor a saját helyén volt - hogya légzésfigyelő bejelzett. A hangra persze ő is felriadt, de a para bennem van...
Rólunk. Ádám is szortyizik kicsit de szinte semmi nem jön a nózijából
Sterymar sem hoz ki neki semmit, múlni nem akar... De nem rendszeres, tök rapszódikus, hogy mikor jön elő. Doki nén i szerint semmi gáz nincs, ha szortyis szívjam neki.
Egyébként iszonyú étvágya van! Tegnapelőtt 110 milli anyatej után még 45 tápszert is bevágott... Persze utána meg kínlódott.
Látszik is rajta hogy mennyit eszik. 2630-cal hoztuk haza és kedden 6 hetesen 4500 gramm volt! Majdnem 2 kilót szedett magára 5 és fél hét alatt!
Doki néni is csak lesett.
Már ő is kezd mosolyogni, a legtöbbet a polcnak a falon
Nagyon szereti nézegetni
Dorka imádja őt, néha már túlzottan is szeretgetné, de rengeteget segít is körülötte.
Éjszaka átalvásról én csak álmodozom - Jézuskától egy átaludt éjszakát fogok kérni azt hiszem. Ádám 8 körül alszik el, éjfélkor kel enni (eddig nagyon szép) majd 3 körül újra ébred és innentől nem igazán van alvás. Nem tudom miért, de fél4 felé kezdődik a pocival kínlódás, tekergés és ez tart 7-ig, Közben óránként kéretőzik a cicire, de csak komfort szopizik többnyire. Ha bealszik és leteszem akkor követeli vissza a cicit
És ez minden éjszaka...
Remélem, még kb. 6 hét és elmúlik ez a poci-dolog és nyugisabb lesz az alvás!
Hoztam képeket is Nektek!
Dorka
Igyekszem jönni majd, de olvasni minden nap olvaslak Benneteket!
Megyek mert ébredezik a csöppöm!