Új privát üzeneted érkezett!

hm, másoknak szokott menni az idézés, nekem vajon miért nem? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na ez jó kérdés.... én eddig azt hittem, hogy 1-e holnap van és akkor van Halottak napja is :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ó, egy laptető a dokilátogatásos napra :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor mikor van Minden Szentek?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hozzon nagyon nagy szerencsét a dokihoz :!: :wink: :lol:

Már nagyon várom a híreket este.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

"A Halottak napja (latinul Commemoratio omnium Fidelium Defunctorum) keresztény ünnep. A katolikusok november 2-án tartják, Mindenszentek napját követően, a bizánci szertartásban a Pünkösd előtti szombaton."
A wikipédia szerint. Akkor mégis 2-a??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szerintem Hallowen az Halottak napján van.... legalábbis án így tudom... de lehet,hogy nem :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ezek szerint :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A naptárbanis 1-e Mindenszentek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

"A Mindenszentek (latinul: Festum omnium sanctorum) a katolikus és ortodox keresztény egyház ünnepe. A katolikus egyház november 1-jén, az ortodoxia pedig egy héttel később tartja.

Az ünnep, és az azt követő halottak napja - egyházi jellegén túl- fokozatosan általános népi megemlékezéssé is vált. Ilyenkor mindenki kilátogat a temetőbe, meglátogatja elhunyt hozzátartozóit. Megtelnek a sírok őszirózsával, krizantémmal, az elmúlás jelképes virágaival. Az emberek gyertyát gyújtanak, és elveszített szeretteikre emlékeznek ."

Ez pedig a sulinet. Szóval higgyünk nekik, Catnek 2-án van a szülinapja :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csajok ezt vattem tegnap a tescóba gegének :) a csavarokat nem adjuk még oda neki de nagyon leköti olyan édes :)

Kép

Kép Kép
És két kép egyik apuval :)
Kép

Kép

nika70
Salgótarján

Ezt találtam (és én is így tudtam)

Kép

Kép
oriandy

én is mindig azt hittem hogy 1-e halottak napja de nem 2-án van halottak napja 1-e meg mindenszentek halloween

nika70
Salgótarján

Nemlajos!
Akkor higyjünk Cat-nek és a netnek :wink: :lol: 8)

Nika!
Nagyon jók a képek :!: :!: :!: :!: :!: :!:
És milyen jópofa ez a szerelős emberke :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És akkor Hallowen sem okt. 31??? Vagy igen, mert az a Mindenszentek előtti este?
Na, ennek is utána nézek! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hűha.... na megint okosabbak lettünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

"A halloween az angolszász országokban a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe október 31-én."

Akkor ez három napos ünnep:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na köszike akkor most már minden a helyére került :):):):)

Zsu és csak 1350 Ft-volt :)

nika70
Salgótarján

volt még tűzoltósban meg erdészben de biztosan van még másmilyen is :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

És köszönöm a vígasztalást mindenkinek! Jól esik.

Andy!

Benivel könnyebb volt minden nekem is. Nem kellett dolgoznom, egész naőp azt csináltam amit akartam. Ha kellett pihentem, ha kelltt takarítottam, vagya csak olvastam, neteztem... És a kellett azt jelentette, hogy én éreztem úgy, hogy kell.
Beni mellett ezt nem igazán lehet. Ráadásul mostanában dacosabb és hisztisebb is.

Nemlajos!

Nagyon ügyesen rájöttél a napok lényegére!

október 31. Halloween
november 1. Mindenszentek ünnepe, munkaszüneti nap
november 2. Halottak napja, és az én születésnapom
Vendég

Nika!

Nagyon jó az ajándék Gegének!
Csak úgy kapja?
Vagy van valami alkalom?
Vendég

Na most már tisztába tettük itt az ünnepeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én léptem, vár a munka :? :? :? :? :? :?

Puszi mindenkinek!!!!! Szép napot!!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most néztem, hogy jövőre április 12-13. lesz húsvét. :roll:
Remélem Marcika legalább egy héttel korábban érkezik, mint ahogy ki van írva...
Beni egy héttel húsvét után született, akkor megúsztuk az ünnepet.
Vendég

Képzeljétek, apa elvitte a kulcscsomómat..... most jön haza, hogy el tudjak menni dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Akkor el is visz Téged a munkába? Jól járnál vele.
Vendég

A nagyobbik öcsémnek meg április 12-én van a szülinapja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az majd kiderül..... de szerintem igen, bár busszal is 5 perc... már ha felférek rá :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Hol vettétek ez a jó kis játékot! Lehet én is vennék Daninak, csak tűzoltósban, mert ő azért van megőrülve....

Zsu!
Jól kezdődik a "nap"! :wink: :lol:
Jó minkát, ha beérsz! :wink: :lol:

Cat!
Pont ezt írtam n is, hogy kíváncsi leszek, ha már nekem is itt van Dani és újra kismami leszek, hogy fognak telni napjaim....
Bár így, hogy bölcsis én meg itthon leszek táppénzen, talán könnyebb lesz. :roll:

Kép
oriandy

Andy!
Jól ám :wink: Bezsebelhetek plusz puszikákat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A legszívesebben leteperném az ágyikóra :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Hányra kell menned? Nem férne bele a leteperés??? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picikém!
Merre jársz ma???
Tud Piciről valaki valamit???

Kép
oriandy

Andy!
Egykor nyitunk :cry: :cry: :cry: :cry: Szóval sajna nem fér bele már :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Na de remélem, este lesz rá alkalom majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ó, a leteperés nekem is be van ígérve hétvégére... :lol: Hát, mi már csak ilyen öregesen nyomjuk 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Picike meg dolgozik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bakker, Zsu, majdnem az előző évi fórumba írtam, csak azt néztem, hogy "tuti szülünk", meg hogy új üzenet Tőled :lol: :lol: :lol:

Néztek volna, hogy ki ez a leteperős csaj :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát nekünk a múlt hónapban nagyon gyér volt (talán kétszer voltunk együtt :shock: ), úgyhogy most minden szabad percet ki fogok használni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa mindjárt itthon van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ööö... ha vezetném még a ciklus.hu-t, akkor lehet, hogy azt mondanám: na, ez a hónap is jól eltelt...
Így nem tudom, mert már nem emlékszem biztosra, de épp tegnap számolgattam, hogy mióta terhes vagyok, kb 3X voltunk együtt, igaz, a 10. hétig egyáltalán nem (na jó, az első 4-5 hetet se számoljuk bele, amíg meg még nem tudtam!) :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vagyok lányok én is!!
Csak leterhelő a munkám mostanában.
És nem megy a többrétű figyelés.

Andy DRága!!
Itt vagyok!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsu!
te még nem dolgozol?? :D
remélem elkaptad apát!! :oops: :oops: :oops:

picimami

Nika!
Nagyon jók a fotók.
Gege kis huncut.
Édes a játék amit vettél neki. :D :wink:

picimami

Jaj Pici!
Ne is írj nekem a leterhelő munkáról!!!
Most hívott apa: ugyan a jövőheti Japán út elmarad, de nov 16-án megy Kínába 2 hétre, és most el akarják küldeni dec. 29-től is! Az eszem megáll! Egy szabad ünnepünk sem lehet??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mosndtam neki, hogy "az hagyján", hogy én alig látom (és így kistesó is sokkal nehezebbn tud majd összejönni), de a fia is lassan fényképről látja az apját. Ne csodálkozzon, ha mostanában undok vel, hiszen valahogy ki kell mutatnia, hogy haragszik rá, amiért sokat van távol. Tudom, hogy ez a munka, de én azt mondom, nem minden sem a amunk sem a pénz! Mit ér a pénz, ha egy család fényképen látja egymást és telefonon beszél?????
ELEGEM VAN MÁR EBBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
oriandy

Oh, Andy!
Sajnálom nagyon.
Én párom is sokat melózik, de esténként legalább otthon van velem.
Megértelek, úgy minden nehezebb nektek. És Dani még kicsi, ahoz hogy ilyen keveset lássa az apuját.
Nem tud tenni valamit ellene?
Pont két ünnep között?
Senki nem dolgozik olyankor már.

picimami

Andy: Mit dolgozik a párod? Biztos írtad már csak elfelejtettem. Amúgy meg akkor szilveszterkor egyedül lennél. Nem tud nemet mondani vagy nem lehet??

Cat: Na én is azért köszöntöttelek ma mert holnap lesz. Közben vasárnap. Na mindegy ma is megköszöntöttünk meg vasárnap is megfogunk. Igy jó lesz nem?
Egy életre megtanulom, hogy nov2 Halottak napja és Cat szülinapja:)

Pici: Ne dolgozz annyit árt a szépségnek:)

Nika: Jók a képek és szupi a kis ajándék. Lehet én is veszek ilyet a barátnőm fiának . Jó lesz majd karácsonyra neki.

Kép
csucsu05

Csucsu!!
Édes vagy!
De én és a szépség.. Hol van az :lol: :lol: :lol:

Muszáj melózni..
:shock:
Milyen lett Szabina haja??
Fotót küldesz?

picimami

Jaj, Andy, ezt nagyon meg tudom érteni, hogy mennyire rossz Neked.
Hát, gondolom most a párod se nagyon pattoghat, ki tudja, kik maradnak munka nélkül az elkövetkezendő egy évben...
Szilveszterre hívj magadhoz barátokat, máris jobban fog telni a nap (Kína kommunista ország, úgyhogy Karácsony kilőve, az Újévet meg úgy tudom, máskor ünneplik, úgyhogy náluk tuti kemény meló lesz).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok!!
A clostynak van még ilyenkor mellékhatása szerintetek?
Nekem iszonyat fájnak a melleim. És nagyobbak. És fel vagyok puffadva.
Ez lehet attól? :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Pici, szerintem lehet, elvégre hormonkészítmény, ha jól tudom...

Na, én lassan indulok dokinőhöz, kérem a drukkokat, hogy legyen mozizás!!! :lol:
Este jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

De már nem szedem, csak öt napig kellett szednem.

Vigyázz magadra az úton.
Párod elkisér??

picimami

Köszi csajok az együttérzést!
Sajnos az a helyzet, hogy 4-en vannak erre a melóra: az egyik jan.3-án indul Kínába, a másik tavaly ilyenkor volt így nem akar menni, és akkor marad a férjem meg egy másik srác. A párom azt mondta ő nem akar menni és a másik fickót nem érték még utol telefonon. Így attól függ minden, hogy az a másik elvállalja-e. Ha nem, nem tudom mi lesz....
Amúgy SONY TV-ket gyártanak és a gyártáshoz hoznak majd Kínából szerszámokat és azokat kell kimenni megnézni a próbákon, hogy jó-e, mert ha hibásan veszik át, és itthon kiderül, hogy nem jól gyárt a gép, akkor már az ő saruk, de ha ott kiderül a hiba, akkor még a ferdeszeműeké! (bocs ezért, de most igen mérges vagyok rájuk is és az egész helyzetre!)
Amúgy mi úgy szoktunk karácsonyozni és szilveszterezni, hogy elindulunk itthonról dec 20-a körül. Akkor anyuékhoz megyünk és ott vagyunk egészen 25-e délutánig. Akkor indulunk anyósékhoz, és ott vagyunk szilveszterkor is, 1-jén (vagy 2.-án) délután szoktunk visszaindulni anyumékhoz, és ha sikerül szabit kivenni a férjemnek úgy hogy azon a héten már ne kelljen dolgoznia, akkor addig anyuméknál maradunk és csak utána GO haza. Így nem lennék egyedül, na de a párommal sem, és ez a lényeg! :cry:

Csajok! Úgy elszállt az idő a takarítással és az ide írogatással, hogy már 2 óra van (a takarítással ugyan végeztem), de ebédem nincs. :( Sebaj, jó kis fogyókúra.

Kép
oriandy

Pici!
Igen, lehet a Clostytól!
Én az elején, amikor szedtem is rosszul voltam tőle, meg a mensi elött is, de akkor aztán nagyon! Nekem is fájtak a cickóim, meg hányingerem volt, sokszor ájulásos rosszulléteim voltak. Na, jó, nem ájultam el, de nem voltam messze tőle!
Reméljük neked mástól vannak a tünetek! :wink:

Kép
oriandy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?