Köszi csajok az együttérzést!
Sajnos az a helyzet, hogy 4-en vannak erre a melóra: az egyik jan.3-án indul Kínába, a másik tavaly ilyenkor volt így nem akar menni, és akkor marad a férjem meg egy másik srác. A párom azt mondta ő nem akar menni és a másik fickót nem érték még utol telefonon. Így attól függ minden, hogy az a másik elvállalja-e. Ha nem, nem tudom mi lesz....
Amúgy SONY TV-ket gyártanak és a gyártáshoz hoznak majd Kínából szerszámokat és azokat kell kimenni megnézni a próbákon, hogy jó-e, mert ha hibásan veszik át, és itthon kiderül, hogy nem jól gyárt a gép, akkor már az ő saruk, de ha ott kiderül a hiba, akkor még a ferdeszeműeké! (bocs ezért, de most igen mérges vagyok rájuk is és az egész helyzetre!)
Amúgy mi úgy szoktunk karácsonyozni és szilveszterezni, hogy elindulunk itthonról dec 20-a körül. Akkor anyuékhoz megyünk és ott vagyunk egészen 25-e délutánig. Akkor indulunk anyósékhoz, és ott vagyunk szilveszterkor is, 1-jén (vagy 2.-án) délután szoktunk visszaindulni anyumékhoz, és ha sikerül szabit kivenni a férjemnek úgy hogy azon a héten már ne kelljen dolgoznia, akkor addig anyuméknál maradunk és csak utána GO haza. Így nem lennék egyedül, na de a párommal sem, és ez a lényeg!
Csajok! Úgy elszállt az idő a takarítással és az ide írogatással, hogy már 2 óra van (a takarítással ugyan végeztem), de ebédem nincs.
Sebaj, jó kis fogyókúra.