Sensi - júúúj, drukkolok azért nagyon, szerintem ez már AZ lesz
Gondolok rád, szorítok nagyon!!!
Nyugtonmalac - tök jó az a hordozó, nekem bejön. Párom akar majd kengurut, neki az tetszik igazán, szeretné majd így hordani a gyereket
Köszi az infókat szájpenészről, szerintem elnézte a dokinéni, mert megnéztem és semmi nincs a nyelvén, nyelvszínű a nyelve
Akkor nem adok a doktornőnek manit, amúgy se terveztem, mivel nem én hívom őt, ő jön így, hogy házhoz meg minden, nem mondta még, hogy menjünk mi. Bár valszeg azért is van ez, mert Lottika még kicsi, ahhoz képest, hogy már több, mint egy hónapos.
Sajnálom a mosógépet!
Én is félek előre a vérvételtől, ezért remélem elmúlik hétfőre a sárgaság, nem tudom, hogy bírnám, ha szúrnák a tűt a kezébe, biztos magamat hibáztatnám, ahogy ismerem magam
Jó nektek, hogy ilyen hamar megvagytok a szopival! Néha nagyon kényelmetlen 40-50 perceket ülni
Ma amúgy iszonyat álmatag a gyerek, csomót aludt, pedig mostanság ez nem volt jellemző, evett és aludt egész nap, most utoljára 50 perc alatt 140 ml-t evett
Ez a rekordja, ilyen még nem volt, bár előtte 4 órával evett utoljára és 3 órát aludt.
Peva - örülök, hogy túlvagytok a zördülésen, gondoltam, hogy így lesz
Ügyik vagytok a Brendonos bevásárlással, ilyenkor irigykedem, hogy van jogsid, bár ha nekem lenne se tudnék mivel menni, mert párom kocsival jár melózni
Macianyu - levelezek egy szoptatási tanácsadóval, aki azt mondta, hogy ne adjam a vizet semmiképp, csak anyatej, mert a bilirubin a széklettel ürül, nem a vizelette, a dokinéni pedig ugye azt mondta, hogy vizelettel és a tej kárára is tömjem vízzel. De amúgy sem tudom adni neki a vizet, a kanállal adagolás alkalmával kiköpi, az üvegből nem eszi, viszont jól szopik, tehát nem eröltetem.
Na megyek, nyekergés van.
Ja, és örülök, hogy nem én egyedül vagyok ilyen maratoni időket szoptató, mert ma volt több, mint 1 órás szopink is.