Szép estét csajok!
Igazatok van, jó anya leszek(hogy vagyok-e?
) egyelőre elég ha szeretem, abból pedig nincs hiány már most sem!
Nagyon édesek vagytok, hogy megerősítettetek ebben!
Az iccakai beöntés hüvelyileg elég érdekesen alakult
azóta folyamatosan folyik valami, gondolom nem a víz!
Apjuk hétfőtől itthon lesz, hogy ezt az egy hetet tutira kibírjuk. Tegnap még gyorsan megvettük amit kell, hazahozós rucit kinéztük, apjuk majd megveszi, nehogy rózsaszínt vegyünk előre a fiúnak!
Holnap összerakjuk az ágyat, ablakot pucol kedves férjem
én meg elindítom a mosógépet!
átrendezzük a gyerekszobát, igaz még nem jött meg a pelenkázó és a szekrény. Remélem ideér időben, mert most a kanapén sórakoznak a babruhák, így olyan a szoba, mint egy raktár!
Nálam semmi változás csak a tudat, hogy elindult valami...kezd izgi lenni és már annyira várom, olyan izgatott vagyok! Tegnap elfelejtettem írni, hogy lehet, hogy csütörtökön a rendelőből már a szülőszobára megyek, annyira feszül a varrat!
Tünci!
Mégcsak egy hónapos, de olyan érett Dóri, hogy megdöbbentem!
Szemük, szájuk tök egyforma és nagyon szépek! Réka nem semmi milyen vagány csajszi!
Dóri pedig egy kis pufók!
Ez a kanapés, olvasós kép nagyon meghitt és édes! Örülök, hogy jobb napotok, éjszakátok volt és, hogy otthon van apjukod! Pihenj sokat, rád fér!
Fenci!
Basszus, de jó, hogy otthagytad!
Valóban jó az eredmény, de ezt tudtuk!
Nekem mindig algot javasolt a doki, de csak napi egy szemet, azt is két részletben! Asszem a panadol az utolsó 3 hónapban van csak, akkor már semmi mást nem szabad! Szerintem most sem ártasz vele!
Gyógyulj meg hamar! Nagyon rossz babásan betegnek lenni! Teát nem tom, van ami tilos, de kis adagban semmi nem árthat! Már szép nagy a baba, nem lehet semmi baj sem! Az első harmadban kell óvatosnak lenni!
Lili!
Sajnálom tesódat! Nagyon jó, hogy ilyen jó nővére van!
Dike!
Ugyanúgy van meg, mint az elején? Egy picit sem gyengült a vérzés? Ha így van, mindenképp menj orvoshoz, mert elhúzódhat és az nem jó! Nekem volt maratoni mensim, tartott vagy 5 hétig!
Nem lett bajom tőle csak vérszegény lettem és csak norcoluttal állt el, azt beszedtem és újra megjött normálisan, az 5 napig tartott csak! Azóta sem volt szerencsére!
Pompom!
Akkor apára fel!
Csokitortát pedig edd jó ízűen, babásan nem jó megvonni semmit sem a szervezettől!
Azért ha nem bírsz vele, küldhetsz erre is!
Krisz!
Akkor most azért drukkolok, hogy jöjjön meg! Örülök, hogy tiszta a petefészked!
Gyugyi!
Láthatóan nem ittatok eleget, csak a zöld polós uriember, mert csak ő van nekivetkőzve!
Jó az óra!
Eltaláltál rajta? Vagy az idő mindegy volt?
Ticsi!
Amit most kaptam pumpálos cuccot, kitakarít egy hét alatt, így szerintem nincs akadálya a spontán szülésnek! Mindenképp írok ha lesz valami!
Tavika!
Te is számíthatsz egy sms-re!
A sorsfintora lenne, ha pont elkerülnénk egymást Gyugyival és veled is! De megoldjuk ám!
Gaby!
Hú már te is hol tartasz!
Nagyon ügyik vagytok!
Sleepin!
Köszi neked is!
Bendus ügyes kis srác, hogy kiméli anyuját!