Új privát üzeneted érkezett!

Gabuska! Jobbulást kívánok az egész családnak! Részvétem apukád miatt!

Kép
szly27
 
 


Köszönöm!

Mindenkinek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabuska, nagyon sajnálom!
Gyógyuljatok hamar.
Én még mindig betegen :evil: , de már legalább ki tudom fújni az orrom.

Bogóca már megnyugodott. Ő is mindenkire vigyorog, csak anya kezében legyen 8) .

Szly, aranyosak a srácok. Ha sikerül, teszek fel valahová én is Bogóról. Eddig folyton brümmögött és nyálbuborékokat fújt, de mostanság megtalálta a lábát és azzal szórakozik.

Kép

Bújócskázunk
Kép

Még bevásárolni kellene eljutnunk. De most épp mindkét gyerek alszik.

Úgy ennék valami finomságot 8) , körülnézek :wink: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 

 
 

Gabuska, sajnálom:( Persze, hiába vagy te is beteg, így még több hárul rád:( Remélem hamarosan meggyógyultok!
Szly, az is jó, ha csak írásban mondod el nekünk az aranyköpéseit :)
Csilla, ezek a képek :P Nálunk is megy ez a kétrét hajlás:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... LglCDUA3EW

Bogi kihányta az összes kaját, pedig már örültem, hogy most megint több a tejcsim.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla, hátha nem az összeset hányta ki? Mérted?
A videón nem úgy tűnik, hogy nagyon várja, hogy bepelenkázd :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szly, Csilla! Nagyon jók a videok!!! Ártemisz még nem fedezte fel a lábát, de látom, ezek szerint ez lesz a következő mutatvány? Nagyon jó!!
Gabuska! kitartás!! Egy nő nem engedheti meg magának azt a luxust egyszerűen, hogy beteg legyen...ez van... :?
Óraátállitás eredménye az lett, hogy fél8kor ágyba került Ártemisz...Már igy is csoda, hogy eddig el tudtam szórakoztatni, mert már 5kor lementünk sétálni, mivel 6 után már sötétedik. 6kor már kezdett fáradni is, de fél7kor mégsem fektethettem le, úgyhogy éneklés, játék stb. stb fürdés, szopizással kihúztuk fél8ig..Kiváncsi leszek reggel mikor kelünk :D
Joli! Remélem a mai éjszaka jobb lesz nektek. Mi lehet az oka, hogy felébred? Mindig felébred éjszaka?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adrien, de hát még nincs is fél 8 :shock: :D .

Mi most megyünk pancsizni. Tényleg, két gyerekesek, nálatok hogy fürdik a 2 gyerek? Főleg, ha egyedül vagytok velük.

Joli, nem mértem meg, mennyi jött vissza Boginak, de tejes lett a pulcsim, pólóm, nadrágom, az Ő pulcsija, bodyja, nadrágja, a széken egy placsni, a földön és a textil pelusra is jutott belőle. Szóval jött rendesen, de egy perc múlva már vigyorgott, aztán 2 óra múlva jól belakott.
Őszintén szólva, lehet megnyomtam a pocakját :oops: , mert siettem és csak fél kézzel fogtam :? .

Szly, esetleg ne csináljunk egy táblázatot a gyerkőcökről :wink: ?

Pancsi van. Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla, nem is arra gondoltam, hogy azt mérted meg, ami kijött! :lol: Hanem hogy a gyereket mérted meg etetés előtt meg után :)
Adri, az éjjeli felkelősdi úgy két hete kezdődött, akkoriban nagyon megcsappant a tejem, azért éjjel is evett. Hat napig tartott, aztán négy napig még felébredt, de már nem szopiott, csak teázott. Aztán pár napig csak egy pillanatra ébredt, míg odaadtam a cumit, de a múlt éjjel nem csak egyszerűen felkelt szopizni, de nem is volt álmos utánna. Ma egész nap sírva aludt el, egyszer úgy is ébredt. Most este már simán elaludt, de azért aggódok.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Gabuska!
Most olvastam amit írtál,fogadd őszinte részvétem!!Nagyon sajnálom!A családnak pedig mielőbbi gyógyulást!!!

Sly!
Édik a gyerekek,frankó a séró is.A videót még nem próbáltam megnyitni,mert ez a percdíjas szv itt kb. 3 perc alatt tölt be!Szörnyű! :evil: (de le ne vedd,meg fogom nézni,meg a Csilláét is)!

Csajok!
Nektek ennyire szigorú napirendetek van,hogy megzavar az óraátállítás? Én megmondom őszintén,abszolút senkit nem érdekelt a családban.Nekem hajnali 5-kor eszembe jutott,akkor állítottam át a férjem mobilján az ébresztést,a gyerekek meg aludtak,ahogy szoktak!

Mircsi is nagyon barátságos,bármelyik unszimpatikus (nekem :oops: ) emberre vigyorog,kacag,sőt még a lámp
ával is szóbaelegyedik! :lol:

Berni!
Nem mondod,hogy Bükfürdőre jöttök és eszedbe sem jutott szólni?????????????????szégyelld magad!!!! :evil:
amúgy ha esetleg még olvasod soraimat,babával felejtsétek ael a büki gyógyfürdőt,10 km-re (Ausztriában-útlevél nem kell) sokkal jobb dolog van! Ezt már írtam korábban:
www.sonnentherme.at szuperszónikus,bababarát! Adnak babakocsit,járókát,bébipancsoló van,bébiszauna,babaúszás,etetősarok,babacsúszda,(bébiétel-autómata-bár ez még nem érint minket) amit el lehet képzelni!!!!!

Joli!
Mira tegnap ugyanúgy volt,mint Csanád! Felébredt,szövegelt és egyszerűen nem akart visszaaludni!

Adri!
Hajrá kistesó!!!! Mi nem akarunk harmadikat! Főleg a férjem nem.Néha kettővel is nehéz.Tegnap Márk összetörte az éjjeli lámpát (ez véletlen volt), egy 25 cm-es virágot rajzolt a falra,ma meg összetörte a goffrisütőt!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csilla!
Esti fürdés 2 gyerekkel? Kaotika!!!! :lol: Valaki mindig kiabál!Általában Mircsivel kezdem,azt végignézi Márk.Felöltöztetem Mirát,beállítom Márknak a vizet és zuhanyzik magától! :lol: Nagyon önálló! Persze megmosni még én szoktam! :wink: Ma viszont ő mosta meg Mira haját!Nagyon sajnálom,hogy nem volt kéznél a fényképező,mert haláli volt,ahogy masszírozta a habos fejét,Mircsike meg kacagott!!!!!Édesek voltak!

Szófosásom van? :oops: :oops:
Ez van,ha 1-2 napig nem tudok jönni.Mindent be akarok pótolni!

Itt van a férjem nagyfia,meg a kersztfiunk(ő a kisebb gond)Múltkor arra "panaszkodtam",hogy túl szép nálunk minden,ne ítéljetek el,de amikor itt van a srác ilyenkor mindig az jut szembe,hogy mindenkinek meg van a maga keresztje,de az enyém nem kicsi!!!Borzasztó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt inkább be is fejezem,nem hergelem magam tovább!!Így is elég ideget megeszek,nem traktállak titeket is!
Jó éjt!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Csillala! Nagyon ari Bogi, és olyan nagynak tűnik a videón.

Csinálhatok táblit! Ugye itt már mindenki megvan 3 hónapos? Vagy talán már 4 hónapos is! Látom, Nóri még éppen nincs 4 hónapos. Szóval akkor ha mindenki beleegyezik, küldhetnétek 4 hónapos képet a babákról és a négy hónapos adataikat! Meg egy újszülött kori képet a születési adataikkal. Én beteszem egy tábliba és lehet nézegetni.
De lehet Máté sincs még 4 hónapos.......sőt biztos. No mindegy! Akkor legyen 3 hónapos kép, 3 hónapos adatokkal! Ok?


Nem mondod Patrícia, hogy ez olyan jó hely?!!! Tényleg jól hangzik, csak sajnos nekünk messze van. Miket csinál a férjed fia? Mennyi idős?

az óraállítás Jázminnál semmit nem számított, viszont Rolinál! Ültő helyében elaludt. Készült róla videó, felteszem majd, csak fel kell tölteni!

Kép
szly27
 
 


Ja tényleg! Az esti fürdés két gyerekkel: elég necces dolog egyedül! Valakinek mindig várni kell! És ugye várni azt egyik se tud. Én Rolit fürdetem először, mert utána ő elvan. Jázmin már hosszabb procedúra, mert őt utána rögtön etetni kell, különben üvölt.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Szly, Máté még három hónapos is csak szombaton lesz :-D Megfelel, ha csak utána küldök képet? Mérni is úgy két hete mértük utoljára akkor volt 6kg 20dkg és 60 cm. És kockás a hasa! Szóval szombaton ugyan nem, de utána hétfőn megtámadjuk a védőnénit és lecentizzük a legényt :-)

Ma megnéztem a vidókat, tüneményesek a manók!

Pat, a kockás hasakról jut eszembe, fogadd őszinte irigykedéseimet! (az én hasam csak csíkos. Szép, lilásvörös hosszanti repedések borítják a plötyijét :-D Így nézhet ki egy erősen elszínezett leeresztett csíkosdinnye...)

Óraállítás: ma Máté szintén hatkor kelt. ERgo hgagyott plusz egy órát aludni!!!!!

Puszi: r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 



Kép
szly27
 
 


Hali!

Joli, én is arra gondoltam, hogy a gyereket mértem. De nem mértem meg :D .

Ez a 2gyerekes fürdetés még nekem is gondot okoz. Bogi is fürdés után rögtön eszik, szóval ha egyedül vagyok itthon, akkor Toncsi fürdik, lefekszik és csak utána jön Bogi, de így kissé elhúzódik Bogi pancsija.

Szly, hol alszik Roli, mert elég sötét a videó és pont a gépünk fölött van az ablak, így csak sejtéseim vannak.

Szerencsére nálunk sem okozott gondot az óraátállítás.

Pat, aranyosak lehettek a hajmosással a gyerkőcök. Nagyon ügyes Márk, ha egyedül zuhanyzik. Toncsival még egyedül nem próbáltuk, csak kettesben. De nem fogja elég erősen a zuhanyrózsát, még a plafonról is csöpög olyankor a víz :lol: . Mivel nincs fürdőkádunk, csak tusolónk, nálunk sem lesz más megoldás.

Réka, nagyon szemléletesen leírtad a pocakodat :lol: . Akkor Máté már súlyra és hosszra is lekörözött bennünket :roll: .
Most jut eszembe, holnap oltásra megyünk :oops: .

Toncsi ma már ment játszóházba, már 2 hete nem volt, most olyan "üres" a lakás. Bár azért Bogóca nem hagy nyugodtan heverészni. De most betettem neki egy kis babazenét. Most már nyugi van :lol: .

Most sokkal nyugodtabb vagyok én is, hogy több a tejcsi. Most nem is méregetem Bogit sem. Párszor megmértem, akkor mindig 100 ml fölött evett végre. Talán a súlya is jobban nő.

Hű, de éhes vagyok. Délután még a suliba is be kellene mennem.
Sietek is ,
szép napot Nektek!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


sziasztok.
bocsi, h eltűntem....

a betegeknek mielőbbi jobbulást!
nagyon szépek a babák! és hogy nőnek!!! rohan az idő.
Sára is már lassan 6 hónapos lesz.

heti 3féle tornára járunk vele, plusz az orvosok,
még nem fogdul át, de már haladunk, a nyaktartására gyúrunk most, mert az lenne a elgfontosabb. enélkül nem tudja hason kinyomni magát... de nem adjuk fel. apró lépések...

a karját még nem lehet teljesen felemelni, és kinyújtani sem, ugyanígy a lábát sem elhget lenyomni és kinyújtani, de haladunk.

a kamra a fejáben nem nőtt már hónapok óta, így anem bolygatják, csak megfigyelik egyenlőre.

a zöldhályog a szemein úgy tűnik, h elmúlt magától (na meg a svédcsepp is besegített talán..) a szürkehályogot levették a jobb szeméről, a de a tágító és egyéb cseppek maitt mosódottan lát, vagy igazából fogalmunk sincs, h mennyit lát. távollátó szemlencsét kapott. közelre most kap szemüveget.
A bal szemét jövő héten műtik.

a többi dolog apróság ,azokról nem is írok.

De! sajnos nem egy nagy evő! 50-70 -eket eszik. ez eddig elég volt, de mostz 6 hete nem nőtt a súlya!
a doki már riogat...
elkedtük a tízóraira almát, meg a tápszeres anyatejet, most jön a sütőtök... vettünk Lenkei vitamint is (azt még nem adjuk neki).
muszáj valamit csinálni, tejem van, de minek :-( a nem nő tőle.

puszi mindenkinek!!!!
inerke
 
 


Sára néhány hete már mosolyog, és már kacag is. (bár nem tudjuk mi váltja ki, de aranyos! ) egyre többet van ébren, látszólag nézeget, fényeket, csillogó dolgokat szeret angyon. sajnos ránk még nem néz, de talán erre a szemüveg lesz a megoldás, h közelre éles legyen a kép.
inerke
 
 


Kép
Kép
Kép
inerke
 
 


Sziasztok!

Jöhetek még? :oops: :oops: :oops:
Annyira nincs időm, hogy csak egy topikba tudok írni.
Nagyon jólesik a hiányolás, bár meg sem érdemlem.... :oops:
Jobbulást a betegeknek!!!

Gabuska: Nagyon sajnálom apukádat!!!
Bocsi, de szeretnélek kicsit zargatni. Csak felületesen tudtam visszaolvasni és láttam, hogy a te gyerekeid is refluxosak. Levinek most csináltak izotopos vizsgálatot és kiderült, hogy refluxos, bár még csak holnap beszélek a dokival személyesen és részletesen a dologról. Olvastam, hogy valamit kellett Nórinak is venned amit Lilinek is kellett anno. Mi volt az és mivel kezelik (ha kezelik) Nórit.
Nekünk még valószínű lesznek további vizsgálatok.
Levi már alig eszik, tápot péntek hajnal óta ne gfogad el, pedig legalább éjjel megivott 200-at, ami folyadékként és kajaként sem volt elhanyagolható. Most reggel, ha elfogadja tejpépet eszik, kora délután valamilyen főzit (ha elfogadja) és este tejpépet (ha elfogadja). Közben nagyon híg teával itatom, hogy ki ne száradjon.
ÉSSSSS mindemellett hízik. A doki is csak néz minden hétem amikor mérésre viszem. Ja és minden nap kakil, bár tök keményet, de kikűzdi. Bocsi, hogy sok voltam.

Olivér pár hete elkezdett dadogni nagyon durván, de azt mondták ez lehet normális a lényeg hogy 4 éves korára elmúljon.
Most akarom beiratni oviba, a héten megyek a központi oviba a papirjaival.

Inerke: nagyon édes Sára!!! Nagyon édi lehet amikor nevet. :lol:


Patricia: Méghogy háj....
Nagyon szépek vagytok a képeken!!! Sajnálom, hogy ilyen sokat kell a gyerkőcök mellett dolgoznod!!!

Neirda: minden elismerésem a gyerkprojekthez! Nem tudod mire válalkozól! :wink:
Sok sikert hozzá!!!

Berni: Tudsz esetleg valamilyen homeos szert étvágynövelésre, refluxra? Egy gyerekorvos ismerősöm mondta, hogy próbálkozhatnék homeos szerekkel. Ja és az izotopos vizsgálaton kiderült, hogy nagyon lassan ürül a gyomra Levinek.

Hoztam képeket is.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Ez lemaradt!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Csilla! Roli a nappaliban a sarokülőn aludt el ülve.

Inerke! Jó hogy néha bejelentkezel. Sajnálom, hogy ilyen sok gondotok van, de amint látom, te nagyon jól kezeled ezeket a dolgokat. Szorítok Sárának, hogy mihamarabb minden a legnagyobb rendben legyen vele és persze a műtéthez. Nagyon aranyos kislány.

Kép
szly27
 
 


Inerke! Sára gyönyörű kislány! Szépen menni fog minden, gratulálunk a zöldhályogtl való megszabaduláshoz! Gondolunk Rátok a műtét miatt is! Mosolygós fotót is kérünk! Puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Titi, jó hallani rólatok! tündériek a srácok!
Inerke, Titi, ha nem jutnátok hozzá visszaolvasni: jó nektek esetleg 13-a csütörtök délelőtt egy bababulira? Jó időben Margit sziget, rosszban meg CD-fű? (egyéb helyjavaslatokat is örömmel fogadok, ha ez nem tetszik!)
Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

ELADÓ LÁNY RUHÁK

Ide 50-56-62-es hálózsákokat, rugikat, sapikat, body-kat tettem, vannak olcsóbbak és márkásak is.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=310354

Itt pedig 0-12 hós nyári gyöngyszemek vannak

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=310722

Érd: a babaszobán vagy farkas.gabriella@hotmail.com

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!
Nem tudom, hogy az óraátállitás-e, de teljesen felborult a napirendünk..A szokásos reggel 8 helyett reggel 5kor!!!! kelt Ártemisz, szopizott, aztán visszafektettem, és 1 órát volt hajlandó aludni, aztán játszani akart...De az este a legnehezebb. 6kor már kezd nyügös lenni, aztán jó ha 7ig ki tudom húzni, ma megint fél8kor feketettem le. (Csilla, de igen már van fél8, mert itt 1 órával előbbre van, mint Magyarországon :wink: ) Na mindegy, majd kialakitjuk valahogy az "új napirendünket" :) (ami majd teljesen felborul megint, ha megyünk Magyarországra.. :lol: )

Inerke! Nagyon édes Sára! Sokkal jobb lesz neki, ha látni fog a szemüveggel! Akkor már tud Rátok is mosolyogni! És az olyan jó érzés!

Réka! Máté hatalmas!! Persze fiú! De akkor is! Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy a találkozón élőben is lássuk a piciket, annyit olvasunk már róluk! Amúgy a találkozó valamikor délelőtt lesz igaz? Bárcsak jó idő lenne!

Titanilla! Miért mondja mindenki, hogy nagy vállalkozás a második gyerek??? És mindig olyanok akiknek már megvan a kettő?? Ez gyanus nekem :) :) :) Nem hiszem ,hogy ti megbántátok!!! :wink:

Szly! Roli nagyon édes igy "elalvásban"!!! Hova küldjük a képeket, adatokat a táblázathoz? Mi mondjuk jövő héten megyünk csak orvoshoz, mérést akkor tudok mondani, igy csak saccolni..

Egy más kérdés: ti voltatok a pici születése óta valahol kettesben a férjetekkel? Mi 1x voltunk vacsorázni, 1x esküvőn. Most egy kicsit úgy érzem igy több mint 4 hónap után, hogy megint kellene csinálni valamit...Csak olyan rossz mégis itthagyni a picit, pedig alszik..Nálatok ez hogy van?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri! Ide tedd fel a képeket meg az adatokat. Nem olyan sürgős, Mátéról is csak jövő héten lesz adat, szóval ráér, nem kell saccolni. Jó lesz az jövő héten is! Mindenki akkor küldi, amikor tudja.

Hát, mi nem voltunk kettesben mióta Jázmin megvan. Előtte is csak nagyon ritkán ment. Most meg hogy szopi van, nem megyek nélküle max csak fogorvoshoz :?

Nem adnám vissza semmi pénzért egyik gyerekemet sem, de azért néha nehéz a kettővel, főleg mert egyik kicsi, másik pici! Gondolok itt ilyenekre, hogy pl Rolinak fogom a kezét, +cipelem a babahordót. Ha kihúzza a kezét, félek elszalad és elüti az autó. Mindig akkor kell pisilni, kakilni, ha Jázmin szopizik stb stb. De nem is akarom ecsetelni jobban, szóval az élet apró nehézségei! De imádom mindkettőt és így jó, ahogy van!

Kép
szly27
 
 


neirda:megbánni semmiképpen nem bántam meg, sőt! Nem adnám semmiért, még egy könnyen kezelhető gyerekért sem. Csak nagyon nehéz, hogy mindig hozzá kell igazodni az (nem :roll: ) evése miatt. Sajna nem tudom bárhol bármikor megetetni, mondjuk soha nem sír a kaja miatt. Csak már unom, hogy senki nem tudja megmondani, hogy mi baja csak találgatnak ahelyett, hogy megvizsgálnák és kizárnának mindent. De most talán sikerült megtalálni a megfelelő embert. Nagyon bizom benne, mostmár segítenek rajat (és persze rajtam). Sajnos nem tudok annyit foglalkozni a nagyfiammal mint szeretnék, mert Levi nagyon leköt.
Egyébbként ha Levi evésével nem lenne gond semmi gondom nem lenne vele, mert amúgy nagyon jó gyerek.
Soha ne hallgass másokra csak a szívedre! Nagyon szupi lesz a második gyerkőcöd is és ügyi leszel!!!

Inerke: tudom nekem fele annyit nem kell küzdenem Leviért mint nektek Sáráért, de sajna én ilyen "nyamvadt" vagyok, hogy még ez is kikészít. :cry: Nagyon tisztellek és becsüllek beneteket az erőtökért és a kitartásotokért és a sok fáradozásotokért amit tudom, hogy mivel Sáráról van szó ti nem annak vesztek.

Na kellett nekem jönni, már megint nem bírom abbahagyni....
Bocsi!!! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Sziasztok!

Megjött az éjszakai műszak :wink: .

Ó, az elveszett báránykák!

Inerke, remélem nem haragszol, hogy zaklattalak Titeket, de már nagyon régen jártál felénk, és már régen láttuk Sára baba tündéri pofikáját. Szuper, hogy magától eltűnt a zöld hályog és nagyon szorítok a szemműtéthez! Sényi drnőhöz jártok?
A kamratágulattal tudnak vmit csinálni?
Különben Bogi sem egy nagy evő, sokszor eszik ő is csak 60-80 ml-t. Vacsira most is 70 ml-t evett.
De fogyni nem fogyott Sára, ugye?

Tita, azért várunk itt is! Nagyon jók a képek a srácokról! Remélem, ez a doki rájön, mi a baj Levi pocakjával.

Adrien :wink: , na erre nem is gondoltam.
Persze nem könnyű a többgyerekes élet, de csodaszép. Viszont én egy percig sem bánom, hogy nem jött hamarabb a 2. baba. Minden percet teljes egészében ki tud élvezni az ember, nem kell megosztanod magad, viszont így csak repülnek a napok, már majd féléves Bogóca is. Félek, hogy nem tudok teljes figyelmet fordítani a lányokra.

Szly, megnéztem a videót este is, így már láttam is rendesen Rolit, nagyon édes.

Mi sem megyünk a lányok nélkül sehova. Bár már 2x voltunk a Tescoban kettesben. Máshová visszük Bogit is, Toncsit Nagyira szoktuk bízni pár órára, ha szükséges.

Holnap oltás, meg méricske.

Még teregetnem kell :oops: , jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla! Te mikor alszol?!! !

Kép
szly27
 
 


sziasztok.
köszi mindenkinek mindent!

Sára nem fogyott, csak 4600 és 4700 között ingadozott 6 hete.
most, hogy elkezdtük a hozzátáplálást, tegnap mértük 4820 volt!!! végre, talán beindulunk!!

találkozó: most még jónak tűnik az időpont, az odajutással van gondom. Sára nem tűri a kengurut (kicsi még hozzá :-( )
tömegközlekedni nem tudunk a hatalmas babakocsinkkkal, ha a párom el tud vinni, akkor szívesen elmegyünk.

ma vérvételen voltunk, nem akart csepegni a vére, mert nem evett előtte, eléggé megkínozták, mire sikerült. Pisi sem jött egész éjjel, úh holnap azzal újra próbálkozunk. sietni kell ,mert a laboreredményekkel kel menni pénteken a szemészetre.
igen, Sényi Katihoz és a Bausz Máriához járunk.

majd keresek modolygós képet!
http://www.gemsonic.hu/video/mosoly.avi
inerke
 
 


ja a kamratágulat: nem nyúlnak hozzá, mert a sönt ne mkell, mivel nincs benne nyomás és a mérete sem nő. Az endoszkódos eljárásra szükség lehet (amikor is egy lyukat égetnek a kitágult kamrába, h az alatta névő kamrába becsatlakoztassák) de azzal még várnak. és az sem biztos, h megengedjük! hisz azzal a kmara mérete nem csökkenne , csak épp alig. mivel már lki van tágulva, össze nem megy (ez oylan mint a kitágult bőr kb) tehát ha továbbra sem nő, akkor így marad. az, h milyen agypusztulást okozott ott az agyvíz, azt senki sem tudja megmondani. hisz ahol víz van ott nem lehet agy és fordítva.
reméljük, h semmi radikálisat!
inerke
 
 


az ortopédia rész is aggaszt egy kicsit, kérdéses, h az izomzsugorodásai miatt nem lehet nyújtani a végtagjait vagy izületi gond is lehet. most ezt nyomozzuk éppen... de hát majd alakul!
inerke
 
 


Szly, még nem :wink: .

Sára nagyon édes! Mindjárt meglesz az 5 kiló!

Most már megyek aludni.

Bogi tegnap este 9.30-tól aludt reggel 7.30-ig. :shock: így néztem. Kíváncsi leszek, ma mit produkál :roll: .

Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
El sem hiszem,hogy én vagyok ma az első...
Sajna nem tudok annyit jönni,amennyit szeretnék,de már elmentek a fiúk...kicsit jobb a helyzet!Bár a gyerekek olyan pontossággal követik egymást az alvásban,hogy olyat még nem láttam! :shock: Az egyik elalszik pl. óra 5 perckor,tuti,hogy a másik óra 8-kor ébred!!!!! Miért nem tudnak véletlenül sem legalább fél órát egyszerre aludni???? Most Mircsike alszik,a férjem meg elvitte aMárkot a boltba,nyaókáért!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Sly!
Még múltkor kérdezted,csak elfelejtettem válaszolni!Szóval 11 éves a fia,és onnantól kezdve,hogy szemrebbenés nélkül az arcodba hazudik,azon át,hogy állandóan b...tatja az unokatesóját,rosszindulatú még balek is. Elszakította Márk utazóágyának a zippzárját! :evil: Így viszont elvesztette azt a funkciót,hogy beleteszem a gyereket oszt' ott marad!!! annyi klotyópapírt használ,hogy első nap eldugította a wc-t! "Beteg" ötletei vannak,Márkot is állandóan veszélyes helyzetekbe hozza..pl.feltette a kapura, a babkocsit úgy meglökte Mirával,hogy felszalad a fúre és kis híján felborult!!! Szerintetek normális????Csúnyán beszél,lusta,iszonyat nagyképű-de mire,merthogy tudás /általános műveltség mögötte NULLA!!!!!
folyt. köv.,mert jött valaki...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


...na jól kipanaszkodtam magam :)
Mircsi már itt ül az ölemben,és mennem kell,de megpróbálok m ajd jönni,és reagálni mindenkire,mert így szégyellem magam,h csak titeket traktállak a gyíkjaimmal.. :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Nem semmi a kiskölyök! :shock: Még jó, hogy nem borítja ki Mircsit! Férjed hogy áll a témához?

Ma voltam fogászaton, a bölcsességfogamat tömte. Fáj a szuri helye!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Fura, hogy pont én írok le ilyet először ilyen konkrétan, de fogzunk. Mátéból dől a nyál, vakargatja az ínyét az öklével és non stop nyüszi van. A mellemet meg rágja :oops: és elég éles pereme van az ínyének. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Szóval ma este a bátyám bekente valami zselével az ínyét, lett negyed óra nyugi és mosolygás, ugyanis ha nem bohóckodtam folyamatosan, akkor kegyetlenül sírt :x Most

Adri, mi egyáltalán nem voltunk azóta kettesben a férjemmel, amióta megvan a kicsi, de annak is örülünk, ha hármasban tudunk lenni, annyit dolgozik :shock: (Persze még mindig ő a legjóképűbb pasas a környéken és minden nő csak őt akarja :D , szóval lehet, hogy minden nőies bájamat be kellene vetnem, hogy ne a lófarkas pandaszemű kismamát lássa csak bennem :P )De a szülinapján volt gyertyafényes vacsi, igaz ő terített, de legalább a kaját sikerült időre előállítani és a meglepetés sem maradt el :-)

Csillala! Csatlakozom az éjszakai vonulathoz, én is olyankor tudok csak érdemben tevékenykedni :P amikor a fiúk alszanak...

Szombaton megyünk babaúszni, már nagyon várom!

Pat, nem semmi az uncsitesó. Nem tudob valahogy leépíteni a csemetéidről?

Puszi:
Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


,,,,végre normálisan evett a trutyi után és elájult.

Ez valahogy az előbb lemaradt a most után... bocsi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam mostanában jönni, mert annyi minden összejött... Csanád tegnap éjjel betaknyosodott, nagyon rossz éjszakánk volt, aztán rossz nappalunk. Végre ma éjszakára sikerült addig fújni-szívni, hogy aludtunk végre. Ma már jól tud szuszogni, nincs is baj vele, de nagyon keveseket eszik. Csak hogy ne legyen minden rendben.

Ne haragudjatok, most nincs időm reagálni, csak egy-két szóban.
Örülök, hogy Inerke és Titanilla is benézett. Köszi a képeket, szívesen nézegetem, aranyosak a babák,
Gyógyulást kívánok a többi kis betegnek is. Remélem holnap már inkább tudok jönni.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, kitartás! Csanádnak millió gyógypuszi, remélem, hamarosan rendbe jön az étvágya!

Ma rámhozták a frászt! Kaptunk egy levelet az anyagcsereszűrő labortól. Mint kiderült, csak az a gond, hogy túl kevés volt a minta, amit anno levettek, most szúrhatjuk szegény csöppemet újból. Akkor viszont megpróbálok egy vércsoportvizsgálatot is csináltatni nála. (Az apja nullás, én meg valószínűleg heterozigóta A-s)

Ma valahogy kissé szódiarém van, egy végignyüszizett nap után itthon az alvó manókával.... BOCSI!!!!! :-D

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Sly!
A férjemet is kikészíti,már azt mondta a téli meg tavaszi szünetben el sem hozza!!!Ja,és Márk azóta úgy beszél,hogy csak nézünk..

Réka!
Nem tudom leépíteni,mert nem unokatesó,hanem a férjem fia! :?
Amúgy Mircsikének már lassan 1 hónapja "látszik" a 2 pici fog alul,ömlik a nyála,de még mindig nem teljesen törte át az ínyét!

Joli!
Jobbulást Csanádnak! Sajnos ez az időszak a takonykór és egyéb nyavalyák ideje,de remélem nagyon hamar kilábaltok belőle! Gyógypuszik innen is!!

Én is csatlakozok Csillához,Rékához (és Jolihoz :D ) mint éjjeli baglyokhoz!Tegnapelőtt 3/4 2-ig,tegnap fél 1-ig beszélgettem a sógornőmmel!És nem voltam álos,láttatok volna viszont reggel! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Inerke!
Nagyon édes Sára!És még mindig csodállak a hozzáállásodért!Le a kalappal,bár ezt már mondtuk párszor!Remélem nagyon gyorsan javulni fog minden szempontból!Sok erőt nektek és kitartást!!! Remélem a férjed is ilyen pozitív!

Csilla!
Nagyon szépek a múltkori képek a csajokról (kicsit el vagyok maradva),hihetetlen,hogy lassan kezdhetjük a hozzátáplását!Most születtek! :roll: Bár én még egyenlőre nem gondolkozok ezen,olyan jól el van a tejcsivel.Holnap mi is megyünk szurira,mert mérésre!

Titi!
Tök jó,hogy bejelentkeztél!És a képek!Fantasztikusak! Hogy csinálod ezeket a szupet háttereket meg kereteket???Ja,és ne sajnálj,mert nem kell dolgoznom,csak múltkor nem volt itthon a férjem,és be kellett segítenem,amúgy lusta vagyok,mint állat! :oops: :oops: Majd ha lesz valami fejlemény,írd meg ide is mit tudtak meg az okos dokik Leventéről!

Ezek szerint Berni már nem nézett be bükfürdői nyaralása előtt,ezért csak remélni tudom,hogy valaki felvilágosította az osztrák fürdőről! :D Tegnap délután mi is elmentünk,még Mircsikét is megpancsiztattam,Márk meg annyit csúszdázott velem,hogy már fájt a lábam a felcipelésétől!!! De nagyon élveztük!

Most megyek,mert elkezdődött a SOROZAT!!! :wink:
Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Ne hari, de csak Titinek válaszolok most.

Levi is folyton bukik? Jön neki az orrán is? Vagy milyen tünetei vannak?

Nutriton gélt használtunk mindkét lánynál.
Livi hamar tápszeres lett, neki a kész tápszert sűrítettem vele, anyatejes babáknak meg szopi előtt kell 1-2 kiskanállal adni belőle. Gyereke válogatja, de nálunk nem nagyon jött be. Tápláléksűrítés ide vagy oda, két etetés közt folyamatosan küldték vissza a tejet, tápszert. Vagyis Nórinál még jelen idő. Livi 8 hónapos korára nőtte ki.
Plusz van még az etetés utáni minimum fél órás ültetés, hason vagy oldalt altatás, kiságy fejrészének megemelése, valamint belőlünk élnek az előkegyártók... :?

Egy ideig még takarék üzemmódban leszek, az ügyintézés sok és nehézkes, mint Magyarországon minden...

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Elég szörnyű éjszakánk volt. Tegnap estére belázasodott Bogi, gondolom az oltástól, adtam egy fél kúpot. De sokat fel volt éjszaka, végül közöttünk is aludt. De most reggel is 38,1 volt a láza. Most elaludt, ha felébred megint megmérem. Nem bánnám, ha már lejjebb tornáznánk!

Most nem tudtam jönni este, mert vasaltam egy adagot. De még mindig maradt, ma meg persze már megint mosok. Sosem fogy el???

Toncsi mostanában folyton kirakózna. Már ügyesen kirakja a 20 db-os kirakót. Ahhoz képest, hogy nemrég még a 6-os sem sikerült.

Ma megint egyedül itthon a két csemetével.
Reggel meg volt Toncsi kis hisztije, hogy miért nem apa hozza a kakaóját? Bogi amúgy is sírós most a láza miatt. Szóval reggel egyszerre sírtak :? . Remélem, most már nyugi lesz itthon.

Pat, majd az oviban fog még cifrábbakat is hallani.

Hoppá, elfelejtettem meginni a reggeli kávécskámat. Spuri :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Joli! Csanádnak jobbulást kívánok!

Csilla! Remélem már Boginak is lejjebb ment a láza! Toncsi nagoyn ügyes!

Gabuska! Nóri kis cuki!

Kindertojás! Remélem hamarosan kibújik az a fogacska, bár van akinél elég sokáig tart. De ha kint van a hegye, onnantól fogva állítólag már nem fáj nekik! Szegénykét meg kell szúrni, sajnálom!

Mi jól aludtunk, este 9-től aludt reggel 6:30-ig. aztán meg 9-ig. Roli is jobban van, már nem köhög annyira. De holnap oltás, úgyhogy szerintem megint felborul az éjszakánk.


Patr! Az jó, hogy párodnak is ugyanaz a véleménye a kiskölyökről mint neked, nincs belőle vita.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok Lányok!

Én már csak ilyen ritkán jövős maradok asszem :roll: remélem nem haragszotok :oops: :oops:


Sly,
Roli nagyon édi :lol: :lol:

Csilla,
huhh kitartást neked :shock: Remélem hamar lemegy Bogi láza!!!

Patricia,
milyen sorozatot nézel te éjjel??? :lol:

Kindertoji,
huhh jön a fogatok???? nem semmi... :shock: A momeos chamomlilla is jó rá!!

Joli,
szegény Csanád :? Gyógyljon meg hamar!!!!!!

Adri,
nekem is szükségem van, hogy kettesben legyek a férjemmel. SZerintem nem szabad ezt a rész elhanyagolni. Bazi nehéz megszervezni és m is elhatároztuk, mogy minimum havonta 1szer 2en megyünk valahova, de persze 2 havonta jön csak össze, de ennyi kell. Kell, hogy nőnek érezd magad, kell a kapcsolatnak , a lelkecskédnek..stb :wink: úgyhogy hajrá!

Titi,
ki ez a 11 éves fiú? a férjed gyereke? nem semmi miket csinál, mondjuk gondolom kamaszodik.. :roll: éne sem voltam azért piskóta kamasznak :o

Inerke,
nagyon belevaló csaj vagy!!!! és Sára nem is kerülhetett volna jobb szüőkhöz!! Sok gyógypuszi nektek. Ja és nagyon cukorfalat a képeken!!!!

HElyzet nálunk,
hááát Bendinek van egy kis hipotóniája, ezért sajna Dévény tornára kell járnuk, amit szó szerint végigüvölt...50 perc...Mivel nyugis baba én ne hallom 1 percnél többet sirni itthon, ezért eléggé kikészit, borzasztóna sajnálom, dehát az ő érdekében muszáj!!! Naah meg a kajálás... :roll: :evil: Úgy olvastam nem csak nekünk van gondunk vele....4 hónaposan kb elkezdtük az "egyéb" kajákat, mivel fogyott a szentem :( Utobbi héten igy alakult a súly : 7440, 7380, 7540 és 7480... SZoval most 1 hét aatt megint kicsit fogyott. borzasztóan aggódom. Volt olyan nap amikor 400 milt sikerült beletuszkolnom egész nap. Amúgy 6-7 az adagja, többet tuti sosem kajál. Most elkezdjük a sinlacot is, meg vitaminokat, hátha ... és mivel husis baba mindenki hülyének néz, hogy mit aggódom :? Ha legalább egy icicpic hizás lenne minden héten nem paráznék. kb egy hete viszont elkezdte rendesen enni végre a pépeket, remélem meg is lesz az eredménye. A folyadékkal álluk még hadilábon. Tejci kevés, cumisüvegtől csak üvölt kanálból minden kifolyik... :roll:
Vendég
 


bocsi a hibákért da nagyon siettem az irással :oops: :oops:
Vendég
 


Réka, sajnálom, hogy újra szurizni kell Mátét. Hogy milyen vércsoportod? :o :shock:
Pat, sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak a férjed fiával. Nálunk is van gond ilyen vonalon, annyi a külömség, hogy nagyobb a gyerek(és a gond). Mira egyébként nem szenved a fogacskákkal?
Gabuska, azért jó, hogy beugrottál, mert megmutattad nekünk Nórit :)
Csilla, sajnálom a kis lázas babócát és az anyukáját is a síró gyrekek miatt. Te még mindig vasalsz mindent?
Szly, gratula, még sok ilyen jó éjszakát kívánok!
Livi, nem baj, ha hibásan, nem baj, ha ritkán, az a fő, hogy jössz! Drukkolok, hogy Bende étkezése egyenesbe jöjjön.
Mi nem szoktunk kettesben eljárni a férjemmel, max vásárolni, ha sikerül :lol: De nem szokatlan, mert azelőtt is itt volt nekünk a két nagy. Inkább az hiányzik, hogy nem tudunk menni barangolni az országban, sátorozni, kirándulgatni.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat a gyógyuláshoz, hasznosak voltak :) az éjszakánk már jól telt, csak hajnalban kelt a legény.De még mindig nem lehet beletuszkolni 130 grammnál többet egy evésnél :shock:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hahó!

Ma is rohangáltam egész nap, csak benéztem megvagytok-e még. :D

Jobbulást minden betegnek!

Még mi is azok vagyunk. :evil:


Alszik Mamánál :)
Kép


Ez pedig épp most történik :)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?