Sziasztok!
Jöhetek még?
Annyira nincs időm, hogy csak egy topikba tudok írni.
Nagyon jólesik a hiányolás, bár meg sem érdemlem....
Jobbulást a betegeknek!!!
Gabuska: Nagyon sajnálom apukádat!!!
Bocsi, de szeretnélek kicsit zargatni. Csak felületesen tudtam visszaolvasni és láttam, hogy a te gyerekeid is refluxosak. Levinek most csináltak izotopos vizsgálatot és kiderült, hogy refluxos, bár még csak holnap beszélek a dokival személyesen és részletesen a dologról. Olvastam, hogy valamit kellett Nórinak is venned amit Lilinek is kellett anno. Mi volt az és mivel kezelik (ha kezelik) Nórit.
Nekünk még valószínű lesznek további vizsgálatok.
Levi már alig eszik, tápot péntek hajnal óta ne gfogad el, pedig legalább éjjel megivott 200-at, ami folyadékként és kajaként sem volt elhanyagolható. Most reggel, ha elfogadja tejpépet eszik, kora délután valamilyen főzit (ha elfogadja) és este tejpépet (ha elfogadja). Közben nagyon híg teával itatom, hogy ki ne száradjon.
ÉSSSSS mindemellett hízik. A doki is csak néz minden hétem amikor mérésre viszem. Ja és minden nap kakil, bár tök keményet, de kikűzdi. Bocsi, hogy sok voltam.
Olivér pár hete elkezdett dadogni nagyon durván, de azt mondták ez lehet normális a lényeg hogy 4 éves korára elmúljon.
Most akarom beiratni oviba, a héten megyek a központi oviba a papirjaival.
Inerke: nagyon édes Sára!!! Nagyon édi lehet amikor nevet.
Patricia: Méghogy háj....
Nagyon szépek vagytok a képeken!!! Sajnálom, hogy ilyen sokat kell a gyerkőcök mellett dolgoznod!!!
Neirda: minden elismerésem a gyerkprojekthez! Nem tudod mire válalkozól!
Sok sikert hozzá!!!
Berni: Tudsz esetleg valamilyen homeos szert étvágynövelésre, refluxra? Egy gyerekorvos ismerősöm mondta, hogy próbálkozhatnék homeos szerekkel. Ja és az izotopos vizsgálaton kiderült, hogy nagyon lassan ürül a gyomra Levinek.
Hoztam képeket is.