Syrynx!
Nem vettem lh teszteket, mert úgy gondoltam, majd megrendelem, ha megjött, a lány úgy írta pár nap alatt megérkezik. És milyen jó, hogy nem kellett!
A kórházba (ahol van a szimpi doki) nov. 20ára kaptam időpontot, oda akkor megyek. Viszont hétfőre visszarendeltek az sztkba. De nem megyek, mert úgysem ugyanahhoz a dokihoz tudnék visszamenni, akkor meg már mindegy, várok még egy hetet és akkor megyek, hátha lesz már szívhang, meg a rákszűrés eredményét is elkérem. Tényleg! Vizsgálat előtt levette a kenetet is, és most nagyon fájt!
Pedig sosem szoktam érezni a rákszűrést és ugyanez a doki szokta csinálni. Gondolom most minden sokkal érzékenyebb odabent. Szóval Syl! Ennyit arról, hogy veszélyes a kézi vizsgálat. Először jól kitágított (szerintem az fájt) alig találta a méhszájamat és ezért tartott tovább is. Majd uh-val megnézte mi a helyzet. A végére már jól voltam, főleg, hogy jó híreket kaptam, de a szűrés után remegtem. És mindez azért, mert én nem mentem még anno vissza a szűrés eredményéért (hanyagul, mert ha baj lenne, akkor úgyis felhívnának), ők meg nem találtak egy éven belüli szűréseredmény (pedig tuti voltam), ezért kellett mindenképp.
Szóval most el is kérem, legyen a kezemben, nehogy még 20án a másik doki is ezzel piszkáljon.
És utána már mindig a kórházba fogok járni, csak a kórházas topic szerint nagyon résen kell lenni az időpontokat illetően. 2 héttel korábban biztos kérni kell, mert rengetegen vannak.
Kinga!
Jajj, nagyon izgulok!!!! Jó lenne, ha jönnél a júliusi topicba, még mindig csak 3an vagyunk ott babásak!!!
Csucsu!
Szabina hogy fogja viselni az ovit? Szeret gyerekek közt lenni?
Egy ismerősöm kisfia nagyon apás volt, féltek is, hogy mi lesz, ha viszik oviba, mert tényleg se felnőttet, se gyereket nem fogadott el. Amikor voltam náluk, talán pár óra múlva gurigáztuk a kocsit, de még mindig nem szólt hozzám egy szót sem. Aztán következő alkalommal minden kezdődött előlről, hiába ismert már. Aztán az ovi első hetét végigbőgte (szeptembertől ment) majd én októberben találkoztam velük, és be nem állt a szája, magyarázott nekem!!!!, hogy mit nézzek meg a szobájában stb. Nagggyon jót tett neki az ovi!! Érdekes dolgok ezek...