Új privát üzeneted érkezett!

Tabati: Ez nagyon jó és nekem is tetszik. De félek én nem bírnám ki a szülésig.

Kép
csucsu05
 
 


Hááát...lehet, hogy mi sem bírjuk ki! :lol: Babakocsi, meg babaruhák tekintetében mindegy, mert úgyis szeretnénk még több babát is, úgyhogy legyen csak minden unisex, aztán ha megszületett, akkor lehet venni neki egy két lányosabb, vagy fiúsabb cuccot. De az is lehet, hogy kapunk majd a rokonoktól ismerősöktől ilyet is olyat is. Nevünk is van már 2 fiú meg 2 lány. (tudod, biztos ami biztos alapon, még bármi kiderülhet, bár szerintem tuti egyedül van a pici)

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: mi az a két fiú és két lány név?

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Na, az még egyelőre titok! :wink: Egyet biztos elárulok majd legkésőbb júliusban! :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Oké:)

Kép
csucsu05
 
 


Ez valamiféle hülye babona... :oops:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: nem baj az ha babonás vagy. Előbb utóbb úgyis megtudjuk. Addig meg legalább egy kicsit izgulunk:)

Kép
csucsu05
 
 


köszönöm a bókokat,büszke is vagyok nagyon a pocakomra!Mindig nagy pocakra vágytam,hát most úgy néz ki megkapom.még van másfél hónapom :lol:


tabati:úgy sem bírod majd ki hogy ne tudd meg milyen nemű lesz a babátok. :D


csucsu:remélem neked is hamarosan nézhetjük hogy kerekedik e vagy hegyesedik a pocakod :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee!

Lehet, hogy tényleg nem bírjuk ki... :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Lyndee
nagyon csini a pocid. most egy kicsit belehúztál... :lol: pár hete még szinte alig látszott a pocid. :wink: már csak szűk két hónap és itt a nagy nap. hanyadika is a dátum? pont karácsony környéke? jól számolok?????? (amúgy én a pociformában nem hiszek, mármint hogy abból meg lehet állapítani a baba nemét.)

Képzeljétek vettem lh teszt. 15 darabot. kicsit mérges vagyok magamra. nem néztem meg a lejáratát, és 2008.11 hóban lejár. :evil: :evil: mérges vagyok, hogy nem néztem meg. na jó, nem volt így se egy vagyon, csak 150 ft/darab. de akkor is. legalább szólhattak volna. :( na mindegy. terhességit is vettem. abból nem akartak 2-őt adni, minimum 10-et kellett venni, így megvettem. az legalább januárig jó. a Bosnyák téri boltban vettem. meg elmentem megnézetni a cukormérőmet, amit 2 hónapja kaptam. kiderült hogy jó a gép, csak én csináltam valamit rosszul. ott helyben meg is mérték, 7.0 lett kaja után 2 órával. hááááááááát határeset. de a nyári 9.0 -ánál azért jobb. találtam a spar-ba egy jó kekszet: só és cukor mentes. ligera a neve (spanyol) a ligera szó egy centiméterből van kirakva---- találóan. 1 db kekszben csak 3,36 gr szénhidrát van.

tényleg, Tabati, így most nem kellett lh-znod. :wink: :D nem is vettél végül????? dokihoz mikor mész? mikorra rendelt vissza? találtál már másik dokit, vagy visszamész ahhoz akinél most voltál?

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syrynx: Szerintem ezek a tesztek nem romalank el tehát az hogy 11hóban lejár attól még lehet használni. Kiváncsi vagyok meddig lesz a teszted pozítív. nekem most 2napig erős pozítív volt. Remélem ma már nem lesz az mert akkor megrepedt a tűsszőm :)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu
én is úgy gondolom, hogy ez nem tej, hogy pár nap alatt lejár a szavatossága és akkor kaput. meg látjuk hogy funkcionálnak. akkor nálatok hamarosan itt a nagy nap!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syrynx: Hát remélem csak:) Ma vagyok a 16. napon. Soká lesz még a 30. napom.

Kép
csucsu05
 
 


Tabati:Én is pont így tervezem,hogy majd csak a szülőágyon szeretném meglátni,hogy fiú lett vagy lány!Ez így olyan izgi lenne!
Persze csak ,ha kibírjuk!

Kép

Kép
syl100
 
 


aha, tényleg így van, olyan lassan telnek a napok............... :( viszont meg ha a gyerkőceink növekedését nézzük, akkor meg gyorsan. :cry: :D most nézem,hamarosan betölti a lányod a 3. évet. mikor megy oviba? megvan már a hely? egy másik topicban láttam,hogy volt kép a lányodról. sokat nőtt.

én is teszek Mátéról. Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx
 
 


syrynx:nagyon édes a kicsi fiad!Te is szénhidrát diétán vagy?Én is azon lennék több-kevesebb sikerrel.
Tényleg az utóbbi időben húzott bele a picikém.A párom minden nap mondja hogy nőtt a pocakom.Dec20 az időpont pontosan.
Szerintem sem romlik meg a teszt.a 15db egyébként sem sokáig tart ki,bár remélem nem is lesz rá szükséged :wink:

Csucsu:Itt is kérünk Szabináról képket! :oops:

KépKép
lyndee
 
 


Syrynx: biztos azért kaptál már eleve olyan teszteket, mert jövő hónapban már nem lesz szükséged rá! :wink: Máté nagyon édes!

Lyndee: nagyon szép a pocakod! Tök jó a dec. 20, legalább karácsonyra pont otthon lesztek.

Tabati: szerintem is jó ötlet, hogy nem akarjátok megtudni, de én nem bírnám ki. Először mi is azt terveztük, de aztán egy sima uhu-n is teljesen kivehető volt Máté nagy kukija. :D

Csucsu: akkor már nálatok is elvileg eldőlt ez a hónap ugye?

Lányok, nálam még mindig semmi, most már nagyon izgulok. Már soha nem lesz szombat, hogy tesztelhessek. Minden reggel rettegve ébredek, hogy nehogy valami legyen, aztán meg félve megyek pisilni is egész álló nap. :roll:

Kép
németh
 
 


Ma vagyok 15 dpo-n. És pont ma két hete volt az inszem.

Kép
németh
 
 


Kinga: Elvileg igen. Még most csinálok eg yLH-t hátha még pozítív.
És utána várok várok és várok.....


Lyndee: Sajna én nem tudok feltenni képet. nem is értem miért nem sikerül. Egy másik lány tette fel a topicba.

Kép
csucsu05
 
 


Syrynx: Igen Szabina dec20-án lesz 3éves. Akkro mehet is oviba. Igaz 21-től szünet lesz. Tehát20-án bemegyünk kicsit ismerkedni meg viszek tortát hátha akkor jó érzés lesz neki oda bemenni máskor is. Itt az oviban az a szokás, hoyg szülinapon visznek a gyerekek egy tortát és megünneplik őt. Na meg megyünk mikulás ünnepre 5-én és 18-án vagy mikor lesz fenyő ünnep. Arra már megyünk csak igy ismerkedés gyanánt. De csak 3-éves kora után ehet bent.
Szóval élesben majd jan2-án megy csak.
Addig meg csak akkor mikor kedve van 1-2órára játszani bemenni.

Kép
csucsu05
 
 


Kinga:ez nagyon jól hangzik!Ugye nem akarod megvárni a szombatot? :shock: Én tuti tesztelnék holnap reggel :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Syrynx!

Nem vettem lh teszteket, mert úgy gondoltam, majd megrendelem, ha megjött, a lány úgy írta pár nap alatt megérkezik. És milyen jó, hogy nem kellett! :D

A kórházba (ahol van a szimpi doki) nov. 20ára kaptam időpontot, oda akkor megyek. Viszont hétfőre visszarendeltek az sztkba. De nem megyek, mert úgysem ugyanahhoz a dokihoz tudnék visszamenni, akkor meg már mindegy, várok még egy hetet és akkor megyek, hátha lesz már szívhang, meg a rákszűrés eredményét is elkérem. Tényleg! Vizsgálat előtt levette a kenetet is, és most nagyon fájt! :( Pedig sosem szoktam érezni a rákszűrést és ugyanez a doki szokta csinálni. Gondolom most minden sokkal érzékenyebb odabent. Szóval Syl! Ennyit arról, hogy veszélyes a kézi vizsgálat. Először jól kitágított (szerintem az fájt) alig találta a méhszájamat és ezért tartott tovább is. Majd uh-val megnézte mi a helyzet. A végére már jól voltam, főleg, hogy jó híreket kaptam, de a szűrés után remegtem. És mindez azért, mert én nem mentem még anno vissza a szűrés eredményéért (hanyagul, mert ha baj lenne, akkor úgyis felhívnának), ők meg nem találtak egy éven belüli szűréseredmény (pedig tuti voltam), ezért kellett mindenképp.
Szóval most el is kérem, legyen a kezemben, nehogy még 20án a másik doki is ezzel piszkáljon. :lol: És utána már mindig a kórházba fogok járni, csak a kórházas topic szerint nagyon résen kell lenni az időpontokat illetően. 2 héttel korábban biztos kérni kell, mert rengetegen vannak.

Kinga!

Jajj, nagyon izgulok!!!! Jó lenne, ha jönnél a júliusi topicba, még mindig csak 3an vagyunk ott babásak!!!

Csucsu!

Szabina hogy fogja viselni az ovit? Szeret gyerekek közt lenni?
Egy ismerősöm kisfia nagyon apás volt, féltek is, hogy mi lesz, ha viszik oviba, mert tényleg se felnőttet, se gyereket nem fogadott el. Amikor voltam náluk, talán pár óra múlva gurigáztuk a kocsit, de még mindig nem szólt hozzám egy szót sem. Aztán következő alkalommal minden kezdődött előlről, hiába ismert már. Aztán az ovi első hetét végigbőgte (szeptembertől ment) majd én októberben találkoztam velük, és be nem állt a szája, magyarázott nekem!!!!, hogy mit nézzek meg a szobájában stb. Nagggyon jót tett neki az ovi!! Érdekes dolgok ezek... :D

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati:szerintem elég ha nov20-ra mész a kórházba.Tényleg nem olyan jó hogy most piszkálgatnak és ráadásul most csinált rákszűrést is.Azt is később szokták....
A lényeget megtudtad,hogy jó helyen van a baba,ennél többet most egyenlőre úgysem tudnának mondani.Nov 20-ra meg már szívhangotok is lesz.
Az én dokim pl. 12 hétig csak Uh-gal nézett,tudván az előzményeket hogy már elveszettem egy terhességet.

KépKép
lyndee
 
 


Hát nem is tudom...a rákszűrésért úgyis vissza kell mennem...de lehet, hogy megfogadom a tanácsod, azért is nem akartam már jövő héten, mert túlzásnak tartottam a hetenkénti vizsgálatot. A rákszűrést meg szerintem most kellett, mert nagyon mondta az asszisztensnőnek, hogy keresse, meg hogy tényleg nem találja e. Szóval feleslegesen nem akart csinálni, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy ha meg nincs, akkor muszáj most. Gondolom nem csinálta volna, ha ettől bármi baja lenne a babának. Mondtam neki már amikor beléptem, hogy pozitív lett a tesztem, és ő mondta is, hogy akkor tuti baba van, de lehet, hogy még nem fogjuk látni.

De még továbbra sem értem, hogy a hüvelyi uh, miért jobb, mint egy sima kézi vizsgálat, hiszen az még mélyebben felmegy, mint a keze... :shock:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga:Nem tesztelsz reggel? :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Az az igazság, hogy nem merek. Meg a dokit is direkt megkérdeztem, hogy előbb érdemes-e tesztelni, azt mondta szerinte várjam meg a 2,5 hetet az a biztos, mert lehet, hogy előtte nem mutatja ki. (Bár neki fogalma sincs, hogy mi itt mennyire képben vagyunk a tesztek érzékenységét illetően.) Egyébként már kacérkodtam a gondolattal, de úgy félek, hogy nehogy rosszat lássak! Szombaton meg legalább Apa itt lesz velem bármi legyen is!

Kép
németh
 
 


Tabati: ezt én sem értem. A hüvelyi uh szerintem drasztikusabb.


Szabina imádja a gyereket és a felnőtteket is. Ha bárki jön hozzánk csak ő van a középpontban. Mindent hoz és mutat meg dumál. Sőt idegen emberek ölébe simán beleül . Nagyon barátságos és imádja a gyerekeket. Ennek ellenére azért az oviban én nem leszek ott ettől féle, hogy sirni fog utánam. De ez van meg kell majd szoknia. És az ovonénik nagyon aranyosak:)

Kép
csucsu05
 
 


Ja és ma is pozítív az LH tesztem. Na ezt ki érti??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: hány napja pozitív már? Úgy emlékszem a babatervezők oldalán talán olvastam már valamit a hosszan pozitív lh-król, de már nem tudom mit.

Kép
németh
 
 


Kinga:De szerintem már ha a 15.dpon vagy akkor nem korai az a teszt! :wink: :lol:

Csucsu:Én ma vagyok a 15.cn-en,te eggyel előttem jársz!
Én is 2.napja csinálom az ovu teszteket,neked a huncutka féle van?De sajna nem vagyok vele tisztába,hogy most melyik is a controll csík? :roll: Az melyik oldalon van?
Fel tenném a teszteket ide,csak nem fogadja el a méretet.

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: Nekem is babanetes van .A teszt csik a nyil felöli oldalon van. A controll csik a zöld felöli oldalon.

Kinga: 2napja pozítív.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:De nekem nincs zöld oldal csak kék! :roll: :lol: Ígyis akkor úgy van,hogy a nyíl felöli a tesztcsík?Mert ha igen,akkor nekem is pozitív 2 napja.Bár én össz-vissz még csak két napja csinálom!

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: A nyil felöli igen a tesztcsik.

Kép
csucsu05
 
 


Kinga!

hajrá szombat, nekem is az volt tuti! Akkor már hajnali 4kor fenn voltam! :lol:

Hú lányok, azért örülök, hogy nem kellett lh-znom, mert elég bonyinak tűnik... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: szerencséd volt tényleg. De remélem a következő hónapban már nekem sem lesz rá szükségem. :)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu:az simán lehet hogy 2 napig pozitív,sőt tovább is.De ha 2 naponta együtt vagytok abból nem lehet baj :wink:


kinga:olyan sok idő van még szombatig :x

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: Mi minden nap együtt voltunk. De ha kétnaponta vagyunk együtt az biztos elég??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Mi is kétnaponta voltunk együtt! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: oké akkor utánozlak hátha nekem is szerencsém lesz:)

Kép
csucsu05
 
 


Olyan fura idő van! Egyszer esik, majd kisüt a nap, utána megint beborul! :evil: Most már muszáj kimozdulnom, bevásárolok estére, kéne valami vacsi a férjemnek. Hiába várom én a tartós napsütést! Tuti pont leszakad az ég amikor kilépek a kapun. :lol: :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Akkor nem csak nálunk van ilyen idő. Hol süt hol szakad és fekete az ég. Mi sem mertünk elindulni. Hálistennek van itthon kaja igy nem is mentünk. De azért ki kéne menni délután a lányommal sétálni mert levegőn kell lennie.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Lehet, hogy fura, de mi férjemmel beszélgettünk, hogy vajon miért lett ez a sikeres hónap. :oops: Összeszedtünk pár dolgot, lehet, hogy semmi közük hozzá, de ki tudja:

Először is ovukor más pózban csináltuk, mint eddig. :oops: :oops: :lol: Aztán ott van a Lyndee féle "egyél kevesebb cukrot" módszer, ugyan nem jelentősen, de odafigyeltem, hogy kevesebbet egyek, igyak cukrosat. PL. üditőt olyat vettem, ami édesítőszeres.
Rengeteg joghurtot ettem. Ezt meg Szilvi ajánlotta, hogy sok fehérjét egyek.
Aztán én, aki sosem iszom egy kortyot sem, kénytelen voltam egy pohár vörösbort meginni, mert férjemmel és a kollégáival ünnepeltünk, nem akartam elrontani az örömüket egy baracklével. :lol: Akkor már valszeg ott volt a baba, de lehet, hogy segítette a beágyazódást.
És persze pár hónapja szedem a vitamint, lehet, hogy mostanra rakott rendbe, de ez is csak találgatás.

No, most már tényleg megyek a boltba, bár beborult megint... :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Igen lehet ez is közre játszik. 6hete én sme eszek édességet csak módjával és űditőket sem csak vizet vagy teát de azt is édeskével. Nem eszem fehér lisztet csak teljes kiörlsűt. Szedek vitaminokat nem is keveset és fajtát. Nekem ezeket a doki ajánlotta mind. remélem nekem is bevállik.

Kép
csucsu05
 
 


Na mi is átvészeltük ezt a napot, jó lassan telt. Az időjárás miatt is, meg most nálam amúgy is. De legalább felavattuk Máté kalózos gumicsizmáját. Jó nagyot sétáltunk, most értünk haza. Bár lehet, hogy én jobban elfáradtam, mint ő.
Meg amúgy is olyan rossz, hogy már ilyen hamar sötét van, olyan mintha Apa később jönne haza, pedig nem. De holnap már péntek és aztán meg jön a szombat. :|
Pár napja minden nap hasmenésem van, de hogy mitől? Azért annyira nem izgulok. Vagy mégis?

Kép
németh
 
 


Kinga: JAjj megy a drukkom feléd!!!

Kép
csucsu05
 
 


Köszi! Ma csináltál már lh-t?

Kép
németh
 
 


Kinga: ma nem mert elfogyott. 7volt itthon. De én arra számitottam hamarabb lezs PÉ-m mert a gyógyszertől hamarabb lehet. De nem is agyalok rajta mert csak idegesitett. Tegnap még pozítív volt. (2napig)

Kép
csucsu05
 
 


Akkor ma tutkó nega már. Reméljük mindent jól csinálnak odabent. :D

Kép
németh
 
 


Kinga: Én is.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu:amikor én babás lettem mi minden nap együtt voltunk.csak azért írtam a 2 naponkéntit mert mindenki ezt javasolja :wink:
Egyébként arra figyelj ha babás leszel az édesítőszert mellőzd mert azt kismamiknak nem lehet.
nem baj hogy elfogyott az LH-d,még pár napig legyetek rajta az ügyön :lol:

Kinga:nekem a sógornőm amikor babás lett 3 hétig csak a hasa ment.ezzel nem akarok semmire sem célozgatni de holnap én csak csinálnék egy tesztet :wink:

KépKép
lyndee
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?