Sziasztok! Nem fogok mindenre/mindenkire reagálni. Bocsánat azoktól akik esetleg kimaradnak. (Ha itt-ott hiányzik néhány t betű az azért van, mert Luca laza mozdulatokkal kapkodja ki a laptopból a betűket, a t betűt nem sikerült helyre tenni.
)
Fanetta gratula az állampolgársághoz. Nem tudtam, hogy ilyen friss anyaországi vagy. Mióta vagy itt? Én már 83 óta magyar állampolgár vagyok. A nagypapámnak hasonlóan folyamatosan változott az állampolgársága, holott, ő sem költözött...
Jó ötlet a közös szülinap. Főleg, hogy hamar neki állunk szervezni. Én is szívesen mennék a kis családommal.
MZX! Gyönyörűek a gyerkőcök! Laurav nagyon tetszik! Nagyon édes. És szép a lakás is, az alapján ami lászott belőle.
A babaképek egyébként mind jók, hihetetlen hogy nőnek, nagyosodnak a gyerkőcök!
Doki: Bár én nem Vidánál voltam, de utólag nekem is őt ajánlották nagyon és tényleg jó tapasztalataim voltak vele. Nagyon kedves volt, anyai szívet melengetően megcsodálta, dícsérgette a gyerkőcöt. Amikor kellett lelket öntött belém, még puszit is kaptam tőle
, kedves is vicces is. Orvosilag nagyon nem tapasztaltam meg őt, de biztos jó.
Kacika! Úgy látom, hogy mindenhol befagyasztották a Botis infókat. VB-nél még azt a vihart kavaró blogbejegyzést is törölték. Nem tudsz vmi újat?
Eszterxx! Az a lényeg, hogy élvezed a munkát, így kevésbé rossz elszakadni pár órára Ubultól, bocs Andristól. Te is töltődsz kicsit mással is. Én még nagyon nem tudnék elszakadni, ha 1-2 órára édesanyámmal hagyom Lucát, már az olyan rossz. Viszont egész nap egyedül Lucázni az is fárasztó. Lesz benne jó ideig részem.
Jövő héten utazik el apa 3hétre külföldre. Aztán utána is hajnaltól estig munka lesz február közepéig.
Én most vettem a C&A-ban felezővel egy 74-es overált. A C&A eleve kicsit nagyobb méretezés. De nagyon gondolkozom, hogy lehe, hogy 80-asat kellene vennem. Nem tudom eldönteni...
Február végén, március elején szeretnénk esetleg síelni menni. Akkorra meg valószínű, hogy nem lesz már jó.
Mona! Gyógyulást!
Szilvánusz! Jó az új hajas kép rólatok! Szépek vagytok!
Nálunk a különszoba, különalvás majd 1 éves korra, tavaszra csúszik. Kíváncsi leszek, hogy akkor hogy fog menni.
Kölyök! Én mindenképp vennék bébiőrt. Sokkal nyugodtabban fogsz tudni úgy aludni, hogy nem kell fülelned. Legalábbis én így lennék vele. Ez az ördöglakatos kalendárium jó ötlet, kár, hogy itt nincs. Lehet, vennék Luca féltesójának.
Így szerintem a másik tök jó kalendárium marad a Niki féle Kinder, ha találunk olyat.
Pumperka jó volt a frizurás oldal én is egy csomót játszadoztam vele és le is mentettem több képet.
A te fiús frizurádról kapunk képet?
Juditkmét! Aranyos az okostojás Levi. Hogy tűri a szemüveget?
Luca alvása kicsit felborult többször ébred, korábban kel, pár napja az esti elalvás is nehezebb. És újabban azzal kísérletezge a kicsi édes, hogy mi van, ha nem is kapaszkodik és úgy áll, hiszen ő már olyan ügyes, nincs is szüksége rá. Így én állandó készenlétben vagyok, hogy nehogy rossz helyre essen és koponyatörés legyen belőle...
Tényleg Zsu! Vikó hogy van? Mi lett a döntés nálatok bébikomp (kutacsvédő) ügyében?
Na, most húzok aludni, sikerült már eleget fejnem holnapra. Kicsit hulla voltam/vagyok mostanában. Éjszakánként 4-5 órát tudtam aludni a fejés és Luca miatt.