Panny
Na de szülni oda megy majd nem?
Úgy értem a doki külsős v nem?
Ha oda jár be szüléseket levezetni akkor a vérvételes dolgokat is ott kell megoldania nem?
Ezt a problémát ami Csige-bigének van a magánban nem lehet megoldani!Hacsak nincs laborja
De az nincs ugye?
Ha pedig teljesen elzárkózik ettől akkor váltani kell!
Bocsi,tudom,h egy a dokitok (asszem),de ez a véleményem.
És még valami ami fontos!!!
Leírnám ezt,h értsétek miről beszélek:
Anno amikor mi úgy döntöttünk,h jöhet a 3. gyerek egy nagyon jó dokihoz jártam már egy ideje.(Ő is külsősként dolgozott egy másik kórházban).
Tehát,szinte azonnal terhes lettem,de mivel augusztusban szültem volna ő átadott egy másik dokinak,ami teljesen korrekt mert ezt mindíg tudtam,h ő augusztusra nem vállal soha szülést!
Másik doki,szintén rendes,mindenki szerint jó szakember,segítőkész,stb.
Már amikor elmentem hozzá baj volt mint később kiderült.
Egy keddi napon mentem hozzá magánba,(ő nem volt külsős,de oda hívott),UH-ra.Azt mondta túl kicsi az ő gépe,menjek be pénteken délelőtt a kórházba egy nagy UH-ra.
Aznap éjjel 11 hetesen elvetéltem!
Reggel megműtött,rendes volt,mindent átbeszéltünk (azt hittem)stb.
Azt mondta 3 hónap szünet után ismét próbálkozhatunk.De akkor azonnal hívjam,ha csak egy napot is késik.(közben mivel ő sebész is megmutattam neki az oldalamat,amit megműtött,nagyon rendes volt.Egy fadarab volt benne,de ez egy másik sztori)
Így lett!Első próbálkozásra terhes lettem.Mentem Uh-ra,azt mondta minden OK.Kaptam egy gyógyszert aminek nem emlékszem a nevére.
Következő héten kellett megint mennem.
Akkor azt mondta,nem lát semmit,nem vagyok terhes.Várjak 1 hetet és ha nem jön meg akkor jelentkezzek mert lehet,h akkor méhen kívüli terhes vagyok
De ne izguljak semmi gáz,nyilván lesz gyerekem hiszen van már kettő!
(ezért a mondatért ölni tudtam volna,hiszen ez többször elhangzott már)
Na hazafelé vettem egy tesztet.Megcsináltam otthon,pozitív volt!!!
Ezután pont beszéltem egy ismerősömmel aki azonnal ajánlotta az ő dokiját.Ez volt a prof.akihez még ma is járok!
Felhívtam,már tudta ki vagyok,elmondtam mi van és mi volt eddig.
Erre ő elmondta,h biztosan beszélt nekem az ismerősöm arról,h ez neki a szakterülete,ő ezzel foglalkozik (meddőség,peteérés) úgyhogy nyugodjak meg minden rendben lesz.Megbeszéltük,h találkozunk.
Igen ám,de másnap begörcsöltem.Azonnal fogadott de már segíteni nem tudott.
A tünetek alapján rögtön elmondta mi lehet a baj,mondta h az a gyógyszer amit kaptam semmit nem ér.
Elkezdődtek a vizsgálatok,mert ő egyből hormonszintet nézett,Nem azzal foglalkozott,h van már két gyerekem.
Azt is elmondta,h ez a módzser amit ő kidolgozott tök egyszerű,mégis kevés helyen alkalmazzák jól.
Tehát amit ezzel mondani akarok:
Nyilván az ember megbízik a dokijában,mert kedves,rendes,aranyos és mások szerint is jó szakember!
De nem biztos,h abban a témában amire nekünk szükségünk van otthon van!
És azt gondolom a dokik azt is másképpfogják fel,h mi a sok idő egy babára vágyó nőnek!
És azt is,h épphányszor vetélünk el![/i]