Új privát üzeneted érkezett!

Csige-bige!

Én is maszastoltamm,sőt véreztem is a poz teszt után..már azt hitte annyi és mégsem!!Ezért is kezdetm el az utrót a bizti kedvéért.

De majd meglátjuk a te eseted...tényleg türelem és nyugi,az már fél siker!! :wink: Tudom könnyű ezt mondani ....de lesz neked nagyon hamarosan babád az tuti!!!!

Wruska!

Perzs h látszik Olika alakítása :wink: ...csúcs!!!

Alziza!Eperke!

Hát remélem Olikám is kinövi!!

Alziza!

Az én srácaim meg hétfőn voltak az apámmal a medvefarmon(őszi szünet lévén minden nap valami program kell nekik) :wink: ..tudod hozzánk nagyon közel van(10km)szal évente 3-4x megyünk,már hazajárnak a srácok :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Ezt muszály vagyok feltenni:

Állunk!!!!
Kép
Kép
Egy jóképű kalóz (meg egy elfogult anyuka):

Kép

Alziza/ Panny!
Merre van ez a macifarm?

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Hát Panny, nekem semmit sem látott a doki az uh-n, a nyálkahártya is 8,8mm volt, ami szerintem kevés egy terhességhez. Szóval ebből menzi lesz szerintem, csak most már legyen. Természetesen azért nem adjuk fel, mert előbb vagy utóbb, de baba lesz belőle :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

Vera: gyönyörű a kiskrapek és nagyon ügyi. Az a lábújhegyes pipiskedés nagyon édes.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!
Már többször belefogtam, de a Manókám türelme közben mindig elfogyott. Hozzáteszem, most is felébredt.

Vera!
Gyönyörű és nagyon ügyes a kisfiad!

Próbálok visszaolvasni és a többi csöppséget is megnézni!

tücsökbogár
 
 


Na van egy 2 perces kis videóm a 12.heti uhról,bár ti már láttatok ilyet(vki nem is egyszer),de hátha vkit érdekel a kis Maszatkám els kisvideója :wink:
http://amilapunk.extra.hu/uh081021.wmv

annus11
 
 


Annus,
Megnéztem a videót. Hát Maszatka nagyon virgonc volt. Olyan mint ha örömében ugrálna.
Nagyon jól lehet rajta látni mindent.
Gratulálok!!!!

Kép
eperke25
 
 


Vera!

Veresegyházán van a Medvefarm.
Márk nagyon ügyes!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Annus
nagyon jó a videó,de még jobb,h már túl vagy a 13. héten!!! :lol:

Vera
Medvefarm ott ahol Panny mondja.De szerintem most már inkább tavasszal mert nem volt kint sok medve.Akkor már talán Márkot is jobban érdekli mint most.
Akkor akár együtt is mehetünk és legalább könnyen odataláltok. :lol:
Képek nagyon jók!Márk ügyes fiú! :lol:

Csige-bige
Nem szeretnék negatív lenni!Én mindíg a saját példámból indulok ki.
A másikban már sokszor leírtam,h lehet h néha negatívnak tűnök de én őszíntén szeretek ezekről a dolgokról beszélni,mert én pl nem szerettem,ha mindenki azt mondja,h persze minden rendben lesz,közben meg nyilván azt gondolták,h jaj szegény,hát hogy mondjuk neki azt amit igazából gondolunk?
Hát pont ezért lehet,h nem mindíg népszerű amit írok. :oops:

Uh-val azt biztosan látja,h van e peteérésed,de a progiszintedet nem.
Nekem volt peteérésem,terhes is lettem,de a progiszint alacsony volt a terhesség megtartásához.Tehát a nyálkahártya nem vastagodott meg,nem tudott beágyazódni.Ezen kellett segíteni.(A prof szerint csak jól trágyázott talajba lehet magot vetni! :lol: )

Én azt mondom ragaszkodj a vérvételhez!
Mi lenne,ha elmesélnéd neki,h járt már ismerősöd ebben a cipőben és pont a klinikán és tudod,h itt csinálnak ilyesmit.Mi lenne ha ő is megcsináltatná?
Veszíteni nem veszíthetsz és a dokidnak sem kerül semmibe,mert a vért nem ő veszi,nem ő viszi a laborba stb.

Peteérés után kezd a progiszint emelkedni,így nekem mindíg rá egy hétre 3× 2 naponta mentem vérvételre.Mire következőnek megjött megvolt az eredmény és kaptam rá a gyógyszert.
Aztán a következő hónapban uyganígy!

Bocsi!Nem okoskodni akarok,csak ezek a tünetek az én tüneteim :oops:
Vendég
 


Alzizának igaza van!!

Csak Csige -bige nem a kórházba jár a dokihoz(onnan tudom h egy a dokink és a magánba hívja a pácienseket Budára)..szal ilyenkor mi a teendő??Mert ilyenkor ugye fizetni kell/kéne mindenért??Mondja meg a dokinak h cuccoljanak át a kórházba ,ezentúl ott fagodja őt és kezdjék a vérvételeket??
Adj tanácsot Alziza Csige bigének :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ugye nekem is SOTE II.n van a doki,de én is magánba járok hozzá.Ennek ellenére megnézte a hormonokat.Előre adott beutalót a vérvételekre,mondta h mikor s hogy hova.Majd köv hónapban visszamentem,meglett az eredmény,minden oké volt.Nekem a gyógyszert mondjuk rögtön a legelején felírta,mert hosszú volt a ciklusom és ugye ott volt már a vetélés is....Lényegében összesen 3szor voltam nála és terhes lettem,na ez azért nem a doki műve :oops: leginkább a miénk :lol:

annus11
 
 


Panny

Na de szülni oda megy majd nem?
Úgy értem a doki külsős v nem?

Ha oda jár be szüléseket levezetni akkor a vérvételes dolgokat is ott kell megoldania nem?
Ezt a problémát ami Csige-bigének van a magánban nem lehet megoldani!Hacsak nincs laborja :wink: De az nincs ugye? :lol:
Ha pedig teljesen elzárkózik ettől akkor váltani kell!
Bocsi,tudom,h egy a dokitok (asszem),de ez a véleményem.

És még valami ami fontos!!!
Leírnám ezt,h értsétek miről beszélek:
Anno amikor mi úgy döntöttünk,h jöhet a 3. gyerek egy nagyon jó dokihoz jártam már egy ideje.(Ő is külsősként dolgozott egy másik kórházban).
Tehát,szinte azonnal terhes lettem,de mivel augusztusban szültem volna ő átadott egy másik dokinak,ami teljesen korrekt mert ezt mindíg tudtam,h ő augusztusra nem vállal soha szülést!
Másik doki,szintén rendes,mindenki szerint jó szakember,segítőkész,stb.
Már amikor elmentem hozzá baj volt mint később kiderült.
Egy keddi napon mentem hozzá magánba,(ő nem volt külsős,de oda hívott),UH-ra.Azt mondta túl kicsi az ő gépe,menjek be pénteken délelőtt a kórházba egy nagy UH-ra.
Aznap éjjel 11 hetesen elvetéltem!
Reggel megműtött,rendes volt,mindent átbeszéltünk (azt hittem)stb.
Azt mondta 3 hónap szünet után ismét próbálkozhatunk.De akkor azonnal hívjam,ha csak egy napot is késik.(közben mivel ő sebész is megmutattam neki az oldalamat,amit megműtött,nagyon rendes volt.Egy fadarab volt benne,de ez egy másik sztori)
Így lett!Első próbálkozásra terhes lettem.Mentem Uh-ra,azt mondta minden OK.Kaptam egy gyógyszert aminek nem emlékszem a nevére.
Következő héten kellett megint mennem.
Akkor azt mondta,nem lát semmit,nem vagyok terhes.Várjak 1 hetet és ha nem jön meg akkor jelentkezzek mert lehet,h akkor méhen kívüli terhes vagyok :shock:

De ne izguljak semmi gáz,nyilván lesz gyerekem hiszen van már kettő! :evil: (ezért a mondatért ölni tudtam volna,hiszen ez többször elhangzott már)


Na hazafelé vettem egy tesztet.Megcsináltam otthon,pozitív volt!!!
Ezután pont beszéltem egy ismerősömmel aki azonnal ajánlotta az ő dokiját.Ez volt a prof.akihez még ma is járok!
Felhívtam,már tudta ki vagyok,elmondtam mi van és mi volt eddig.
Erre ő elmondta,h biztosan beszélt nekem az ismerősöm arról,h ez neki a szakterülete,ő ezzel foglalkozik (meddőség,peteérés) úgyhogy nyugodjak meg minden rendben lesz.Megbeszéltük,h találkozunk.
Igen ám,de másnap begörcsöltem.Azonnal fogadott de már segíteni nem tudott. :(

A tünetek alapján rögtön elmondta mi lehet a baj,mondta h az a gyógyszer amit kaptam semmit nem ér.
Elkezdődtek a vizsgálatok,mert ő egyből hormonszintet nézett,Nem azzal foglalkozott,h van már két gyerekem.
Azt is elmondta,h ez a módzser amit ő kidolgozott tök egyszerű,mégis kevés helyen alkalmazzák jól.

Tehát amit ezzel mondani akarok:
Nyilván az ember megbízik a dokijában,mert kedves,rendes,aranyos és mások szerint is jó szakember!
De nem biztos,h abban a témában amire nekünk szükségünk van otthon van!
És azt gondolom a dokik azt is másképpfogják fel,h mi a sok idő egy babára vágyó nőnek!
És azt is,h épphányszor vetélünk el![/i]
Vendég
 


Na közben Annus is írt!

nyilván ezt azért nem pont a ti dokitokra írtam Panny,de állt.ez van.
Vendég
 


Alziza!

Amúgy teljesen ezen a véleményen vagyok.Nagyon sok olyat ismerek akik évek óta próbálkoznak,a dokijuk csinál is vmit meg nem is.Az h mi a baj nem tudni,vagy ha tudni nem jó kezelést kapnak stb.
És a dokijukat szeretik,meg milyen rendes stb,csak éppen évek óta nem tudott segíteni!A legfontosabb h szakmailag jó legyen,és egy bonyolultabb problémával is megbírkózzon,ne csak azt szajkózza h majd összejön...meg na majd a következő(kb 1000szer halllottam én is)

Amúgy a nyomdokaidba léptem! :lol: Már van pár ismerősöm aki szintén az én dokimhoz jár.Mivel mondták h hamarosan babát szeretnének,elkezdtünk beszélgetni és kiderült h ja csak minden 2.hónapban van menszije,ja h ő 1 hétig pecséte a menszi elött stb.Így rögtön mondtam nekik h mielött elkezdenek próbálkozni tesék elmenni a dokihoz!!!És csak egy rendes ciklusból szabad teherbe esni!Nagyon remélem h ezzel megkíméltem őket attól h elveszítsék a babájukat!!

Amúgy volt olyan akinek a párja ellenezte h dokihoz menjen,hiszen minek az.Még nem is próbálták meg,lehet h összejönne(pasik :twisted: )De a csaj hallgatott rám és kiderült h "alszik" a petefészke...így aztán próbálkozhattak volna :wink:

Na jó sok lettem :oops:

annus11
 
 


Alziza!

Tökéletesen és teljesen egyet értek!!

A mi dokink annak nagyon jó mint pl.nekem h soha nem volt hormon gondom és simán komplikációmentesen szültem...a terhesség alatti fertőzéseim körül nagyon körültekintő és alapos volt és szakmai körökben is elismert,nemzetközi lapokban publikál...szal nem véletlen van ő is a SOTE II-n...DE valóban elképzelhető h pl.hormon gondnál nem profi mint a te Proffod.
Számomra el elfogadható h nem minden területen profi egy doki...

Ezért Csige-bigének- ha nagyon ragaszkodik a dokinkhoz-(aki amúgy tünemény :wink: )erősködnie kell h igenis csinálja a vérvételeket a kórházban,vagy dokit kell váltani..ugye??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

Végül is ebben is igazad van részben,h nem feltétlenül kell mindenhez értenie!De akkor mondja azt h ő ezt a problémát nem tudja kezelni!Esetleg ajánl vkit maga helyett stb.Nem pedig a szőnyeg alá söpri a problémákat! :wink:

annus11
 
 


Panny

Számomra is elfogadható,ha nem profi mindenben egy doki.Csak akkor mondja meg,h bocsi de én ehhez nem nagyon értek,menjen ide v ide!Az korrekt!


Annus
Örülök,h a "nyomdokaimba" léptél! :lol: :wink:
Vendég
 


Hú lányok hogy feléledt a topic a hatásomra :oops:
Tegnap megbeszéltem a dolgokat a férjemmel. Úgy döntöttünk, hogy a 10. napi uh-ra visszamegyek a dokimhoz és megnézzük hogy van e pém. Ha igen, akkor kísérje végig a ciklusomat uh-val. Be is jelentkeztem 11.10-re.
Ha nincs pém, akkor azonnal irány Annus dokija, mivel ő otthon van ebben a témában. Bár most elbizonytalanítottatok, mert hiába lesz pém, nem biztos, hogy a hormonszintem is rendben van. Azt hiszem ismét erőszakos leszek és kicsikarok egy hormonvizsgálatot.
Hormonvizsgálatot valóban nem a rendelőben végez, hanem a MÁV-ba kell menni. Hogy miért oda, hát azt nem tudom, de mindegy.
Egyébként amikor a vetélés előtt voltam a dokinál, akkor megnézett szépen mindent uh-val és nem mondta, hogy vékonyabb lenne a nyálkahártya. Most voltam nála a héten és 8,8 cm-es nyálkahártyát mért, ami azt mondta, hogy egy menzi előtti állapot, hát meg is jött tegnap rendesen.
Hát szóval most így döntöttem, hát nem tudom hogy helyesen e.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát az az igazság lányok, hogy most már nagyon elbizonytalanodtam. Annus lehet hogy egyből a te dokidhoz kellene mennem???! :roll: Lassan már egy éve hogy a hormonvizsgálatot csinálták nálam és akkor nem csak a progiszintem volt alacsony. A női hormon túl alacsony volt, a férfi hormon túl magam és a progi nagyon alacsony. Ez a gyógyszer abbahagyása után volt, hát nem tudom, hogy mennyit változott a helyzet azóta.
Már bejelentkeztem a dokimhoz de lehet hogy ma még emésztem a dolgot.

KépKép
csige-bige
 
 


Ja, ami még eszembe jutott az az, hogy a sotés dokik a klinikákra küldenek vérvételre? Gondolom korán reggel kell menni. Nekem ez azért fontos, mert kint dolgozom a kukutyinban, viszont minden reggel ott jövök el a klinikáknál a metróval. Szóval könnyen kivitelezhető lenne.
Jaj nem tudom, segítsetek :!: :?: :idea:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Igen,a Klinikákhoz kell menni!
8tól van a vérvétel,de már fél 8kor is vesznek le vért,főleg aki terhelésesre megy.Én kb negyed 8ra szoktam odamenni,akkor még nincsenek sokan és hamar sorrakerülök!
Csige írtam a másik topicba meg privibe is ezzel kapcsolatosan :wink:

annus11
 
 


Hú Annus nekem ez tök ideális lenne. Én kb. 3/4 7 körül vagyok ott a metróval. Utána pedig tudnék menni melózni. Költözés előtt a máv volt tuti helyen nekünk, most viszont a sote esik útba.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Csige-bige

Annus dokija az a doki akit én ajánlottam neki (de ezt biztos tudod :) ),ő ugyanazt csinálja mint a prof.(csak olcsóbban :oops: ).

Ne menj a MÁV-ba hormonra!!!!!!!!
Ez a fajta itt a SOTE II-n a tuti.Van ismerősöm aki a SOTE I.-ről jött át ide hormonvizsgálatra aztán itt is ragadt,csak ő más dokinál.

Én azt mondom,hiába követi le UH-val,attól nem tudni,h milyen a progiszinted pl.(vagy bármi más)

És ha egy évvel ezelőtt csináltak nálad hormonvizsgálatot akkor miért nem kezelték? :shock:
Nem valószínű.h magától helyre állt!

Én azt mondom Annus doki,SOTE II. !!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan!
Nincs mire várnod!
És most pont ideális is lenne,mert megjött és mehetne minden vizsgálat.
Vendég
 


Alziza: januárban lesz egy éve, hogy csinálták a hormonvizsgálatot. Utána kaptam is clostit, amit két hónapig szedtem. Akkor szép tüszőim lettek tőle, de újabb hormonvizsgálatot nem csináltak. Utána egyből terhes is lettem, de nem maradt meg a baba. Most sem csináltak hormonvizsgáltatot, szóval nem tudom, hogy hogy állnak a hormonok. Viszont ebben a hónapban pozitív volt az első tesztem, de utána a többi negatív, lehet hogy már az elején elment a baba és meg is jött a menzim. Megjelentek a pattanások is, szépen az állcsontomon ahogy írtad.
Próbáltam ma hívni a proft, hogy bejelentkezzek, de nem tudtam elérni telefonon, de délután még megpróbálom.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige

Ha Annus dokiját hívod,ő nem a prof.
De nagyon jó ő is!Nála szülhetsz is.

Itt is a clostyt fogod kapni.
Én is azt szedtem.De úgy,h minden hónapban jártam vérvételre mellette.És valószínűleg nem 2 hónap alatt jön a megoldás.
Bár az én esetem nem volt egyszerű,nekem nem is volt elég a closty én mást is kaptam mellé.

De nekem pl szigorúan megtiltotta a prof.,h próbálkozzunk addig amíg ő nem mondja,h minden OK.
Pár hónapig jó eredményeket kell produkálni ahhoz,h tartós legyen.

Amikor elkezdtem szedni,jó eredményeim lettek,aztán a következő nem és ez így ment egy ideig,úgyhogy emelt adagban kaptam +medrolt is szednem kellett mellé.
Vendég
 


Nálatok is rossz a babanet óra?
Vendég
 


Alziza: nekem a hormonvizsgálat szerint a férfi hormon túl sok, a női hormon túl kevés és a progi alacsony. Hát nem tudom ez így együtt mennyire gáz. Ha kell várunk, csak tudjam, hogy jó úton haladunk.

KépKép
csige-bige
 
 


Sok lúd disznót győz :lol: bejelentkeztem a dokihoz, szerdán megyek 3/4 6-ra. Tudom, hogy drukkoltok nekem és a javamat akarjátok, így döntöttem. Emellett sajnálom a jelenlegi dokimat, mert amikor szükség volt, akkor teljes erővel mellettem állt, de úgy érzem, hogy ennek a dolognak a végére kell járnom. Lehet hogy semmi gond, bár ezt kétlem, de ha esetleg így lenne, akkor nagyon boldog lennék. Szóval most várok és bízom benne, hogy elmúlik szerdára a menzim, mert ha nem akkor ciki lesz úgy menni.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige

Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor most a Gimeshez?

Örülök,h így döntöttél!!
Hidd el meg lesz a megoldás!

[quote]H írta:a kell várunk, csak tudjam, hogy jó úton haladunk.


És jó,h így állsz hozzá!!!
Ügyes vagy! :lol: :lol: :lol:

Ja!
ha nem múlik el akkor sincs semmi!Nem is biztos,h megvizsgál úgy.
A lényeg,h kapj beutalót vérvételre amire úgyis utána kell csak menned.És ezt mindenképp mond el,h mi volt az előső hormonvizsgálatod eredménye.
Vendég
 


Hát sokban hozzájárultál, nem volt egyszerű a döntés :roll: Sajnos más választásom nem igazán volt. Emellett én csakis jót mondhatok az orvosról akihez eddig jártam és lehet hogy még találkozom vele mint a betege, de most már érzem, hogy csakis akkor nyugszom meg, ha kivizsgálnak és azt mondják, hogy minden rendben van, valóban csak türelmesnek kell lenni. Ha így van akkor teljesen megnyugszik a lelkem tudom. Ha pedig gond van a hormonokkal, akkor hozzák rendbe, mert babát akarok és nem szeretnék még egyszer elvetélni. Legalább is nem a hormonok miatt.

KépKép
csige-bige
 
 


Ja, természetesen viszem minden eddigi leletemet hozzá, hogy lássa a kortörténetemet. Mindent szépen megőriztem, mert nem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség.

KépKép
csige-bige
 
 


Így van!

És mint már írtam tudom,h nehezen vált dokit az ember!
De a cél érdekében mindent. :lol:

Nagyon drukkolok neked!!! :lol:
Várom nagyon mit mond.

na húzok,mert zalán még mindíg alszik! :shock:
Fel kell piszkálnom,mert Alexet viszem fodrászhoz végre!
Eddig növesztette a haját de úgy néz ki mint egy selyemmajom,így végre sikerült rábeszélnem egy hajnyírásra! :lol:
Vendég
 


Az az igazság, úgy érzem, most hogy eljött az első hónap hogy próbálkoztunk teljesen bepánikoltam, hogy imét elvetélhetek mint a nyáron. Ezért szeretném, ha normális hormonokkal, egészségesen indulhatnánk neki egy terhességnek, hogy olyen boldog kismama legyek mint mások és ne arra kelljen gondolnom, hogy biztos, hogy minden rendben van velem?!
Jó fodrászkodást Alziza én kedden megyek majd. Úuu, tényleg már majd elfelejtettem.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Hurrá!Mondtam én h sikerül elérni!Sajna pont elkerüljük egymást!!Én egy kicsit korábban megyek :wink: Lassan a nődokinál fogok találkákat szervezni,mert annyi ismerős jár már oda :lol:

annus11
 
 


Csige-bige!

sztem is jól döntöttél :wink: ...de én a helyedben a vizsgálatok,eredmények,sikeres kezelések után pocakosan visszamennék a dokinkhoz mert szülés vele nagy élmény és azért az se mindegy,sőt!!!!Én ezt többszörös taspaztalatból írom.
És drukk neked továbbra is! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hali! Ide is csak bekukk és némi utánolvasásba kezdtem! Megnéztem a gyönyörű baba fotókat, és nem utolsó sorban Wruska poci fotóját , no és már Annus is kismamásodik.

Én is küldök egyet, hogy már senki ne mondhassa nem vagyok "bébis" :))))

Kép 25+5

Egy kissé sötét a kép...bocsi
merszi
 
 


Jó sokat írtatok, de azért sikerült átrágni magam rajta :wink:

Alziza: igen, Ektorp kanapénk van és nagyon szeretjük. Kár, hogy a huzatok nem olyan változatosak, mint szeretném. (Nem tudod, Zsibima hogy van? Üzenem neki, hogy nagyon hiányzik és várjuk vissza, ha lesz hozzánk kedve)

Merszi: nagyon édes a pocakod. Látod, én meg már így rendesen kigömbölyödve :lol: A nagyfiad szobáját festitek? Mintha valamikor mondtad volna, hogy sorra kerül. Még meddig dolgozol?

Annus: neked pocakfotó van már? Dokumentáld rendesen, mert olyan vicces visszanézni :lol: Dokihoz mikor is mész? Teszel majd fel új táblát? Mert már nem tudom, hogy ki hogy áll és kiváncsi vagyok. Meg az újakat is fel lehetne tenni, ha akarják.

Csige-bige: szerintem is jól döntöttél. A csajok tudják, hogy miről beszélnek. Én meg nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen.

Rólunk pár szó: hát azért már nehezebb. Gyakran fáj a derekam és az alsó felem (bocs a kifejezésért, de mint akit megrúgtak odalent :shock: ), de azért megvagyunk. Egyre fájdalmasabbak Olika mozdulatai is, este pedig úgy vonszolom ki magam a mosdóba. Mindezt négyszer is akár. De szerencsére a bokám csak kicsit vizesedik, az is csak akkor, ha nagyon sokat vagyok talpon, de a világon más gondom nincs. És még élvezem a helyzetet, de azért kiváncsi leszek, hogy a doki mit mond majd 10-én, hogy állunk, mert én úgy érzem, ez a bébi nem marad bent Mikulásig.
Azért jó lenne, ha igazam is lenne. Már nagyon vágyom rá, hogy idekint legyen :wink: Egyre izgatottabb vagyok.

Jövő hétvégén készen lesz a babaszoba, megérkezik a kiságy és a pelenkázó, majd teszek fel képeket. A jövő hét amúgy is sűrű lesz, mert most megyünk szülőszoba látogatásra is, meg szülőpozíciós jógára, meg lesz még előadás is a kórházban, meg védőnőhöz is megyek, szóval gyorsan elrohan majd az idő. Aztán hétfőn megkuksizhatom a kisfiamat az uh-on :lol: Ez mindig olyan, mint valami jutalom, hogy egy újabb etapot kibírtam több kevesebb türelemmel :lol:

Kép
wruska
 
 


Panny: Az egyik csoporttársam is a dokinál szülte mind a két fiát és azt mondta, hogy nagyon jó volt és aki háborítatlan szülést szeretne, annak bárta ajánlja. Türelmes volt, nyugodt, minden a maga útján halad szép lassan.
Most úgy vagyok vele, hogy egyenlőre legyek pocakos és akkor majd lesz időm ezen is gondolkozni.
Merszi: nagyon szép a pocid.
Wruska: kitartás, már a finishben vagy :wink:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige

Az szerintem sem gáz,ha visszamész hozzá szülni,vagy miután terhes leszel egy ideig két dokihoz jársz!(biztos ami biztos alapon!)
Nem kell tudnia egyiknek a másikról :)


Wruska

Zsibima megvan!Egyenlőre jól érzi magát. :lol:
Kicsit változott az életük és ez most jót tesz nekik! :lol: :lol:

Merszi

Persze gyere ide is!
Hát nem híztál sokat ha jól látom :lol:
Csinos kis pocak :lol:
Vendég
 


Alziza!

Nagyon titokzatos az a sok röhögő jel a Zsibimáról írtak után...nagyon kivi vok h mire céloztál...akár priviben
Én is puszolim amúgy nagyon és hiányzik!!!

Merszi!

Aztaaaaa...hát neked nem lesz gondod a szülés utáni súlyvisszanyeréssel...szerencsés alkat vagy nagyon!!Édi pocak!! :wink:

Wruska!

Átérzem...az utcsó hetek már csak ilyenek...pihend ki magad jó előre :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny

jaj semmi olyan amire gondolsz (sajnos)
Csak most jól érzi magát és én ennek örülök!
Vendég
 


Elszállt amit előbb írtam... :twisted:

Szóval köszönöm a pocimról írtakat! És hát igen a kg-k már gyarapszanak rajtam, de nem nagyon látszik inkább csak a mérleg mutatja. Inkább a melleim nőnek, de azért nem akarok Pamela Anderson lenni!!! :wink: Néha meg is feletkezem róla, hogy más állapotban vagyok!

Wruska! Közel a finis, ez az 1 hónap észre sem veszed és elszáll! Nekem a január lesz ilyen.
Jól emlékszel a fiam szobáját renováltuk, íme egy kép bár ez nem adja vissza a valóságot (zöld szoba, forma 1-es bordűrrel és a Némo mese szereplőit kérte a fiam, hogy alkossam a falra).
íme:
Kép

Hogy meddig dolgozom? Dec 31-ig, mert nagyon jól bírom! Azt mondták az év végére kivágják nekem az asztalt, hogy elférjen a hasam... :lol:

Zsibi engem is érdekel, látom volt egy sejtelmes mondat róla. Hiszem mire újra köztünk lesz bizony baba lesz a dologban.
merszi
 
 


Na itt!
Gyorsan teszek táblit,sajna a tábla másik vele behalt...senki nincs már a régiek közül...vagyis a többség átjött ide,aki meg nem az nem is nagyon fórumozik....

Kép

annus11
 
 


De jó ezt a táblát nézni. :lol:

Semmi sejtelmeset nem akartam írni Zsibiről. :oops:
Nem baba van a dologban!
De kértem,h írja meg mi az amit leírhatok nektek.
Ha megtudom leírom. :lol:
Vendég
 


Merszi!

Tuti ez a gyerekszoba! Te festetted a falra a figurákat? :shock: Nagyon ügyes vagy. Látom nem elég a melóhely, még otthon sem unatkozol. :wink:

Annus!
Nagyon tuti a tábla, jó ránézni! Köszönjük!

tücsökbogár
 
 


Alziza!
Zsibire én is nagyon kíváncsi lennék! Bár már annak is nagyon örülök, hogy jól érzi magát! Ha beszélsz vele, mond meg neki, hogy hiányzik és puszilom!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok

Tehát akkor Zsibimáról:

Azt hiszem kicsit elkiabáltam,h jól van.
Ill ő azt mondja jól van,de mégsem.(a múltkor még azt írta minden OK,ez kb 1 hete)

A lényeg:a párja külföldön kapott munkát.Ennek Zsibima "örült",mondván,h ez jót tesz majd a kapcsolatuknak,és bízott benne,h így a párja is rájön,h fontos,h elmenjenek dokihoz együtt!

De nem mentek. :(

Így Zsibima úgy döntött,h akkor befejezte,és nem akar babát.

nagyon sajnálom!!! :cry:

Mindenkit puszil,de nincs ereje jönni!

És akkor lányok!

Ez a topic azért lett a másik mellett,h a babások ide jönnek át!
Itt írunk a pocaklakókról és a már megszületett babákról.
A terhességgel kapcsolatos dolgokról!
Ezért kérlek titeket,h aki már pocakos jöjjön át ide!
A másik maradjon az ami eredetileg!

Pontosan azért,h ha még valaki úgy van ezzel mint Zsibima,akkor ott a másikban csak arról olvashat ami épp őt is érinti!

Persze azok akik még nem pocakosak akkor jönnek ide írni és olvasni amikor akarnak,de legalább ők maguk döntik el,h szeretnének e ilyesmit olvasni v nem.

Értitek mit szeretnék?
csak,h mindenkinek jó legyen! :lol:
Vendég
 


Alziza!

Teljesen igazad van.
Sajnálom, hogy így áll a helyzet Zsibiéknél, de ki tudja, talán még változik a helyzet.....
Ha mégsem, akkor kívánom neki, hogy így is találja meg a boldogságot!

Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Van köztetek olyan, akinél székrekedéses a baba, már negyedik napja nincs széklete a Csabinak és most már sokat görcsöl a pocija. Normál esetben sem volt minden nap kaki, csak minden második, vagy legrosszabb esetben harmadik napon, de már ezen is túl vagyunk. Sokat tornáztatom, de úgy tűnik ez nem elég. Tudtok valamit javasolni erre?

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Megint beugrok pár szóra, illetve hozom a beígért képeket (a pocakos képekkel sem értem anno ide).

Az igazság az, hogy Dani eléggé hadi lábon áll az alvással mióta a sárgaság lehúzódott róla. Annak persze nagyon örülök, hogy már nem annyira sárga (csak néha egy picit), csak épp nem alszik eleget, és ez eléggé fárasztó még neki, elég nyűgös tőle. Meg én sem tudok mellette semmit csinálni, nemhogy netezni....

Hascsikarás is gyötri szegényemet, hiába az infacol. Szóval a mi kis mintababánk mégsem olyan mintababa. Mindegy, majd csak átvészeljük ezt az időszakot. Szerencsére apa ha itthon van, sokat foglalkozik vele, még ha sírós akkor is.

Egyébként már szép nagy baba. hihetetlen, de már 7 hetes.
Már szépen gagyorászik az ő kis babanyelvén. Imádom.
Éjjel még egész jó, többnyira 1x kel 1-2 óra körül, aztán meg hajnalban. most volt egy pár nap, hogy állandóan szopizni akart, lehet hogy kevesebb volt a tejci, de a gyakoribb szopizásnak köszönhetően, úgy tűnik már rendben van a tej-mennyiség.

mellékelek pár képet. :D

Rönééé



Kép
röné
 
 


Alziza!

Köszi a híreket Zsibimáról!Bár vmi jó hírnek jobban örültem volna...Persze ha úgy gondolja akármikor szívesen látjuk!!

Amúgy én is így vagyok ezzel,hogy a másik topicba nem szívesen írkálok,inkább akkor szoktam ha vmit kérdeznek és tudok rá válaszolni.

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?