Jo reggelt Mindenkinek!
Mucska!
Klasszak a képek! Es a pocakod is! Egy kicsit nagyobbnak tünik, mint az enyém, de tényleg a felvételtöl függ.
Meglasd, hamarosan tul lesztek az atépitésen és lesz egy szuper konyhad! Majd kérünk rola fényképet!
A kutyadnak nagyon jo dolga van!
Pano!
Nekünk is van hovirag a kertben. En annyira örülök, mikor meglatom öket, teljesen feldobodok tölük. Mar nincs messze a tavasz!
Az itteni eü-rendszer tényleg sokkal jobban müködik, attol függetlenül, hogy én most pont igy jartam. En a legjobban azt élvezem, hogy nem kell boritékolni és sokat varakozni. Viszont elég draga.
Zsuzsi!
Szerintem is szépek a nevek. Dömperke valoszinü Andras lesz. Az én apukamat igy hivjak, ugyhogy ö nagyon örülne neki. De nem (csak) ezért valasztottam ezt a nevet, hanem mert tetszik és itt is hasznalhato, mint Andreas.
Szöszi!
Te is beleestél a betegségbe? Gyogyulast mindkettötöknek!
Zsuzsa!
A taliidöpont OK, aztan majd meglatjuk, hogy megyünk-e. Lehet, hogy akkor én mar nem is repülhetek? Erröl mit tudtok? Kb 28 hetes leszek.
C.Vali!
Az én Kispapim is Tomi
Nalunk is parketta van a leendö gyerekszobaban és mi is tervezünk tapétazast vagy festést. Lassan bele kéne fogni, csak még nem döntöttünk, milyen is legyen.
Bori!
Jajj de jo, hogy kislany lesz
Egy fiu - egy lany, szuper, szerintem. Nekem is egy batyam van és én mindig elégedett voltam ezzel a felallassal. Szoval gratula!
Bellana!
Na ne csinald, hogy kevesebbnek érzed magad! Ez egy nagy hülyeség!!!
Különben még nem veszett el semmi, annyi lehetöség van az életben, amivel foglalkozhatsz, amit tanulhatsz!
(mellesleg mikor idejöttem Svajcba, 0 némettudassal, többet ért volna egy jo német-tudas, mint a diplomam, aminek sajnos a mai napig nem vettem hasznat, de most nem is érdekel, Dömperke az elsö!)
Nanda!
Szerintem lehet mindkettöt, csak mértékkel. A szaunat konkrétan olvastam valahol, hogy szabad, de csak rövid ideig. Azért inkabb kérdezz meg egy szakértöt.
Ildiko!
Örülök, hogy jelentkeztél! Errefelé tavaszodik (egyelöre).
A biztositas-ügy alakul, mint pupos gyerek a prés alatt, szoval irtunk egy tisztazo levelet, varjuk a valaszt. Valamit ök is elszurtak. Meglatjuk mi lesz, egyelöre ugy tünik, hogy kompromisszum-képesek.
Tegnap is voltam kismama tornan, jo volt, csinaltunk lélegzögyakorlatokat is. Volt ott egy kismama, aki tök beteg volt, tüsszögött és fujta az orrat végig. Kicsit mérges voltam ra, hogy miért jön kismamak közé betegen.
Uszasrol mit gondoltok?
Dömperke valamelyik este rosszalkodott, mert pisilnem kellett, lusta voltam kimenni (persze mert annyiszor kell!), erre elkezdte rugdosni a holyagomat ütemesen. Kis rosszcsont!
Pusszancs mindenkinek
Süncsi