Na, ittvagyok megint. Bementem 9-re erre közlik, hogy nem jön a 9-es páciens, mert nem jött meg valami a beavatkozáshoz. Így eljöttem, megvettem a koszorúkat szombatra és kiteregetem a ruhákat (ugyanis reggel direkt elindítottam, ha hazaérek csak teregetni kelljen). Majd 10.30-ra megyek vissza.
Cat!
Valóban nem kell eröltetni a szobatisztaságot! Dani is egyik pillanatról a másikra lett az! Szinte 1 hét leforgása alatt jutottunk el : pelus - bili - wc. Most is csak kíváncsiságból vettem le róla éjszakára (bár már régóta mondogatom neki, hogy nagyfiú és egyszer csak majd nem adok rá), többször elmondtam neki, hogy nincs rajta pelenka és ha kell, akár éjszaka is szóljon nekem és megyek vele pisilni. Na, éjszaka 1x ébredt csak (mert apa megpiszkálta - megnéte nem pisilt-e be), és akkor is megkérdeztem tőle kell-e neki, mondta hogy nem. Így aludt tovább, majd reggel 6-kor kiabált, hogy: Anya! Pisilni kell!
Így jutottunk el ide. De nem garantálom, hogy nem fog előfordulni éjszakai bepisilés....
Nekünk a nyár volt így nagyon jó a leszoktatásra, mert ugye akkor csak egy kis alsógatyiban futkoztott, aztán vagy szólt időben, vagy bepisilt, és egy idő után simán megtanult időben szólni.
A bölcsi meg, hát, igen! Tuti nagy segítség lesz! Dani úgy ment szünet után bölibe, hogy csak a bilibe volt hajlandó produkálni, de az első nap után már csak a wc-be! És ennyi! A közösség nagyon jó, és meglátod hipp-hopp és már szobatiszta is!
Jaj, ez jó hosszúra sikerült!
Bocsi!
Gabi!
Köszi! Ez jó ajándék nagyon! Mi tavaly minden nagyszülőnek és dédszülőnek naptárt csináltattunk. Jó volt, mert anyóséknak ugye csak Daniról, anyuéknak meg a két fickórol együtteset!
Arwen!
Jó hogy jötteél, és örülök, hogy jó lett a lakásotok!!
Na, megyek, kiteregetek gyorsan.