Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa megint írt sms-t:

"Kisasszony meggondolta magát, fájások elmúltak, úgyh várunk. Estére haza megyek, aztán holnap délután meglátjuk mit csinál a dokim velem a kórházban, ha addig nem lesz semmi persze. Ancsa"

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Dawn!

De jó, hogy jelentkeztél! :D Most már nem is kell visszamenned a kórházba ugye? Én is kaptam tüdőérlelőt! Tök röhej, hogy felesleges volt! De persze örülök neki! Úgy néz ki neked is felesleges volt! :wink:

Beagle!

Pont így vagyok én is! Pocak lent és lustább vagyok, mint valaha! :oops: 8) ....és éhes is vagyok. Állandóan ehetnékem van, de a józanész nyer többnyire a gyomorégés miatt! November 5 minnyá itt van! Drukkolok! :wink:

Hú Ancsa, nagyon megviccel a leányzó! :lol:

Én meg most bajban vagyok! Valszeg 7-én megyek varratszedésre, nézegettem a naptárt, hogy mikor lenne esedékes nagyjából a szülés és 11-én Márton nap van! Basszus, ha mégsem leányzó, akkor ez volt a fiú nevünk! Szegény gyerek! Eddig mindegy volt a neme, de most már remélem nem nőt ki a kukija! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok

Csak jöttem elköszönni tőletek,nemsokára indulok vissza a kórházba.

Remélem hamarosan babázhatok.
Ha lessz valami, küldök sms-t.

Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

 
 

Sziasztok!

Ancsa:Szurkolok neked nagyon!!!Biztos minden rendben lessz.Várjuk a híreket!!!

Gröni:Persze,hogy hiányoltalak hisz nagyon szurkolok neked!!!És jó tudni,hogy minden rendben van veletek!!Hát nálunk is csak lájtos volt a dolog :oops: Mert apa már nem nagyon bírt magával :oops: :lol: A tágulás miatt fájnak.Nekem is van ilyen.Van amikor nagyon fáj van amikor csak kicsit.Hát lehet,hogy már neked is vannak jóslóid.Olyasmi mint a mensis görcs és a derékba is átszokott sugározni.És,ha 7-én szedik ki a varratot akkor tuti,hogy 11-én szűlni fogsz?Pedig szerintem tök jó lenne,hogy a szülinapja meg a névnapja ugyanazon a napon lenne :D

dawn:Örülök,hogy végre te is jelentkeztél :D Nagyon örülök,hogy minden oké veletek is!!De jóóóóóóóóó akkor végre otthon :D Szurkolok nagyon,hogy minden rendben legyen!!!

beagle:Hát nem lenne rossz,ha együtt mennénk szűlni 5.én :D Hát igen kíváncsi vagyok,hogy nekünk bejön-e a dolog :D Hát én is pont így vagyok vele.Mondtam is páromnak,hogy a héten tuti nem szülök,de a jövőhét már nem olyan biztos :) Ez lehet valami megérzés féle nem?Az állandó éhség nekem is ismerős.Ma is már annyit ettem :oops: De szerintem ezek a dolgok nem biztos,hogy összefüggenek a szüléssel,mert pl.anyukámnak se volt fészekrakó ösztöne meg állandó éhsége se volt.Neki egyik pillanatról a másikra indult be a szülés.Sose felejtem el épp melóztam amikor hívott,hogy úgynézki szűlni fog :D Persze rohantam haza ahogy csak tudtam erre hugom mikor született meg?Másnap délelőtt 10óra 10perckor :D Én is úgy szeretném végig csinálni a szülést mint anyum.Remélem összejön a dolog.Örülök,hogy minden ok volt a CTG-n.

Rólunk:CTG-n minden oké volt.Aludt a picurom :D Holnap megyek UH-ra kíváncsi vagyok,hogy mennyit nőtt :D A depisségem nem múlt el.Persze köszönhető annak,hogy párom melózik és ez így megy egészen hétfőig szinte alig fogom látni :cry: Mondtam is neki,hogy pont jókor csinálja amikor a legnagyobb szükségem lenne rá :cry: Persze a pénz is jól jön,de az nem minden.Ráadásul nagymami nem enged semmit csinálni ami kikészít.Jó tegnap főztem,de hát az hamar megvolt.Persze mindenki mondja,hogy már pihenjek,de eléggé nehéz.Sose voltam az az egyhelyben ülős tipus.Picurom ma elég keveset mocorog biztos őt is megviseli ez az időjárás.Úgy mint engem.

Többiek merre vagytok???Hogy vagytok???

Kép
Kép
reni_24
 
 


Én itt vagyok, jól vagyok csak egyre jobban fájnak a picúrom mozdulatai.. :( Meg nagyon sok színtelen, szagtalan izéke jön belőlem, már bocsánat. Ezeken felül ok, telnek-múlnak a napok.

EDA-s orvosnővel 2 hét múlva találkozok meg a védőnővel is beszéltem telefonon. Mindkettő kedvesnek tűnt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Nem védőnővel hanem szülésznővel. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:Örülök,hogy jól vagy.Hát elhiszem,hogy fájnak a mozdulatai az én picurom is tud olyanokat mozogni,hogy fel jajjdulok.Pláne,hogy már picuromnak nem sok helye van.És mostmár biztos,hogy kérsz EDA-t?

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok kismamák!
Reni, olyan aranyosan hiányoltál, kicsit benézek hozzátok! :D

Bocsi, hogy keveset jövök, a másik topicot is csak a problémáimmal nyaggatom ám!
A kis Norbi elveszi minden erőm és időm. Kicsit hasfájós, de amúgy jó kisbaba! :lol: IMÁDOM!!!!
Ma is elég bolond napunk van, ez a hülye szél zavarja! :cry:

Szépen fejlődik, a védőnő szerint túl sokat is hízott, már 3,6 kg :lol: Csak sajnos még mindíg kevés a tejem, ezért néha kell tápszer is! :(

Hú, látom jó páram már a finisben vagytok! :shock: Nekem amúgy is annyira rohan az idő! :shock:
Gröni...örülök, hogy még te is egyben vagy! Már nem lehet baj, kitartás!Mindenkinek puszi! Vigyázzatok magatokra!

Ancsa...nagyon drukkolok!

Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


kata:

nagyon édes a kisfiad!


aida:

hogy van ez az edaval? előre meg kell beszélni? nekem ilyeneket nem mondtak
ja és csak úgy szisszegek kb egy órája ugy fáj ah mocorog a picurom nekem is..


andy

Kép
andy30
 
 


Ancsa a szülőszobán van, 2 ujjnyira nyitva, az orbosa burkot repesztett.

Ancsának mennek a drukkok!!!! Mindjárt itt a kisasszony!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

lovaszkata:Örülök,hogy bekukkantottál hozzánk és hoztad az aranyos képeket :D Norbika egy tündér!!Úgy irigyellek,hogy te már babázol már én is egyre türelmetlenebb vagyok ám :oops: Semmi baj,hogy keveset jössz elnézzük neked :D Hisz most már ott van veletek a kisfiad :D De azért ne felejts el minket.Már szép súlya van Norbikának.Sajnálom,hogy kevés tejed van.Szoptatós teát iszol?Vagy van rá homeós bogyó is,ha jól tudom hátha valamelyik segít.Örülök,hogy minden okés veletek.Várjuk majd a jelentkezésed :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


Ancsa nagyon drukkolok neked!!!!!Nemsokára babázol!!! :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


Aida:Köszönjük szépen,hogy tájékoztatsz minket az eseményekről!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


sziasztok. haza jöttünk.
holnap du. megpróbálok jönni közétek.
dobok fel 2 fotót a kicsi fiamról

Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi, gratulálok a kicsi fiúhoz! Csodaszép!

Nekem meg nem lett szép hálóingem. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Timi, Kata!

Gyönyörűek a fiúk! :wink: Mégegyszer gratulálok! És annyira látszik rajtatok a boldogság! Kata, téged az októberiben kukkoltalak meg! :wink:

Ancsa!

Drukkolok nagyon! De jó, végre elindult! :lol: Nagyon várom már a híreket!

Aida!

Azért azt a folyást vagy mit megkéne nézetni! :roll: Nekem is nagyon feszít és fáj, ha kidug ezt-azt! De megsimizem és odébbáll! :lol:

Reni!

A mensit az utóbbi időben csak a derekamban éreztem, most is csak az fáj, a pocak nem! Pedig már talán 2 hete elhagytam a magnéziumot és a gyógyszereket! Akkor ez már lehet, hogy jósló! :roll: Ez a 11-e csak tipp, amilyen szerencsések vagyunk! :lol: Nem hiszem, hogy sokat kibírnék varratok nélkül! :roll: Örülök, hogy jó lett a ctg! :wink: Sajnálom, hogy depis vagy! De érthető! Ilyenkor már minden frusztrálja az embert!

Kép

Kép
gröni
 
 


gröni, nem először van ilyen folyásom, ált. elmúlik 1-2 nap alatt, ha nagyon nem akar, akkor eljutok vhogy az orvoshoz. De lehet megint "csak" a gomba jött vissza és kapnék rá kúpot. Bár nincs szaga vagy ilyesmi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ancsának mennek a drukkok, kívánom hogy gyors könnyű szülése legyen, remélem már babázik.

Reni: Ma voltam a kórházban. Vért vettek, méhszájvizsgálat volt, kenetlevétel,és ultrahang is.
Adatok: BPD:91mm AC:320mm FL:76mm fejvégű fekvés. Nem lesz nagy baba, az ultrahangos szerint ha végig benn marad akkor is 3,2kg lesz max. De tudomtévedhetnek is.
Minden rendben van velünk,depim most nincs,éhségem annál nagyobb.

Méhszáj zárt, doki mondta h a héten még bizti nem találkozunk. A vizsgálat most eléggé fájt, de a szülésznő mondta ha lenn van a baba feje,nyomja méhet,a doki meg a másikoldalról nyomkodja, szal ez már nem lesz kellemesebb..

LKata: nagyon szép Norbika, én is kicsit irigykedem, hogy te már babázol, de nekünk sincs már sok hátra.

Timi: A te kisfiad is nagyon szép. tejcsid van elég?

Aida:Nekem is van mostfolyásom, le is vették a kenetet, kiváncsi vagyok mit találnak, remélem nem strepto +.
Köszi hogy tájékoztatsz Ancsáról.
Vendég
 


Ancsa sms-e:

"Megszületett Liza Léna okt. 29-én 23:45-kor, 54 cm, 4002 gr. Nehéz szülés volt,de a királylány gyönyörű. Puszi, Ancsa"

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ancsának nagy-nagy gratula a pici lányhoz, sok tejcsit és még több egészséget, boldogságot a családnak!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ancsa Gratulálok a kicsilányhoz!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!Majd ahogy tudsz gyere a hírekkel/képekkel :D Szép súlya van :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


De jó neki már babázhat :D Na most már tényleg szeretnék én is menni szűlni :oops: :D Én meg nemsokára indulok UH-ra.

Majd jövök a hírekkel.Addig is szép napot!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Ancsa: Hatalmas gratula nektek. Sok tejcsit, gyors felépülést. Szép nagy baba lett, ahhoz képest hogy mennyit riogattak, hogy kisebb.
Vendég
 


Ancsa drága!

Hatalmas grtaula a hatalmas leányzóhoz! Hosszú, boldog életet kívánok neki! Hú, én lemaradtam, aszittem Annátok lesz! :roll:

Aida!

Akkor figyelgesd magad és ha valami nem a megszokott, akkor mindenképp menj orvoshoz! Egyébként így visszagondolva Ancsának, Timinek, Katának és nekem is szinte egyszerre volt valami vízszerű folyásunk, így nyugodtunk csak meg, már mindeki azt hitte, hogy szívárog a víz, de nem, szerencsére!

Beagle!

Örülök, hogy minden rendben! A nagy baba is elég viszonylagos ám. Annakidején ha 3 kiló felett volt egy baba, már nagynak számított! De majd kiderül, mert Ancsának is csöppséget jósoltak! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


gröni, én is azt hittem hogy Anna lesz :D kicsit meglepődtem amikor olvastam. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ancsa: Gratula a kislányodhoz,mielöbbi felépülést és sok tejcsit kivánok.

Timi: nagyon szép a kisfiad.majd gyere ha tudsz és mesélj.

Rólunk: tegnap sajna volt egy kis vérzésem és be kell feküdnöm a korházba megfigyelésre :cry: :cry: :cry: Este visz be a párom.
Elvileg minden rendben. BPD: 91mm Th: 94mm Fl:70mm
amint tudok jelentkezek.

Vigyázzatok magatokra

000kata
 
 


Aida!

Jól van akkor, nem bennem van a hiba, Ancsa volt cseles! :lol:

NullásKata!

Jaj, mi a baj azt nem mondták? De jobb lesz így meglátod, ott biztonságban lesztek! Valószínű, hogy már babával jössz haza! :wink: Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj sem!

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni: aztmondták hogy bármitől lehet ,lassan szülök és tágulnak a dolgok,vagy a méhlepény miatt.De bent kell maradnom nehogy bevérezzek.Remélem hamar hazajövök és babástól :roll: :lol: Köszönöm aranyos vagy.

000kata
 
 


Kata, sajnálom hogy kórházba kell menned, kitartás, most már nem sok van hátra! :)

A folyásom meg csak nem múlik, olyan zavaró. :( Azt hiszem ha majd megyünk orvoshoz, szólok neki hogy írjon fel megint kúpot, mert amikor kúpot használok, utána mindig jobb a helyzet. Úgy néz ki ez a panasz már vissza-vissza jön a terhesség alatt.

Úúúúgy irigylem Ancsát, hogy már babázik!! Én is, én is, én is akarok! :? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


gröni, már Te is a célban vagy szépen lassan, én úgy le vagyok maradva. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Timi:Nagyon aranyos a kisfiad :D Majd várjuk a beszámolót.Meg a többi képet :D

Kata:Nagyon szurkolok neked!!Biztos minden rendben lessz!!

Ma megvolt az UH.Persze pont akkor volt fájásom amikor a csaj elkezdte volna a méréseket :lol: Megvárta amíg elmúlik aztán lemérte.

Méretei:
BPD:90mm
HC:326mm
Th:96mm
AC:339mm
Fl:73.5mm

A súlya 2890gramm :D

Persze miután megvizsgált kitárgyalták,hogy már lassan szűlni fogok,mert a picur már nagyon igyekszik kifelé :D Meg a magzatvíz átlagos,de már kezd apadni vagy mi :D Lepény I-II fokban érett.Hál istennek minden rendben van.Párom amikor megtudta,hogy már lassan szűlni fogok felcsillant a szeme :D Nagyon aranyos már nagyon várja a picurt :D Persze már én is elég türelmetlen vagyok :oops:

Remélem mindenki jól van!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Kata:Ha ma este bemész akkor látogatót fogadhatsz holnap?Na majd holnap felhívlak!Megy a drukk!!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Aida!

Innentől olyan gyorsan telik az idő, majd meglátod! Márcsak a 36 hetes határidőt kell átlépni, az meg mindjárt itt van! :wink: Én meg nem tapasztaltam eddig folyást, most meg olyat lapátólt ki belőlem a doki a kacsával, hogy majdnem elhánytam magam! :shock: :oops: :lol: Aszongya valami genny, teljesen bevan gyulladva a hüvelyem és a méhszájam! :?

NullásKata!

Holnaptól már jöhet nyugodtan a baba, nem lesz semmi gond sem! :wink:

Reni!

De jó, lassan beindul a babaeső itt is! Párod detto párom! :lol: Úgy izgul, minnyá írom, hogy mé'!

Szóval, akkor rólunk! A babát gyakorlatilag a varrat tartja márcsak bent! Méhszájam 1222-es, ilyen méhszájjal már a szülőszobán szoktak lenni! Jövőhéten veszi ki a varratokat, ambulánsan! Összefogom csinálni magam! :oops: :shock: Onnantól pedig szabad az út kifelé! 8) Most egy hetet ágyban kell töltenem, nehogy korababa legyen! De ezt már kibírom, csakazértis! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Hu Gröni, nálatok is zajlanak az események. Ha kiszedték a varratokat haza jöhetsz még,vagy már ott benn kell maradnod a végéig?

Reni: Te biztos előbb fogsz szülni mint én. Nekemeddig 2-3 elég kemény pár perces jóslóm volt,de nincs is minden nap. De ami volt,attól a szemem majd kigúvadt.
Leírnád nekem,hogy neked milyen homeopátis szert ajánlottak, és mikor mennyit kell bevenni? Te elkezdted már szedni?
Vendég
 


Sziasztok!

Gröni:Hát elis hiszem,hogy párod is már nagyon várja a babót :D Ez így is van rendjén.Akkor lehet amint kiveszik a varratokat akkor már csak napok kérdése és babázni fogsz :D A varrat szedésre előre is sok erőt kívánok!!!Az az egyhét már gyerekjáték :)

beagle:Hát nekem már egyhete,hogy vannak jóslóim meg keményedéseim.Így lehet,hogy már a jövőhéten babázni fogok :D Pláne,hogy tegnap este olyat éreztem amit eddig nem :shock: Olyan érzésem volt,hogy a picurom lejjebb csúszik és szó szerint éreztem ahogy lejjebb megy :shock: :D Azóta rendszertelenül meg nem is olyan erősen,de görcsölgetek/keményedek.Mondtam is ma reggel páromnak erre ő azért még ne a héten szűljek :D De persze szóljak,ha esemény van :lol:
Nekem a szülésznő két féle bogyót ajánlott:Cimicifuga 9 vagy 12 CH,Caulophyllum 9 vagy 12CH-t.Nekem az írta,hogy úgy szedjem,hogy ha pl.beveszem az egyiket kedden akkor a másikból pénteken vegyek be.És 1*5golyót kell bevenni.Persze én mellette iszom még a málnalevél teát is :D Amit a szülésznő szintén ajánlott.Igen én már elkezdtem szedni őket.

Kép
Kép
reni_24
 
 


De a gyógyszertáros csajszi azt mondta nekem,hogy minnél nagyobb a számuk annál erősebbek így,ha netán nincs ezekből csak nagyobb az sem baj nyugodtan megveheted.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Nekem a 15. hét óta vannak jóslóim meg keményedéseim. Én nyertem! No és ez alapján mikor fogok szülni, ki mondja meg? :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:Természetesen a te terhességed más mint a miénk.Így nálad majd akkor lessz tuti,ha nem múlnak el a fájások és erősödni fognak.A mi jóslóink is mások.Nekem a 3.hónapig voltak kb.görcseim.És most egyhete,hogy vannak megint így nálunk bevállhat a dolog :D Meg a babóm is már bevan illeszkedve és tegnap jól lejjebb is csúszott :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


sziasztok.
köszi szépen a dicséreteket :lol:
kicsi fiam egyenlöre jól viselkedik. szopizik, alszik, ha egy picit fent van, akkor hang nélkül nézelödik.
sokszor ébresztenem kell szopizni, mert simán el tud aludni 5-6 órát is.
jövö héttöl majd gyakrabban jövök, meg majd hozok képeket is és a szülés történetet


Ancsának gratulálok a kis Lénához, sok tejcsit és még több eröt,egészséget.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Köszönöm, Reni. Rám is fér, most ettől félek a legjobban, már az nagyon fájt, ahogy megvizsgált! Aztán lehet meglepődök és észre sem veszem! :roll: Tegnap még kicsit megijedtem a hirtelen felismeréstől, hogy egy hét és újra babázok, de ma már olyan izgatott vagyok, nagyon várom már! :D Hú, nagyon izgi! Hogy fogjuk megtudni ha történik valami? :roll:

Beagle!

A rendelőben veszi ki, de lehet onnan már a szülőszobára megyünk! Azért örülök is meg nem is, de legalább nem kell napokat a kórházban töltenem és várni, hogy beinduljon a dolog! Bár nem sok esély van rá, ilyen méhszájjal! Jövőhét végére várom a leányzót! 8) Aztán majd lehet meglepődök! :roll: Nálad lehet, hogy egyik pillanatról a másikra fog beindulni a dolog! Talán az a szerencsésebb, nincs időd megijedni sem! :wink:

Aida!

Nekem is már az első hetektől volt görcsöm ami átment szúrkálásba, de a varrás után kaptam gyógyszert és elmúlt, vissza sem jött mikor abbahagytam! De nagyon ügyi vagy, hogy te gyogyi nélkül is kibírtad! Bár neked nem nyílt a méhszájad, így biztonságban vagytok! Biztos, hogy összefügg a fájdalom azzal, hogy aprócska vagy! De az nem josló amit korán éreztél szerintem! :roll:

Timi!

Nagyon várom a képeket és a sztorit! :wink: De jó, hogy ilyen nyugis, ügyes kisfiad van! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Beagle!

Most olvastam át a novemberi topikba. Nekem is a bordámat és a gyomromat rugdossa a leányzó és sokszor zsibbad baloldalt a bordám! Ez szerintem már így marad, mert nálunk már beilleszkedett a kis feje, mégsem ment annyira le, csak a mindjárt bepisilek érzés van meg azóta! :oops: 8) Próbáld meg körkörösen simizni, hátha elmászik másik irányba, nekem néha bejön!

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Timi:Örülök,hogy a babád ilyen nyugis.Remélem az én picurom is ilyen lessz :D

gröni:Hát reméljük,hogy nem fog fájni a dolog.Szurkolok!!!Elhiszem,hogy várod már nagyon :D Te legalább tudod,hogy mikor fogsz kb.babázni. :D Az én picurom egy ideje játszadozik velünk :lol: Ma hajnal 4:30tól olyan 7:30ig követtem a keményedéseket és kb.8-10 percenként jöttek.Aztán meguntam nézni,de keményedés azóta is van.De görcs meg ilyesmi semmi.Páromat megbíztam azzal,hogy ha megyünk szűlni akkor majd ír nektek :D De szerintem lehet,hogy te hamarabb fogsz babázni mint én :D Azért majd valahogy értesítesz minket majd?

beagle:Hogy vagy?Nekem is beszokott válni amit gröni tanácsolt neked :D De van amikor picurom elég akaratos és csak azért sem :D

Aida:Hogy vagy?

Többiek merre vagytok??

Kép
Kép
reni_24
 
 


Sziasztok Csajok!

Először is gratulálok akik már babáznak.Örüülök,hogy mindenki jol van.

Róllunk: mi jol vagyunk hálistennek de hétföig bent kell maradnom a korházba és ha minden rendben hazamehetek.Ultrahangom,ctg-m jo.Méhszájam zárt.Még nem szülök :lol:

Vigyázzatok magatokra sok puszi

000kata
 
 


Gröni, lehet hogy nem jósló volt én csak azért mondtam azt mert ráillik a jósló fájás leírása. :) Legelőször hullámokban jövő, 5-6 perces 20mp-ig tartó menszi szerű görcsöket 17. héten éreztem. Akkor nagyon megijedtem, hívtam is az orvost azonnal. De nem lett semmi.

Reni, nem túl jól.. Hasam fáj, a világ pedig utál - no komment

Kata, vigyázz magatokra! Remélem már hamarosan Te is babázhatsz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kérlek Titeket küldjetek egy jó gondolatot Kicsikémért..nagyon nehéz ma nekem..a szívem szakad meg..
Viola ma lenne 3 hónapos... :cry:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci, :cry: én minden nap küldök egy imát nektek!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida,köszönöm... :cry:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Kata:Örülök,hogy jelentkeztél :D

Aida:Sajnálom,hogy nem vagy jól.Remélem,hogy ma már jobban vagy.

Tünci:Én is küldtem egy imát.Én mindenkiért gyújtottam tegnap gyertyát :cry:

Rólunk:Keményedések azóta is vannak.Görcs ritkán inkább reggelente.Voltunk tegnap a temetőben,de még jó,hogy kocsival mentünk,mert még így is megviselt a dolog :cry: Mert már eléggé fáj mindenem.Már a kádba is nehéz beszállnom,mert nagyon fáj a szeméremcsontom :cry: Depis napjaim vannak mostmár :cry:

beagle,gröni,dawn,Kata:Hogy vagytok?

Ancsa:Remélem hamarosan jelentkezel!Már nagyon kíváncsi vagyok a kislányodra :D És remélem,hogy jól vagytok!

Kép
Kép
reni_24
 
 


halihó!

gröni:

megy a nagy drukk! ennyit megér az a kis babóca bár tény h nem semmi amin keresztül kellett menned..:(


reni:

lassan már szülhetsz!!:)

000kata:

remélem minden ok lesz, még kicsit hadd maradjon bent babó ha akar..


aida:

csak a saját érdekeidet nézd most sztem ne hallgass senkire.


VÉGRE!eddig is eljutottam, holnap mehetünk a dokihoz (3 hét fekvés után) eddig kellett min. kibirnom azt mondta, nagyon várom a méhszájvizsgálatot. remélem jövő héten már járkálhatok mert csomó elintéznivalóm lenne még szülés előtt. ugy érzem 3 hét múlva fogok szülni max. lehet ezt érezni? eddig nem éreztem ilyen konkrétan..:)

nektek is köszi a biztatást sokat segitett ebben a 3 hétben, nem is gondoltam h téleg egyben maradok a 1110-el. bár most már biztos nem annyi:)de ma beléptem a 9. hóba, kedden betöltöm a 36.hetet és akkor már nem lehet semmi baj (igaz?)


na mindenkinek pihenést és jóllétet!

andy

Kép
andy30
 
 


ja és Ancsának nagy nagy gratula!!!!!nehéz szülést irt, de azért elég rövid volt én örülnék ha csak eddig tartana pedig 1. babánál nem biztatnak..viszont ha már most nyitott a méhszájam akkor csak gyorsabb lesz mint annak akinek tök zárt nem? na nemtom h van ez.


andy

Kép
andy30
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?