Sziasztok!
Ancsa:Szurkolok neked nagyon!!!Biztos minden rendben lessz.Várjuk a híreket!!!
Gröni:Persze,hogy hiányoltalak hisz nagyon szurkolok neked!!!És jó tudni,hogy minden rendben van veletek!!Hát nálunk is csak lájtos volt a dolog
Mert apa már nem nagyon bírt magával
A tágulás miatt fájnak.Nekem is van ilyen.Van amikor nagyon fáj van amikor csak kicsit.Hát lehet,hogy már neked is vannak jóslóid.Olyasmi mint a mensis görcs és a derékba is átszokott sugározni.És,ha 7-én szedik ki a varratot akkor tuti,hogy 11-én szűlni fogsz?Pedig szerintem tök jó lenne,hogy a szülinapja meg a névnapja ugyanazon a napon lenne
dawn:Örülök,hogy végre te is jelentkeztél
Nagyon örülök,hogy minden oké veletek is!!De jóóóóóóóóó akkor végre otthon
Szurkolok nagyon,hogy minden rendben legyen!!!
beagle:Hát nem lenne rossz,ha együtt mennénk szűlni 5.én
Hát igen kíváncsi vagyok,hogy nekünk bejön-e a dolog
Hát én is pont így vagyok vele.Mondtam is páromnak,hogy a héten tuti nem szülök,de a jövőhét már nem olyan biztos
Ez lehet valami megérzés féle nem?Az állandó éhség nekem is ismerős.Ma is már annyit ettem
De szerintem ezek a dolgok nem biztos,hogy összefüggenek a szüléssel,mert pl.anyukámnak se volt fészekrakó ösztöne meg állandó éhsége se volt.Neki egyik pillanatról a másikra indult be a szülés.Sose felejtem el épp melóztam amikor hívott,hogy úgynézki szűlni fog
Persze rohantam haza ahogy csak tudtam erre hugom mikor született meg?Másnap délelőtt 10óra 10perckor
Én is úgy szeretném végig csinálni a szülést mint anyum.Remélem összejön a dolog.Örülök,hogy minden ok volt a CTG-n.
Rólunk:CTG-n minden oké volt.Aludt a picurom
Holnap megyek UH-ra kíváncsi vagyok,hogy mennyit nőtt
A depisségem nem múlt el.Persze köszönhető annak,hogy párom melózik és ez így megy egészen hétfőig szinte alig fogom látni
Mondtam is neki,hogy pont jókor csinálja amikor a legnagyobb szükségem lenne rá
Persze a pénz is jól jön,de az nem minden.Ráadásul nagymami nem enged semmit csinálni ami kikészít.Jó tegnap főztem,de hát az hamar megvolt.Persze mindenki mondja,hogy már pihenjek,de eléggé nehéz.Sose voltam az az egyhelyben ülős tipus.Picurom ma elég keveset mocorog biztos őt is megviseli ez az időjárás.Úgy mint engem.
Többiek merre vagytok???Hogy vagytok???