Hűű, éjjeli műszakot lehetetlen lesz utolérnem, úgy látom!
Kata, én is csak azt tudom neked mondani, amit a többiek: ne a szülésre gondolja, hanem arra, amikor már megfoghatod Marcit, amikor hazaviszitek. Az aggódás pedig teljesen természetes, én is néha hagyom, hogy eluralkodjon rajtam, aztán fél óra múlva összekaparom magam... Nagyon sokat gondolunk rád, szorítunk, és vasárnap még mindg jöhet?
NST-s storyk minidg ledöbbentenek...
Miket nem hallasz, tapasztalsz!!! Hát az otthon egyedülhagyós szülőkről nekem is megvan a véleményem, nem igazán szalonképes.... Az jutott nekem is eszembe, hogy apuka talán maradjon akkor otthon, nem????
Én nov. 7-én, kedden megyek majd, talán 17-re, a csütörtökről keddre váltottam, mert azokon a napokon van mag.tanítvány.
Akartam már kérdezni, többgyermekes édcsanyák: magzatmozgás tényleg korábban tapasztal az ember?
Judit, nov. 14 még tényleg messze van, de biztosan minden rendben lesz!!!! Érzel egyébként rosszullétet, fáradtságot, esetleg nagyon is feldobott vagy?? Legyen két hülye kérdésem is??? Apa mit szólt hozzá?
És mit érzel, kisfiút vagy kislányt?
Judit, a 42-es naciról jut eszmbe: tegnap ketten is mondták régi ismerősök, hogy hmm, látom felkaptál pár kilót....
Na ja... egyébként tényleg híztam 2-3 kilót is, mert volt, hoyg a kakaós csiga maradt csak meg bennem, hát akkor azt nyomattam egész nap... Szabival is így volt, a végére mégis 10,5 kilánál megálltam....
Majd odafigyelek később a kajára...
Szilbee, jobbulást Leventének és neked is!!! ++++ Majd írd meg, dokinéni mit mondott!!!! AZért én is várom azt, amikor már meg tudja Szabolcs mondani, mije fáj. Odáig már eljutottunk, hogy mondja, hogy fááá, csak még nem mutatja, hogy hol.
Ja, és igen, Dorka a felhasználónevem Evcánál.
Niki, mielőbbi jobbulást Dorkának, reméljük Katus és ti sem kapjátok el... Tetőcsere megkezdődött?
Én meg télikabátot hajtok, amibe majd beleférek, mostmár az összes lehetséges üzletben voltam, 1, azaz egy darab kabát jöhet számításba, Budmil, 16.000 FT
Fáááááj a szívem annyit kiadni érte, de a kínais pufidzsekikben már most akkora vagyok, mint egy tank, és 2 hó múlva be sem tudnám húzni....
úgyhogy karácsonyra ezt kérem a szülőktől, PEtitől....
Anna, nincs is kép rólam, csak a hasmutogatós, ruha nélküli pocakos képek, amit Szabival is csináltunk, azt úgy nem tenném közkinccsé...
De majd igyekszem 1-2 képet magamól is csinálni.
Takarítás kész??