Sziasztok!
Mi is megvagyunk. Dodó azóta teljesen rendben van, most én nyüglődök. Nagyon fáj a gyomrom.
Időközben kiderült, hogy valami efféle vírus van Miskolcon. Ma a dokinál állítólag egy osztálynyi gyereknek ez volt a baja.
Utólag belegondolva péntek este Dancsinak is ment a hasa, de ő nem hányt.
Dodó hányt vasárnap és tegnap pedig ment a hasa. Nekem most fáj a gyomrom, remélem megúszom ennyivel.
Kicsit unom már a sós vízben főtt krumplit.
Szombaton azt ettem Dancsival, szolidaritásképp.
Hétfőn Dodó hányása miatt, kedden a hasmenése miatt, ma az én gyomrom miatt.
Lenne egy kérdésem hozzátok. Vagyis kettő:
1. Használ-e valamelyikőtök Pampers pelust? Ha igen, megmondaná nekem, hogy gumis-e a tépőzárja? Tudjátok, a ragasztója amivel odafogatom.
Mi Libero pártiak vagyunk, de a Corában most marha jó áron van a Pampers. Viszont csak akkor vennék ha tökéletesen nyúlik nem csak a deréknál, hanem a pocakon is a tépőzár. Az én kis pocakosomnak sajnos azonnal kipirosodik a pelus alatt ha nem elég tág. Rajta pedig már nem mindig body van, hogy túl lazára hagyjam.
2. A Corában szintén akciós a Liberó. Mégpedig úgy, hogy van hozzá egy fürdőlepedő. Nem vett valamelyikőtök? Ha igen, megmérné nekem a fürdőlepedőt? Csak, hogy jó-e még Dodónak...
Ditta!
Jobban vannak már a gyerekek?
Megnéztem a többi képet is. Nagyon aranyos Attila. Mégegyszer gratula hozzá!
Marika!
Lassan az üveget is jó lenne elhagyni, de azt majd csak akkor ha félálmosan is tud már pohárból inni. Miért is Ti kéritek????
Tali: nekünk a 7-8 nem jó (Dóra névnap), de a többi igen.
Gyöngyöske!
Örökölték a lányok a kreatívkodást???
Jó testvérek megértik egymást. Főleg ha huncutságról van szó.
Nálunk hatalmas változás van.
Dancsi Dodónak adta az egyik Barbit s mellé 2 ruhát, hogy akkor is tudjon játszani ha ő suliban van. Általában együtt Barbiznak de ha Dodó hozzányúlt a távollétében, akkor harapott. Pedig ha tudná hányszor odaadtam neki a tudtán kívül...
Panka!
Kávéfőző ügyben sokat segítettél!
Köszi! A másikba már írt Csi, mondtam is apának, úgyhogy ő már akkor mondta, hogy a filterest felejtsük el. Te viszont most megerősítettél.
A régen nem jelentkezőkkel kapcsolatban egyetértek. Szerintem is nyugodtan ki lehet venni őket.
Dodus!
Az előbb küldtem mailt.
Gratula a vizsgákhoz!
Ügyi vagy!
Kávéfőző ügyben, nagyon köszi neked is! Mint Pankánál írtam, nem lesz filteresünk.
Zoli!
Gratula a 18 foghoz! Nekünk az a menet még hátra van. Bár Dodót nem igazán viselte meg egyik sem, remélem nem most fog változni.
Annyira beteg volt karácsony előtt? Húúú, még olvasni is felkavaró. Mond, hogy most már semmi gond! Befulladt? Vagy mi volt?
Vodanettel egyenlőre nem zavarlak, mert 1 napig neteztek aztán elszállt a gépük. Most szervízben van.
Jó éjt nektek!
K.