Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre megvan minden vizsgaeredményem.Kép Egy ötös, négy négyes. Elég ügyes voltam.Kép

Klassz ez a hóóóóó, végre itt egy kis téli hangulat. Bár apósom szerint már jön a tavasz.Kép

Tali időpont: nekünk bármelyik hétvége jó, lesz majd két szülinap, de még nem tudjuk mikor.

KataKép Én is olvastam a topicodat.KépKépKép Kávéfőző: szerintem se vegyél filterest, az csak olyan kávés vizet főz. Nekünk a hagyományos kotyogós van, ami tökéletesen megfelel. Persze a kávé (por) minősége sem mindegy.Kép Ja, és én sosem iszom kávét.Kép (Infók a páromtól.Kép)

Most sietetk a buszhoz, mert hétfőn is itthagyott az a ... sofőr.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok

Kata
Igen 18 fog, de mondom mint a kis kölyökcápa olyan hegyes némelyik.

Nagyon nehéz volt a beteg időszak karácsony előtt, igen súlyos állapotba került. Anya volt itthon vele és rövid ideig úgy tünt elmegy tőlünk nagyon messzire Kép, Kép, Kép, nem kapott levegőt
Amúgy már jól vagyunk.

Linux alatt nincs hangom és valamiért ( ez ICQ ) úgy mutat, hogy nincs jelen, de megy mindig ha vagyok, irhatsz nyugodtan ha tudok segítek.

Marika
Nem köhög mostnagyon jól van, egyenesen rosszKép
Neki már több lesz, mint nekem ez a helyzet.
Beszéltem Józsival, ő hívott fel, de engem hibáztatott, mert én nem tudtam elmondani kik agytok. Igazából szerintem sokat változott mióta nem vagyunk napi kapcsolatban, velem szemben, nem előnyéreKép

Panka
Én szeretem a havat de elég nekem belőle 2 hét és rügyezzenek a fák. Amúgy nem vagyok fázós, félcipő, normál nadrág, röviujjú ing, kabát.

Dodus, gratulaKép

Zoli

<font color="119911">"A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyqűlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok."

József Attila</font>
bbendi

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Dodó azóta teljesen rendben van, most én nyüglődök. Nagyon fáj a gyomrom.
Időközben kiderült, hogy valami efféle vírus van Miskolcon. Ma a dokinál állítólag egy osztálynyi gyereknek ez volt a baja.
Utólag belegondolva péntek este Dancsinak is ment a hasa, de ő nem hányt.
Dodó hányt vasárnap és tegnap pedig ment a hasa. Nekem most fáj a gyomrom, remélem megúszom ennyivel.Kép
Kicsit unom már a sós vízben főtt krumplit.KépKép Szombaton azt ettem Dancsival, szolidaritásképp.
Hétfőn Dodó hányása miatt, kedden a hasmenése miatt, ma az én gyomrom miatt.Kép

Lenne egy kérdésem hozzátok. Vagyis kettő:
1. Használ-e valamelyikőtök Pampers pelust? Ha igen, megmondaná nekem, hogy gumis-e a tépőzárja? Tudjátok, a ragasztója amivel odafogatom.
Mi Libero pártiak vagyunk, de a Corában most marha jó áron van a Pampers. Viszont csak akkor vennék ha tökéletesen nyúlik nem csak a deréknál, hanem a pocakon is a tépőzár. Az én kis pocakosomnak sajnos azonnal kipirosodik a pelus alatt ha nem elég tág. Rajta pedig már nem mindig body van, hogy túl lazára hagyjam.

2. A Corában szintén akciós a Liberó. Mégpedig úgy, hogy van hozzá egy fürdőlepedő. Nem vett valamelyikőtök? Ha igen, megmérné nekem a fürdőlepedőt? Csak, hogy jó-e még Dodónak...

Ditta!
Jobban vannak már a gyerekek?
Megnéztem a többi képet is. Nagyon aranyos Attila. Mégegyszer gratula hozzá!

Marika!
Lassan az üveget is jó lenne elhagyni, de azt majd csak akkor ha félálmosan is tud már pohárból inni. Miért is Ti kéritek????KépKép

Tali: nekünk a 7-8 nem jó (Dóra névnap), de a többi igen.

Gyöngyöske!
Örökölték a lányok a kreatívkodást???
Jó testvérek megértik egymást. Főleg ha huncutságról van szó.Kép Nálunk hatalmas változás van.Kép Dancsi Dodónak adta az egyik Barbit s mellé 2 ruhát, hogy akkor is tudjon játszani ha ő suliban van. Általában együtt Barbiznak de ha Dodó hozzányúlt a távollétében, akkor harapott. Pedig ha tudná hányszor odaadtam neki a tudtán kívül...Kép

Panka!
Kávéfőző ügyben sokat segítettél!Kép Köszi! A másikba már írt Csi, mondtam is apának, úgyhogy ő már akkor mondta, hogy a filterest felejtsük el. Te viszont most megerősítettél.Kép
A régen nem jelentkezőkkel kapcsolatban egyetértek. Szerintem is nyugodtan ki lehet venni őket.

Dodus!
Az előbb küldtem mailt.Kép
Gratula a vizsgákhoz!KépKép Ügyi vagy!
Kávéfőző ügyben, nagyon köszi neked is! Mint Pankánál írtam, nem lesz filteresünk.Kép

Zoli!
Gratula a 18 foghoz! Nekünk az a menet még hátra van. Bár Dodót nem igazán viselte meg egyik sem, remélem nem most fog változni.Kép
Annyira beteg volt karácsony előtt? Húúú, még olvasni is felkavaró. Mond, hogy most már semmi gond! Befulladt? Vagy mi volt?

Vodanettel egyenlőre nem zavarlak, mert 1 napig neteztek aztán elszállt a gépük. Most szervízben van.Kép

Jó éjt nektek!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Segítség!!! Még szeretnénk egy darabig a táblába maradni. Kép
Sajnos december óta (pár nap kivételével) egyedül vagyok a gyerkőcökkel.
Hááááááááááát! Most már tudom, hogy miért is mondják, hogy a gyermeknevelés 2 emberes feladat.
Nagyon nehéz.Kép
Ráadásul megkezdődött a bevallási időszak. Sajna az ügyfeleknek nem lehet azt mondani (pláne nem az APEH-nek), hogy sajnálom, de nem volt időm, mert a fiamnak jön a foga. KépKép
Mert az jön. Kristófnak most jön a 14. foga.
Kinga elég "akaratos" időszakát éli, amióta papa külföldön dolgoznik.

Slussz poén, hogy Zsoltiék balesetet szenvedek kint Bukarestben. Az egyetlen autó amivel kint voltak dirib-darabra tört. Nem ők voltak a hibásak, bazi nagy ködben egy B.... Román előzött ezerrel a drága Dáciájával. Mire észre vették már ott is volt. Még szerencse, hogy volt egy kicsi menekülési útvonal, így csak a fél autót tiporta le. Isteni szerencsével senkinek nem lett komolyabb baja. Zsolti fejét összevarták, a többiek kisebb zúzódással, és néhány lila folttal megúszták.Kép

Most a hazajövetelt próbálom szervezni. Hát nem egyszerű az eset. Mind ez 700 km-re innen.
Azt hittem megbolondulok.

Egyébként jól vagyunk. Olvasgatlak titeket, de nem volt még lelki erőm írni.

Ugye a házkörüli teendőkről ne is beszéljünk.Kép
Hó lapátolás stb....

Mivel Kingát Miskolcra hordjuk oviba, az is jó menet minden nap a 2 gyerekkel. Reggel-délután. Nap nap után. A kocsim felmondta a szolgálatot, elszakadt az ékszíj. Azzal is szerelőhöz rohangálni.
MI TAGADÁS!!! NEHÉZ A PÁROM NÉLKÜL. KépKép
És ezt csak akkor tudja meg az ember, amikor minden után neki kell rohangálni.

NA ENNYIT A PANASZKODÁSRÓL.

Anita!
A múltkor néztem a szülinapos képeket, hogy te milyen csííínos vagy.

A talákozó nagyon jó lenne. A 7.-e nekünk sem jó, mert bálba készülünk. Bár, ha jobban belegondolok... Még nem is láttam, hogy hogy nézki Zsolti feje.Kép
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet álcázni egy helyes kis kötést a fejen?

Ez jó rövidre sikerült.Kép
Puszi
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Kriszta!Kép
Jaj de jó hogy írtál, pont most készültem írni Neked egy e-mailt, és írok is. Kép Mi azért szoktunk találkozni az oviban Kép 14 fog, nem semmi. Hangának 10 van.
Zsoltinak jobbulást! Kitartás, már csak jobb időszak jöhet!

Zoli! Kép
Szomorú dolgokat írtál, de már látom jobban van a kislurkó. Fogzás Kép

Tali: Nekünk a febr. 13,14,15 nem, jó, mert a párommal KETTESBEN fogunk eltölteni egy hétvégét. Elutazunk a Mátrába. Kép
Febr. 6,7,20,27-én pedig a suli miatt nem jó, de a többi napokon igen Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Segítség!!! Még szeretnénk egy darabig a táblába maradni. Kép
Sajnos december óta (pár nap kivételével) egyedül vagyok a gyerkőcökkel.
Hááááááááááát! Most már tudom, hogy miért is mondják, hogy a gyermeknevelés 2 emberes feladat.
Nagyon nehéz.Kép
Ráadásul megkezdődött a bevallási időszak. Sajna az ügyfeleknek nem lehet azt mondani (pláne nem az APEH-nek), hogy sajnálom, de nem volt időm, mert a fiamnak jön a foga. KépKép
Mert az jön. Kristófnak most jön a 14. foga.
Kinga elég "akaratos" időszakát éli, amióta papa külföldön dolgoznik.

Slussz poén, hogy Zsoltiék balesetet szenvedek kint Bukarestben. Az egyetlen autó amivel kint voltak dirib-darabra tört. Nem ők voltak a hibásak, bazi nagy ködben egy B.... Román előzött ezerrel a drága Dáciájával. Mire észre vették már ott is volt. Még szerencse, hogy volt egy kicsi menekülési útvonal, így csak a fél autót tiporta le. Isteni szerencsével senkinek nem lett komolyabb baja. Zsolti fejét összevarták, a többiek kisebb zúzódással, és néhány lila folttal megúszták.Kép

Most a hazajövetelt próbálom szervezni. Hát nem egyszerű az eset. Mind ez 700 km-re innen.
Azt hittem megbolondulok.

Egyébként jól vagyunk. Olvasgatlak titeket, de nem volt még lelki erőm írni.

Ugye a házkörüli teendőkről ne is beszéljünk.Kép
Hó lapátolás stb....

Mivel Kingát Miskolcra hordjuk oviba, az is jó menet minden nap a 2 gyerekkel. Reggel-délután. Nap nap után. A kocsim felmondta a szolgálatot, elszakadt az ékszíj. Azzal is szerelőhöz rohangálni.
MI TAGADÁS!!! NEHÉZ A PÁROM NÉLKÜL. KépKép
És ezt csak akkor tudja meg az ember, amikor minden után neki kell rohangálni.

NA ENNYIT A PANASZKODÁSRÓL.

Anita!
A múltkor néztem a szülinapos képeket, hogy te milyen csinos vagy. Kép

Majd ha lesz időm próbálok gyakrabban jönni.

Jó éjt mindenkinek
Kriszta
dkrisztina

Na úgy látom sikerült 2x elküldeni.
Ahogy átnézem, csak azt láttam, hogy az írásom sehol. Még jó hogy mindig másolatba írok. Erre most meg van kettő. Hát ez van.
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Megvolt az uh és minden rendben,láttam a kicsi szívecskéjét is dobogni.Sajnos annyira rossz minőségű a gép hogy hallani nem lehetett.
Ami viszont nagyon jó hír február végére lesz 4D-s uh!

Panka!
Köszönöm kérdésed,Gergő már jól van(kopp-kopp)Rendesen eszik is végre,szegénynek egészen lefogyott a combja.Remélem hamar összeszedi magát!

Három hét múlva kell mennem újra,jövő héten pedig meglátogatom a dokibácsit a terhestanácsadáson.

Kata!

Mailt megkaptam,köszönöm szépen,igyekszem gyakrabban jönni.

Forgi
forgi

Sziasztok!

DodusKép
Tudtuk mi, hogy ügyes vagy.Kép

ZoliKép
Tudom, nagyon szörnyű tud lenni egy asztmás roham.Kép Nekem 3 évesen volt az első, akkor majdnem gégemetszés lett belőle. Apukámmal pont valamelyik héten beszélgettünk erről, azt mondta, hogy az első az nagyon rossz volt, mert fogalmuk sem volt róla, hogy mi ez, mit csináljanak. Aztán beletanultak a dolgokba. Onnantól kezdve velük aludtam, hogy hallják hogy hogy veszem a levegőt.

KataKép
Mi most éjszakára Pamperst használunk. A Total Care-nak egyáltalán nem gumis a tépőzárja. A Sensitive nagyon szuper gumis, de ez meg biztos nem akciós, nem is mindenhol lehet kapni, talán csak a Tescoban. Liberoban nem tudok segíteni, azt nem használjuk.

KrisztaKép
Jó, hogy jelentkeztél. Nem semmi amiken most átmész, de ide mindig jöhetsz panaszkodni.
Ha farsangi bálba mentek, könnyű az álca.Kép

GyöngyöskeKép
Kettesben eltöltött hétvége biztos nagyon jó lesz.Kép Suliból már csak a szakdoga van hátra vagy lesz még tanulós féléved?

ForgiKép
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on. És most Pestről jársz le a vizsgálatokra vagy már itt laktok Miskolcon?

TalilistaKép
Marika: 7,8,14,15,21,22,28,29
Dodus: 7,8,14,15,21,22,28,29
Kata: 14,15,21,22,28,29
Kriszta: 8,14,15,21,22,28,29
Gyöngyöske: 8, 21,22,28,29
Panka: 7,8,14,15,21,22,28,29
Február 21, szombat délutánhoz mit szólnátok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Tali szempontjából nekünk csak a 7.-8.-a nem jó!A többi hétvégére nincs tervezve semmi!7.-én buliba megyünk,anyós jön aludni agyerekekhez.

Panka!
Én egyre jobban szeretnék 3.-babát!Tudom nagyon gázos lenne a 3 kicsivel,de azt sem bánnám,ha már most jönne!KépA férjem másként áll a dolgokhoz,mert azt mondja:ha biztosan lány lenne...De egy pár évet várni szeretne!

Kriszta!
Köszi!
Nem semmi ami a férjeddel történt!Reméljük hamar rendbejön!
Anyósom ablakpucolás közben esett le a létráról,és főlrepedt a fejbőre,neki is helyes kis turbánja volt!

Forgi!
Örülök,hogy minden rendben van!Mi volt Gergővel?

Kata007!
Remélem jobban vagytok már!?Hogy van a gyomrod?
Gyerekek?

Később még írok,mert a gyerkőcök felébredtek,és nem tűrik,ha gépnél vagyok!

Puszi mindekinek!
Anita
kacajka

Jó reggelt mindenkinek!

Kata!

Hát nem irigyellek a gyomorrontás(vagy vírus?) miatt! Azért remélem megúszod "csak" hasmenéssel!
A náthából a kislányom alig akar kikeveredni, a héten oviban sem volt, de nem is tudom, hogy a jövő héten vigyem -e, mert az influenza is felütötte a fejét... Már Miskolcon is látogatási tilalom van a kórházakban. Rossz annak, aki most szül! Bár úgy hallottam, a papás szülésekhez beengedik az apukákat.

A kisfiammal tegnap voltunk a szemészeten, könnycsatorna-átfújásonKép Úgy sírt! Persze én nem voltam bent vele, csak apuci, mert én nem bírtam volna...

Kriszta!
Sajnálom, ami a pároddal történt, azért remélem semmi gond! Tudom, milyen nehéz lehet egyedül, pedig az én férjem nem dolgozik külföldön, de így is sokat van távol, mindig alig várjuk, hogy hazajöjjön.

Anita!
Hát, a tuti lány-"gyártáshoz" nincsenek tippjeim, de azért próbálkozzatok, hátha 3.-nak bejön! Elég bátor vagy, hogy bevállalnád! Én csak most tudtam meg, hogy megszületett a kicsi is, hogy milyen fárasztó 2 gyerekkel! Viszont annál nagyobb BOLDOGSÁG is! Kép Kép Azért egy 3. már nem menne! Bár lehet hogy pár év múlva ismét vágyni fogok egy kisbabára.

Nekem is nagyon jó lenne már találkozni veletek, de mivel a pici még 2 hónapos, ráadásul nem is Miskolcon lakunk, szerintem csak majd egy tavaszi találkozóra fogunk elmenni.

Pá, Ditta Kép Kép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ditta!
Képeket felraktamKép
Könnycsatorna átfújáson mi is voltunkKép Szerencsére többet nem kellett menniKép Gondolom ti sem mentekKép
Veronika jobban van már?

Anita!
BuliKép az nagyon jóKép Egy kis kikapcsolódás gondolom rátok is férKép
ha jól tudom 7 évenként van váltásKép Mármint 7 évig csak egyfahta gyereket tud csinálni az ember, aztán a köv. turnusban már a másik neműt csináljaKép Csak azt nem tudom a 7 évet honnan kell számolniKép
Ja meg van egy kínai naptár isKép Dodus küldte el még annoKép Nekünk tényleg lány lettKép
Ja és egyébként is nem rajtad múlikKép, de gondolom ezzel tisztában vagyKép

Panka!
tali lehetne inkább 22, mert most jött meg az órarendemKép 20-21-én suli, 8-19-igKép
Ja gazd föciKép 36 kéréds volt 15 percre, na puskázz egy jó 50 oldalbólKép, még szerencse, hogy teszt volt, így 10 kikeresett megoldás után a többit bex-temKép A 36-ból 22 jó lettKép és azon a héten még a 6-os lottón is 4-es lettKép (3100 ftKép)
Többször is fenyegetőzhetnél a táblával, hátha visszatérnének a "lustábbak" isKép

Forgi!
UHKépKépKép én imádtam uh-ra járni, bár olyan sokan riogattak, de nekem szükségem volt arra, hogy lássam mit fejlődöttKép

Kriszta!
FérjedKép Az arnóti ovi olyan rossz? Mikor jön haza a párod?

Gyöngyöske!
Kettesben egy hétvégeKép Csodás lehetKép Szép időt hozzáKép

Kata!
Gyomrod ugye helyrejött?
Pelust leírta PankaKép
Cumisüveget csak azért kérném, mert én még soha nem kaptam ilyen kis vagyis nagy babától cumit, cumisüveget... És olyan jó lenne, ha én is "Sanibácsi" lehetnékKép

Zoli!
Az a helyes kis erős legény még biztosan szokáig velünk fog maradni, ne izguljKép
JózsiKép lagzi óta kb 2* beszéltünkKép
Nagy fiadnak milyen a félévi?

Dodus!
GRATULAKép Akkor csak nem lett baj, hogy rászoltál a tanárraKép

EldugultamKép
Puszika, Marika
Marika

Bocs egy kicsit besárgultam, de ez a jobbik színKép
Marika

Sziasztok Lányok

Kata
Örülök, hogy Dóri rendben vanKép
Mi Pampers pelust használunk, elég jó a tépőzárja, ráadásul mindegyiknél jobban illeszkedik Bendire, és minősége miatt kevesebb kell belőle, igy olcsóbb mint az lcsóbbakKép
Elnéztem a korábbit, a kávéföző: nekünk nem filteres, hanem müanyag belsős szürős van elég jó.

Sajna nagyon beteg volt, anya nem is merte elmondani, csak karácsony után, mert tudja mennyire odavagyok érte. Igen fulladt, igazából már kékült, de most van itthon kúp. meg tudjuk mit kell tenni. Remélhetőleg kinövi.

Nem zavarsz a Vodanettel

Krisztina
Régen hallotam felőletek, de látom sajna nálatok is zajlik az élet, éppen szerencsés volt Zsolt, hála az égnek.

Forgi
Örülök, hogy rendben vannak a dolgaitokKép

Panka
Kössz a vigasztalást, az olt benne a rémületes, hogy korábban senkinél nem láttunk még ilyet, remélem nem is lesz máskor.
Apunak igaza volt.

Tali, jelenleg úgy tünik ahónap vége nekünk jó.

Anita
Derék dolog a 3. baba gondolata Kép.
Tuti lányhoz a tippem: addig kisérletezni mig összejönKép

Ditta
Szemészet, könnycsatorna-átfújáson három gyereknél volt a négy közzül, ig ismerős, mi kamillás törölgetést is használunk, meg valami cseppeket is, mert bendinek ez is másképp van mint a hétköznapi gyerekeknél.

Marika
Hát az utóbbi hónapok történési miatt kicsit szkeptikus és főled aggódó lettem, de remélem ........

Józsi túltárgyalva Kép

Zoli rendes és szorgalmas gyerek ennek ellenére 3-s szorgalma és 4-s magatartása lett, ezen kicsit megütköztünk mindannyian. Az irodalom 2-s ezért haragszom rá. minden kiderül majd az első szülőin, rákérdezek, mert az első kettő mellbevágott, semmi jelzés nem jött a sulitól, nem értemKép
Négyesre jött ki az átlaga, ez leginkább őt bántja, mert elesett a havi 4000 Ft zsebpénztől.

Zoli

<font color="ff0000">"Nem érhetjük el a bölcs öregkort, egy másik ember útját járva."
M. Twain</font>
bbendi

Sziasztok!

Remélem jól telt (illetve még telik) a hétvégétek.

Marika!
Remélem már nekünk sem kell többet megismételni ezt a szemészeti beavatkozást, bár most hétfőn még vissza kell menni ellenőrzésre. Aznap, amikor megcsinálták neki, nagyon csúnya volt a szeme, beragadt, váladékozott, de azóta 2 nap alatt is nagyon sokat javult. Bár van olyan ismerősöm, akinek 3-4x is meg kellett ismételni a beavatkozást, mire rendbejött a szeme. Hát mi remélem nem jutunk el idáig!!
Veronika már jobban vanKép Kép Kép,néha még köhint 1-1-et, de ez semmi a hét elejéhez képest. Úgyhogy holnap már megy oviba. Már ő is vágyik a gyerekek közé, én nem tudok vele egész nap játszani.
Ja, és köszönöm az újabb "felrakást"!

Most mindenkihez szólnék......
Szóval annyira belejöttem ebbe a kép-felrakás dologba, hogy a babaszoba.hu-ra is feltettem őket(érdekes, ide elfogadta a méretet), és ha nem esik nehezetekre, leadnátok az 5 pontos szavazataitokat?
Beneveztem az "albumtár"-ba, bár nyerési esélyem egyenlő a nullával, de hátha mégis....
Így találjátok: babaszoba.hu/albumtár/Attila és Veronika

Nagyon köszönöm annak, aki megteszi ezt a kis szivességet nekem!!! Kép Kép Kép Kép Kép

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Köszönöm kérdéseteket, gyomrom szerencsére rendbejött.Kép Bár ma apa is panaszkodott. Végigment a családon.Kép

Kriszta!
Párod!Kép
Át bírom érezni a helyzetedet.Kép Igaz én nem messzire járok a két gyerekkel, és apa is hazajön hétvégén. Ettől függetlenül tudom mi az, menni nap-nap után, reggel, délután, este egyedül tanulni a naggyal, közben a kicsit is lefoglalni, bevásárolni, mindent egyedül intézni, stb. Szerencsére az én kocsim még bírja a gyűrődést.Kép

Forgi!
Annyira jó ilyen jó híreket hallani!Kép Ugye mondtam, hogy minden rendben lesz!Kép
Tényleg: itt laktok már?

Panka!
A fehér nem akciós. Legalábbis nem láttam. Másik topicban is tanácsot kértem, de arra jutottam, hogy maradok a Liberonál. A Pampersnek tényleg nem gumis a tépőzárja ami nálunk azért is hátrány mert mostanában gyakran tolja le egyedül ha WC-zni vagy bilizni akar. Tudom bugyipelust kellene használni, de azt meg ki győzi pénztárcával?Kép

Ditta!
Én a helyedben nem vinném oviba. Nem iskola, hogy muszáj járni. Gyógyuljon csak meg otthon, erősödjön meg. Most, kicsit még betegen könnyen elkap (visszakap) bármit. Megyek mindjárt szavazok rátok!Kép

Anita!
Tuti lány??? Kérdezz engem!Kép
Halvány gőzöm nincs, hogy sikerült.Kép
Pedig annyira bíztam a páromban, hogy majd kisfiút hoz össze nekem, ha már az exemnek nem sikerült kétszerre sem.Kép

Marika!
Hogy is van ez a váltás az egyfajta gyereknél?Kép A két nagyobb lányom között 8 év van, tehát csak bele kellett volna esnünk a váltásba nem?Kép
Cumisüveg: ha gyakrabban találkoznánk talán tényleg neked tudnánk adni. No, majd gondolkodom a dolgon.Kép
Ja, azóta sincs cumink, sőt a pénteki alváskor már nem is kérte és azóta sem.Kép Előtte mindig mondta alvás előtt, hogy "kapom cumimat". Sírni nem sírt érte, de kérte. Most már eszébe sincs.

Zoli!
Jó, hogy nektek ílyen jól bejött a Pampers. A barátnőm kisfiának is az a legjobb. Mi anno próbáltuk, de mindig elázott benne Dodó. Sokszor tiszta pisi volt a háta. A Libero viszont nekünk jön be nagyon. Gumis a dereka, a tépőzárja, tehát egyeltalán nem gátolja a mozgásban. Tudod ő már szalad, megy egész nap, lecsúszik a pelus a csípőjére, jobb ha nyúlik és nem szorítja el a pocakját.
Tali lehet, hogy nektek is jó? Szuper!KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KrisztaKép Jó, hogy újra írtál. Nem könnyű most Nektek, de ha bármiben tudok segíteni (de tényleg!), akkor szólj! Már nincs messze a hétvége, mikor jön a párocskád!Kép Jó bálozást!

DittaKép Szavazatok mennek! Linának (ő is irogatott régebben ide) és Martinnak már sikerült ott megszerezni egy harmadik helyet (ha jól emlékszem, vagy második?), úgyhogy a nyerési esélyeitek nem egyenlők a nullával.Kép Veronika jól van már?

KataKép Hogy szuperál a kávéfőző? Örülök, hogy jobban vagytok. Lekopogom, de szerencsére minket elkerül most a vírus.

AnitaKép Jó bulizást! Gondolom örülsz egy kis kimozdulásnak. Ugorjatok csak neki a harmadiknak, ha szeretnéd a kislányt. Az az ismerős házaspár is megpróbálta, akiknél már hat fiú van.KépKépKép

PankaKép Én egyetértek a korábban felvetett ötleteddel, miszerint a régen nem írókat törölni lehetne a táblázatból. Mostanában nem láttunk képeket Beniről.Kép

ZoliKép Én is megnéztem az oldalatokat, Bendit is láttam. Szerintem is nagyon jó, majd lassacskán elolvasom az egészet. Zoli bizije meg lesz még jobb is, meglátod!Kép

Aki megteheti, nézzen ki mostanság Tapolcára. Rengeteg vadkacsa úszkál a tavon, egy hattyúpárral együtt. A gyerkőcöknek biztos tetszene. És lehet mókust is etetni. Mi tegnap hármat is láttunk. Nagyon aranyosak voltak.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Segítsetek légyszi!Melyik paranccsal lehet azt elérni,hogy úgy tudjak berakni képet,hogy rákattintok a szövegre,pl.:itt!
Már próbálkoztam egy csomó mindennel,de nem sikerült!Kép

Puszi,Anita
kacajka

Anita!
Mail ment!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nektek bejön a Babaszoba? Nekem nem.Kép Tegnap sem és ma sem.

Gyűjtöttem egy halom mártás receptet, akit érdekel szóljon!Kép (És vannak egyszerű bögrés sütireceptjeim is, ha valaki nagyon édesszájú.Kép)

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Már megint én...Kép

KataKép Ez a csigavonalas ragasztás bejött. Köszi!Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka, nekem van kacsás szalvétám. Vadkacsás és egy tó, meg talán nádas van a háttérben. Ha jó, akkor negyedet tudok belőle küldeni.Kép
Igen, most ráérek.Kép

Nektek jól működik a BN? Nekem csak most sikerült megnyitni.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

AnitaKép
Buli biztos jó lesz.Kép

DittaKép
Én látogatási tilalom alatt szültem és nagyon jó volt, nem jött a sok látogató a nyakamra. Csak az volt a rossz, hogy a párom sem jöhetett be hozzánk, de a szülésnél bent lehetett.
Könnycsatorna átfújásKép
Tavasszal, ha tali lesz vigyázz, szavadon fogunk.Kép
Szavaztam rátok, többször is.Kép

MarikaKép
Nekünk kínai naptár nem jött be, mert a szerint Beni lány kéne, hogy legyen.Kép

ZoliKép
Az szupi lenne, ha ti is eltudnátok jönni a talira.

KataKép
Akkor lassacskán szobatiszta lesz a nagylány?
Nekünk egyébként a Huggies jött be, csak éjszakára már 1-el nagyobb méret kéne, azt meg nem lehet sehol sem kapni.Kép Így most a Pampers-el próbálkozunk.

DodusKép
Babaszoba nekem bejön.
Receptek jöhetnek, mártás is és süti is.Kép

Akkor a következő táblában már azok nem lesznek benne akik tavaly okt. óta nem írtak, jó?

Tali: akkor feldobok két időpontot, ami mindenkinek jó: 02.22. vasárnap vagy 02.28. szombat. Melyik legyen? És helyszínnek jó lesz az a terem amiről korábban írtam? Batyus tali legyen?
Talilista:
Marika, Dodus, Kata, Kriszta, Gyöngyöske, Anita, Zoli?, Panka
Nevának szól valaki?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

DodusKép
Ha már ennyire hiányolod a képeket Beniről, akkor néhány nagyon friss kép csak neked, csak itt, csak most.KépKép
Kép
Kép
Kép

MarikaKép
Látod a 2. képen, hogy mit tud már Beni?

Panka

panka

Sziasztok!

Kata!
Köszike!Kép
Milyen a csigavonalas ragasztás?

Panka!
Beni tündéri!Az a mosoly!Lesz mivel levennie a csajokat a lábukról!Kép
Nekünk mindkét időpont jó,és a terem is jó ötlet.

Várom már nagyon a bulit!Jó lesz egy kis kikapcsolódás!

Ádi már nagyon megszokta az ovit,ott is alszik délután.Néha nagyon csibész,nem hagyja békén az uncsitesóját.Lehet,hogy mégsem volt a legjobb ötlet egy csoportba tenni őket!Késő bánat!

Mátéval az állathangok utánzását gyakoroljuk,és amikor kérdezem,hogy hogy csinál a kacsa,akkor elkezd kacsintgatni.Kacsa-kacsint,végülis hasonlít!KépTátog mint a halacska,és a bocira is mondja néha utánam,hogy búúúú.
Ha olyan a kedve,akkor mondja utánunk a szavakat,de beszéd terén inkább a saját halandzsáit részesíti előnyben!KépDe azt vég nélkül mondja!

Puszi!
Anita
kacajka

Dodus!
A receptek nekem is jöhetnek!

Köszi!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Dodus!
receptek nekünk is jöhetnekKép
Babaszobával nem volt gond, nekem is sikerült fellépniKép

Panka!
Ez fantasztikus!!! És halad is? KépKép Kis tündér ezeken a képekenKép Már alig várom a talitKép

Kata!
Az első lánynál biztosan a 7. év végén voltatok a 2-nál pedig egy ujabb hetes fordulat elején, ha közben születik baba az biztosan fiúKép
Egyébként a bátyám lányai 8, 4 évesek és a legkisebb 8 hónaposKép Szóval ott tuti nem igaz a 7 éves fordulatKép
PampersKép Mi mindíg akkor váltottunk nagyobbra, ha a kaki a nyakánál kötött kiKép (szó szerintKép)

Anita!
Fiúk milyen aranyosak lehetnekKép Mátét megnézném amikor tátogKép Sikerült megoldani a problémát? Ha nem akkor szólj, de gondolom Kata mindent leírtKép

Veronika!
Ment az 5 pontKép

Zoli!
Zolinak gratu, azért ez sem olyan rossz eredményKép Szülőiről majd beszámolsz? Bár ha jól emlékszem van egy kis segédeszköz a mag és szorg jegyekhez. A szorg gondolom azért 3 mert sokkal jobb eredmény is elvárható tőleKép
Magatartás 5 csak a szenteknek szokott lenniKép

Puszika, Marika
Marika

AnitaKép
Fiúk biztos aranyosak. Már úúúgy várom a talit.

MarikaKép
Igen, halad is, igaz még csak egy pár "lépést". És teljesen magától tanulta meg.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Dodus!
Szuper!Kép

Panka!
Nagyon nagy baj, hogy én is megnéztem a "csak" Dodusnak szánt képeket?Kép Nagyon ügyes Beni. Mászik is vagy csak a mászó pozíciót próbálgatja?
Pelusból maradtunk a Liberonál. Nekünk az jött be. Gumis derék, gumis tépőzár. Tudod a lányoknak máshol ázik jobban a pelusKép, úgyhogy mivel ez bevált, nem kísérletezek. Végül vettem a fürdőlepedősből. Úgy voltam vele, ha kicsi Dodónak, majd jó lesz nekik játszani a babákhoz. A Corában pont akkor pakolta a pelusokat a csajszi. Kérdeztük, hogy nem tudja-e a méretet, de sajna csak tippelni tudta. Kérdeztük, hogy ki lehet-e bontani, de azt mondta nem meri. Aztán találtunk egyet amit már valaki kibontott. Mutattam a csajnak, hogy és ha valaki már megelőzött minket. Erre vigyorogva odajött és szétszedte nekünk. Képzeld, még jó Dodóra. Ma azzal a fején szaladgált.Kép

Tali: nekem mindegy hol van. Ha batyus lesz és fügekenyeret viszek.Kép Ma csináltam először, de csokimázzal már nem volt időm leönteni, vagyis nem volt mit leönteni, olyan fincsi volt.

Anita!
Szívesen!Kép
A szalvétázással kapcsolatos a csigavonal. Nagyobb darabnál én ilyen technikával ragasztom a szalvit. Dodusnak nem akart sikerülni ezért tanácsot kért tőlem, hogy én hogyan csinálom. Leírtam, aztán ő rájött, hogy a technikájával volt gond. Ő sugarasan próbálta ragasztani.

Marika!
Akkor ennyit a 7 évről.Kép
Különben nekem annak idején már 3-4 hetes terhesen megmondta egy hozzáértő, hogy nagy valószínűséggel lány lesz.Kép Tudod én a Babanetet a "megint megjött"-ben kezdtem. Akkor még sokat járt ide Erazmusz, s ha valaki kérte, kiértékelte a hőm. görbét. Dodó tervezett baba volt, tehát nekem is volt hőm. görbém. El is küldtem neki amikor már egy hete nem jött meg. Akkor ő megerősítette a + tesztemet a görbe alapján és valami ilyesmit írt: "a hőmérsékleti görbéből a megtermékenyülés időpontja alapján, nagy valószínűséggel kislány lesz". Bejött.Kép Biztosan tudod, hogy az is meghatározó a baba nemét illetően, hogy a peteérés előtt vagy után kerül sor "akcióra".Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

PankaKép A képek nagyon klasszak. Beni már olyan nagy fiú. Mikor utoljára láttam, hááááát, már nagyon-nagyon régen volt.Kép És már kezd mászni? De jó lesz meggyömöszkölni! A szőnyegetek pont olyan, mint az anyukáméké.Kép

A recepteket bizti ami bizti, mindenkinek elküldöm, nehogy valaki kimaradjon belőle.Kép Cserébe kérem szépen Kata a fügekenyér receptjét, mert az ilyen elillanós sütik a legjobbak.Kép Tegnap én is sütöttem egy mákos-bögrést meggydzsemmel. Még nem kóstoltam, de az illata isteni.Kép
Tegnap végre sikerült a Babaszobába belépni, úgyhogy én is szavaztam.

Dodus, aki Marika besorolása szerint szent volt az iskolábanKépKépKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

A mai legfrissebb képünk!
Ez pedig a ráadás!

Csináltunk egy pár hangfelvételt,úgyhogy az is érdekelne,hogy azt hogyan lehet berakni!

Kata!
Én is kérdeztem a dokimat,hogy hogyan lehet kislányt "csinálni",de már későn,mert mint utólag kiderült,Máté már a pocakban lapult!Kép

Megyünk reggelizni,mindenkinek szép napot!

Puszi,Anita
kacajka

Helló!

Mindig elfelejtek valamit.Kép

Kata! Az Intersparban láttam katicás csomagolópapírt, azt a fajtát, ami egészen vékony. Szerintem azt is lehet dekupálni. Gyönyörű, nagy katicabogarak vannak rajta.KépKép

Anita, ez csúcs! Mind a két kép szuper.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Kis szentemKép
Megkaptam a recepteketKép Köszönöm, majd ki is próbálom hamarosanKép Bár tegnap muffinnal zargattam a családotKép

Kata!
Én is így szoktam tenni, amit már valaki kibontott azt megnézem, bár egyszer kétszer az én kezemben is kiszakadt valamiKép
Nem tudtam, hogy hol kezdtél, de nagyon helyes hogy most itt vagy VELÜNKKép
Fügekenyeret nagyon várom, már csak ezért is érdemes találkozniKép

Panka!
Akkor talin együtt fognak mászkálniKép

Anita!
Nagyon tündérKép Meglestem ám a többi képet isKép
Hangfelvétel felrakása majd engem is érdekelneKép

Én is frissítettem már az albumon, így ITT megnézhettek pár új képetKép
Az ne zavarjon senkit, hogy feldolgozás alatt vanKép
Dorka is megtekintette a babák friss képeit és nagyon nagyon tetszettek neki, főleg a hasonló korúakKép "Végigbeszélte", mutogatta a képeket és nagyokat kacagott.
Mit szóltok ehhez a csúnya időhöz? Tegnap már olyan jó volt, Dorkával kint sétáltunk az udvaron. Kicsi szentem (Dodus) ez szó szerint, én fogtam a kezét és sétáltunkKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Először is a fügerecept: http://www.mindmegette.hu/main.php?app=recept/recept.php&r=3143

Annyit hozzáfűznék, hogy nekem a 30 dkg liszt sok volt. Én balga beleborítottam aztán tejjel hígitani kellett.Kép

Anita!
A hangfelvételt csak egy külön tárhelyre tudod feltölteni, aztán ide csak a linkjét teszed be. Én is úgy csináltam, feltöltöttem az uw.hu-ra.

Marika!
Aranyos vagy! Köszi!
Tündéri kislányod van.Kép És milyen igazad volt anno. Amikor azt mondták, hogy tiszta apja, ugye Te mondtad, hogy nem baj, majd kinövi. Hát tényleg kinőtte. Már nem állítom róla, hogy kököpött Viktor.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Még csak most találtam meg az általatok készített oldalt, amely a miskolciaknak szól és nagyon megörültem. Én jelenleg első babámat várom, 14 hetes vagyok és tapasztalatlanságom révén mindenre nagyon kíváncsi. Először is szeretnék olyan kismamát találni, aki dr. Ónodi Zoltánnál szült vagy szülni fog, mert abszolút nem ismerem őt, de őt ajánlották, így hát hozzá járok és egyenlőre nála is szeretnék szülni.
Gyönyörű kisbabáitok vannak, többször is nézegettem a képeiteket.

Ja annyit még, hogy miskolci vagyok, belvárosban lakom.

nzsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Úúúútálom ezt a vacak időt. Olyan mintha ősz lenne, pedig már a tavasznak kéne jönni.Kép

KataKép
Nem baj, hogy megnézted.Kép A mászásnak azért örülök ennyire, mert úgy tünt, hogy a kúszás, mászás teljesen kimarad Beni életéből. És akkor utólag kellett volna neki megtanítani, hogy ne legyen diszlexiás. De megtanulta magától is. Igaz, hogy egy kicsit fordított a sorrenden.Kép
FürdőlepedőKép
Erazmusz nekem fiút jósolt és hát úgy tűnik, hogy bejött.Kép
KököpöttKép
Tali akkor legyen batyus, hogy megkóstolhassuk a sütidet.Kép

DodusKép
A szőnyeg még a nagyiméké volt, apránként cserélgetjük le a bútorokat, de szerintem a szőnyegek a végére maradnak.
Recepteket köszi.

AnitaKép
Igaz, hogy még nem próbáltam, de mellékletként nem lehet feltenni a hanganyagot a küldés gomb mellett?

MarikaKép
Fotókat meglestem, nagyon édes a nagylány.Kép És tényleg kinőtte.Kép
Mi is szoktunk már kint sétálni. Csak nagyon lassan haladunk, mert minden vackot alaposan meg kell nézni.Kép

ZsuzsaKép
Üdv nálunk.Kép Gyere nagyon-nagyon gyakran. És gratulálok a pocaklakódhoz.
Ónodinál Krisztina (Telian) szült, de ő nem nagyon szokott mostanában írni. De ha megdobod egy e-maillel biztos szívesen ír a dokiról.
Szeretnél bekerülni a táblázatunkba?
Dodusnak is vannak aranyhalai.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Először is nagyon-nagyon köszönöm a szavazatokat!!!! KépKépKépKépKépKépKép

Panka!
Majd kérlek figyelmeztess, tavasszal, hogy mit ígértem! Tényleg szeretnék már veletek találkozni. Innen jut eszembe, nincs esetleg itt a neten kép rólatok? Most kivételesen nem a babákról! Mert a kisfiadat már többször is megcsodáltam!
Közületek csak Anitát "ismerem" fényképről, szóval jó lenne, ha legalább így megmutatnátok magatokat! Majd én is küldök olyan képet, ahol elfogadható fejem van.

Anita!
Ha jól emlékszem, te benne voltál anno a Kismama-szüléstörténetei között? Ez a kérdés csak úgy eszembe jutott, bocs! Ja, a kisfiad nagyon édi!Kép

nzsuzsa!
Üdvözöllek, és gratulálok a bébihez a pocidban! Remélem a terhesség minden mozzanatáról beszámolsz nekünk! Sajnos nem ismerem a dokidat, melyik kórházban dolgozik?

Kata007!
Csak néztem bárgyún, amikor a pelusokról tárgyaltatok, mondván: Miről beszélnek ezek, még a tépőzár is gumis stb. És akkor megnéztem a miénket (én is Libero párti vagyok) és tényleg! Erre most kellett rájönnöm, hogy az is gumis!
Egyébként kérdezni is akartam tőletek, hogy vett -e már valaki a fürdőlepedős pelusból a Corában, mert én is megvenném, de te írtad hogy a kislányodra még jó, szóval akkor a kisfiú biztos belefér!

Jövő hétfőre bejelentkeztem a fogorvoshoz! Már most előre félek! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én jobban félek, mint bármi mástól! De már nem halogathatom, mert a terhesség alat minimum 3 fogam romlott el (még szerencse, hogy csak pici lyuk van rajta), és nem akarom, hogy tovább romoljon. Még nincs műfogam, próbálom az épeket helyrepofoztatni. Szorítsatok, mert nagyon félek!KépKépKép

További szép napot nektek! (Írjátok meg, hol találok képeket rólatok, és persze a gyerkőcökről!)

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Bibííí! Van nekem ILYENEM!!!

Zsuzsa!
Üdv itt nálunk!Kép Gyere gyakran!
Sajnos Ónodit csak látásból ismerem, semmit nem tudok mondani neked róla. A pocaklakódhoz gratulálok!KépKép

Panka!
Nekem Anita egyeltalán nem mászott, 10 hónaposan elindult és nem lett diszlexiás.
Tali: ok, megy a fügekenyér.Kép

Ditta!
El bírom képzelni, hogy miket gondoltál rólunk, na meg a pelusról.KépKépKép
A fürdőlepedőt már ki is mostam, nem ment össze, tehát tuti jó lesz Attilára.
Engem megnézhetsz a profilomban. Tudod itt a hozzászólásomnál rákattintol a nevemre.Kép
Fogorvos: részvétemKép. Én most fejeztem be.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Köszönöm a meleg fogadtatást, nagyon szimpi.
Ditta: Ónodi a Semmelweis kórházban főorvos, már idősebb.

Panka: dkriszta szült Ónodinál, mert neki írtam, csak őt találtam Krisztát. Szeretnék bekerülni a táblázatodba.

sziasztok

zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Zsuzsa, de jó megint, van egy új csapattag! Kép
Dkriszta nem Ónodinál szült, hanem dr. Sándor Csabánál, ez a táblázatunkban szerepel.

Tali, nekünk jó, lehet batyus, majd sütök valami fincsit.

Zoli!
Hogy van Bendi ebben az ocsmány ködös időben??

Ja, apika ma közölte, hogy jó lesz befejeznem egy időre a szalvétázgatást, mert kezdődik a suli. Holnap már megyek. Ez az utolsó félévem, márc. 30-ra le kell adnom a szakdolgozatom. Már a záróvizsga tételsorokat is megkaptuk.

Krisztináról (telian) tud valaki valamit?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

DittaKép
Engem itt leshetsz meg. Igaz már majdnem 1 éve készült ez a fotó, de azóta nem sokat változtam.Kép
Fogorvos.Kép Megy majd a drukk.Kép Nekem is kéne már menni kontrollra, de mindig halogatom.

KataKép
Szép az új kávéfőződ.Kép És biztos fini kávét főz.
Ellenpéldának itt a két öcsém. Egyikőjük sem mászott és mind a kettő dixis.KépKép Elég sokat olvastam anno a témáról és persze nem biztos, hogy mindenki az lesz aki nem mászik, vannak más befolyásoló tényezők, de elég nagy az esély.

ZsuzsaKép
Nem Dkriszta szült Ónodinál (látom, ezt már Gyöngyöske is írta), hanem Krisztina(Telian). Egy kicsit fentebb találod a táblicskunkat, abban láthatod, hogy ki kinél szült.Kép
A táblázathoz dobj meg egy maillel a következő adatokkal: kor, lakhely, kórház/orvos és szülés várható ideje. És akkor a következőben már te is benne leszel.

GyöngyöskeKép
Az az egy félév már hamar elrepül.Kép Miről írod a szakdolgozatod?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Érdekes!
Nyugi, nálatok nem lesz semmi gond. Beni ügyes kisfiú!Kép
Kv: kicsit fura íze van a kv-nak. Sokkal erősebb mint a régi főzőn. Még ki kell tapasztalni, hogy az igazi.Kép
A hangfelvételt mellékletként szerintem azért nem tudod ide felrakni mert akár wav, akár mp3 méretileg sokkal nagyobb mint egy kép. Azért még megpróbálhatod, majd figyelek mire jutottál.Kép

Ditta!
A táblázatban hiányzik egy adatod! Titok???Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Sikerült felrakni egy pár képet a gyerekekről. Itt megtekinthetőek:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=3981

Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Dorka és DodóKépKép
Itt is nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!
Kép

KataKép
Tegnap próbáltam hangot felrakni és igen, nagy a méret. Néztem az uw.hu-t, regisztráltam is, de elsőre nekem elég kínai volt.Kép

KrisztaKép
Igaz, hogy egy kicsit megkésve, de Kingának nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Kép Látom tetszett neki a szülinapi torta.Kép Kristóf már milyen nagyfiú. Párod hogy van? Sikerült már hazajönnie?

Panka

panka

Sziasztok Lányok

Kata
Igen jónak tünik a találka, egyébként volt valamikor, vagy csak lökött vagyok és azt gondoltamKép
Süti sok legyenKép

Dodus
Muffin már lejárt dolog?, az is finomKép

Gyöngyöske
Most jól van remélem nem lesz vele már baj amig kitavaszodikKép
Sütit nagyon szeretemKép

Marika
Persze irok majd, hogy mi volt, de nem értem, ha nem volt vele gond akkor ?????
Legaláb jelezték volna egy beirással.

"Bár ha jól emlékszem van egy kis segédeszköz a mag és szorg jegyekhez."
Ezt sem értem.

Emlékezetem szerint eddig szent voltKép

Matek viszont 4-s Kép)), lehet, hogy .....

Ha jól emlékszem ebben a hónapban nem kívántam még minden névnaposnak, jubilálónak semmit, most megteszem.

Sok boldogságot

Nevának szólt már valaki?

Azért pici örömöm is van
Bendi két nappal ezelőtt magától felállt a bébkomp mellett, majd jól szétnézett és álldogáltKép
Bizom benne, hogy hamarosan állandóvá válik a mutatványa.

Zoli

<font color="0000ff">"Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni."
Gabriel García Márquez</font>
bbendi

Sziasztok!

KataKép
Dehogy titok az az egy adat, de gondoltam úgysem tudjátok, merre van. Szentistván, Mezőkövesd mellett egy 3000 fős község.
Panka, mostmár ezt is beteheted a táblázatba. Ez kb. 50 km Miskolchoz.

Most nincs több időm, jönnek az esti szertartások!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságot! Ahogy Dodó mondja: "köszönöm cépen"Kép

Most nem leszek egy bőbeszédű, mert holnap jönnek Dodót köszönteni, úgyhogy ma még meg sem álltam.Kép

Ditta!
Én tudom merre van!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jó reggelt!

Családom minden tagja alszik még, most van egy kis nyugi, úgyhogy írok.

Először is a 2 leányzónak (Dorottya és Dóra!!!) boldog névnapot kívánok! KépKépKépKép

Na mit szóltok ehhez a szép tavaszi időhöz? Kár, hogy már nem tart sokáig. Tegnap olyan jót sétáltunk a kicsivel! Délután 1,5 órát aludt a teraszon a kocsiban.

Nem tudjátok, hogy mi van azzal a lánnyal (hölggyel??) aki kb. akkorra volt kiírva szülni, amikorra én? Amikor terhes lettem, még írogatott ide, és hogy már idősen (42 év) szülte a 3. babát. Most nem is emlékszem a nevére.

Majd még jövök. DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

ZoliKép
Pici öröm?? Ennek most biztos nagyon örülsz.Kép Bendinek nagy-nagy gratula az álláshoz.Kép Látod milyen ügyes nagyfiad van. Már a talin ő is ott fog álldogálni a többiekkel.Kép
Szerintem Nevának még nem szólt senki. Neked megvan a száma?
Ha ennyire szereted a sütit akkor én is sütök majd valami finomat.Kép

DittaKép
Én is tudom, hogy hol van.Kép Táblába beírtam.
Ma is egész szép idő volt. Igaz, hogy egy kicsit borongós, de legalább meleg. Csak már a hó ne esne.
Biztos Evaeva-ra gondolsz, a 4. babáját várta. Nagyon eltünt, még az e-mail címe is megszünt. Remélem nem történt velük semmi rossz.

KataKép
És mi volt a névnapi menü?

MarikaKép
Ti is buliztok?

ZsuzsaKép
Mailt megkaptam. Táblába beraktalak. A szülinapomra vagy kiírva.Kép

AnitaKép
Mailem megkaptad?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Kata, Marika!
Dórikának és Dorkának nagyon boldog névnapot kívánok!Kép

Kriszta!
Kingának boldog 4. születésnapot!Kép Még belefér a 8 napba...

Zoli!
De jóóóó! KépKépKép
Szeretem Márquez könyveit is. Kép

Ma voltunk Gyönggyel Bábszínházban, nagyon beleélte magát a mesébe.

Hanga ma is a bilibe végezte a nagydolgát, és 2-szer a kicsit is. Olyan büszke vagyok rá.

Az előbb fogócskáztak a lányok az asztal körül, 4kézláb, Hanga csak úgy kacagott, Gyöngy volt a fogó. Nagyon aranyosak voltak.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?