Sziasztok, jó reggelt!!!
Ancsa - nagy-nagy gratula a kisasszonyhoz, milyen jó súllyal született, nem semmi! Várunk vissza és a szüléstörténetre is kíváncsi vagyok!
Szöszke - szintén gratula Gergelyhez, nagyon édes a képen, tök jó, hogy bent van a laptopod, úgy ki lehet majd bírni
Jelentkezz, amikor csak tudsz!
Timi - nagyon édes a kicsi, főleg abban a pólyában egyem meg, várunk, tök jó, hogy már otthon vagy!
Sensi - kitartást, most már mindjárt babázol te is!!! Reméljük legalábbis, hogy a babaruha összerakása megindította a dolgokat
Peva - megértelek és neked adok igazat, párod nem jogosan türelmetlen, főleg, hogy ő alhatott!!! Nálunk is volt egy-egy ilyen összezördülés, amikor én este kb. 3X etettem (mondjuk éjfél, 3, 5-6), ő meg simán bírt aludni, pedig még pelenkát is cseréltem és akkor másnap hagytam aludni 10-ig (hétvége), én már javában két etetésen túlvoltam, ő meg mikor felkelt, szenvedett, hogy milyen fáradt...
De nyugi, majd lenyugszanak a kedélyek, szerintem nem érdemes felhúzni az orrodat, most nagy szükséged van rá, hogy támogasson, segítsen, mire hazaér, biztos ő is megnyugszik és átgondolja, hogy hogyan viselkedett!!!
Tescoból hozott párom nagyon cuki rugikat és bodykat, asszem 7 db rövidujjú body volt 2700 forint, rugit is vett sima fehéret 3 db volt egy csomagban, szerintem nagyon érdemes a Tescoba venni ezeket!!! Onnan kaptunk cuki takarót is Lottikának, Cherokee márkájú, ezek nagyon olcsók!
Gyerekorvos - csajok, most akkor kell adni neki pénzt vagy sem??? Illik egyáltalán? Mert nálunk eddig már 4X volt, magától jön, most is mondta, hogy jön 2 hét múlva megint, nem én hívom, mármint mennék én a rendelőbe is, de ő mondta, hogy jön. Nem tudom, kell-e adni manit és mennyit és mikor és hogy??? S.O.S.!
Marek -
a rossz éjszaka miatt, de ha megnyugtat, nálunk sem volt jobb, bár aludt, de keltünk párszor, 22-kor evett utoljára, majd 1-kor, utána 4-kor, aztán most 7-kor, szóval magától betartja a 3 órákat is, de vagy 40 percig evett mindkét alkalommal.
Szoptatás ideje - kinek meddig tart egy szopi??? Mert nálunk ált. min. 30 percig, de valamikor tovább, 40-50 percig, amíg ő ki nem köpi a cicit, vagy ha már nagyon régóta csak úgy érzem, hogy nyammog rajta, akkor én segítek rá, hogy kikerüljön a szájából.
Anhel - csípőszűrésre ált. 6 hetesen kell menni, legalábbis nekem ezt mondta a dokinéni, végre kaptunk is időpontot, jövő hét kedd du. megyünk a MÁV-kórházba. Beutalót ad a gyerekorvos, azzal kell menni.
Zsuzsu - na ettől félek én is, mert ugye nálunk szinte minden este rajtam alszik Pömpő, most kezdem betenni kajcsi után az ágyába, de előtte nyugszik rajtam kicsit, bár valamikor bealszom, most éjjel is bealudtam, majd 1 óra múlva felébredtem és betettem az ágyába, aludt 1 órát ott és utána kelt kajálni megint.
Az a baj, hogy nagyobb biztonságban érzem, ha rajtam alszik, mintha az ágyában, de rá kell szoktatni, mert most már érzem a súlyát, amíg 2,5 kiló volt, nem volt gáz, de most már 3 felett van és nagyon el tud nyomni. Szóval kitartást!
Amúgy bealszik a cicin, vagy csak lassan eszik??? Mert nálunk is ez volt az elején, a sárgaság miatt nagyon aluszékony volt és egy-két szívás után bealudt vagy csak tartotta a szájában a cicit. Én úgy ügyeskedem, hogy egy vizes vattát mindig tartottam magam mellett és ha szenderedett, az arcát megtisztogattam, benedvesítettem vele, ettől felébredt és tovább evett... egy darabig, aztán újra bealudt, újra vizes vatta... melós volt.
Borkaby - nem ismerem a Concord márkájú hordozót, de szerintem az ilyen hordozókban, ami 1 éves korig jó, ugyanúgy kell betenni a babát, mi ezzel hozzuk-visszük ugye most már többször is autóval, jól ül benne, alszik is mindig benne, talán csak rosszul helyeztétek bele, nem?
nálunk így néz ki benne
Tercsimama - én a 14. kerületben lakom
Nálunk: volt tegnap a dokinéni, azt mondta, hogy még mindig sárga a gyerek, de már csak az arca, viszont az az ucsó rész, ahonnan eltünik. Kérdezte a vizet, mondtam, hogy adjuk neki (nem adjuk), de fél dl-t, erre mondta, hogy legyen meg a napi egy dl, akár az anyatej rovására is, tehát inkább a vizet igya, mint szopjon
Szerintetek???
Amúgy a bilirubin ürült már tök jól belőle a víz nélkül is, de ha hétfőn még mindig sárga az arca, akkor beutalót kapunk a Bethesdába és vért fognak venni tőle
Most kezdem magamat hergelni, hogy talán mégis adni kellett volna neki a vizet, de hát amúgy is ürült belőle, hogy nem kapott egyáltalán, és a dokinéni mondta, hogy milyen szépen ürült, de ő úgy tudta, hogy kapja a vizet,szóval víz nélkül is ürült...
Na mindegy, ez van, most alszik az ÁGYÁBAN
Megyek, jövök még!