Köszönjük a kösztöntéseket és a képdícséreteket.
Lilinek is boldog hófordulót!
Nono! Úgy sajnálom, ami Szonjával van, remélem hamar meggyógyul.
++++++++++++++++++++
Lekri! Nem Kristóf a leglustább, Nimród sem egy nagy mutatványos. Ugyan már 3 hónaposan oda-vissza meg tudott fordulni, de nem nagyon gyakorolja. Szintén egész kicsi volt még, amikor már felhúzta magát ülő pozicióba, ha fogtuk a kezét, de magától nem ül még, nem áll, nem nagyon mászik. Majd belejönnek.
Aranyos az "ősember"!:D
Anetto! Így már értem, és igazad van. Én is félek Nimródnak adni olyan zöldséget-gyümölcsöt, aminek nem ismerem az eredetét. Almát, krumplit, sárgarépát biztos helyről szereztünk be, és talán még sikerül mást is jó kezekből kapni. A barackról lekéstünk, így azt üvegből fogja megismerni. Holnap próbálkozunk vele először.
Borsika! Üdv itt!:)
Persze, hogy befogadunk.
És Bogi babád nagyon édes!:D
Mary! Nálunk a szokásos 3 órai vidám ébredés elmaradt, de helyette 5-kor ébredt sírva.
Másfél óra múlva valahogy visszaaludt, de amint letettem a fenekét, kinyitotta a szemeit. Vissza az ölembe, elaludt, letettem, ismét ébredt. Ezt 3-szor eljátszottuk, utánna úgy döntöttem, hogy az ölemben altatom. Persze, hogy én már semmit sem aludtam, de legalább ő kialudta magát.
Bogi kicsi lány nagyon édes!:D
Emi! Gratulálok a fogacskához!:)
Celesztina! Nimród nem ül sokat, mert egyedül még nem ült fel. Addig én nem is nagyon ültetem, ráér vele. Ha rövid időre felültetem, ki kell támasztanom, mert különben eldől, mint egy zsák.
Ha Julinka szépen ül egyedül, akkor szerintem ültetheted egy kicsit. De én nem tudom, mi az okos döntés ebben.
Mango! Szívesen (a címet).
A lakás miatt ne aggódj, kicsit nő még a fiad és besegít majd.
Ahogy olvasom, rendmániás lesz.