Boldog Boldog 7. hót Lilinek!!! A nagylány!!
És:
Boldog felediket Nimródnak! Tényleg jóképű kispasi!!
Mango,
én Szalay dokinál szültem, én is nála születtem, aztán így maradtam!
De ismerem Tóth dokit is uh-król, jó fej, és Erikát is (ő sajnos pont szabin volt, mikorra én ki voltam írva).
Szóval TI IS 4-et terveztek?
Na jó, nálunk ez csak egy felvetés volt, majd még meglássuk. Nem tudom, hogy ’osszam’ el a korkülönbségeket, nem szeretnék azért 8-10 évig itthon lenni, de nagy korkülönbségeket se.. Te hogy tervezed?
Igen, meg kell erősítenem, én is néztem, hogy a Várandósságon belül ez a legforgalmasabb topic, ezért is csatlakoztam!
Kisfruzsi,
pneumot-mi is kaptunk (kedden), és utána estig kábult vigyor (gyorsan beszaladtunk egy babajógára ennek örömére, és nagyon jól ment az 'oooommmmm'
), utána viszont 1,5 óra sivítás következett. Általában ezek vegyesen oszlanak el az egész napban, szóval az oltásnak tudom be… Miket adattok be még?
Lekri,
a karácsonyfa alatt már tuti mászni fog Kristóf!! Sőt, ülni is és lehet, hogy majd, mikor megpróbálja magára rántani az egészet, azt kívánod, bárcsak ülne már meg egyhelyben!
Na, persze én nem vagyok szakértő az egyszem kölkömmel, de 7 hónaposan már kúszni szoktak, nem? Levi mikor kezdte?
Épp alszik a kis hisztigép, eddig vele játszottam..
Most tennék fel képeket, de ki kéne használni az időt, hogy végre lezuhanyozhassak…
na jó, majd összehozom mindkettőt.