Új privát üzeneted érkezett!

kis tiszta úrfi :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Gondolom a tisztaság-és rendmániájában az apjára üt :) ráadásul a kiírt időponban született.. nem tudom mit fog kezdeni egy ilyen szétszórt szeleburdi anyával :)

Kép
Kép
mango.
 
 


jóóóóóóóóóóó reggelt

leirom mert szerintem csak egyszeri eset :lol: :lol:

este fürdés után elaludt fiatalúr.ugy döntöttem mielött lefekszem megkinálom kajcsival.igy negyed 10 után evett 140ml-t.2órakkor kelt fel.evett és aludt 7ig de csak 8kor reggelizet.igaz fél5kor fel sirt de csak azért mert apa ment dolgozni.adtam neki cumit.vissza is aludt.ilyen jó éjszakánk nagyon régen volt már :) :)

Nono
hogy telt az éjszakátok?

Mango
Kristóf is olyan.hogy ha kaki van akkor egyből ki kell cserélni a pelust.néha sikerül neki is éjjel betojni de hajnalban vagy reggel ébredés után tuti van egy kakis pelus.bár itt napi 3-4-5kaki tuti van

Fruzsi
még nem probáltam.most remélem bevállik igy ez a megébresztés.ha nem akkor kiprobálom azt :)
Vendég
 

 
 

Sziasztok Mamik!

Kicsit el vagyok tűnve, mert szerencsére mindig van vmi, ami miatt nem nagyon tudok unatkozni!
A félhiper gyerekem tesz róla, h mozgásba legyek!

NONO
Nagyon örülök, h sikerült a vizsgád!! És remélem Szo is gyógyulgat már, és végleg lement a láza!!! Tuti csaj vagy!

Mango
Mi a 2-es tápit úgy adjuk, h reggel és este ezt kapja, napközben meg a tejpép-gyümi mellé az 1-est! Nekem azt mondta doki, h fokozatosan szoktassam át, h első nap egy étkezésre, második nap 2 étkezésre... stb.

Téjé
Szarakszik a freemailom, nem tudok válaszolni, nagyon dühít! Hétfőn szerintem senki nem volt ringatón!!
Többit PRIVIBE írom Neked!!

Pneumo
Mi is tegnap megkaptuk azelső szurit, üvöltött.. Mondták adjak estére kúpot, mert volt már visszajelzés, h felment a gyerek láza. Hát én jól elfelejtettem.. De nem is lett lázas.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Emi Liliének Boldog Hófordulót!

Hol vagy csajszi???

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Nagyon sokan eltűntek :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Lekri, szeretnék már én is egyszer 7-ig aludni...

Kiscica mi is tegnap kaptuk a kókuszt :) én 2 kúpot is adtam, egyet 1 órával az oltás után, egyet meg este, én ezt az utasítást kaptam :) Köszi a tápis választ, azt hiszem én is fokozatosan fogom adni neki, mostanában amúgyis össze-vissza kakil szegénykém. Viszont Csenge horror kakikáit már a gondozónők élvezik a bölcsiben, ő délelőtt szokta elintézni :) :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Igen, Szőlő, Ercsi és Lituka is!!! Emma nem is jelentkezett a szülés óta.... ő is nagyon hiányzik!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango
Hát én is ezt kaptam, de szuri után mi mentünk még csavargyárba, este meg szomszédolni. Fürcsi után meg, hát elfelejtettük.. :roll:
Horrorkaki :lol: :lol:
Az milyen?? Büdi, sok, büdi-sok??

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Sziasztok!
Nono:Úgy sajnálom Szonját!Kitartás!
Lekri:Ne aggódj!Én is irígykedek azokra,akiknek a csemetéje már fordul-Mi az hogy fordul?Van aki már lassan jár!-Bezzeg az én kisfiam sem hajlandó még mindig megfordulni,pedig tornáztatom.
Mi megint keltünk 3-kor és a fiatalember persze megint nem akart visszaaludni.Egy-egy pofon apának-anyának,rúgdosás,sikkongatás, fél óra játék, és azután minden rendben volt.Csak mire ő visszaalszik én már teljesen felébredek.Mire elalszom,megint kelhetek.ÁÁÁ!

Kép
ágnes27
 
 


Horrorkaki :arrow: hát Csenge már mindent eszik, zöldséget, húst, stb. és néha kakaóval öblíti le.. Nagy, büdös és nyomokban felismerhető az elfogyasztott étel :shock: :shock:

Kép
Kép
mango.
 
 


Ágnes, akkor mi nagyjából egy cipőben járunk, csak nálunk 4-kor kezdődik a nap ...

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok!

Pár napja olvaslak benneteket, az én babám májusi és eddig a kórházunk topikjában írogattam, de ott nincs a lánykámmal egyidős baba, és azért érdekelne, hogy a korosztályához képest hogy fejlődik (= normális?? :lol: :lol: ).

Befogadtok? :D

Fognak még nyoma nincs, a fordulgatás megy, meg kúszó mozdulatok is vannak, de még csak 'egyhelyben kúszik' :lol: :lol: Amúgy ő is vegyestüzelésű, kap tápit is a szopi mellett, meg püréket. Heti 2-3 alkalommal átalussza az éjszakát (általában akkor, ha jól bevacsorázik), de leggyakrabban 1x felébred, 4-5 körül. Már asszem megszoktam... :D :roll:

Látom vannak itt már nagyon aktív és "sok foggal vigyorgó" babák, ezért kicsit irigykedem, de majd, majd ... :lol: :lol:

Betegeskedőknek jobbulást, talán azért is most szántam rá magam az írásra, mert olvastam Szonja történetét, és végigizgultam!! Gyógypuszik neki!!

És egy régi-új ismerős: Magika, emlékszel rám? tavaly ilyenkor még együtt egy másik topicban...szégyellem, hogy csak úgy eltűntem...nincs is rá mentségem... :oops:
De emlékszem a tuti fotóitokra, amiket talán karácsonyi ajándéknak csináltattatok. :D
Hogy vagytok? És hogy van a princess? :lol:

Látom, van itt már Bogi baba :lol: de azért remélem még elférünk :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Lekri!

Örülök, hogy jó éjszakátok volt!

Most Bogi is jó kislány volt! Negyed kilenckor már aludt este és éjjel egykor és hajnali négykor kért cumit félálomban. Reggel hétkor meg már hintázott az ágyában... :lol: És szépen reggelizett, pár napja nincs hiszti kajánál! :D
Most aludt el! Úgyhogy kicsit jöttem benézni, meg lehet még képeket is hozok, meg ebédhez megsütöm a szalonnát (túrós tészta lesz)

Hófordulósoknak sok boldogságot!

Emire én is gondoltam épp tegnap, meg hát sokan nem jelentkeznek...

Nono!

Szonja hogy van?

Marcianya!

Nálatok mi a helyzet? Milyen volt az éjszaka?

Gumimaci!

És nálatok éjjel?

És a többi rossz éjszakásnál?


Nálunk nagy szél van, ezt se szeretik a babák...kiváncsi vagyok milyen napunk lesz...

Majd még jövök...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nono: Nagyon-nagyon sajnálom! :( Szorítok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon Szonja! Biztos én is ki lennék, nagyon ügyes és kitartó anyuka vagy! Biztos meg fog gyógyulni!!!! Remélem nem ment fel megint a láza. Itt izgulunk értetek már...

Anetto: Receptre mennyi a 2-es Beba? Én is azt fogok felíratni legközelebb. És használt a fürdető?

Csöppke: 6 fog? :shock: 5 hónaposan? :shock: Azta!!! Atinak még nincs! Pedig küzd vele rendesen!

Kiscica: Mi jövőhéten megyünk a 2. kókuszra. Az elsőtől semmi baja nem volt. Az orvos nekem azt mondta, hogy borogassam a szuri helyét. Nem erős vírus, nem lesznek mellékhatások, láz se…

Babyteve: Remélem délutánra eláll az eső, mert akkor mennék hozzátok ha nem baj. Ha viszont egyfolytában esik, akkor stornó. Nem akarom, hogy megfázzon Ati. De akkor viszont csak jövőhéten tudnék menni legközelebb, mert nem lesz kocsim.

Edina


Kép
medina83
 
 


Szia Borsika,

Persze gyere csak!!!!

Ez a Te képed (gondolom igen), olyan vagy rajta, mint Angelina Jolie :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Szia Bori!

Üdv itt!

Persze , hogy elférsz itt!!! :lol:

Nekem is Bogim van! :D

szerintem szépen fejlődik a Bogid! :D


Na megyek szedek össze pár képet, most töltöttem őket le frissen... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Borsika: Üdv nálunk! :) Nyugodtan gyere! Vannak itt rajtad kívül is újak! Hol szültél? Milye volt a szülés? Már ha van kedved írni róla!

Edina


Kép
medina83
 
 


Szia Borsika! Olyan ismerős a neved, nem a Kútvölgyis topikba írtál véletlenül???

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok,
Cica, Timi
köszi a hiányolást. Jól esett :)
Jól vagyunk. Amíg nem voltam Lilinek kibújt alul az egyik foga :) Nekem meg körömvágás közben sikerült egy pici darabot lenyisszantanom az ujjából :( :( :( Ő észre sem vette, én viszont nagyon megijjedtem. Szerencsére csak kicsit vérzett. Bekötöttük, de kb három perc múlva már nem volt rajta a tapasz. :roll:
Egyébként amióta fel tud állni, azóta többet áll, mint fekszik. :)

Timi,
remélem, megoldódnak az esti problémák!

Cica,
Nagyon örülök, hogy Maszatnak tetszik az úszás. Nekünk még két alkalom lenne a vizsgáig, de szerintem maradunk még, mert az elengedős merülést nem tudom normálisan megcsinálni. :( :(
Ringatón mi sem voltunk, de jövő héten már tuti megyünk

Nono,
Hatalmas gratula a diplomához.
Szonjának pedig jobbulást!!!!! Remélem, túl vagytok már a nehezén.

Minden hófordulós és félévfordulós babának sok boldogságot kívánok!!!

Kép
emi29
 
 


Szia Emi: Jó, hogy végre írtál. Gratula a fogakhoz és az álláshoz!

Lituka: Merre vagy??? Remélem minden rendben van veletek.

Edina


Kép
medina83
 
 


Szia Emi,

Lili már 7 hónapos :shock: Gratulálunk neki!
Azt szeretném kérdezni, hogy a babuszin van olyan babó, aki vizet nyel és köhög? Mert Alma mindig szinte, még csak az elején járunk és most pont 4 hét szünet van. Itthon minden nap gyakoroljuk a fejleöntést, azzal ált. nincs baj. Az oktató azt mondta, hogy már nincs meg a búvár reflex sajna (5 hós volt, amikor vittük először)...de Alma nem sír merülés után, csak köhög, de én sajnálom szegényt :oops:
Szóval ott is van olyan babó, vagy mindekinek meg van a reflexe? Azt sem értem, hogyha van reflexe amikor először viszik, akkor meg is marad az úszástól, vagy csak megtanulja, hogy ne vegyen levegőt a víz alatt???

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi,
hajjaj, Lili is sokat nyel és olyanokat öklendezik, hogy csak na. De nem ő az egyetlen ilyen baba. Szerintem ez nem azért van, mert nincs meg a búvárreflexe, hanem azért mert nem figyel a vezényszóra. Amikor figyel, akkor sose nyel vizet. Mondjuk mostanában már egyre kevesebbszer köhög szerencsére, kezdi megtanulni, hogy nem csak a fejleöntéskor kell hallgatni a vezényszóra. Korábban mindig csak akkor figyelt rá, amikor vízszintes helyzetben volt a vízen. Amikor majdnem függőlegesen merítettük, akkor csak nézett, ha kimondtam a vezényszót, most már általában olyankor is figyel és szemét száját becsukja.

Borsika
üdv köztünk!!

Medina, Mary
köszi nektek is :)

Kép
emi29
 
 


Fogtörlőkendő vagy mi: nekünk védőnő azt mondta, sima tiszta textilpelussal törölgessem a száját ha fogatlanul eszik mást mint anyatejet, mert a többi kaja lehet káros a kibúőjandó fogakra... de bevallom én nem teszem, viszont olyan bébifogkefét venni fogunk mert nagy nyűgi van fogzás miatt (meg olyan rágónyulat is)

Nono: jobban van már Szonja??? nagyon sajnálom ezt a fránya náthát! Olvastam, h sok mindent próbáltatok, meg nem okoskodni akarok, csak hátha hársteát még nem próbáltál adni neki? Az izzaszt elvileg... ekkora gyerek asszem már ihatja is. Más ötletem nekem sincs sjanos, de nagyon drukkolok, hogy mielőbb felgyógyuljon és a kicsit is láthasd meg veletek lehessen mielőb!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ülés: akartam kérdezni, Ti babáitok hogy állnak illetve ülnek ezzel? emlékszem (bár lukas az agyam) h sokan írtátok meg már van aki áll, mászik, most azért kérdezem külön, mert Juli ül szépen, sokáig, szeret is, de Lau sokkal későbbtől tudott ülni és kicsit aggódom nehogy gond legyen Juli gerincének az ülés ekkora súllyal meg hátha csak azért tud ülni mert jó husi... majd dokinénit is megkérdezem csak kicsit taknyosak vagyunk és nem akarok a beteg rendelésre menni.

Szia Borsika Bori üdv a fórum eme topikjában! :)

Mary szél van? Juli is rettentő nyűgös reggel óta sír!

Kép Kép
celesztina
 
 


Kicsi lányom! Bogi!

Kép Kép Kép Kép Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


De tüüüündéééér! :) :) :) :)

Edina


Kép
medina83
 
 


Hú, ez aztán pörgős topic!! Vagy a rossz idő miatt mind a gép előtt ültök? :lol:

Kisfruzsi,
köszi, ezt bóknak veszem. Már mások is mondták fotó alapján, pedig szerintem nem hasonlítunk – a legszembetűnőbb különbség a kb 20-30 kiló difi – az ő javára.. :lol: (pedig nekem még csak egy porontyom van.. :lol: :lol: )

Mary,
köszi! kíváncsi vagyok a képekre! Az avatar alapján nagyon cuki a Bogid! Mekkora haj!! :lol: Gondolom már izzítod a hajgumikat és csatokat!
Én Bogim férfiasan kopaszodik (elöl két oldalt semmi haj, középen egy tincs, ami lelóg a homlokára…) új haj még sehol.. :roll:

Medina,
a kútvölgyiben szültem, normál volt, és viszonylag gyors, inkább az utána következő pár hét (átbömbölt éjszakák-nappalok, kényelmetlen ülés, járás) volt elég nehéz… :? a részletekkel nem akarok senkit fárasztani, asszem ezt sokan átélték, s aki nem, az nem is tudja milyen szerencsés!
És Te? Milyen volt a szülés, és az első 5 hónap és 3 hét? :lol: :lol:

Mango,
de igen! Te is ott? Nekem is ismerős voltál, de nem tudtam honnan… elég sok topikba beleolvastam már..
Vendég
 


Jaj, hát ez a Bogi gyönyörű!! :lol: az összebújos kép nagyon nagyon tetszik :D

Én a kádunkban próbáltam őt először "meríteni", hozzászoktatás képpen az uszi előtt, de ő is nagyon prüszkölt, köhgött, így én is azt hittem hogy már késő, így nem is vittük usziba... :? Talán megpróbálom újra, ha azt mondjátok, ez normális.

hú na mennem kell, hív a főnök! :lol:
Vendég
 


ÉN a Barossba szültem. 4 órás vajúdás után, természetes úton jött világra. Szerencsére hamar regenerálódtam, viszont a derekam 3 hétig be volt csipődve és annyira fájt, hogy már-már a sírás határán voltam.
Az első 1 hónap nagyon nehéz volt. Nehezen ment a szoptatás, új volt a helyzet, volt hogy rossz anyának tartottam magam, de szerintem ez mindenkinél így van. Aztán összeszoktunk!
Imádom a fiamat és minden egyes vele töltött percet. MOstanra már össze-vissza forog. Tegnap már kiborította a játékos papírszatyort és kirámolt belőle. Majd rakok én is képeket, de szerintem majd csak délután Babytevéseket, ha ő is beleegyezik.

Amúgy ilyen pörgős ez a topik mindig! Ez a jó benne!!! Szokott lenni néha tali is, ha összejön.

Edina


Kép
medina83
 
 


Bori!

Te is hozz képeket . Kiváncsi vagyok Bogidra! :D

Sajnos sok haja Boginak kihullott, de már nőtt helyette. Ami a régiből van már hosszabb mint 10 centi... :lol:
Majd keresek olyan képet, amin csak a sérója van...ha találok...

Na kész az ebéd. Boginak is kész van a sült almája! Nyami nyami!
Most gyümizünk. Az elmúlt pár hétben alig alig evett gyümit csak zöldséget

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


ez a kép egy hónapja készült. Felállitottam a haját... :lol:
Már kicsit hosszabb az a maradék régi haja (feje tetején és hátul maradt) a többi új! Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Még nem volt időm visszaolvasni, csak képeket hoztam:

KépújszülöttKép1 hónapos Kép 2 hónapos Kép 3 hónapos Kép 4 hónapos Kép 5 hónapos
Kép 6 hónapos
egy kis ráadás :) :
Kép "kis oroszlán" húzogatja az orrát :)
Kép először sírás közben tudtuk megörökíteni az első fogacskákat
Kép majd sikerült nevetés közben is :)
Kép mai friss kép, ahogy alszik az ölemben

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Boldog féléves szülinapot!

Nagyon jók a képek! Jóképű kissrác!

Edina


Kép
medina83
 
 


GUMIMACI!

BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT NIMRÓDNAK!

nagyon jók a képek! Helyes a kicsi Nimród!
Jaj de édes, ahogy alszik. És a kis fogacska! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:32-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:32-kor.
Vendég
 


BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT A KIS NIMRÓDNAK!!!

Kép

BOLDOG 7 HÓNAPOS SZÜLINAPOT LILINEK!!!

Kép

Kép
Kép
mango.
 
 


Emi, természetesen az előbb így szerettem volna: :oops: :oops:

BOLDOG 7 HÓNAPOS SZÜLINAPOT LILINEK!!!

Borsika, én Dr. Tóth Ferencnél és Zachár Erikánál szültem és annyira meg voltam velük elégedve, hogy ha lesz még egy (vagy két) gyerekünk, akkor csak náluk szeretnék szülni. Te kinél szültél? Én csak 3x jártam a Kútvölgyis topikban, néhány kérdésem volt.. Itt van még egy lány, Bebe, aki szintén ott szült, de már ő sem jelentkezett egy ideje...

Kép
Kép
mango.
 
 


Nonokám, ezt Neked küldöm, kitartás!! Nem semmi, amit mostanában át kell élned!


Kép

Gumimaci, köszi a címet..most leragadtam a böngészésnél.. vajon miért van itthon mindig rendetlenség :oops: :oops:

Kép
Kép
mango.
 
 


Na megint egyedül... megyek is a dolgomra... olyan furcsa, hogy nem rég még a hétfordulókon köszöntöttük egymást :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Emi köszi a választ!! Megnyugtattál vele.

Nono,
nem tudom még elképzelni sem mi baja lehet Szonjának, nagyon ijesztő.


Mi most jöttünk meg a dokitól, megkapta Alma az első pneumo elleni oltást, kicsit csípett, de hős volt :lol:
Viszont gyalog voltam vele babkocsival....hát a lábaim nem is érzem. Oda rohanás 1 óra alatt vissza már lassabban 1 és fél óra...eszek is valamit..

Bori,

természetesen bók volt! Tegyél Te is képeket magatokról, ha tudsz.

Mary, Bogi haja elképesztően ari!!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Nimród milyen helyes kiskrapek!!! Kis szívtipró lesz a féléves legényke :lol:

Mango,

akkor nem csak én ragadok oda a gép elé, ahelyett, hogy pakolnék itthon :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


sajnos néha függő vagyok, pedig van, hogy napokig le se ülök a gép elé.. vagy csak pár prcre... közben felmostam, vacsit készítettem.. :)

Amúgy a Várandósságon belül a mi topikunk a legforgalmasabb :lol: :lol:

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok! :D

Szoktalak olvasni titeket és Nononak szeretnék segíteni!
Nono! :wink:
Dr Miklós Anna 20-934-49-82
Ő egy tündér (homeopátiás) gyerekorvos, nagyon lelkiismeretes és nagy tudású!
Hívd fel ha gondolod, egyébként minden nap rendel!
Vizsgához gratulálok!

Ui:minden baba nagyon szép! :D
Hajni
milcsi
 
 


sziasztok



minden betegnek jobbulást



na Kristóf lemérve. 7700g és 70,5cm.19nap alatt 360g ot hizott és 3,5cmet nőt.pedig szerintem itt ő eszi a legtöbbet.valószinű gyors az anyagcseréje.



foga sehol,még a csirája se látszik :) :)



képzeljétek pénteken úgy volt,hogy megkapja a pneumot,de beszélgettünk a v.nővel és arra jutottunk,hogy mivel megigényeltük és igy 3+1et kapna Kristóf,de ha 2hét mulva megyünk akkor lesz 6hós akkor csak 2+1et kap.igy azt az egyet megkapja Levi ingyen.papir szerint olyan mintha Kristóf kapná de Levi kapja. igy sporoltunk 16000ftot :lol: :lol:

minden hófordulós babának sok boldogságot :lol: :lol:

Nimród nagyon helyes kispasi :lol: :lol:

Bogi meg nagyon szép.OLLEM multkor apa is itt volt mikor nézegettem az oldalt és Bogin az a 101kiskutyás mintáju rugi volt(na ezt jól leirtam).apa beleszeretet a lányodba :lol: :lol:

Ágnes
akkor nyugodt vagyok,hogy nem csak Kikó lustika :oops: :oops:
bár én nem azt szeretném,hogy menjen csak már mászna.olyan jó lenne ha a karácsonyfa alatt már ott mászkálna :lol: :lol:

Mango
nálunk is azért ritka a 7ig alvás bár mostanában egyre többször előfordul.remélem marad is igy :lol: :lol:
Vendég
 


Gumimaci,Ollem:annyira aranyosak a képek!!!!
Szegény Nono:Kitartás!és gratula a vizsgához!
Miki meg már 3 órája alszik :shock: Néha azért megnézem,hogy lélegzik-e.

Kép
ágnes27
 
 


Most csak ezért jöttem:

Nono, kitartás!!!! Remélem hamarosan lemegy a láza Szonjának!

Edina


Kép
medina83
 
 


Boldog Boldog 7. hót Lilinek!!! A nagylány!!

És: Boldog felediket Nimródnak! Tényleg jóképű kispasi!!

Mango,
én Szalay dokinál szültem, én is nála születtem, aztán így maradtam! :lol: De ismerem Tóth dokit is uh-król, jó fej, és Erikát is (ő sajnos pont szabin volt, mikorra én ki voltam írva).
Szóval TI IS 4-et terveztek? :lol: Na jó, nálunk ez csak egy felvetés volt, majd még meglássuk. Nem tudom, hogy ’osszam’ el a korkülönbségeket, nem szeretnék azért 8-10 évig itthon lenni, de nagy korkülönbségeket se.. Te hogy tervezed?

Igen, meg kell erősítenem, én is néztem, hogy a Várandósságon belül ez a legforgalmasabb topic, ezért is csatlakoztam! :wink:

Kisfruzsi,
pneumot-mi is kaptunk (kedden), és utána estig kábult vigyor (gyorsan beszaladtunk egy babajógára ennek örömére, és nagyon jól ment az 'oooommmmm' :lol: ), utána viszont 1,5 óra sivítás következett. Általában ezek vegyesen oszlanak el az egész napban, szóval az oltásnak tudom be… Miket adattok be még?

Lekri,
a karácsonyfa alatt már tuti mászni fog Kristóf!! Sőt, ülni is és lehet, hogy majd, mikor megpróbálja magára rántani az egészet, azt kívánod, bárcsak ülne már meg egyhelyben! :lol: :lol:
Na, persze én nem vagyok szakértő az egyszem kölkömmel, de 7 hónaposan már kúszni szoktak, nem? Levi mikor kezdte?

Épp alszik a kis hisztigép, eddig vele játszottam.. :roll: Most tennék fel képeket, de ki kéne használni az időt, hogy végre lezuhanyozhassak… :lol: na jó, majd összehozom mindkettőt.
Vendég
 


Sziasztok, most tényleg nincs időm, csak azért jöttem, mert most beszéltem Nonoval, benn vannak a Tűzoltó utcai gyerekkórházban, Szonja eléggé ki van száradva, infúziót fog kapni, 2-3 napig biztos benn tartják, valószínűleg a mandulájára ment rá valami vírus, azért lázasodott be ennyire.

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok, most tényleg nincs időm, csak azért jöttem, mert most beszéltem Nonoval, benn vannak a Tűzoltó utcai gyerekkórházban, Szonja eléggé ki van száradva, infúziót fog kapni, 2-3 napig biztos benn tartják, valószínűleg a mandulájára ment rá valami vírus, azért lázasodott be ennyire.

Kép
Kép
mango.
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?