Sziasztok!
Felhívtam a szemklinikát...azt mondta, a hölgy, hogy már csak jövőre tud időpontot adni...Majdnem elbőgtem magam. Mondtam, hogy egy 3 hónapos gyerekről van szó, nem tudunk annyit várni. Kedves volt és megértő, jövő héten csütörtökön mehetünk. Egyre csúnyább a lánykám szeme.
Az elmúlt napok lóti-futijában totál kiürültek a melleim. Napok óta két ciciből szoptattam. Tegnap már tudtam egy kicsit pihenni, éjjel már fejtem is 100 milit. Hétfőn ugyebár dupla oltás, délután nyűgi volt a gyerek. Kedden délelőtt meghozták az új hűtőnket. (Bende esete az anyatejjel: párom emberei meghozták a hűtőt, a régi ,még a helyén állt, utolsó pillanatig bekapcsolva a tejci miatt. Megjöttek az emberek, ott tolongtak a mi 2 m2- es előszobánkban, a hűtőnél és lesték hogyan pakolom ki a mélyhűtőt. Én meg csak vettem ki a tejet, csak vettem ki, gyorsan pakoltam a hűtőtáskába és kb. a 10. doboznál már mindenki elkezdett röhögni ) Még ezen a délutánon el kellett mennünk a szemészhez, párom Pestre ment tárgyalni, így gyalog mentünk. 1 óra séta oda, 1 óra vissza. Niki még nyűgős volt az oltásoktól, estére megint totál kidőltem.
Tanulság: muszáj pihenni és nem szabad sokat aggódni---könnyű ezt mondani.
Sarmon: nagyon szorítok, hogy Írisz minél tovább a pociban maradjon. Nem tud segíteni valaki Neked a gyerek körül, hogy Te minél többet pihenhess? Otthon mégiscsak sokkal jobb, mintha befektetnének. Remélem elmúltak a görcseid és kicsit megnyugodtál. Niki éjjel elég sokat volt fenn, mindig eszembe jutottál, hogy mi lehet veled.Szorítok!!!!
Anyany- szuper hogy már ennyit tudtok sétálni. Tegnap én is megemeltem félig fekvőre a babakocsit, de mivel Niki 10 perc után bealudt, visszaengedtem. Nálunk meg az lenne jó, ha kicsit ébren is lenne a kocsiban, mert így mindig nézem az órát, mikor megyünk valahova, hogy mennyit alszik. Félek, hogy a nagy séták alatt túlalussza magát és olyankor este műsor van. Most már ugyan korán sötétedik, de én eddig se mertem vele 5 után sétálni, mert akkor annyira bealudt, hogy este cirkusz volt.
Babauszi: Fehérváron is van, akartam vinni, de most a szeme miatt nem merem. Van baba- mama torna is, azt is ki akartan próbálni, de megintcsak a szeme miatt féltem. Félek, hogyha erőlködik, akkor elpattanik az az érgombolyag.
De! Ha meggyógyul, megyünk!!!!
Trundike! ne aggódj, minden rendben lesz. Elvégre Barnika is szépen megnőtt, nem??? Annyira szép idő van, miért csak szombaton mehettek sétálni? Baj lenne, ha ma délben kimennétek egy negyed órára? Most klassz idő van, lehet, hogy mire mehetnétek, addigra elromlik. A more milk pedig tényéeg nagyon hatásos. Horor drágga, de ha nem szedném időnként, üres lenne a mélyhűtő. Pocid?
Winchi! Most még csak les a gombszemeivel, de aztán elkezd vigyorogni. Niki is éjjel 1- kor. És megfogja a kezem, hogy ne menjek el. Fáradt vagyok, de egy pillanat alatt elfelejtem. Azt hiszem kezdem elkényeztetni.
A tehetetlenség érzése pedig szörnyű. Biztosan pontosan tudjátok, hogy mit érzek a szeme miatt. Ha kell a világ végére is elmegyek, csak meggyógyuljon!!!!!!!