Új privát üzeneted érkezett!

Andy: nyitom az ablakot küldj csigát:)

Kép
csucsu05

Igen látom Zsunak nem jó a táblázat szerint. Akkor legyen vasárnap délelőtt??
Nov 16 vagy Nov23???

Kép
csucsu05

Szóval, nekem a vasárnapok emiatt nem bulik, max., ha már délelött elkezdjük a mókát! Mert, ha csak délután, akkor tuti nem jó nekünk a sok utazás miatt!

Kép
oriandy

Andy: Szerintem is a délelőtt a jobb. Mert nálunk is Szabina alszik ebéd után. 2ig kibirja alvás nélkül. 10től jó lenne talizni nem?

Kép
csucsu05

És én a férjemet is viszem:)
Mert ha nagyon elemében van Szabina legalább leköti:)

Kép
csucsu05

oké, nekem vasárnap délelőtt is jó!
Andy, felborzoltad a kedélyeimet: fahély??? :shock: :shock: :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Igen, az úgy nekünk is jó lenne szerintem! Mert olyantájt van vonat Pestre, és ha 2 felé lenne hazafelé legalább a vonaton aludna! Meg is nézem mindjárt!!!!
Ja és azt hiszem pont te kérdezted Csucsu, hogy hová ér be a vonatunk!? A délibe!

Kép
oriandy

Én is 16. vagy 22. délelőttre szavazok.
És megkérdezem a férjem is. Hátha kell még Nemlajosnak jogi tanács. :D
Persze csak ha senkit nem zavar.
Vendég

Nos így nézne ki:
Odafelé indulnánk 7.52-kor és ez beér a délibe 9.48-kor!
Hazafelé indul 15.00-kor és hazaérünk 16.47-kor. Szóval az a 10-14-ig topiktali jó is lenne nekünk! Akár vasárnap is! Max. aznap este már nem indulunk haza Veszprémből, csak másnap délelött. Megoldjuk csajok!!!!

Kép
oriandy

Asyie mindenkit puszil. Lehet, hogy már a héten kész lesz a laptop.

Afra is mindenkit üdvözöl. Pénteken költöznek a saját lakásba, és ott már lesz net is. Arrafelé jó idő van, citromfák, rengeted kismama és extra babakocsik. :D
Vendég

Engem nem zavarnak a férjek! :wink: Tudom, hogy az enyim férj ilyenre nem jönne el.... :(
Már voltam egy topiktalin egyszer (a 2006 nyári kisbabákkal - akiktől Viera írt is nekem a napokban ide!) és oda is csak elvitt minket, majd jött értünk, addig ő csavargott inkább!
De most felmentése van, mert messzi födlön lesz! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Cat, áruld már el, mi a párod! Tán csak nem mondjuk foglalkozik műszaki ellenőri feladatokkal, mert akkor kereshetne egy kis pénzt a lakásátvételkor :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor a következő a kérdésem: (amit egyszer már kérdeztem is), hogy valaki ki tudna értünk jönni és vissza is tud vinni a vonatra??
Gyerekülést megoldjuk, mert max. azzal utazunk a vonaton (már csináltunk olyat) :lol:

Kép
oriandy

Asiyenak nem jó a vasárnap. Neki 22. lenne jó.
Vendég

Nemlajos!

Ügyvéd.
Ha a tegnapi két linkre kattintasz, azokat a cikkeket Ő írta, és az az irodájuk honlapja. Ott megnézheted, ha kíváncsi vagy rá. :D
Vendég

Ha az Őrsön az Ikeában találkozunk, akkor a 23. is jó Asiyenak.
Vendég

Mi lenne ha a déli környékén taliznánk valahol.
Vagy akkor ha az nem jó akkro érted megyünk kocsival elmegyünk közösen a topic talira és hazafele kiviszünk az állomásra.
Bár ha valaki a környéken lakik az jobb lenne.
De ha senki akkor bevállalom én.

Kép
csucsu05

Mi arról megyünk, csak kicsi a kocsi. De majd megoldjuk valahogy.

Ha viszont egyedül megyek, akkor találkozhatunk lent a metróban és mehetünk együtt. Az gyorsabb.
Vendég

Persze megoldjuk. Nincs evvel baj. csak tartanánk már ott:)

Kép
csucsu05

Ha viszont 22-én találkozunk, akkor a Déli környékén a MOM park a legjobb hely. Ha még nincsenek kint a karácsonyi árusok, akkor rengeteg hely van a gyerekeknek roangálni a földszinten. De ha ott lesznek már, akkor az emeleten van egy csomó hely, ahol le lehet ülni. És ott soha nincs nagy tömeg. Én nagyon szeretem.

A 22-ét azért írtam, mert ha nem az Őrsön lesz az Ikeában, akkor Asiyenak csak az a jó.
Vendég

Csucsu!
Déli környékén? Hát, ha vonattal megyünk és kell az autós ülés is (tehát azt is visszük), akkor azzal nem szívesen mászkánék messzire! :wink:
Nagyon megköszönném, ha kijönnél értünk és vissza is vinnél majd! De valóban, ha valakinek közelebb lenne...
Nekem mindegy! Én tőletek függök! Én olyannyira nem ismerem Pestet, hogy ha még Dani nélkül is mennék, akkor semmernék elindulni semerre.
Egyedül a Délitől a Kaáli-ig tudom az utat gyalog. :roll: :(

Kép
oriandy

Nekem a MOM is jó. És az közel van a délihez.
De bárhova lemegyek.

Kép
csucsu05

Ja és még valami!
Ugye írtam, hogy már voltam egy topiktalin. Na, akkor is megkérdeztem a sógornőmet, hogy eljönne-e ő is a kisfiával, hiszen Dani és Bálint majdnem egy korú (4 hónappal idősebb csak Dani), és Orsi ismét kismami - jan.21-ére van kiírva, tehát aktuális is neki akár ez a topik is, de sajna nincs nagyon írogatni (régebben szokott), viszont ha most is lenne kedve, eljöhetnének ők is? Mert az már megint más, ha nem teljesen egyedül kell mennem és nekik egy kikapcsolódás!
Na?

Kép
oriandy

Bocs! Az ideje kimaradt az előbb! Szóval sajna nincs nagyon ideje írogatni.

Kép
oriandy

Na szóval 22-én kettőig dolgozom, de utána nekem jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Helyszín nekem is jó bárhol, BKV-val megyek úgyis :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy engem nem zavarnának :):):)

nekem mindegy az időpont a MOM jó hely én picikétől függök :) de nálunk lehet a vasárnap nem annyira jó bár majd akkor eltesszük szombatra anyóst :):):) lehet apa is jönne :) vigyázna Gegére amíg dumcsizunk :)

nika70
Salgótarján

Én bkv-val megyek, úgyhogy szállításban nem tudok segíteni.
Na, ha Zsunak is jó a 22, akkor most kinek NEM? :lol:

Az Örs is jó, akik a Délibe jönnek, csak a metró végállomásig kell eljönniük, egyszerűbb, mint bármilyen kocsival!

Most meg vettem egy másfél kg-os karfiolt, várok recepteket (lehetőleg más alapanyag ne kelljen hozzá, max. krumpli-virsli, szóval szegény kaját akarok!)
Legalább kétféle ételt ki akarok hozni belőle, úgyhogy ha valakinek van jó karfiolleves receptje, meg még valami más, várom!!! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!!!

Karfiolleves:
csinálok egy pirospaprikás rántást felöntöm vízzel belerakom a karfiolt egy kis kockára vágott krumplit só, vegeta egy kis bors ha szeretitek és ha kész tojásból és lisztból (egy kicsi buzadarával) csinálok nokedli félét amit kiskanállal beleszagatok. Én igy csinálom és mi imádjuk.

Kép
Kép
minimano74

Vagy hallottam már karfiolpörköltről is :roll: nem tudom milyen még nem csináltam és nem is ettem. De gondolom úgy kell elkészíteni mint a pörit csak hús helyett karfiol van benne. :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Mondjuk én ma rakott karfiolt ettem de abba kéne darálthús+rizs. :wink: ÉS NAGYON FINOM VOLT

Kép
Kép
minimano74

Én nem nagyon tudok nyilatkozni taliról a Párom miatt :cry: :oops: nem biztos hogy örülne neki, de még majd megláttom. :roll: :roll: Nagyon sok törődés kell neki az utóbbi időben :roll:

Kép
Kép
minimano74

Ja és Andy nekem is küldhetsz csiga-bigát :wink:

Kép
Kép
minimano74

a karfiolleves jó, bár én szerintem tejesen fogom elkészíteni, rántással (piros levesnek ott van a tegnapi borsóleves :roll: )
a karfiolpaprikást én mondtam a múltkor szerintem, de mivel ma csinálok paprikás krumplit, ugyanolyat nem akarok még egyszer (inkább erre hasonlít a karfiolpaprikás, nem a pörköltre)
rakott karfiol finom, de a legutóbb rakott kelhez elhasználtam az utolsó darált húsomat (rizs még lenne).
Van viszont egész csirkém, darabolt csirkém és egy csomag májam, zöldbabom, szárazbabom, borsóm és répám, ha ez segít :lol:

Azt már kitaláltam, hogy ma paprikás krumpli lesz, holnap szerintem megcsinálom a karfiollevest (lehet, hogy a maradékot kirántom, és csinálok hozzá kukoricás rizst), hétvégén meg krumplileves lesz (kolbásszal, tejjel, isteni!!!).
Na, akkor lehet, hogy már meg is vagyunk :lol: A rántott karfiolhoz még ránthatok ki répát is, az is nagyon finom.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jaj csajok! Nem is mutattam! Tegnap este ez volt nálunk:
Kép
Dani igen élvezte a társaságot (szomszéd gyerekek), pörgött ezerrel! :lol:

Kép
oriandy

Rántot répa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ilyet még nem is hallottam

Kép
Kép
minimano74

Andy, bébizsúr? :lol: (sokat nem látok belőle, ilyenkor idesüt a nap, de majd este... hehe, este, két óra múlva már sötétedik!)

Gabi, pedig nagyon finom, ugyanúgy megfőzöd a répát (nem egészben, hanem 2-3 részbe vágva hosszába, meg esetleg széltébe is, ha vastag), és utána kirántod. Egyszer vettünk ilyen mirelit panírozott zöldségeket, azóta függő vagyok, isteni ez is, meg a rántott zöldség is, ha anyunak marad a vasárnapi húslevesből, mindig rábeszélem, hogy rántsa ki :wink:
Próbáld ki, megbánni nem fogok 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én sem :shock: :shock: :shock: :shock:
De végülis ha van rántott karfiol meg rántott zöldségek miért is ne??

Kép
csucsu05

Képzeljétek, most hivtam a lányomat az Auchannál vannak és pont pakolt az anyukám a kocsiba amikor a Vivi azt vette észre hogy valaki nyitja az ajtót és kiveszi az anyu táskáját és elszalad vele :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: De szerencsére többen voltak és utána szaladtak, kiabáltak és eldobta nem tudott semmit kivenni. :roll: :x :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
minimano74

húúúúúúúúúú Gabi nem semmi de az a lényeg hogy nem tűnt el semmije anyunak is ellopták a cuccát egyszer és tök sok utánajárás az iratokat újra megcsináltatni :(
Karfiolt én szeretem de Gabi nem így nem csinálok anyósnál szoktam enni ha cxsinál :)

nika70
Salgótarján

Gabi!
Nem semmi! De tényleg az a lényeg, hogy nem tűnt el semmi!

Csajok! Egy kis csiga????
Kép

Igaz most még 1 órát kelnie kell, de sebaj. Majd ha kész, akkor is lefotózom. OK? :wink: :lol:

Kép
oriandy

Gabi :shock: :shock: :shock: :shock:
Szerencséjük volt, de én biztos sokkot kaptam volna :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jól van, jöjjön csak az a fotó, akkor én most felkelek, és eszem egy kis túrós sütit, amíg van :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Arwen, most olvasom az iwiwen, hogy elköltöztetek!
GYere már, kérjük a beszámolót!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabi: Vivi nagyon ügyes volt hogy észre vette és gyorsan szólt. szerencséje volt Anyudnak:)

Kép
csucsu05

Nekem 22. MOM tökéletes lenne. És Zsu oda jönne utánunk.
Piciéknek Egerből mindegy, mert autóval jönnek, Andiéknak pedig közelebb lenne. Oda át tudunk ugrani értük kocsival, hiszen 5 perc.

És ott nincs az a tömeg, mint az Ikeában.
Van egy csomó hely, ahova le lehet ülni, gyeerekeknek hely rohangálni. Parkolni lehet a garázsban, ahol az első óra ingyenes, utána fél óránként 100 Ft, vagy pár száz méterre van hétvén ingyenes parkoló is.
BKV-val: Móriczról vagy Mostkváról 61 villamos, Astoria, Kálvin tér felől 112 busz... Szóval megközelíteni is könnyű.

Andy!

Engem nem zavarnak a sógornődék.

Ha marad a hely és az időpont, akkor megkérdezem Asiyet is, hoyg neki jó-e.
Vendég

Gabi!

Nagyon ügyes a lányod, hogy észrevette. És anyukád is szerencsés, hogy mások is segítettek.

Ha végeztél az orvosnál, írsz nekünk azonnal, hogy ne aggódjunk?
Úgy is jó, ha valakinek küldesz sms-t aki gép közelben van.

Már Asiye és Afra is érdeklődtek, hogy most mi van Veled.
nekik is ígértem sms-t, ha megtudok valamit.
Vendég

andy nagyon ó az a fotó jó lenne frissben is :):):):) na majd mondom apának csináljon kakaós csigát mert ő a fahéjat nem szereti :):):):)

nika70
Salgótarján

Okszi Cat :lol: Már nagyon izgulok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat: Jó a 22-e nekem is. De Zsu 14-ig dolgozik nem? Mire Csepelről oda ér az 1óra. Ott leszünk még 3kor? És ha igen meddig?
Szóval értitek a kérdést??

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?